533
Jön a Saints Row negyedik része
-
Splintit kivégeztem már! X-com felénél vagyok ez meg szimplán kurvára nem érdekel!
Ez a tipikus majd egyszer kategóriába tartozik nálam.Elsőnek megvárom a 2-3hoz a magyarítást majd miután befejetem konzolon az elsőt jöhetnek azok. ez ráér mert ez kb Saints Row 3.01.
X-Commal kell sietnem ,mert nemsokára itt a Lost Planet 3 is aztán a szeptemberi durranások!Pörög az élet ,de ez jó nekünk! -
-
Nemazé, de Splinter Cell / X-Com / Saints Row 4.
Kicsit sűrű hónap ez nem?
Lesz időd ezek mellett még játszani is? :D -
Nem vagyok naiv - 13+ éve játszom.
Ettől még áll a véleményem, amit írtam. -
Ironman2 #129 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem jön később a warez,ebben biztos lehetsz! karakterkészítő a 4-hez,már amúgyis elérhető önállóan!
Saints Row 4:Inauguration Station
http://bbs.3dmgame.com/thread-3960972-1-2.html
-
Nem baj, ha minél később jön a WRZ.
Komolyan.
Akit érdekel, az úgyis megveszi, és akkor nem kap spoilereket az arcába.
Aki meg WRZ után fitymálja, az meg tudja tenni később is. -
PC-re is jöhetne már vmi hasonló... Remélem nem 23. után, az még 1 hét lenne -
Akit valami oknál fogva érdekel:
Saints.Row.IV.XBOX360-iMARS
Saints.Row.IV.PS3-iMARS -
mans #125 Ez jó hír a cikk végén hogy vége ennek a történetnek a negyedik résszel,talán van eséály egy olyanra mint a 2. rész volt,nem ez a mostani hülyeség. -
Adná az Isten hogy lene benne system link !!! -
Evoluti0N #123 Playdome teszt. -
Performance test
Egész tűrhető az optimizálás, bár ehhez a látványvilághoz ne kelljen már brutál erőmű. -
Remélem kijut még az ehhez hasonló különleges küldetésekből a játék során, nem csak az elején csigáznak fel vele... :) -
ratgab #120 Csak belenéztem, mert spoileresnek érzem, amúgy tényleg baromi ötletes! -
Lenyűgözően jó, van fantáziájuk és nem szívbajosok gémre vinni a dolgot. 10/10 -
ecsém... -
CDGalaxis: Saints Row 4 Commander in Chief Edition - 8990 Ft - KLIKK! -
Az is lehet -
Hozzáérne.. ha csak ránézne:) -
Minden sértő szándék nélkül írom: örülnél, ha csak hozzád érne ez a nő... -
Beraktam neked spoilerbe, hogy örüljél. Már ha a Horváth Éva képekre gondoltál. -
Én. Kettőt.
Ja, hogy csak 1 van belőle az egész világon?
Akkor:
Én. Egyet. -
Új gyűjtői kiadás. Ezt kiveszi? ( LINK )
-
Azt az ócska ribancot gondolom kibaszott muszáj volt berakni ebbe a topikba... -
Az a baj, hogy SR3 alatt minden további nélkül töltögetem fel a karaktereimet.
Érdekes, amikor ott letölteni akarom, akkor nem csinál semmit - és ez zavar.
Meg az, hogy SaintsRow.com-os profilom alatt semmi [mert ugye azzal helyből nem tudtam belépni a játékban, ezért készítettem egy újat], és a STEAM-em is a másikhoz van társítva - 'unlinkelni' nem lehet, és a játékban sem tudom átírni a nevet, amikor belépni akarok.
Szóval, marad a vásárlói támogatás, és a zsolozsma. -
Nekem ment, leszedtem újra az sr3-mat, csináltam online profilt az sr4-ből, arra sr3-ból fellőttem karimat, ott engedélyeztem (ez mekkora hülyeség), majd letöltöttem sr4-be. -
Oké, látom másik topik. :) -
Teljes áron Steamről? -
Én most várom a support válaszát, mert SR3 alatt fel tudom tölteni a karakteremet, be tudok lépni a community-be, de a Community oldalon nem tudok az ingame profillal (amihez így ugye társítva is lett a STEAM id), csak egy másikkal belépni.
Így:
* nem tudom kezelni a feltöltött karaktereimet,
* nem tudom később, a SR4-hez használni,
* nem látom a statisztikáimat [nem az ingame-et!] a saintsrow.com-on.
Remélem, a Deep Silver hamar válaszol és megoldja nekem ezt - van rá 2 hetük. -
Kérem szépen SR4 bezsákolva, steam szerint megvan már nekem, óóóó jeee! Már csak várni kell. Soká lesz még, de kivárom. -
Megnyugodtam, már kezdtem rosszra gondolni. :) -
Élő nőt is szívesen ruházok. Pl. veszek neki menő combfixet stb. és ha viseli, máris nő az elégedettségi szintem (már ha nem másnak mutogatja benen magát :D). Egy nőt igenis ruházni is kell, mert úgy néznek csak igazán jól ki. Nyilván az ágyban már majdnem mind1, de addig... -
Hát... nem szólok semmit se. :-D -
Én szeretem öltöztetni, festegetni, ékszerezni stb. Jobb mint egy barbi! :D -
Ezek a ruhák már tetszenek. :-D Bár én nem játszom ennyit. Megalkotom, levetkőztetem és mehet is az utcára. :-D Már csak az kéne, hogy egy játékban is ruhát vásárolgassak egy nőnek. ;-) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyesmi, csak színátmenetes:
Itt a bal oldali ugye:
-
Meg nekem ne meztelnkedjen a karim, hanem legyen jólöltözött. Persze SR2-ben volt az a jó kis fürdőruci, azt szívesen hordta. -
Ez a régi sr3 karim, csak ruhaszínt változtattam, meg rúzst, mert azt nem tudja átimportálni normálisan az sr4-be (ezmeg így nem jó, majd ha lesz időm keverek neki újat). Jah, melleit is levettem 60-ra 80-ról, de ez csak ideiglenes... :D -
Alakul, kicsit sok a ruha rajta. :-D -