533
Jön a Saints Row negyedik része
  • Sir Quno Jedi
  • Maxtreme
    Egész eddig erről beszéltünk, de szard le :)
  • JethroHUN
    Csekkoltátok a karakter készítő demo-t? Mert valami nagyon elvan cseszve a post-process-szal... Teljesen ki kell kapcsolni mert valami undorító.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legmostmégjobb, mikor az Overlord mondja, hogy sejtenie kellett volna, hogy a béke börtöne sosem lesz képes fogva tartani egy magunkfajta szociopatát... Ó JE! Tiszta mátrix SR4 edition!!! Ááááálat! Ezek elmebetegek, de jófélék asszondom!
  • Maxtreme
    ok, de van egy határ.
  • Ryder62
    Engem nem zavartak a textúrák. Lehet azért mert sok volt a bloom meg hdr. Ápol s eltakar.

Viszont olyan játékokban ahol nincsenek efféle effektek kifejezetten zavaró az alacsony felbontású textúra.
  • MerlinW
    Pont ilyenre való a SweetFX, vagy az ENB. Ki lehet velük iktatni a nem kívánt effekteket.
  • Sir Quno Jedi
    Egy high texture pack-ot kiadhatnának hozzá, annyi szent. Mármint a PC verzához.
  • Maxtreme
    óó itt sajnos sokkal durvább a helyzet mint az előző résznél. Szó szerint a karaktert 1 "fényaura" veszi körül annyi a bloom...
    Undorító.
    Ami másik amit meg írtatok is, a textúrák.
    Érdekes hogy a modderek (vagyis 1 ember) az előző résznél meg bírták oldani a dolgot, hogy ne 320x240-es textúrákból álljon a játék, szal az sem kifogás hogy esetlegesen az engine nem bírná.
    Szimpla lustaság és nemtörődömség.
  • Sir Quno Jedi
    Kieg, avagy sem, a lényeg az új fő sztorilájn, az meg van benne, méghozzá voice acting-gal, filmszerű jelenetekkel. Ha kitesz egy normális játékidőt, akkor engem nem érdekel, hogy a régi engine és nagrésze régi cuccok, amik már készen vannak.

Majd nextgennny korszakban összedobnak egy újat. Mindenki hozza ki a szarjait a mostani genre még.
  • Bence94
    Remélem az 5.rész valóban "5.rész" lesz nem úgy mint ez.. Magyarázhat mindenki, de ez továbbra is egy nagy kiegészítő számomra. Ettől függetlenül várom nagyon, mert biztos jó móka lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem az nem tetszik, hogy a legtöbb szemüveg nem átlátszó és opacity-t amúgysem lehet szemcsire állítani. Mekkora balfaszság mán ez?! Ember szépen kisminkeli a karakterét, meg minden és semmi sem látszik a szeméből.
  • Bence94
    Ruhánál a legidegesítőbb. Sikerült közben a régi karakterem letölteni, de persze azt a felsőt kiszedték..
  • Sir Quno Jedi
    Igen, sok textúra elképesztően lowres, pláne ruháknál, ami "kissé" illúzióromboló tud lenni (pláne 2560x1440-ben). Ideje lenne HD-síteni legalább a már meglevő textúrákat.
  • Bence94
    Valóban eltúlzott a bloom! A textúrák részletességén javíthatnának meg ezt a bloom dolgot.

Más:Azt nem értem,hogy már évek óta piacon van az euforia motor és nem képes senki felhasználni rockstaron és a force unleashed-eken kívül senki. Sokkal jobb lenne a saints row és az összes többi sandbox vagy bármi más játék a'la max payne 3.
  • Sir Quno Jedi
    A játékban is a shopokban spéci megvilágítás, tükröződés stb. volt sajna. Szal. a játék kint a terepen nem így fog kinézni nyilván. Ez azért volt gáz már ott is, mert terveztél színeket, napfényben meg tök máshogy néztek ki, még a smink is. Ezért mindig azt csináltam, hogy hozzászámoltam tapasztalatból a színekhez, majd teszt kint, roham vissza, módosít, míg a kívánt eredmény el nem jön.
  • Sir Quno Jedi
    Én mindég az elsőt választom, mert előzőleg is azzal toltam le, többször is és úgy hozzászoktam, hogy nekem EZ a karim hangja, mást nem tudok elképzelni neki.

Saints Row 2 Female 1 voice
    Katie Semine

Saints Row 3 Female 1 voice
    Laura Bailey
  • gerey
    Viszont az egyik kedvencem a női hangok közül nincs benne. :(
  • Maxtreme
    aha, este rá is lestem.
    Remélem a grafikán még hangolnak egy cseppet, mert annyi bloomot pakoltak a játékra hogy konkrétan világít a karakter. A fekete színek rendesen kiégnek, és nem is igazán nevezhető feketének az előbb említett probléma miatt.
  • Bence94
    Valaki tudna segíteni ? Sr 3-nál még regisztráltam a "community-re" és feltöltöttem a karakterem és most importálnám az új szerkesztőbe de nem engedi..
  • Bullet
    Csak súgom, hogy Steamen tölthető a karakterkészítő.
  • DarkSector
    Ezt más árulja.
    Önnyiért adná oda.

8-9k most egy coh 2 kb, csakhogy ennyi pénzt még nem szedtem össze. :D
  • DarkSector
    Lokakát...nekem coh2 kelle, addig várok mig nem lesz olcsón, minden pénzemet arra tartogatom! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megvetted?
  • DarkSector
    Most mond azt hogy nem ér meg 9k-t:

• DarkSector
    láttam egy srácnál 30 euro-ért 1 példányt.
    Ha valakinek kell és megvan még neki akkor megszerezhetem, (ROW) vagyis nem lockos!
  • Sir Quno Jedi
    hun?
  • DarkSector
    Saints Row 4 Pre-Order ---> 30 euro. :)

ha érdekel valakit
  • Calver

hja, a második rész topicjában ellőni, h a következő rész elején meghal az egyik főkarakter, az semmi, de bezzeg berakni egy fejlesztők által kiadott plakátot/kedvcsinálót a releváns topicba!

ok.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ugye tudod, hogy a kettő nincs egy kategóriában.
    A 3. rész elején csinálhatsz bármit, megtörténik. Mégpedig egy átvezetőben.
    Ergo, még még a legóvatosabb játékos sem tudja megkerülni a dolgot: nem spoiler. klikk

A 4. részről semmit sem tudunk, és erre berobban egy hatalmas spoileres képpel.
  • Calver
    de, kérlek, légy oly kedves magyarázd el. szép, lassú, jól érthető szavakkal, nehogy valaki azt gondolja, hogy megint csak a szokásos hisztijeid egyikét látja

de vicces ezt tőled hallani, aki a második rész topicjában lazán lelőtte Gat halálát, majd kedves közölte, h nincs ebben semmi spoiler... /slowclap
  • Sir Quno Jedi
    Fogalmam sincs mi a bajod. Ennek örülni kell kérem. A DLC ebből a szempontból egy vakvágány volt és nyilván semmi köze az IGAZIhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, nehogy már meg kelljen magyarázni azt is, hogy mi ebben a spoiler.
    S igen, a 3. részben nem volt másképp.
  • Sir Quno Jedi
    Ebbe mi a spoiler?!??! Ugye nem gondoltad komolyan, hogy őt el lehet veszíteni?!?!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönjük a kurva nagy spoilert...
  • Calver
    ...és egyszer csak, a volition twitter-en...
  • broman191
    "...az áldozat 'hátsó fele' pixelessé válik, gyakorlatilag kiemelve azt, hogy a fegyver célja az áldozat ánuszába történő behatolás." - Érdekesen közelítik meg a pixelesítés célját... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kitiltották a Saint's Row 4-et Ausztráliából
  • mans
    Kár ezért a sorozatért,elment a teljes hülyeség felé,olyanról mint a második rész már nem álmodok,az új rész meg ugyan az mint a 3.
  • IMYke2.0.0.0
    Maga az egész. Aztán rátuningoltak, ahogy az elvárható is volt, mert tonnányi ötletük támadt, a Saint's Row 3-hoz.