533
Jön a Saints Row negyedik része
-
#173 A srácot tuti, hogy verték az osztálytársai és felnőtt korára egy savanyú pöcsarc lett.
Röviden ennyi.
Az Otherworld neve nem véletlenül az, ami "Más" világ... csupa savanyú pöcsarc. -
#172 De itt te nagy tévedésben vagy mert irhatsz ugyan kritikát mondjuk egy filmröl ami szerinted azért szar mert nem vetközik benne egy nö sem de ettöl még mindenki kiröhögi kritikádat mert nem objektiv.
A végső összegzésben kell, hogy legyenek szubjektiv szempontok de az egész kritikát nem határozhatják meg mert akkor szart se ér az egész. -
#171 Semmi tévedés nincs a kritikát nem azért vannak hogy benyaljanak a kiadóknak (kivéve a fizetettek) vagy hogy az olvasók kedvébe járjanak.
Mindig csakis a tesztelő véleményét mutatják, mivel ez a cél ezért ŐK tesztelik és nem más!
Ha valakinek ez 1/10 akkor neki rakás szar és gondolom ezt a cikkjébe ki is vesézi hogy SZERINTE miért!
Ez kb olyan mint amikor sokan sírnak a FOV miatt (ha írnátok cikket gondolom minuszként szerepelne) más meg lese szarja mert észre se veszi ergo nincs hibapont emiatt. -
#170 Majd megmutatom és utána mond ezt, délután leszek 2-kor, majd meglátod, ez gif lesz kivételesen ezt nem lehet letölteni csak úgy, majd meglátod. :) -
#169 Takarodj a szar bannerjaiddal google különbet dob -
#168 Ez óriási tévedés ha valaki kritikát ír az a minimum, hogy objektiv legyen.
A magánvéleményt a többség leszarja / jogosan / -
#167 Igen, nem is kérek bocsánatot, csak csinálok valamit az ittenieknek ajándékba, aztán vagy elfogadják vagy nem, szerintem tudod mit. :D Annyira már ismersz. :)
Attól nem kelll tartani hogy 1 kifogás után még 1x megemlitem hogy a játék nekem nem akkora mint a hype-ja, mert ennyire nem kedvenc sorozatom, csak 1x irtam le a véleményem, nem olyan mint egy DMC-RE amivel foglalkoznék. :) -
#166 LOL és akkor mivan ha neki szar akkor az.Miért kell fikázni más véleményét?
Valaki utálja a spenotot valaki imádja akkor ő most egy senkiházi szar szemét? Hagyjuk már ezt a tévhitet!
Mindenkinek más a véleménye ,nemhiába vannak különböző pontszámú review-ek is.
-
#165 Ne higgy a videónak, ez az a gyerek aki azért szarozta a Dark Souls-t, mert túl nehéz neki. :) -
#164 Jogodban áll fikázni ,ha nem tetszik!
-
#163 Amiért fikáztam a játékot, majd nyomatok valami ajándékot kárpótlásul. -
#162 Nem lesz, törés csak az aktiválás után lehet. -
#161 Azért rengeteg élményfaktor van, ami akkor jön át ha játszol...
Én is úgy voltam vele, hogy jólvan egynek jó lesz....de aztán rájöttem hogy bazzki ez jó....
nagyon meg fogja osztani a népet az biztos :) -
#160 nem lesz, mert preload-nál nem kapsz meg mindent - többek között exe-t sem, épp ezt elkerülendő. -
#159 azengem hol érdekel,nekem legálisan kell, elő i svan rendűve -
Ironman2 #158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na akkor erről ennyit.Ma már lesz warez! -
#157 töltsétek elő steamen, már lehet -
Ironman2 #156 Nagyon ott van a hangulat az egész harmadik részben,és az a rengeteg poén végig viszi az egész játékot,egyáltalán nem unalmas.Bár az irányítás még mindig kritikán aluli,de el lehet neki nézni,remélem azt javítják a 4-ben! -
#155 Nem akarok senkinél jelentkezni, persze sokan mondják nem lehet megítélni egy játékot a megjelenés előtt, de a faxt nem, oké 1-2 dolgot nem, irányítás, story.
A többit igen, nekem a többivel van bajom, vagyis ezek nem tetszenek, ezért van. :) -
#154 Látatlanban megitélni egy játékot elég minöségi véleménynek tünik...
Jelentkezned kéne hozzájuk náluk egyébbként is szokás, hogy végigjátszás nélkül véleményeznek játékokat. -
#153 Én az egész sorozattal nem játszottam és egyetértek, ez egy bal..fasz játék. -
ratgab #152 Az a nagy büdös helyzet, hogy most így elsőre (mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam a játékkal) úgy néz ki ennek a bemutatónak minden szava igaznak bizonyul. -
#151 Szeptemberben ezeket várom:
Szeptember 3: Diablo 3 (konzolokra),Total War: Rome II
Szeptember 4: Outlast
Szeptember 8: F1 2013
Szeptember 13: ARMA III
Szeptember 17: GTA 5!!
Szeptember 24: Alien Rage
-
#150 Egy hatalmas durranás biztos lesz a Rome 2. -
#149 Szeptemberi milyen durranásokra gondolsz? -
#148 Pedig tévedsz :D -
#147 Castlevaniat nem szereztem be boxra mivel tele van a 250-es külső és a 60gb-os belső HDD-je is a boxnak! + PC-n még vár kb még egyszer ennyi adat hogy a végére érjek nekik!
Castlevaniat pc-n akarom végigvinni majd (sokak megrökönyödésére bill+egérrel mivel pc-n csak ezekkel nyomom)[Egy kivétel volt eddig a létezésem során: Resident Evil 4]
Mindig arra szedem a game-et amire előbb kijön És ha a végigvitel után úgy érzem ez frankó akkor pc-n végigviszem még akár többször is.
Idén ilyen volt a Tomb Raider (box + 2pc-s)és a Metro LL (ps3 + 2x pc-n)Ezek annyira jók voltak ,hogy meg is vettem őket,és nem a warez játszás miatt hanem már a trailerek miatt!
Most is a Spliti Blaclist is ps3-on kivégeztem várom a futárt a CE-vel és pc-n rongyosra fogom tolni ,mert tetszik.
-
#146 Alap. :D
Kérdezd meg grebbert, hogy van-e olyan játék, amivel játszott-e 2-3 platformon is...
lehet azt mondja nem, de valszeg igen! :D -
#145 Persze, mindent 2x is :) -
#144 Nem a pöcsömet nem, de ha nem is, akkor sem ugyanaz...az xbox-ra nem jött ki most warezba. :D
Szerintem már rég végigvitte azt is. :D -
#143 Tudom de tudtommal a Castlevaniaval még ő sem játszott és gondolom most majd fog, szóval egyről beszélünk csak más megközelítésben :) -
#142 Most más volt a téma. :D
Amivel Grebber kollega most játszik premier-t...legalábbis én arra gondoltam. :D -
#141 De PC-re igen :) -
#140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saints.Troll.4-SKIDROW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#139 -
#138 :P -
#137 Castlevani nem most jön xbox-ra. :D -
#136 Nézi még valaki ezeket a köcsögöket? tölük még stevie wonder is jobb kritikákat irna. -
#135 Aha, egyre kevésbé érdekel a játék. -
#134 És akkor a Castlevaniat még nem is említetted :)