850
Cities in Motion 2
-
Austin Bailey #49 egy vezetéknek nem lehet 3 árnyéka. Talán valami olyasmi, hogy minden sáv fölött van vezeték, és ezen belül oda teszed a villamost, ahova akarod. De akár trolivezeték is lehet -
precise #48 steamen még 5 órát ír... -
#47 Én azt árnyéknak nézem, kicsit becsapós lehet a kép! :) -
vadani #46 Azt nem tudod miért van dupla troli drót az út felett :)? Vagy valaki:D? -
#45 A közterekre én is felfigyeltem, remélem csak béta képeket látunk! :)
-
vadani #44 Steamen fenn van a játék leírása, abból azért még pár dologra rá lehet jönni, erősen ajánlott tartalom! -
vadani #43 Ettől az amerikaiságtól függetlenül nagyon bízom a játékban, és hogy hamarosan európai várost is csinálnak hiszem a CIM1 épületeit átdolgozni nem hiszem, hogy sokáig tartana és én kiegyezem a sok DLC-vel is ha cserébe hozzák ezeket a fejlődést és az új ötletek beemelését. A város építésben én is bízom közterek és parkok, és az úthálózat építése amivel igazából a város bővítése is a mi kezünkbe kerülne, sőt ha jól értettem az utakat mi építjük és köréjük a fejlődés során épülhetnek házak. Egyébként az új sim cityben nagyon bíztam de szerintem iszonytatóan le van butítva, fáj hogy egy ilyen klasszikus ennyire kommersz lett, a közlekedés meg főleg vicc lett benne, bár az sosem volt erőssége de ahogy most van, szóval így a CIM 2 maradt amiben bízhatok :). Multiplayerre lesz majd itt vevő :), és egyértelmű steamből is, hogy van multija? -
Austin Bailey #42 Amúgy nagyon bírnám, ha lenne multiplayere a kátéknak -
Austin Bailey #41 Amúgy kicsit úgy tűnik, mintha a közterek részletgazdasága csökkent volna -
Austin Bailey #40 szerintem nem. Max a járműveket -
Austin Bailey #39 nagyon jó lett, bár valószínűleg ebben már nem lehet majd rakpartot és támfalat építeni, mivel nem négyzetrácsos alapú. De remélem azért, hogy valahogy mégis lehet majd. Meg remélem, hogy a köztérépítési lehetőség is elérhető lesz.
@vadani
Nekem is jobban bejön egy európai város, mivel egy amerikai város nem igazán tömegközlekedés-barát. Nyilván az amerikai piacot célozzák meg. Én a helyükben ázsiai várost csináltam volna, mert jelenleg az a legnagyobb piac, és ott van is sok tömegközlekedés. -
#38 Most nézegetem, egész jó kis modok vannak a CiM1-hez. Német oldalon találtam villamosokat, buszokat, pályákat. Nem tudjátok ezeket majd fel lehet használni az Cim2-höz is? Nem olvasott valaki erről netalán? -
vadani #37 Hello mindenki!
Mostanában amit tudtam, elolvastam a játék készülésével kapcsolatban, nagyon bizakodó vagyok több téren is. Például végre a zóna alapú jegyrendszer esetleges alkalmazása, továbbá a menetrendek megjelenése mutat nagyon haladó irányban, továbbá a busz sávok stb. Ez 8X8km-es térkép is már egészen pofás, bár még a játékot nem próbálhattam, azért azt gondolom lesz pár dolog amit lehet javasolni majd, például magának egy jegyrendszer típusának (papír, elektronikus) alkalmazása, költségei és ennek szabályozható ellenőrzése, automaták váráslási lehetőségek. De a lényeg, játék még ennyire nem akarta a valóságot megközelíteni és ez nagyon örvendetes. Egy dolog tűnt fel nagyon, az első egész jól leképezte le a városi szövetet, szóval egész életszerű volt, az újakon látott képeken ezt nem éreztem, jah és az újban amerikai jellegű városok lesznek, már pedig sokkal közelebb áll hozzám az európai jelleg. Ti, hogyan vagytok ezekkel a dolgokkal? -
precise #36 Hát úgy értem, hogy olcsón odaadják az alap progit, majd, hogy élvezhetően használd megveszed a DLC-ket. Beetetés. Szóval így már drága. -
#35 na ne mond :).... akkor CiM-nek olyan hatalmas rajongó tábora lenne, hogy ilyen olcsón adhatják? Vagy a CoD-oknak olyan kicsi a tábora h még évek után is csak 1-2 ezer Ft-val merik csökkenteni az árukat? Ettől független igaz amit mondtál, csak én nem ezt írtam és nem erre gondoltam, ezért piszkálódtam kicsit, bocsánat :) -
precise #34 ingyen senki nem fog neked játékot készíteni. Minél kisebb egy játék illetve játékstílus felhasználó tábora annál drágábban kell árulni, hogy megérje. -
#33 ajjaj, akkor már kezdem kapizsgálni h miért csak 3500 Ft, megint DLC áradatot szimatolok, pedig már megörültem h ilyen olcsó és már jövőhéten jön is ki. Úgy látszik a nagy örömben naív voltam :( -
Ironman2 #32 -
Ironman2 #31 A Paradox Interactive bejelentette, hogy előre megvásárolhatóvá vált városi közlekedést szimuláló játékuk, a Cities in Motion 2. Ezt leggyorsabban a hivatalos oldalon tehetjük meg. A játék április 2-től lesz elérhető Mac és PC platformokon, 19,99 dolláros áron. Az elővásárolók bónuszként ingyenesen megkapják a Modern Collection DLC-t, amely további trolibuszokat, villamosokat és egy hajót is tartalmaz. ■
http://www.playdome.hu/hirek/36164/elorendeloi-trailert-kapott-a-cities-in-motion-2 -
#30 Egyéb alternatívák vásárlásra. -
Austin Bailey #29 azok a videók még a CiM 1 anyagával voltak megtöltve, és csak az engine lehetőségeit mutogatták -
Ironman2 #28 Már tavaly láttunk róla videót,és akkor elég jól nézett ki.Én arra gondolok hogy a multit hagyták ki belőle pénzhiány miatt,és majd később rakják bele ha összejön az eladásokból. -
#27 Csak éppen steam-en 20 euró, ami majdnem kétszer annyi mint a cdgalaxis-os. -
Austin Bailey #26 Egyébként nem értem, hogy miért nevezi a cikk városépítőnek, amikor nem városépítő, hanem tömegközlekedés-szervező játék -
#25 De valószínűleg igen. -
Austin Bailey #24 remélem nem arról van szó, hogy elfogyott a pénz, és kiadnak egy fél játékot -
Ironman2 #23 A steam is ápr 2-t ír:
http://store.steampowered.com/app/225420/?l=hungarian
na akkor hajrá!!! -
Ironman2 #22 3490:
http://cdgalaxis.hu/PC/20614/cities-in-motion-2-modern-city-public-transport-simulator-2.html
ápr 5. -
Ironman2 #21 A co-op élmény viszont érdekes lesz:
http://www.gamestar.hu/cities-in-motion-2-egy-nagyvaros-megelevenedese.html -
Ironman2 #20 de úgy volt eredetileg,én se értem miért van sok helyen április elejei időpont,még a cd galaxisban is,és nagyon olcsón adják,csak 3450 ft -
Austin Bailey #19 Most jön ki?? Nem úgy volt, hogy ősszel? -
Ironman2 #18 Előrehozták a megjelenést úgylátszik.Én is nyár végéről tudtam először -
#17 Remélem nem lesz választható jármű csak minden kategóriában 1-2 -
precise #16 Ettől kicsit félek. Arról volt szó, hogy nyárvégén jön. Szóval lesz bug rendesen, meg gondolom pár dolog kimarad a tervekhez képest :( -
Ironman2 #15 igen a honlapjuk szerint:
http://www.paradoxplaza.com/games/cities-in-motion-2 -
#14 A játékmenete jobbnak ígérkezik! Valós ez a jövő heti keddi megjelenés? -
#13 Az első részben is ahogyan haladtál előre az időben úgy bővült a város, pl megnyílt egy pályaudvar vagy repülőtér, újabb külső ipari területek épültek, stb. -
halaszfi #12 Jól láttad. -
#11 Van itt gameplay is... az pl érdekes hogy játék közben generálódik a map.(vagy elnéztem?)
-
precise #10 elő is rendeletem. steamen 15 font