533
Jön a Saints Row negyedik része
-
#253 Bocs hogy elfelejtettem, de legutoljára hónapokkal ezelőtt olvastam Imitől panaszlevelet.
Vagy lehet éppen el voltam foglalva. Nem mindig olvasok ám vissza ha lemaradok 200-300 üzenetről. -
#252 Március 31 óta a nem végtelen tartalékomat fogyasztom - ebből vásárolom a hobbimhoz a játékokat, és fizetem apám helyett a havi rezsit, magamnak a gyógyszereket, és az élelmet.
Jelen számításaim szerint, a telet éppen hogy ki tudom húzni, és után konkrétan végem - anyagilag.
Apró játékok, bundle-k beleférnek a költségvetésembe, de több ezer Ft-os játékok már nem.
Nagyon-nagyon jó lenne már valami melót találni, csak kár, hogy sem fiatal, sem mobil nem vagyok már. -
#251 Ha nem csak azon járna az eszed, hogy hülyeséggel pumpáld tele az eredeti-s topicot akkor láthatnád azt is amikor Imy a problémáit vázolja fel! -
#250 Miért anyagilag bajban vagy?
Jó , hülye vagyok ki, nincs ugye bajban.....de az átlaghoz viszonyítva? -
#249 Annyit azér' nem szeretnék várni vele - s venném én teljes áron azonnal, ha nem lógna Demoklész kardja a fejem felett...
Ezen még az sem segítene, ha a Steam Trading Card-okkal meg tudnám támogatni a digitális vásárlást. -
#248 4 másikkal együtt.:) -
#247 Majd 1 dolcsiért a humbilban :D -
#246 Méghozzá csakis GOTY-t. :D -
#245 WRZ-zel nem akarok szenvedni már, majd megveszem egyszer a teljes játékot :) -
blambun #244 Srácok,a harmadik részt egy ilyen konfigon játszottam: phenom II X3 2,8GHz HD5770 1 Gb, 4Gb ram. ezzel mire lehet számítani? láttam, hogy a min konfig HD5800-akat ajánl, de érdekelne tapasztalat róla, mert azt is olvasom, hogy gyakorlatilag ugyanaz a grafika. köszi! -
mans #243 Majd elpostázzam ezt is mint a riddicket? :) -
#242 -
#241 Pedig elég stabil kis rendszer, érdemes váltani. -
#240 Ok ez jó volt :D Amúgy azért, mert ritkán játszok és annyira nem vág a cérna érte :D -
#239 Na de miért nincs win7? :D -
#238 opp, megelőztek :) -
#237 Szerintem nem. Ahogy názem állandó dx10/11 módban fut. -
Csokis #236 Nem fog, minimum Vista kell neki. -
#235 Lehet hülye kérdés, de XP-n futni fog? ( Lehurrogni nem kell, hogy miért nincs win7, előre is köszönöm) -
#234 Ez más. Te megvennéd szíved szerint, csak nem tudod. EZ korrekt hozzáállás. Majd támogatod őket később, mikor összekuporgatod rá az akkori akciós árat. Helyes, helyes! -
#233 Én konkrétan anyagi okokból nem tudom megvenni 0 Day - pedig akarom ezt a játékot -, hiszen munkanélküli vagyok, aki a megtakarítását éli fel.
WRZ-t pedig nem töltök le.
Így marad a kivárás.
-
#232 Nem ez a baj, tévedésben vagyol. Sipákolsz, hogy nem ér meg teljes árat (oké ez még önmagában magánvélemény, jogod van hozzá), de azért warezben mégiscsak tovább tolod. Nos EZÉRT invalid az érvelésed.
A játéknak magának ehhez semmi köze, nodepláne a rajongásnak meg mégannyira sem. -
#231 Huhh azzal sokat nem szaroztam, de nagyon kevés ruha van. Jött 1-2 új, meg bennmaradt pár régi, de sajnos többségben a rosszabb félékből. -
#230 Több ruha van mint az inauguration station-ben ? Próbáltam importálni a karakteremet és az a felső nem volt itt már meg.. Sokat foglalt gondolom ezért ki kellett venni.. -
#229 Mintha az elején úgy kezdtem volna hogy maga a játék NEM ROSSZ!
Csak nem tekinthető új résznek, és szerintem teljes árat nem ér.
De ahogy látom olyan ez mintha egy Fradi szurkolónak kezdeném azt ecsetelni hogy mi is a probléma a kedvenc csapatával.
Ettől függetlenül nekem is az egyik kedvenc sorozatom az SR, csak képes vagyok nem szemellenzővel tekinteni rá.
Részemről a téma lezárva. -
#228 Akkor lenne igazad (és már az is erősen necces), ha az első 20 perc után letörölted volna és soha többet nem játszanál vele. Minden egyéb esetben érvelésed invalid. -
#227 Persze-persze...
SQJ véleményével tudok egyetérteni.
A többi maszatolás. -
#226 Saints Row 4 - komoly komolytalanság - 84%. -
#225 Elmondanám hogy a második és a harmadik részt is megvan eredetibe, ezt is megvenném ha nem ezt kaptam volna amit. -
#224 Te meg úgy sírsz, mintha lehúztak volna, mikor nyíltan WRZ-olsz.
-
#223 Szerintem ez méretben erősen felülmúlja azt, amit még DLC-nek lehet nevezni. Nem 1 játékban megléptek ilyesmit.
Engem nem izgat, ha elég hosszú és élvezetes, felőlem annak hívják, aminek akarják. Sok szart adnak full áron, azt azokat is megveszik az idióták, ha ez meg ráadásul jó, akkor nem gond.
Nekem elég ha a tartalmat cserélik, az engine nem érdekel különösebben, még pont funkcionális ehhez. Inkább az SR1-2-t adnák ki újra ezzel az engine-nel (vagy a következővel), jó kis HD kiadás, nyami... Persze akkor is sírna mindenki, hogy mééé teljes áron, meg bőrlehúzás, de én megvenném bazki. -
#222 Ez egyébként igaz.
Bár a szuperképeségek megléte után kb fölös lesz bármilyen járművet is használni. :D -
#221 Értem én hogy véded a cuccot, de azért ha elfogultság nélkül a szívedre teszed a kezed, beláthatod Te is hogy ez egy kurva nagy lehúzás.
Az activisiont évek óta fikázzák azért amit a cod szériával művel (jogosan), most szinte ugyanezt elköveti A Volition, az nem probléma?
Volt 1 alap játék amihez kiadtak kb 10000 DLC-t, és akkor kiadnak még egy nagyobb DLC-t új részként feltüntetve, teljes áron? Ez csak szerintem nincs így rendjén?
Ha egy önállóan futtatható (expansion pack) harmadik rész kiegészítőjeként árusítanák, ennek megfelelő árazással, egy krva szavam sem lenne. -
#220 Amiket hamar lenulláznak a képeségek xD -
#219 Whore mód etra volt az előzőben is, nem is volt asszem rögtön benne (ki tudja itt még milyen extrák és dlc-k jönnek majd). Gyűjtögetésnek (guminő, pénz) sem volt túl sok értelme amúgy sem (idővel nem is szórakozik vele az ember mer minek, csak acsivadászoknak jó). Lakásnak nincs sok értleme egy szimulációban. A ruhák nyilván nagyjából azok amik voltak, mert semmi sem változott, csak újak a támadók. Épületvásárlásnak akkor van értelme, ha van bázisunk(saink) is, de gondolom itt amúgy sem vásárlásokkal kell megszerezni a területeket (más a mechanika a sztori miatt).
Az elméleted szerint akkor pl. az RPG maker-rel készült cuccok sem érnek teljes árat, bármennyi meló is van bennük, mert ugyanaz az engine?!
Én amúgy a 3-ból hiányoltam a 2-es activity-jeit, ott bőségesebb volt a paletta (pl. septic avenger da best ever :D).
Aki teheti két SR4-et vegyen, hogy lássák fogy a cucc, mert különben nem lesz SR5 és baszhatttTYÚK! :D -
#218 Akkor jöjjenek a negatívumok is :)
- Rengeteg lehetőséget kivettek belőle az elődhöz képest. Nincs lakásunk,(legalábbis eddig) nem lehet épületeket vásárolni, (ezáltal a körözést sem tudjuk megúszni úgy hogy besétálunk egy megvásárolt házba, mondjuk ez sztem nem baj) krva kevés a ruha, (ami van az is szinte mind ugyanaz mint a háromban) teljesen eltűnt a whore mode, és ahogy nézem nincs pénz/güminő stb gyűjtögetés sem.
A grafika és a gépigény maradt kb ugyanaz. A karakterek egy lehelettel talán szebbek.
Azt még mindig fenntartom hogy nem rossz maga a játék, viszont SZERINTEM teljes árat nem ér!
Akik a teljes 100%os "kimaxolásra" mennek, azoknak elárulom hogy az csak eredetivel fog menni, ugyanis vannak coop függő activity-k
Am az okát nem tudom, de nálam az autókba valamiért nem müxik a rádio:)
Végezetül pár kép tőlem (nem spoileresek, mert amit itt láttok, az a játék első 20 percében fog történni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#217 Elfelejtettem valamit:
Ami szintén sokkal jobb lett, a járművek kezelhetősége!! Teljesen jól irányíthatók az autók (eddig kettőt próbáltam) -
#216 Kb 1 óra után azt mondom hogy... Sajnos a splinter cell várólistára kerül
Ez valami krva jó lett. Az első pár küldetés alapján azt lehet levonni, hogy fejlesztők valami nagyon erőset szívhattak, mikor kitalálták ezt a sok baromságot.
Ha végig hozza ezt a hangulatot, akkor azt kell mondanom hogy jobb lett mint a (szintén kedvenc) harmadik rész.
-
SergioAmigo #215 3 hozzászólás az aztán marha sok , nah haladjál tovább -
#214 Kicsit unalmas már, hogy ezzel rakod tele a topicot...