Saints Row 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Remélem az 5.rész valóban "5.rész" lesz nem úgy mint ez.. Magyarázhat mindenki, de ez továbbra is egy nagy kiegészítõ számomra. Ettõl függetlenül várom nagyon, mert biztos jó móka lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sir Quno Jedi
Nekem az nem tetszik, hogy a legtöbb szemüveg nem átlátszó és opacity-t amúgysem lehet szemcsire állítani. Mekkora balfaszság mán ez?! Ember szépen kisminkeli a karakterét, meg minden és semmi sem látszik a szemébõl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bence94
Ruhánál a legidegesítõbb. Sikerült közben a régi karakterem letölteni, de persze azt a felsõt kiszedték..

Sir Quno Jedi
Igen, sok textúra elképesztõen lowres, pláne ruháknál, ami "kissé" illúzióromboló tud lenni (pláne 2560x1440-ben). Ideje lenne HD-síteni legalább a már meglevõ textúrákat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bence94
Valóban eltúlzott a bloom! A textúrák részletességén javíthatnának meg ezt a bloom dolgot.

Más:Azt nem értem,hogy már évek óta piacon van az euforia motor és nem képes senki felhasználni rockstaron és a force unleashed-eken kívül senki. Sokkal jobb lenne a saints row és az összes többi sandbox vagy bármi más játék a'la max payne 3.

Sir Quno Jedi
A játékban is a shopokban spéci megvilágítás, tükrözõdés stb. volt sajna. Szal. a játék kint a terepen nem így fog kinézni nyilván. Ez azért volt gáz már ott is, mert terveztél színeket, napfényben meg tök máshogy néztek ki, még a smink is. Ezért mindig azt csináltam, hogy hozzászámoltam tapasztalatból a színekhez, majd teszt kint, roham vissza, módosít, míg a kívánt eredmény el nem jön.

Sir Quno Jedi
Én mindég az elsõt választom, mert elõzõleg is azzal toltam le, többször is és úgy hozzászoktam, hogy nekem EZ a karim hangja, mást nem tudok elképzelni neki.

Saints Row 2 Female 1 voice
Katie Semine

Saints Row 3 Female 1 voice
Laura Bailey

gerey
Viszont az egyik kedvencem a nõi hangok közül nincs benne. 😞

Maxtreme
aha, este rá is lestem.
Remélem a grafikán még hangolnak egy cseppet, mert annyi bloomot pakoltak a játékra hogy konkrétan világít a karakter. A fekete színek rendesen kiégnek, és nem is igazán nevezhetõ feketének az elõbb említett probléma miatt. <#miaz>

Bence94
Valaki tudna segíteni ? Sr 3-nál még regisztráltam a "community-re" és feltöltöttem a karakterem és most importálnám az új szerkesztõbe de nem engedi..

Bullet
Csak súgom, hogy Steamen tölthetõ a karakterkészítõ.

DarkSector
Ezt más árulja.
Önnyiért adná oda.

8-9k most egy coh 2 kb, csakhogy ennyi pénzt még nem szedtem össze. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lokakát...nekem coh2 kelle, addig várok mig nem lesz olcsón, minden pénzemet arra tartogatom! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Megvetted?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Most mond azt hogy nem ér meg 9k-t:

DarkSector
láttam egy srácnál 30 euro-ért 1 példányt.
Ha valakinek kell és megvan még neki akkor megszerezhetem, (ROW) vagyis nem lockos!

Sir Quno Jedi
hun?

DarkSector
Saints Row 4 Pre-Order ---> 30 euro. 😊

ha érdekel valakit

Calver

hja, a második rész topicjában ellõni, h a következõ rész elején meghal az egyik fõkarakter, az semmi, de bezzeg berakni egy fejlesztõk által kiadott plakátot/kedvcsinálót a releváns topicba!

ok.

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy a kettõ nincs egy kategóriában.
A 3. rész elején csinálhatsz bármit, megtörténik. Mégpedig egy átvezetõben.
Ergo, még még a legóvatosabb játékos sem tudja megkerülni a dolgot: nem spoiler. klikk

A 4. részrõl semmit sem tudunk, és erre berobban egy hatalmas spoileres képpel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
de, kérlek, légy oly kedves magyarázd el. szép, lassú, jól érthetõ szavakkal, nehogy valaki azt gondolja, hogy megint csak a szokásos hisztijeid egyikét látja <#gonosz1>

de vicces ezt tõled hallani, aki a második rész topicjában lazán lelõtte Gat halálát, majd kedves közölte, h nincs ebben semmi spoiler... /slowclap

Sir Quno Jedi
Fogalmam sincs mi a bajod. Ennek örülni kell kérem. A DLC ebbõl a szempontból egy vakvágány volt és nyilván semmi köze az IGAZIhoz.

IMYke2.0.0.0
Na, nehogy már meg kelljen magyarázni azt is, hogy mi ebben a spoiler.
S igen, a 3. részben nem volt másképp.

Sir Quno Jedi
Ebbe mi a spoiler?!??! Ugye nem gondoltad komolyan, hogy õt el lehet veszíteni?!?!

IMYke2.0.0.0
Köszönjük a kurva nagy spoilert...

Calver
...és egyszer csak, a volition twitter-en...

broman191
"...az áldozat 'hátsó fele' pixelessé válik, gyakorlatilag kiemelve azt, hogy a fegyver célja az áldozat ánuszába történõ behatolás." - Érdekesen közelítik meg a pixelesítés célját... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0

Kár ezért a sorozatért,elment a teljes hülyeség felé,olyanról mint a második rész már nem álmodok,az új rész meg ugyan az mint a 3.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

IMYke2.0.0.0
Maga az egész. Aztán rátuningoltak, ahogy az elvárható is volt, mert tonnányi ötletük támadt, a Saint's Row 3-hoz.

Maxtreme
vagyis egy része nem? 😊

IMYke2.0.0.0
Nyílt titok, hogy a Saints Row 4 eleve DLC volt, mégpedig: "'Enter the Dominatrix DLC".

Maxtreme
itt a cod szindróma alatt nem csak a gfx-et értettem, hanem a sok dlc-t, és az aktuálisan új résznél a szinte 0 újítást (ami nem is új résznek kéne h legyen, max megint egy DLC-nek)

De mondom, ettõl függetlenül engem megvettek <#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy ezt a feature-t csak a campaign vége felé kapjuk meg, és idõlegesen, mert mondjuk belénk csapott az egyik ûrhajó elromlott pajzsgenerátor reléjének kisülése...

Sir Quno Jedi
Nekem csak az nem tetszik, hogy a szuperképességekkel feleslegessé teszik az alapfegyókat és a szuperfutással, meg repülésekkel meg az autókat, röpziket. Innentõl a jó kis cruising-olós feeling eltûnik.

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan leszarom, hogy nem csiszoltak a grafikán. Nekem a JÁTÉK kell, és nem a grafika.

Maxtreme
A látványiságon sokat nem csiszoltak.

Lassan kezd cod utánérzete lenni ennek a játéknak is.

De ettõl függetlenül kell 😄

IMYke2.0.0.0
Nyílván, de akkor botorság, majomság, hülyeség emiatt okolni egy sandbox játékot.

Ryder62
Sandboxok nagy erõssége: Te irányítod a játékot, nem a játék irányít téged 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ így játszani.
A GTA-kban is a sok barom azonnal járókelõket kezd verni, gázolni, lõdözni, miközben a sztorira is lehet koncentrálni.
Saints Row-kban dettó.

Ryder62
Ehhez sok pia kell majd.

Gameplay

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy csak Észak-Amerikában lesz elérhetõ 😞
Bízzunk benne, hogy nekünk, csacska európaiaknak is jut valami finomság.

Ryder62
Nagy esély van rá 😄