Saints Row 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan anyagi okokból nem tudom megvenni 0 Day - pedig akarom ezt a játékot -, hiszen munkanélküli vagyok, aki a megtakarítását éli fel.
WRZ-t pedig nem töltök le.
Így marad a kivárás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Nem ez a baj, tévedésben vagyol. Sipákolsz, hogy nem ér meg teljes árat (oké ez még önmagában magánvélemény, jogod van hozzá), de azért warezben mégiscsak tovább tolod. Nos EZÉRT invalid az érvelésed.

A játéknak magának ehhez semmi köze, nodepláne a rajongásnak meg mégannyira sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maxtreme
Huhh azzal sokat nem szaroztam, de nagyon kevés ruha van. Jött 1-2 új, meg bennmaradt pár régi, de sajnos többségben a rosszabb félékbõl.

Bence94
Több ruha van mint az inauguration station-ben ? Próbáltam importálni a karakteremet és az a felsõ nem volt itt már meg.. Sokat foglalt gondolom ezért ki kellett venni..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Mintha az elején úgy kezdtem volna hogy maga a játék NEM ROSSZ!
Csak nem tekinthetõ új résznek, és szerintem teljes árat nem ér.
De ahogy látom olyan ez mintha egy Fradi szurkolónak kezdeném azt ecsetelni hogy mi is a probléma a kedvenc csapatával.

Ettõl függetlenül nekem is az egyik kedvenc sorozatom az SR, csak képes vagyok nem szemellenzõvel tekinteni rá.

Részemrõl a téma lezárva.

Sir Quno Jedi
Akkor lenne igazad (és már az is erõsen necces), ha az elsõ 20 perc után letörölted volna és soha többet nem játszanál vele. Minden egyéb esetben érvelésed invalid.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Persze-persze...
SQJ véleményével tudok egyetérteni.
A többi maszatolás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Maxtreme
Elmondanám hogy a második és a harmadik részt is megvan eredetibe, ezt is megvenném ha nem ezt kaptam volna amit.

IMYke2.0.0.0
Te meg úgy sírsz, mintha lehúztak volna, mikor nyíltan WRZ-olsz.

Sir Quno Jedi
Szerintem ez méretben erõsen felülmúlja azt, amit még DLC-nek lehet nevezni. Nem 1 játékban megléptek ilyesmit.

Engem nem izgat, ha elég hosszú és élvezetes, felõlem annak hívják, aminek akarják. Sok szart adnak full áron, azt azokat is megveszik az idióták, ha ez meg ráadásul jó, akkor nem gond.

Nekem elég ha a tartalmat cserélik, az engine nem érdekel különösebben, még pont funkcionális ehhez. Inkább az SR1-2-t adnák ki újra ezzel az engine-nel (vagy a következõvel), jó kis HD kiadás, nyami... Persze akkor is sírna mindenki, hogy mééé teljes áron, meg bõrlehúzás, de én megvenném bazki.

Maxtreme
Ez egyébként igaz.
Bár a szuperképeségek megléte után kb fölös lesz bármilyen jármûvet is használni. 😄

Maxtreme
Értem én hogy véded a cuccot, de azért ha elfogultság nélkül a szívedre teszed a kezed, beláthatod Te is hogy ez egy kurva nagy lehúzás.
Az activisiont évek óta fikázzák azért amit a cod szériával mûvel (jogosan), most szinte ugyanezt elköveti A Volition, az nem probléma?
Volt 1 alap játék amihez kiadtak kb 10000 DLC-t, és akkor kiadnak még egy nagyobb DLC-t új részként feltüntetve, teljes áron? Ez csak szerintem nincs így rendjén?
Ha egy önállóan futtatható (expansion pack) harmadik rész kiegészítõjeként árusítanák, ennek megfelelõ árazással, egy krva szavam sem lenne.

kill3r21
Amiket hamar lenulláznak a képeségek xD
Sir Quno Jedi
Whore mód etra volt az elõzõben is, nem is volt asszem rögtön benne (ki tudja itt még milyen extrák és dlc-k jönnek majd). Gyûjtögetésnek (guminõ, pénz) sem volt túl sok értelme amúgy sem (idõvel nem is szórakozik vele az ember mer minek, csak acsivadászoknak jó). Lakásnak nincs sok értleme egy szimulációban. A ruhák nyilván nagyjából azok amik voltak, mert semmi sem változott, csak újak a támadók. Épületvásárlásnak akkor van értelme, ha van bázisunk(saink) is, de gondolom itt amúgy sem vásárlásokkal kell megszerezni a területeket (más a mechanika a sztori miatt).

Az elméleted szerint akkor pl. az RPG maker-rel készült cuccok sem érnek teljes árat, bármennyi meló is van bennük, mert ugyanaz az engine?!

Én amúgy a 3-ból hiányoltam a 2-es activity-jeit, ott bõségesebb volt a paletta (pl. septic avenger da best ever 😄).

Aki teheti két SR4-et vegyen, hogy lássák fogy a cucc, mert különben nem lesz SR5 és baszhatttTYÚK! 😄

Maxtreme
Akkor jöjjenek a negatívumok is 😊
- Rengeteg lehetõséget kivettek belõle az elõdhöz képest. Nincs lakásunk,(legalábbis eddig) nem lehet épületeket vásárolni, (ezáltal a körözést sem tudjuk megúszni úgy hogy besétálunk egy megvásárolt házba, mondjuk ez sztem nem baj) krva kevés a ruha, (ami van az is szinte mind ugyanaz mint a háromban) teljesen eltûnt a whore mode, és ahogy nézem nincs pénz/güminõ stb gyûjtögetés sem.

A grafika és a gépigény maradt kb ugyanaz. A karakterek egy lehelettel talán szebbek.

Azt még mindig fenntartom hogy nem rossz maga a játék, viszont SZERINTEM teljes árat nem ér!

Akik a teljes 100%os "kimaxolásra" mennek, azoknak elárulom hogy az csak eredetivel fog menni, ugyanis vannak coop függõ activity-k

Am az okát nem tudom, de nálam az autókba valamiért nem müxik a rádio😊

Végezetül pár kép tõlem (nem spoileresek, mert amit itt láttok, az a játék elsõ 20 percében fog történni 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maxtreme
Elfelejtettem valamit:
Ami szintén sokkal jobb lett, a jármûvek kezelhetõsége!! Teljesen jól irányíthatók az autók (eddig kettõt próbáltam)

Maxtreme
Kb 1 óra után azt mondom hogy... Sajnos a splinter cell várólistára kerül <#idiota>
Ez valami krva jó lett. Az elsõ pár küldetés alapján azt lehet levonni, hogy fejlesztõk valami nagyon erõset szívhattak, mikor kitalálták ezt a sok baromságot. <#vigyor3>
Ha végig hozza ezt a hangulatot, akkor azt kell mondanom hogy jobb lett mint a (szintén kedvenc) harmadik rész.

3 hozzászólás az aztán marha sok , nah haladjál tovább
gerey
Kicsit unalmas már, hogy ezzel rakod tele a topicot...

Nah akkor lehet kezdeni! 😄

SaintsRow_IV_Fixed2-Steam006
http://www73.zippyshare.com/v/45541675/file.html
jah kéne hozzá crack 😄
leszedtem nem csinál semmit se 😄

kill3r21
Kezdõdik
Saints Row IV Commander in Chief Edition-P2PGAMES 7,5GB
Szubjektív szempontok is nagyrészt objektívek, mert van akinek ez tetszik, másnak meg más. A fõbb elemeket fel tudod sorolni és elemezgetni, de az nem vált ki mindenkiben ugyanolyan hatást. NINCS Objektív játéktesztelés és ez tény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szolgálati közlemény: Kritikák nagy része szubjektív dolog, fõleg szórakoztatóipari termékeknél. Játéknál meg fõleg. Nem tudsz objektív maradni, mert sokszor nincs is mihez hasonlítani. Max az összecsapottságot tudod objektívan értékelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
7.15-tõl mindent el is mondott, ami lényeges.
DarkSector
ja. 😄
de miért nekem irták?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Segítek! A kérdés az ,hogy nem akar vele coopozni valaki az Xbox 360 warezzal system linken keresztül?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Valaki coop linken?
DarkSector
Még annyi poén jutott eszembe de inkább hagyom. 😄

Shánysz Row 4. 😄

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maxtreme
ennyi 😄

DarkSector
Akkor most érezheted mi lenne ha innál. 😊

wesker24
Nem mindegy mert nem iszok/nem ihatok alkoholt ! 😄

DarkSector
Szal buzi egy játék? 😄 Értem. 😄

DarkSector
nem mindegy hogy ettõl hánytok vagy a piától? 😄

Maxtreme
semmi baj vele 😄 (ha nem nézek rá <#idiota> )
A buzis liláról meg annyit hogy ez a játék színe szal..😄

wesker24
Hát jah a a Lila Lógóval nem lenne semmi baj ha nem forogna körbe mert már én is szédülök töle 😄
DarkSector
és a buzis lila logo-m? 😄
Ahogy kommentelek, forog minden, lassan elszédülök és hányok. 😄

Ha eddig nem lettem volna feltûnõ, most egybõl észre fogtok venni. 😄

DarkSector
thx.

Maxtreme
Fasza lett. <#eljen>

DarkSector
Ismerek egy srácot amugy aki tesz nektek bele eredetit, de 50-60 euro 1 munkája, ez viszon hobby de ingyen van. 😄

DarkSector
Jaja, eredetiséghez majd veszek egy digitális rajztáblát ha lesz lóvém. 😄

jarlaxxe
Semmi eredeti nincs benne de ügyes montázs...<#eljen>

DarkSector
Tessék Grebber kollega. (😄) :
Jó szar lett mi? Tiszta google-ból vadászott kép.

Saints Row 4

I