Saints Row 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WRZ-t pedig nem töltök le.
Így marad a kivárás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játéknak magának ehhez semmi köze, nodepláne a rajongásnak meg mégannyira sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Csak nem tekinthetõ új résznek, és szerintem teljes árat nem ér.
De ahogy látom olyan ez mintha egy Fradi szurkolónak kezdeném azt ecsetelni hogy mi is a probléma a kedvenc csapatával.
Ettõl függetlenül nekem is az egyik kedvenc sorozatom az SR, csak képes vagyok nem szemellenzõvel tekinteni rá.
Részemrõl a téma lezárva.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SQJ véleményével tudok egyetérteni.
A többi maszatolás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem nem izgat, ha elég hosszú és élvezetes, felõlem annak hívják, aminek akarják. Sok szart adnak full áron, azt azokat is megveszik az idióták, ha ez meg ráadásul jó, akkor nem gond.
Nekem elég ha a tartalmat cserélik, az engine nem érdekel különösebben, még pont funkcionális ehhez. Inkább az SR1-2-t adnák ki újra ezzel az engine-nel (vagy a következõvel), jó kis HD kiadás, nyami... Persze akkor is sírna mindenki, hogy mééé teljes áron, meg bõrlehúzás, de én megvenném bazki.
Bár a szuperképeségek megléte után kb fölös lesz bármilyen jármûvet is használni. 😄
Az activisiont évek óta fikázzák azért amit a cod szériával mûvel (jogosan), most szinte ugyanezt elköveti A Volition, az nem probléma?
Volt 1 alap játék amihez kiadtak kb 10000 DLC-t, és akkor kiadnak még egy nagyobb DLC-t új részként feltüntetve, teljes áron? Ez csak szerintem nincs így rendjén?
Ha egy önállóan futtatható (expansion pack) harmadik rész kiegészítõjeként árusítanák, ennek megfelelõ árazással, egy krva szavam sem lenne.
Az elméleted szerint akkor pl. az RPG maker-rel készült cuccok sem érnek teljes árat, bármennyi meló is van bennük, mert ugyanaz az engine?!
Én amúgy a 3-ból hiányoltam a 2-es activity-jeit, ott bõségesebb volt a paletta (pl. septic avenger da best ever 😄).
Aki teheti két SR4-et vegyen, hogy lássák fogy a cucc, mert különben nem lesz SR5 és baszhatttTYÚK! 😄
- Rengeteg lehetõséget kivettek belõle az elõdhöz képest. Nincs lakásunk,(legalábbis eddig) nem lehet épületeket vásárolni, (ezáltal a körözést sem tudjuk megúszni úgy hogy besétálunk egy megvásárolt házba, mondjuk ez sztem nem baj) krva kevés a ruha, (ami van az is szinte mind ugyanaz mint a háromban) teljesen eltûnt a whore mode, és ahogy nézem nincs pénz/güminõ stb gyûjtögetés sem.
A grafika és a gépigény maradt kb ugyanaz. A karakterek egy lehelettel talán szebbek.
Azt még mindig fenntartom hogy nem rossz maga a játék, viszont SZERINTEM teljes árat nem ér!
Akik a teljes 100%os "kimaxolásra" mennek, azoknak elárulom hogy az csak eredetivel fog menni, ugyanis vannak coop függõ activity-k
Am az okát nem tudom, de nálam az autókba valamiért nem müxik a rádio😊
Végezetül pár kép tõlem (nem spoileresek, mert amit itt láttok, az a játék elsõ 20 percében fog történni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami szintén sokkal jobb lett, a jármûvek kezelhetõsége!! Teljesen jól irányíthatók az autók (eddig kettõt próbáltam)
Ez valami krva jó lett. Az elsõ pár küldetés alapján azt lehet levonni, hogy fejlesztõk valami nagyon erõset szívhattak, mikor kitalálták ezt a sok baromságot. <#vigyor3>#vigyor3>
Ha végig hozza ezt a hangulatot, akkor azt kell mondanom hogy jobb lett mint a (szintén kedvenc) harmadik rész.
http://www73.zippyshare.com/v/45541675/file.html
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de miért nekem irták?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Shánysz Row 4. 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A buzis liláról meg annyit hogy ez a játék színe szal..😄
Ahogy kommentelek, forog minden, lassan elszédülök és hányok. 😄
Ha eddig nem lettem volna feltûnõ, most egybõl észre fogtok venni. 😄
I