533
Jön a Saints Row negyedik része
-
#373 Én az idióta ugrálós platform részektől vagyok ki, meg a telekinézises visszadobálósoktól stb. Ugyanis a mellékküldikhez azért meg kell csinálni párat mindből és ez nem az én stílusom (meg nehéz is). Faszé kell bele ilyesmi?!?!? -
#372 Azonnal nekiállni!
De előtte ezt tedd rá. :)
Állítólag amúgy a srác a 4. résznek is neki fog esni textúrapakk ügyileg. :) -
Csokis #371 Nekem eddig tetszik (18%, 3 óra 7 perc). Mondom ezt úgy, hogy nem játszottam a 3. résszel, pedig megvan. Ha az is ilyen, akkor azzal is játszanom kell. Egyébként még nálam is elfut 720p-ben Low-on (átlag 40 fps), meg is lepődtem. -
#370 Nekem igazából egyik szuper erő sem tetszett. Egyedül a kivégzések jöttek be de hát ez elég kevés egy ilyen játékban :) -
#369 Pont így vagyok én is, tetszik tetszik, de nem biztos hogy nekiugrok....
Pont az hogy van más...
Számomra a supersprint nyomta el, ilyen szinten nullára tenni az autókázást az már gáz sajnos... -
#368 Én is, bementem a piros kapun :D Na de tényleg, nekem elég volt, a robotos, ja nem, póver ármoros résznél meguntam. Ez nem az én játékom ezzel a sok szar scifi világos idióta küldetéssel. Számomra ez sehol nincsen a 3. rész jópofa, ötletes küldetéseihez képest. Pedig én akartam szeretni ezt de hát nem, tisztára, mint a FC3 BloodDragon, ugyanaz a kategória nálam ez a játék is. annyi ,hogy optt azért a fő szálat lenyomtam, de itt ez most kifogott rajtam, na meg ki is fagyott a már emljtett pályánál szóval még ha akarnék sem tudnék tovább jutni de ez szerintem egy jel volt, hogy nem érdemes nekem tovább erőlködni ezzel a játékkal.
Azt persze megértem, hogy ha sokaknak ez jó játék és szórakozzanak is jól vele helyettem is, de nekem ez most nem talált be! Szerencsére akad más helyette. :) -
#367 Kivégezve.
86%/50-es szint/ 21 óra lett a vége. :)
Igazából nem volt sem jobb, sem rosszabb mint a 3, inkább úgy mondanám hogy másabb.
Mindenesetre ha lesz egy akció, én is beruházok rá, hogy ne hiányozzon már a sorozatból, mert igazából megérdemli.
Értékelést bővebben nem írok, mert tele lenne spoilerrel, úgy meg úgy sem olvassa el senki :) (érthetően) -
#366 Csak hogy ne egyből az arcotokba, mint azt sokan teszik!
Vigyázat tényleg spoiler! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#365 (esetleg az ufók miatt, de akkor már inkább függetlenség napja :) ) -
#364 ez? hát rengeteg játékhoz van köze (főleg a poénok miatt) de ahhoz kb pont nincs :) -
#363 nekem inkább Duke Nukem-nek tűnik a game...
:-) -
ratgab #362 Jah, van ebben az öngerjesztő folyamat dologban valami. -
ratgab #361 Ámen Testvér...XD -
#360 Lesz de integrált vga-val, és arra leszel kárhoztatva hogy mikrofonos Tirexiécsdi gémlpéjeket nézz, évszázadokon keresztül. -
#359 Ha a pokolban is lesz PC akkor simán -
#358 Ja, elhúzhattok a francba. Bűnösök vagytok, mind. A Pokol tüzén fogtok égni! -
Amúgy, a topiklakók egymást "hajszolják" az eredeti - és a digitális, PC, és a konzol - játékok karjaiba :)
Öngerjesztő folyamat ez egy társaságban.
Sok olyan játékot vettem meg, amit egyedül (értsd: internet és a baráti társaságunk nélkül) 1000% hogy meg sem ismertem volna - mert mondjuk egy "Limbo" már a címe alapján sem lenne szimpatikus :) -
ratgab #356 Ez is a ti hibátok amúgy... Totálisan meg lettem fertőzve az eredeti gamékkal (jah meg persze steamé is....).... Nem mégicsak a tietek! Ha nem találok oda a topikba, akkor még ma is véristván lennék...XD -
ratgab #355 Na én ezekért döglök megfele minden játékban. Minden szart lehet kustomizálni az nálam egy hatalmas nagy plusz pont. -
#354 Én sem akarok WRZ-zal játszani. -
ratgab #353 Nekem is. De most fontosabb kiadásaim vannak, úgyhogy egyelőre nem fogok vele játszani. Lewarezolni meg meg mondom őszintén nincs pofám. -
ratgab #352 Nagyon faja összefoglaló. Egész kezd hozzá megjönni a kedvem. -
truckerfan95 #351 mediumon futott:) köszi:) -
#350 Ha az előző futott ez is fog. -
truckerfan95 #349 komolyan kell a 4 gb ram vagy csak elírás volt?
-
#348 Nem az jó dolog az ME-ben, de itt épp azt figurázzák ki. Van arany középút. -
#347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah és akkor még a romance-l sem kellene az egész játékon át szórakozni, csak egy gomb nyomás :DDD -
#346 Meg tetszik, hogy ragaszkodnak a hagyományokhoz. Kell pl. a legyőzötten, meztelenül, szánalmas állapotban, puszta kézzel, ájuldozva mentsd meg a világot rész bele... :D Állat. Az egész ahogy van. Ha az ember játszik vele, az egy dolog, hogy milyennek érzi/látja, mert minden túl gyorsan történik, nincs idő feldolgozni, lefoglal, de pár óra, vagy pár nap múlva sokkal teljesebb a kép és fülig ér a szád. Ez az a játék, amit akkor szeretsz meg igazán, mikor nem is játszol éppen vele. :D
Erősen függőséget okoz és ez a lényeg.
Mass Effext következő részét is csinálhatnálk ők szvsz. :DDDD -
Matte #345 Jó lett ez.
Saint's Row 4 teszt -
#344 Igen, engem főleg ezzel győztek meg, hogy kell a játék 1st day, és nem csalódtam. Igaz amúgy is beakartam szerezni, mert a 2-t, és a 3-t is imádtam. -
#343 Tudom, de pont ez a baj, átestek a ló túloldalára. Persze van akinek ez bejön, nekem nem igazán. Nem vártam sokat a játéktól de még azt is sikerült alulmúlniuk :) -
#342 Fegyóknál jó dolog, hogy van kustomizáció kinézetre is és pl. a szaros heavy pistolnak is van 3 alapkinézete (ami tök más típusnak és korszaknak is néz ki) és azokat lehet utána MÉG tovább kusztomizálni. Nem nagy dolog, de ez is kell.
Kocsikat érdemes itt is tucsingolni, hogy sokat bírjanak, meg gyorsak legyek és persze pofásak. Kell egy kétüléses gyorsmenet, meg egy négyüléses batár a csapatos bulikhoz. Ütőeszköznek ott a hovertank, ha megszerezzük, az sokáig elég lesz szvsz.
Én azon is beszartam, ahogy a főkarink (aki elemi tahóképzőt végzett) hatástalanítja a hightech alien cuccokat! :DDD -
#341 Nem csak az átvezetők. A párbeszédek, a tárgyak, a plakátok, helyzetek, MINDEN. Ez egy kibnagy paródia az egész, de durván (még airplane-es okosság is van benne, de a C&C Red Alert 3-ból is, Mass Effect-ből, Mátrixból, Tronból stb.) -
#340 Pl. a röpziket, pl. aze lnökis sast is érdemes használéni, emrt 10000000000000x egyszerűbb a háztetőkön és magas helyeken lévő powerupokat összeszedni vele, mint idióta módjára végigugrálni a várost. Nem vok én pókember, vagy hulk, vagy superman klónja. Ha gyorsba kell, ott az ugrás és a futás, harcban, vagy mikor el kell pucolni, akkor jó is. Amúgy meg marad a jó öreg hagyományos utcai Saint's kung-fu stílus... (dual aranyozott kéziágyú még mindig jóféle) -
#339 Ja és biztos én vagyok a hülye de ez a mindenből összelopunk mindent és viccesnek próbáljuk eladni szerintem nem igazán nyerő. A 3 ebből a szempontból sokkal de sokkal jobb volt. -
#338 Na ezek a filmes utalások engem marhára zavarnak, pár utalás ok, az jópofa de mikor egy átvezető szinte csak ilyen utalásokból, vagy másolásokból áll akkor az azért már sok nekem. -
#337 Akkor elnézést hogy mást mertem feltételezni...
Részemről én abszolút nem használom őket, csak ha az adott misszió megkívánja. -
#336 Megsúgom, nekem már staminába sem kerül egyáltalán. Mégis használom a gk-kat is. -
#335 Sok olyan része van amitől magadhoz nyúlnál, de ezek sajnos mind spoilerek (legalábbis neked, mert te spoiler-érzékeny vagy). Sajna ezeket nem mondhatom el. Ugyanakkor szokni kell erősen a játékot. Főleg eleinte. Megértem, hogy aki nem ilyen nyitott befogadó, annak ez iszonyat csömört okoz 17 másodperc alatt, mint sok komédia, ami már annyira druva, hogy sokakban visszatetszést szül. ÁMDE megéri. Vannak olyan epik pillanatok, mikor magad alá csinálsz a gyönyörűségtől, mert olyan, mintha csak a kedvenc filmedből vágták ki, de te vagy ott... :DDD -
#334 Az összes jármű amúgy tök fölös lesz. mihelyst megkapod a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Krva gyors futás képességet :)