Resident Evil: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Újraraktam meg minden. Kikapcsoltam meg minden... nem jó. Ugyanúgy van. Aztán támadt egy õrült ötletem és BEKAPCSOLTAM A GYORSULÁST... és elmúlt. Be van kapcsolva és mégis megszûnik. lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit viszont nem vágok, hogy Jessica kinek dolgozott?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze nem is olyan, mint a Resident Evil 5-nél, érzékenyebb, tény!
Persze ere megint jön DarkSector és megmondja, hogy mennyire naiv vagyok, de mivel ezeknek az akció-orientált részeknek az eladásai megcsappantak, ezért a Capcom minimum 1-2 résznyi kísérletbe könnyen belevághat.
Egyébként úgy vettem észre, hogy ez a normal fokozat jó nehéz az utóbbi évek RE játékaihoz képest, fõleg a bossharcoknál jön ez ki. Vagy csak nekem tûnik úgy? Néha elég frusztráló... Az RE 6 ehhez képest gyerekjáték. Vagy csak ennyire elszoktam a régi RE játékoktól, mert azért azokhoz nehézségben szerintem eléggé hasonlít...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
SPOILER!
annál a nyomorult ScagDead-nál (aki mindig nyomja a MAYDAY szöveget) egyszerûen nem tudok tovább menni Normál nehézségi fokozaton. Az odáig megvan, hogy fel kell robbantani a palackokat, hogy megsebezze, aztán érdemes pofánverni a robbanás után, vagy inkább lõni kell mint állat? Mivel érdemes, a sörétessel? Még csak 2 fegyó van meg, a pisztoly és a sörétes, vagy lehet még szerezni mást is ez elõtt? Meg aztán hamar elfogynak a töltények is, a többi monszta meg állandóan újragenerálódik... 😞
Elõre is köszönöm a segítséget!
Jó kis játék lett, régi RE feeling nagyon ott van, viszont annál a nyomorult ScagDead-nál (aki mindíg nyomja a MAYDAY szöveget) egyszerûen nem tudok tovább menni Normál nehézségi fokozaton. Az odáig megvan, hogy fel kell robbantani a palackokat, hogy megsebezze, aztán érdemes pofánverni a robbanás után, vagy inkább lõni kell mint állat? Mivel érdemes, a sörétessel? Még csak 2 fegyó van meg, a pisztoly és a sörétes, vagy lehet még szerezni mást is ez elõtt? Meg aztán hamar elfogynak a töltények is, a többi monszta meg állandóan újragenerálódik... 😞
Elõre is köszönöm a segítséget!
VISZONT
- amitõl jobb lehetne, még ezek az epizódok se zavarnak, de hogy nõjön a fAszültség kéne megint ilyen limit, hogy mit vihetsz magaddal (igaz nem sok mindent kellett megoldani idáig tárgyakkal, tán ezt is vissza kéne vezetni), kéne láda és kellene írógép(!!!), ezektõl nõtt a feszültség, hogy újra át kellett rohangálni a zombikkal hemzsegõ terepen, mert "jaj a csavarkulcsot nem hoztam és jaj menthettem volna akkor az után", ENNYI hiányzik a gémbõl
- ami negatívum, hogy megszakítják flashbackekkel a feszültséget ami a hajón keletkezik, fõleg olyanokkal ahol fényes nappal van és 10000 lõszerrel kell halomra lõni szörnyeket egy 2 perces pályán, WTF??? egy videóval el lehetett volna intézni. Továbbá, hogy a karakterek nagyon gyengék, a két ruszki muff vagy mellékszereplõ, mindegy á szóra sem érdemesek, (culombo még elmegy és a vörös gyerkõc is), de ez a dagipapi, jó nem idegesítõ (még szerencse), de semmi olyan érzésem sincs, hogy "jaj õ az én partnerem, de hiányzik mikor nincs velem", és ez akkor jött elõ, mikor arról a 2 idiótáról volt flashback, NA abba az akciómentes 5 percben több színészi alakítás volt, mint az egész eddigi játékban, IMÁDTAM ÕKET, szívesen nyomtam volna velük inkább a hajón, DE félek hogy velük is agyatlan lövöldözõs flashback lesz, mert valami previewben láttam vmit...
Na szóval ez a Revelations, egy nagy Mix, de szerencsére úgy nagy mix, hogy a fõ sztorit nem érinti a RE5,6 agyatlan lövöldéje (az 5. epizódig legalábbis tuti nem), viszont egy-két változtatással érezni, hogy visszakerülhetnénk az "inkább holnap délután folytatom, mert éjjel van és parázom" feelinghez.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ha nem akkor várni kell majd tört patch-re, ami vagy lesz, vagy nem!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár a négeres rést kihagyhatták volna, mert elég ratyi és rövid is, meg amikor visszaemlékezésbe játszunk 1 résznél, amikor csak hent van a Jill társával (nem tudom a nevét most).
Resident Evil Revelations Update Released
Update/Additions:
- 2560x1440 and 1440x900 screen resolution added.
- Aim Assist ON/OFF toggle added.
- Mouse Acceleration ON/OFF toggle added.
Bug fix:
- 120Hz Refresh Rate setting not saving under certain circumstance.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤