533
Jön a Saints Row negyedik része
  • SergioAmigo
    Nah akkor lehet kezdeni! :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SaintsRow_IV_Fixed2-Steam006
    http://www73.zippyshare.com/v/45541675/file.html
  • SergioAmigo
    jah kéne hozzá crack :D
  • SergioAmigo
    leszedtem nem csinál semmit se :D
  • Csokis

• kill3r21
    Kezdődik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Saints Row IV Commander in Chief Edition-P2PGAMES 7,5GB
  • ratgab
    Szubjektív szempontok is nagyrészt objektívek, mert van akinek ez tetszik, másnak meg más. A főbb elemeket fel tudod sorolni és elemezgetni, de az nem vált ki mindenkiben ugyanolyan hatást. NINCS Objektív játéktesztelés és ez tény!
  • ratgab
    Szolgálati közlemény: Kritikák nagy része szubjektív dolog, főleg szórakoztatóipari termékeknél. Játéknál meg főleg. Nem tudsz objektív maradni, mert sokszor nincs is mihez hasonlítani. Max az összecsapottságot tudod objektívan értékelni.
  • Maxtreme
    132
  • mester1987
    7.15-től mindent el is mondott, ami lényeges.
  • mester1987
  • DarkSector
    ja. :D
    de miért nekem irták?
  • grebber
    Segítek! A kérdés az ,hogy nem akar vele coopozni valaki az Xbox 360 warezzal system linken keresztül?

• DarkSector
    ?
  • kill3r21
    Valaki coop linken?
  • DarkSector
    Még annyi poén jutott eszembe de inkább hagyom. :D

Shánysz Row 4. :D
  • Ironman2
  • Maxtreme
    ennyi :D
  • DarkSector
    Akkor most érezheted mi lenne ha innál. :)
  • wesker24
    Nem mindegy mert nem iszok/nem ihatok alkoholt ! :D

• DarkSector
    Szal buzi egy játék? :D Értem. :D
  • DarkSector
    nem mindegy hogy ettől hánytok vagy a piától? :D
  • Maxtreme
    semmi baj vele :D (ha nem nézek rá )
    A buzis liláról meg annyit hogy ez a játék színe szal..:D
  • wesker24
    Hát jah a a Lila Lógóval nem lenne semmi baj ha nem forogna körbe mert már én is szédülök töle :D
  • DarkSector
    és a buzis lila logo-m? :D
    Ahogy kommentelek, forog minden, lassan elszédülök és hányok. :D

Ha eddig nem lettem volna feltűnő, most egyből észre fogtok venni. :D
  • DarkSector
    thx.
  • Maxtreme
    Fasza lett.
  • DarkSector
    Ismerek egy srácot amugy aki tesz nektek bele eredetit, de 50-60 euro 1 munkája, ez viszon hobby de ingyen van. :D
  • DarkSector
    Jaja, eredetiséghez majd veszek egy digitális rajztáblát ha lesz lóvém. :D
  • jarlaxxe
    Semmi eredeti nincs benne de ügyes montázs...
  • DarkSector
    Tessék Grebber kollega. (:D) :
    Jó szar lett mi? Tiszta google-ból vadászott kép.

Saints Row 4

I
  • jarlaxxe
    Akkor pl nézd meg a castlevaniás röfögésüket ott is szokás szerint 3-4 óra játék után írta meg a magánvéleményét a emberke, gözöm nincs, hogy veheti ezeket bárki is komolyan....
  • DarkSector
    "Ez kb olyan mint amikor sokan sírnak a FOV miatt (ha írnátok cikket gondolom minuszként szerepelne) más meg lese szarja mert észre se veszi ergo nincs hibapont emiatt."

Erről van szó!
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor neked is:

"Amúgy meg igenis hangsúlyozza ki élőszóban, és még feliratozza is a videóra, hogy saját, szubjektív (tehát nem objektív, mindenható) véleményét gépelte le hosszú órák alatt merengve a a monitora és a Word előtt, és azt olvasta fel, majd vagdosta tempóra, hogy úgy tűnjön, egy lélegzettel, "IQ-ból" hadarja a viccesnek, esetleg általa elmésnek hitt monológját..."
  • Maxtreme
    Így van.
    Én folyamatosan nézem a videóikat, és azt kell mondjam hogy az esetek 90%-ában teljesen korrekt, az igazságot tükröző teszteket hoznak össze.
    A stílusuktól meg annyit hogy nekem jobban bejön mint a száraz, monoton "felolvasomaszövegetoszjóvan" (gameteve, pc guru, stb) megoldások.
  • IMYke2.0.0.0
    Mi másról lehetne Peti bammeg? Hiszen Ő írta és mondta fel! Nem egy pincsikutya...
  • Shep
    Én ugyan nem sok videojukat láttam de a DS-t leszámítva azért többnyire valós dolgokat hoztak fel a játékok ellen ill. mellett is. Mondjuk én azt vettem észre ,hogy a DS-es videojukkal lettek hírhedtek és közutálat tárgyai.
  • Shep
    Engem nem a gyerek mondandója tántorít el hanem a sok high tech, scifi cucc és helyszínek, meg a tronos marhaságok. A 3 nekem pl tetszett de az ilyen űrös, neonfényes, villogós témákat nem szeretem és itt meg ahogy nézem szinte csak ilyen lesz, persze ott van a város is amiből persze még bármi kisülhet de gyanítom a fő szál tele lesz az elején említett dolgokkal ami meg nekem nem szimpatikus. Azért egy esélyt nyilván adok neki, hátha.
  • grebber
    A te véleményed nem a játékról van hanem az az emberről akinek más a véleménye az általad istenített szerinte szarkupacról!
  • IMYke2.0.0.0
    Cserébe, te is az én véleményemet fikázod. Értem én.
  • grebber
    "csupa savanyú pöcsarc" Ezzel nem értek egyet. Miért kel fikázni másokat akinek más a véleménye? Nem kell válaszolni ilyen az emberi faj nem bírja elviselni ,hogy nem ugyanaz mindenki véleménye!