3500
-
Bal0924 #304 Nekem csak 1 bajom lesz a Sims4-el.....
Hogy folyamatos net kell hozzá. Olyan lesz mint a SimCity.... -
Ironman2 #303 Június 11-13 között rendezik meg az idei E3 világkiállítást Los Angelesben (Electronic Entertainment Expo) -
Ironman2 #302 Furcsa lenne ha megint Sims2-es karaktereket látnánk vissza.Bár azok viccesebbek voltak mint a háromban.De 2014-ben azért már vannak elvárások grafika terén.Kiváncsian várom az E3-at,ott valószinüleg minden kiderül. -
#301 Akkor biztos, hogy lehet majd utólag ezt is foltozgatni, mint a SimCity-t, így már azoknak jöhet be a balsejtelmük, akik itt ezt boncolgatták. -
Ironman2 #299 A Sims.Mixei.Ru oldalán lenyomozták hogy kit ábrázol a 3 szem a bannerban!
Itt megnézhetitek -
Ironman2 #298 Az EA megerősítette, hogy a Sims 4 2014 elején jelenik meg. Ez persze nem garancia semmire, a Sims 3 az elsőre bejelentett február helyett júniusban jelent meg, de jövő nyáron már minden bizonnyal játszani fogunk vele.
mysims.hu -
#296 Azt sem tudja még senki sem (a készítőin kívül), hogy miként fog majd ki nézni, meg mennyi lehetőség lesz majd az új részben benne, akkor meg minek ilyen korán ezt a "beárazást" csinálni? -
Ironman2 #293 Na ezt jól beárazták! D -
#290 Hát ez nem igaz!...Az ausztrálok már 99 ausztrál dollárért előrendelhetik a Sims 4-et!
(simsvip.com) -
Coolfire #289 Unreal 4 v. id Tech 5.. -
Coolfire #288 Naja..ha bebasszák alá a glassbox motort(SimCity),akkor még semmi gáz,mert az elég jól skálázható.Bár tökmindegy,mert egy szatyor kieg/stuff/store/cc úgyis lesz,ergo be fog szarni a gép az ajánlotton.:)
Nem hiszem,hogy új motort írtak,de ki tudja.:)
Ha veszek új gépet,az tuti nem a Sims 4 miatt lesz.. -
#287 adja az ég........ -
Ironman2 #286 Amit Jóska belinkelt a 143-ban az a Unity engine amúgy,sok játék elkészült vele,és még készül is (csak megemlítettem,semmi köze a Sims4-hez) -
Ironman2 #285 Szerintem licenszeltek grafikus motort az új részhez,ez lenne a legjobb megoldás,minthogy összetákoljanak valami optimalizálatlan engine-t megint -
#284 Én meg a sims 3 miatt vettem új gépet... -
Ironman2 #283 Én is a Sims3 miatt vettem még bele plusz 2 giga ramot a gépembe -
Ironman2 #282 Ez az egy hivatalos kép van idáig a játékról,amíg nem lesznek újabb hivatalos képek,logók addig marad a bannerban. -
#281 Kedvencem az "igyekszünk minél szélesebb körben játszhatóvá tenni". Ja, aztán majd mondhatják, hogy igen, igyekeztünk, de végül min. 6magos 3.2 GHz proci meg 12giga RAM sikerült... -
Ironman2 #280 Ja,elég sablonos duma ez,majd akkor mondják ha bizonyítanak is! -
Ironman2 #279 Azt hittem már rég fejlesztik -
#278 Túl minimalista vagyok, hogy elfogadjak egy ilyen kusza logót :D szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat. -
#275 Nem, engem kifejezetten idegesít, hogy a hivatalos logóban az M betű egyik szára magasabb :D -
Coolfire #274 Óóóóó..már van is hg?
-
Coolfire #273 Ez nagyon szar.Lesír róla,hogy painttal dobták össze.Bár,a hivatalos sem vmi. igényes -
Coolfire #272 És ez még meddig így lesz.:)Állítólag majd augusztus végén fognak bővebben infózni,de előbb még ott az E3.Remélem vmi. prezentáció már lesz. -
Coolfire #271 Ha megcsinálták volna az online DRM-et,megszívják.Nem vették volna meg elég sokan.Egy előnye azért van;mindig naprakész.:) -
#270 Nem szeretem, mikor felcsigázzák az embert, de bizonyítékot nem mutatnak... csak huzogatják előttünk a mézes madzagot. -
#269 A játékon a Maxis elmondása szerint több mint 100 ember dolgozik, akik között rengeteg olyan van, akik az előző részen is dolgoztak, viszont a csapat új tagokkal is kibővült, annak érdekében, hogy elérjék a kitűzött célokat. A játék egyik fő újítása a simek közötti interakció kibővítése, amelyre már ezelőtt is nagy hangsúlyt fektettek.
A Maxis azt is megemlítette, hogy simek viselkedési rendszerén is dolgoznak, szeretnék elérni, hogy az sokkal valósághűbb legyen, valamint a simek létrehozása is jelentős újításokkal bővül majd. Az új technologiáknak köszönhetően biztosak abban, hogy kiváló eredményeket képesek elérni. A fejlesztők azt is megosztották velünk, hogy a The Sims 4 a Sim City-vel ellentétben nem követel majd állandó internetkapcsolatot.
Egyelőre ennyi információval szolgáltak nekünk, viszont megígérték, hogy az elkövetkezendő hónapokban ennél jóval több dolgot is megosztanak velünk a játékkal kapcsolatban.
(gamepod.hu) -
#268 Szerintem is az.:)
-
#267 Tőlem is lehet Ironman a HG -
#266 Jobb lenne, ha nem csapnák össze egy év alatt -
#265 De ez vmi maszek, nem? :D -
#264 Ez azért jobban nézne ki logónak nem?
-
#263 Sul Sul! A Maxis és az Electronic Arts ma bejelentette, hogy a The Sims Studio megkezdte a The Sims™ 4 fejlesztését, és a játék 2014-ben jelenik meg PC/Mac platformra. Az egyszemélyes, offline játszható The Sims 4 maguk a simek előtt hajt fejet, szereplőinek lelkét és egyéniségét ünnepelve, és még szorosabb kapcsolatot biztosít majd a minden eddiginél élettelibb, meglepőbb és szeretetreméltóbb simekkel. A The Sims 4 arra bátorítja a játékosait, hogy új, intuitív eszközeinek segítségével teljesen egyedi világot alakítsanak ki maguknak, és lehetővé teszi a számukra, hogy könnyedén megosszák kreativitásuk gyümölcseit a barátaikkal és a játékostársaikkal.
A The Sims sorozat lelke a sokmilliós nemzetközi játékosközösség rajongása és kreativitása. Töretlen lelkesedésük rendkívüli inspirációt jelent a The Sims Studio csapatának számára, a bolygó egyik legnépszerűbb, világszerte 150 milliót meghaladó példányszámban eladott szimulációs játékának folyamatos fejlesztésére és megújítására ösztönözve őket.
Szerettük volna megköszönni a töretlen támogatást a játék 30 milliós rajongótáborának, akik a globális közösségi hálózatok üzenőfalain vitatják és osztják meg egymással történeteiket a The Sims világából, ezért különleges VIP prezentációt tartottunk a világ legnagyobb The Sims-rajongói számára, akik az elsők között értesülhettek a The Sims 4 fejlesztésével kapcsolatos hírekről. Ez a válogatott csapat a világon elsőként ismerkedhetett meg a The Sims 4 kreatív stábjával, és különleges kapcsolatot ápolhatnak a fejlesztőcsapattal a játék fejlesztése során is.
A The Sims 4 még nem rendelkezik korhatár besorolással. A legfrissebb, naprakész hírekért látogass el a www.thesims.com/thesims4 oldalra.
(mysims.hu) -
#262 Talán...:) -
ldavid #261 gondoltam hogy nem sims, de talán majd a 6 vagy 7 már ilyen lesz :D -
#260 A képek ne tévesszenek meg, ezek más játékból valók.:)) -
ldavid #259 na, én is valami ilyesmit szeretnék, csak úgy látom még messze van -
#258 Igen, azt használom én is. -
#257 Nekem meg az volt a para a tetőtérrel, hogy egy helyiségnek értelmezte a kültérrel. (Ez még Pets, Seasons és minden előtt volt :) ) Például anyuka és apuka a padláson etyepetyélt, a suliból hazatérő gyermek meg traumatikus lett tőle az udvaron.