3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • lucifer9393
    Hát h. most nincs időm amúgysem játszani...
  • Austin Bailey
    ezt most nem értem
  • kem001
    Trükkel lehet építeni, meg van hozzá rendes tetőablak.
  • lucifer9393
    Kösz, de most felejtős... előbb vizsgázzak le...
  • Austin Bailey
    ja értem. gondolom a sim nem tudná használni a bútorokat. Egyébként van tök jó manzárd tető szett a maty-n, de nincs petsre fixálva, és bár a recept szerint sikerült fixálni petsre (így legalább megjelenik az eszközök között), de nem engedni elmenteni a játékot, ha be van rakva.
  • lucifer9393
    Csak annyi, hogy minnél kiljebb szeretnél rendezkedni a nyeregtető alatt, egyre alacsonyabb lesz a mennyezet, nem engedi lerakni a tárgyakat, mert túl alacsonyak a külső támaszfalak.
  • Austin Bailey
    ezt nem igazán értem
  • lucifer9393
    engem eddig csak az zavart, hogy túl alacsony a mennyezet a tetőterekben, azért, mert a 2 támaszfal túl alacsony a szélén a tetőnek...ha annak a magasságán lehetne variálni, nem csak mindenféle kódokkal, sokkal nagyonn örömmel építkeznék. Ígyis nagyon szeretek, de zavar, mikor egy-egy tetőteres házat nem tudok olyan szépen kivitelezni, mint elképzelem.
  • Austin Bailey
    elméletileg ezt most megígérték
  • Austin Bailey
    lehet módosítani tsrw-vel az pbjektum típusát.
  • Gólya #246
    láttad a másik topicban a képeket?
  • Gólya #245
    jaj de szívemből szóltál:)))
  • Joschka
    És jó lenne ha végre a játékon belül tudnánk épkézláb városokat összehozni nem pedig egy külön (ráadásul béta) programmal!
  • Austin Bailey
    ja azt hittem cc-re. Mert cc tetőablakok és üvegtetők voltak, de a seasons után az egyik típussal az történt, hogy beesik a hó, a másik típussal meg az, hogy belepi a hó, mint a tetőt. Amúgy az egész tetőrendszer el van kúrva. Nagy a túllógása, bonyolult tetőnél a cserepek furán talékkoznak, egy csomóféle egyébként létező tetőverziót nem lehet megcsinálni, és az is bosszantó, hogy egy telken csak egyféle cserép lehetséges. Mintha nem lennének melléképületek, adott esetben rozsdás bádogtetővel egy tip-top viktoriánus farmház körül
  • Joschka
    Ehhe...
  • lucifer9393
    A nem létező, hivatalos tetőablakokra :D
  • Joschka
    Tudok néhány tetőablakot, ha majd kell akkor csak szólj!
  • Joschka
    Emlékszel ugye, hogy egy üvegházat építettem, mert nem voltam oda azért a stores verzióért?...Hát ott is némelyik cc-t módosítottam, meg trükköztem, hogy jó legyen. De gyári üvegház csak a 2. részben volt sajnos.
  • Austin Bailey
    egész pontosan melyikre gondolsz?
  • Joschka
    Semmi sem rajtunk múlik!
  • lucifer9393
    Azokért a tetőablakokért még mindig fáj a szívem... lesz nekem még egyszer tetőteres házam, ha addig élek is :D
  • Joschka
    Így van, olyan kell ami friss, új és persze játszható!
  • Joschka
    Majd jó későn esetleg...
  • Coolfire
    Volt sok jó ötlet a kérdőíves buliknál,de le sem szarták.Lehet,hogy erre tartogatják.
    Mert ha megint összegereblyéznek mindent az előző háromból,mérges leszek.:)
    Legalább 2-3 olyan expansiont csináljanak hozzá,ami még nem volt.
  • Austin Bailey
    És mindig amikor a seasons valamelyik utolsó kiegként jön meg, akkor lehet kukába dobni az összes cc-t, főleg az üvegtetőket és a tetőablakokat, amikkel egyébként sem kényeztettel el készítők, magyarán megmondva egyáltalán nincs a hivatalos cuccok között
  • Joschka
    Tudom, csak olvastam a hivataloson is, hogy emlegették: Milyen jó lenne...
    Hát persze, hogy jó lenne...de nem lesz!DDDD
  • lucifer9393
    Ugyan hogy tennék...Az egyik legkeresettebb kieg volt eddig mind2 játéknál, ha nem a legtöbbet eladott. Hülyék lennének mellékelni az alappal.
  • Joschka
    DDDD...azt már nem is számoltuk, mert még volt talán a javításnak is javítása...
  • Joschka
    Talán farmos kieg is lehetne már...mást nem üzentek.
  • Coolfire
    Az első sorozathoz egyetlen egy patch volt..a másodikhoz minden cucc előtt egy..a harmadikhoz,meg áhhh..:)
  • Aragorn831109
    Támogatom Ironman2-t HG-nak!
  • Joschka
    Várok!...na jó, most már vártam....
  • Joschka
    És tuti, hogy most sem teszik bele az alapjátékba az évszakokat!
  • lucifer9393
    Várjál még
  • Joschka
    Még jó, hogy nincs részletes dátum...csak annyi, hogy jövőre.
  • lucifer9393
    A számból vetted ki a szót. Nagyon remélem, hogy tanultak a 3 hibáiból. Nyakamat a tőkére, hogy el lesz halasztva a megjelenése, mint anno a harmadik részé is.
  • Joschka
    Igen: Be megy a nagyvezír és meg kérdi:

Lehet má játszani vele?

Jön is a válasz: Oh, igen Mr. Talhetetlen már egy ideje nyomatjuk ezerrel.
    Akkor 2 hét és kint legyen a boltokban.
  • Gólya #218
    na ja...de itt bent nem süt a napocska...nem sokáig voltam kint, csak a bankba szaladtam le:)
  • Joschka
    Ja, ide a lóvét ezé a bétásított alfa verzióért!
  • Joschka
    Kenyted be volna magadat má szépen reggel (a felismerhetetlenségig!...DDD) naptejjel!!!!