533
Jön a Saints Row negyedik része
  • ratgab
    Quno-nak és Weskernek biztosan tudom, hogy eredeti verzió van. Imy szerintem csak szeretne vele játszani.
  • Myselor
    srácok ti melyik verzióval játszotok?és honnét lehet letölteni?privátban is jöhet ha zavar valakit:)
  • Maxtreme
    Van ennél sokkal betegebb is

• IMYke2.0.0.0
    Amit a Saints Row 4-ben megtehetsz: Figyelem, egy nagyon nagy (magas) kép töltődik be!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ha követik az előző modellt, akkor itt is DLC-ben jönnek majd az új outfit packok.
  • mans
    Új ruhák,frizurák meg ilyenek vannak benne?vagy azok amik a háromba voltak?
  • Sir Quno Jedi
    Én a 3-ban a két nagy krómozott félautomata kéziágyút (gyk. pisztolyt) kedveltem. Az stílusos, pláne upgrade után csőhosszabítóval. Igazi női fegyó... :DDDD
  • wesker24
    Na megvan a kedvenc fegyverem

• Maxtreme
    A hülyüléssel nincs baj szerintem (se) Dunát lehetne rekeszteni a magát komolyan vevő sandbox címekből, de az ilyenekből viszont óriási a hiány :)
    Nem kell mindig 1 az ezer fő ellen katonásdit játszani ahol a világ megmentése a cél :) (ok itt is hasonló a szitu, de a találás nyilván más szerencsére)

A GTA-k pl engem hosszabb ideig soha nem tudtak lekötni. Olyannyira nem hogy a IV. rész kiegészítőit végig sem vittem.
  • mans
    Gta már nem érdekel annyira,abba inkább a város ami most komoly lesz,hegyekkel,meg több zöld résszel,inkább csak ezt hiányolom az SR3-ból,most meg már mi vagyunk a szuperman.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem az kéne bele, hogy ne csak a kt alap emotionját lehessen magdni a karidnak, hanem plusz táncokat/beállásokat pl. és hozzá zenét is választani és ha olyasmi történik, ami epikus pillanat a harcban stb., akkor magától levágja a karid (ha meg nem szíktod akcióval). Az állat lenne. Mint a győzelmi beállások japó módra. :D Meg hasonló állatságok. Legyen minél önállóbb a karid (ahogy az npc-k is azok). Pl. mutogasson a járókelőknek magától, high five, miegymás jelleme sszerint, amit állíthatsz. Túrja a haját, unatkozzon látványosan, csapjon az elhaladó széplányok seggére, vagy füttyögjön nekik, bármit ami élőbbé teszi a reakcióit (pl. lepődjön meg dolgokon, szorítsa össze a fogát, vágjon agresszív képet, legyen szsomorú, röhögjön harsányan, fújjon bele a pisztolycsőbe, álljon le táncolni a helyiekkel az utcán, dobjon pénzt a koldusoknak stb.). DE mindezt magától, elre beállított sémák szerint reagálva. Miközben irányítod, akkor is.
  • IMYke2.0.0.0
    Félreértések elkerülése végett: igen, tudom, hogy a 2. részben is volt sok poén és morbid dolog, de még mindig a GTA-t majmolták.
    A 3. résszel szó szerint fikuszt mutattak a sandbox világnak, és az egész játék poénok gyűjteménye lett, sztoriba ágyazva.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyéniséggé vált a sorozat. Már ez is baj.
    A második rész komplett GTA-klón volt.

Nyilván, nem kell szeretni ezt a rengeteg blődséget... Jön az 5. GTA és az úgyis elvarázsol.
  • mans
    Remélem az ötödik rész már nem csak egy eltúlzott hülyeség lesz,második részhez kéne visszatérni.
  • Sir Quno Jedi
    Há éjfélko még melóztam, nem csekkoltam látod. Szívás ez.
  • wesker24
    Már ma éjfél óta játszható.

Hát a játékról csak annyit hogy a Saint IV még elborultabb a Saint 3-hoz képest :D
  • kill3r21
    Én nem dolgozom....:D És jövőhét szabi..xD
    De ez fájni fog majd a GTAV megjelenésnél mert akkor akartam szabizni de engem meg akkora nem engedtek xD
  • Sir Quno Jedi
    Sakkor már az új xcom is tolható gondolom, az is preloadolva vár odahaza... ejjj... valahogy el kéne lógni...
  • Sir Quno Jedi
    Szabit akartam kivenni a hétre, amikor végre tolhatom, de sajna ez lehetetlennek bizonyult.
  • Sir Quno Jedi
    Jó is lenne. ÉS holnap is melaúúúú! Igaz, az mán pénteki munkarend.
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánat, azt hittem, hogy otthon ülsz a Dell előtt...
  • Sir Quno Jedi
    Bazger, hétfői munkarend van, hajnali fél hat óta üzemben vagyok és még hol van a hazaérés valamikor este, plusz jönnek a betonosok. Szal. így értelmezd újra a kérdésem! :D
  • IMYke2.0.0.0
    wesker24 már játszik vele - szóval, futnia kéne már nálad is.
  • Sir Quno Jedi
    Máma halnap van gyárekök?!?! Mikó aktiválható a preload-om?!?!?!!?!!??!
  • IMYke2.0.0.0
    Míg az egyik a teljes fórumon tilos és tűzzel-vassal üldözött, a másik tök hétköznapi.
    Örülj, hogy neked nincs részed benne. Még...
  • Tatyla
    tök mindegy hogy warez vagy panasz forúm...
  • IMYke2.0.0.0
    Torrent oldalakon kérdezd a WRZ-t, itt inkább ne.
  • Empty
    Nem lesz normális verzió?
  • Shep
    Beszarás, hogy ezt a topicot is tele szemeteltétek. :)
  • DarkSector
    Igen segíteni kell az ősöket, míg élnek.

Nemrég pont szerepeltem egy ilyen esetben. Nem kellemes.
  • wesker24
    Nálam Digi TV Telefon+Internet az én dolgom az minden hónapban én adom fel ha sok a villanyszámla abba besegitek de a többi az ösöké !
  • DarkSector
    nem mondtam hogy panaszkodsz. :D
  • kirpill75
  • DarkSector
    Jah te rosszabb helyzetben vagy, engem nem szipolyoznak, de természetesen beszáltam önnként pár számlába, vagyis vannak csekkjeim, amik ősök helyett is fizetek, pl példaképpen, internet-hálozati telo-mobiltelo-tv, ezeket én fizetem ősök helyett, nekik csak viz-gáz-áram. Áramba néha beleadok, meg házfelújításba. De ezeke nem rendszeresek.

Nem véletlen számolgatok én is mikor kifizetek 400ft-ot egy játékra,

3 rúd májas kifér belőle.
  • wesker24
    Na jah ki mondta hogy panaszkodok nekem úgyis egyik fele minden hónapban csekkre megy el a másik fele meg megy a számlámra gyarapodni.
  • wesker24
    Ha gondolod én szívesen küldök neked jó kis ház kosztot !
  • DarkSector
    Jó de megtámogattalak azé, ne panaszkodj. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem irigyellek. :(
    Mondjuk - engem az ég világon senki sem etet, apám is szipolyoz, szóval, nem egyszerű ez.
  • wesker24
    Én is pontosan ennyit kapok már évek óta egyik része megy csekkre a másik fele meg megy a bankszámlámra !
  • DarkSector
    Huuh ez szar dolog, én 2 nap múlva megyek a munkanélküli buliba, most nem tudom hogy a 22800-ból csekkeket fizessek majd vagy ételt vegyek.

Vagy nem említettem még a jó hírt?