533
Jön a Saints Row negyedik része
  • grebber
    Splintit kivégeztem már! X-com felénél vagyok ez meg szimplán kurvára nem érdekel!
    Ez a tipikus majd egyszer kategóriába tartozik nálam.Elsőnek megvárom a 2-3hoz a magyarítást majd miután befejetem konzolon az elsőt jöhetnek azok. ez ráér mert ez kb Saints Row 3.01.

X-Commal kell sietnem ,mert nemsokára itt a Lost Planet 3 is aztán a szeptemberi durranások!Pörög az élet ,de ez jó nekünk!
  • Maxtreme
  • DarkSector
    Nemazé, de Splinter Cell / X-Com / Saints Row 4.

Kicsit sűrű hónap ez nem?
    Lesz időd ezek mellett még játszani is? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok naiv - 13+ éve játszom.
    Ettől még áll a véleményem, amit írtam.
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem jön később a warez,ebben biztos lehetsz! karakterkészítő a 4-hez,már amúgyis elérhető önállóan!

Saints Row 4:Inauguration Station
    http://bbs.3dmgame.com/thread-3960972-1-2.html

• IMYke2.0.0.0
    Nem baj, ha minél később jön a WRZ.
    Komolyan.
    Akit érdekel, az úgyis megveszi, és akkor nem kap spoilereket az arcába.
    Aki meg WRZ után fitymálja, az meg tudja tenni később is.
  • JethroHUN
    PC-re is jöhetne már vmi hasonló... Remélem nem 23. után, az még 1 hét lenne
  • grebber
    Akit valami oknál fogva érdekel:

Saints.Row.IV.XBOX360-iMARS
    Saints.Row.IV.PS3-iMARS
  • mans
    Ez jó hír a cikk végén hogy vége ennek a történetnek a negyedik résszel,talán van eséály egy olyanra mint a 2. rész volt,nem ez a mostani hülyeség.
  • grebber
    Adná az Isten hogy lene benne system link !!!
  • Evoluti0N
    Playdome teszt.
  • Maxtreme
    Performance test
    Egész tűrhető az optimizálás, bár ehhez a látványvilághoz ne kelljen már brutál erőmű.
  • broman191
    Remélem kijut még az ehhez hasonló különleges küldetésekből a játék során, nem csak az elején csigáznak fel vele... :)
  • ratgab
    Csak belenéztem, mert spoileresnek érzem, amúgy tényleg baromi ötletes!
  • Sir Quno Jedi
    Lenyűgözően jó, van fantáziájuk és nem szívbajosok gémre vinni a dolgot. 10/10
  • Maxtreme

ecsém...
  • IMYke2.0.0.0
    CDGalaxis: Saints Row 4 Commander in Chief Edition - 8990 Ft - KLIKK!
  • IMYke2.0.0.0
    Az is lehet
  • MerlinW
    Hozzáérne.. ha csak ránézne:)
  • IMYke2.0.0.0
    Minden sértő szándék nélkül írom: örülnél, ha csak hozzád érne ez a nő...
  • Sir Quno Jedi
    Beraktam neked spoilerbe, hogy örüljél. Már ha a Horváth Éva képekre gondoltál.
  • IMYke2.0.0.0
    Én. Kettőt.
    Ja, hogy csak 1 van belőle az egész világon?
    Akkor:
    Én. Egyet.
  • JethroHUN
    Új gyűjtői kiadás. Ezt kiveszi? ( LINK )

• JethroHUN
    Azt az ócska ribancot gondolom kibaszott muszáj volt berakni ebbe a topikba...
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, hogy SR3 alatt minden további nélkül töltögetem fel a karaktereimet.
    Érdekes, amikor ott letölteni akarom, akkor nem csinál semmit - és ez zavar.
    Meg az, hogy SaintsRow.com-os profilom alatt semmi [mert ugye azzal helyből nem tudtam belépni a játékban, ezért készítettem egy újat], és a STEAM-em is a másikhoz van társítva - 'unlinkelni' nem lehet, és a játékban sem tudom átírni a nevet, amikor belépni akarok.

Szóval, marad a vásárlói támogatás, és a zsolozsma.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem ment, leszedtem újra az sr3-mat, csináltam online profilt az sr4-ből, arra sr3-ból fellőttem karimat, ott engedélyeztem (ez mekkora hülyeség), majd letöltöttem sr4-be.
  • lalakov
    Oké, látom másik topik. :)
  • lalakov
    Teljes áron Steamről?
  • IMYke2.0.0.0
    Én most várom a support válaszát, mert SR3 alatt fel tudom tölteni a karakteremet, be tudok lépni a community-be, de a Community oldalon nem tudok az ingame profillal (amihez így ugye társítva is lett a STEAM id), csak egy másikkal belépni.
    Így:
    * nem tudom kezelni a feltöltött karaktereimet,
    * nem tudom később, a SR4-hez használni,
    * nem látom a statisztikáimat [nem az ingame-et!] a saintsrow.com-on.

Remélem, a Deep Silver hamar válaszol és megoldja nekem ezt - van rá 2 hetük.
  • Sir Quno Jedi
    Kérem szépen SR4 bezsákolva, steam szerint megvan már nekem, óóóó jeee! Már csak várni kell. Soká lesz még, de kivárom.
  • lalakov
    Megnyugodtam, már kezdtem rosszra gondolni. :)
  • Sir Quno Jedi
    Élő nőt is szívesen ruházok. Pl. veszek neki menő combfixet stb. és ha viseli, máris nő az elégedettségi szintem (már ha nem másnak mutogatja benen magát :D). Egy nőt igenis ruházni is kell, mert úgy néznek csak igazán jól ki. Nyilván az ágyban már majdnem mind1, de addig...
  • lalakov
    Hát... nem szólok semmit se. :-D
  • Sir Quno Jedi
    Én szeretem öltöztetni, festegetni, ékszerezni stb. Jobb mint egy barbi! :D
  • lalakov
    Ezek a ruhák már tetszenek. :-D Bár én nem játszom ennyit. Megalkotom, levetkőztetem és mehet is az utcára. :-D Már csak az kéne, hogy egy játékban is ruhát vásárolgassak egy nőnek. ;-)
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ilyesmi, csak színátmenetes:

Itt a bal oldali ugye:

• Sir Quno Jedi
    Meg nekem ne meztelnkedjen a karim, hanem legyen jólöltözött. Persze SR2-ben volt az a jó kis fürdőruci, azt szívesen hordta.
  • Sir Quno Jedi
    Ez a régi sr3 karim, csak ruhaszínt változtattam, meg rúzst, mert azt nem tudja átimportálni normálisan az sr4-be (ezmeg így nem jó, majd ha lesz időm keverek neki újat). Jah, melleit is levettem 60-ra 80-ról, de ez csak ideiglenes... :D
  • lalakov
    Alakul, kicsit sok a ruha rajta. :-D
  • Sir Quno Jedi