678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Fpocok
    patch2:

Added:
    - 2048x1152 and 2560x1080 resolution support

Fixed:
    - ON/OFF toggle for the Mouse Acceleration setting was previously backwards. ON is now actually ON and OFF is OFF.

Hát igen... észrevettem :D
  • Jaka923
    Ez a csaj ekkora mellekkel nem való egy RE játékba :D
    Jillel meg csak annyi problémám van, hogy ahány részben szerepel, annyiszor változtatják meg a külsejét oly módon, hogy alig lehet ráismerni. De ez még nem minden, mivel ráadásul a szinkronhangjait is megállás nélkül cserélgetik :S
  • Hoz_Hun
    Hát igen. A Raid móddal jópár óra még hozzá jön. Attól függ ki mennyit tolja. Tegnap simán beleöltem vagy 3 órát csak a Raidba. Eljutottam 7-ik szintre, 8-ik Stage-en vagyok túl és a 4 legendás fegyóból esett szerencsésen 2 db. Kinyitottam pár karakter is kösztük a bögyös kis Reachel-t. Akkora mellei vannak hogy azzal nyitja az ajtót.
    Azér Jillt jobban komálom. Még Jessicat akarom feltétlen kinyitni, főleg a wetsuit ruhájában. De az még odébb van. :)

Csak azt nem tudom, hogy lát a hajától. :)
  • Jaka923
    Normális tempóval és nem rohanással van 12-15 óra is. Én most tartok a 8. fejezetnél, de már 9 órát beleöltem a játékba, pedig még a Raid módot ki sem próbáltam. Persze én körülnézek mindenhol és a szkennert is aktívan használom. Egyébként sok mindenben igazad van, sajnos tényleg sokszor megtöri a lendületet, amikor nyamvadt 5 percre bele kell kezdeni egy másik karakterbe.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek Parkerral kapcsolatban, ellenben a két vadidegen csókával szemben, akik még nála is 0-bak. Engem az a két "vicces" karakter egyáltalán nem szórakoztatott. Inkább idegesített és kizökkentett a játékmenetből. Azon kívül szerintem feleslegesek is a történethez meg úgy általában.
    Azzal is egyetértek, hogy a történet túl sokszor ugrál ide-oda időben, térben. Végefelé már megszoktam. Ám nekem Chris-Jessica párossal nem volt semmi bajom. Több értelme volt őket bárhol, bármikor mutatni, mint azt a két lököttet.
    Utobbi idők legjobb Resident Evil-je szerintem. Nekem jobban bejön mint a RE4-5-6. Amúgy nekem legalább 10-15 órát tartott a játék.
  • gabe paul logan
    Na ha már van benne egy kis resi, mindenki eltéved, sokat butított rajtunk az elmúlt pár évnyi fos. :D

Amúgy 7 óra a játék normalon, úgy h nem sokszor döglöttem meg kb 3-4x. Plusz ugye még a rengeteg halál a főbossnál, de szerintem azt csak akkor számolja bele az időbe, ha folyton continue-t nyomsz és nem betöltesz, és mivel amúgy is idegesítően hosszú a főboss, ezért úgy plusz 15 perc van még a végén legalább.

Amúgy amit lentebb írtam továbbra is tartom, hogy ez a Parker egyáltalán nem olyan karakter, akiért izgulni lehetett volna egy nagy 0, ami gáz, mert az egyik mellékszálban Quint és Keith oltáriak. Ami a mellékszálakat illeti, sokszor megszakítják az ezerféle emlékek, mellékküldetések (hajón kívüli) a fő sztorit, ezáltal kizökkentenek az éppen kialakuló esetleges túlélőhorror feelingtől. Be lehet volna tenni őket megnyitható extra chapterként v ilyesmi. De most komolyan mi értelme volt Chrisszel és Jessicával végig rohanni a téli pályán és halomra lőni egy csomó kutyát? Guess what! Semmi!
    Feszültségkeltésnek még bizony kellett volna több fejtörő, szerszámmal, szimbólumokkal etc és az írógép bizony(ami több embernek inkább idegesítő). Ezek még növelhették volna a feszültséget.
    Tévedések elkerülése érdekében, mindig van elég lőszer, no nem egy resi 5-6 stílusban, hanem PONT mindig van annyi, hogy kihúzz egy boss fightot, szal csalóka az összkép(én ugyanis kb minden utamba kerülő dögöt lelőttem).

Összességében nem rossz, főleg a hajó első, sötét része, ahova szerencsére többször is visszakerülünk, de vannak benne akciódúsabb részek, ami viszont nem baj. Nem egy világmegváltó játék, de jobban beveszi a gyomrunk, mint egy Moderwarfare+Gears of War mutánsot, ami resi5-6-ra kereszteltek. Hozzáteszem, nekem bejött a már sokaknak nem tetsző resi 4 hangulata, kb ahhoz tudnám hasonlítani, bár azt 2x-3x végigtoltam, ehhez nem fogok még egyszer hozzákezdeni, mert a sok gagyi mellékszálat is végig kell nyomnom és a hajó első részét leszámítva, nem egy lebilincselő és a 2 új karaktert leszámítva, nincsenek érdekes karakterek.
  • CalebJoe
    Kis élesség erősebb színek, akkor ez a program olyan mint egy real time photoshop:) amúgy nem rossz.
  • Hoz_Hun
    Nekem itt annyi tűnik fel, hogy az egyik kép kontrasztosabb. Túl sok változást azon kívül nem látok.
  • Hoz_Hun
    A Raid módot tolja valaki? (főleg Xbox360-on lenne jó)
    Csak mert én nekiláttam és igencsak magával ragadott. Jó lenne egy társ magam mellé, mert szórakoztatóbb lenne, na meg van egy olyan érzésem, hogy később brutálisan nehéz lesz szólóban. Ráadásul nem is egyformán nehéz. Pl a 6-ik (vagy 7-ik) stage-en az egyik kulcs őr a "Mayday" főboss volt, úgy hogy közben a nyakamba kaptam vagy 77 db egyéb szörnyet. Rohangáltam fel alá mint egy mérgezett egér. Összes gránát, lőszer mindent ellőttem. Jobban mondva nem mert maradt 10 azaz tíz darab shotgun lőszerem a harc után. Szóval a pálya hátralévő részében gyakorlatilag csak késelni tudtam. Nem volt egyszerű móka. Igaz az ajánlott szint alatt mentem be rá. De az ezután következő stage-en viszont csak Hunterek jöttek. Nevetségesen könnyű volt összehasonlítva az előző stage-hez képest. Nem is használtam mást csak gépfegyvert és a pálya végére még így is félig megvolt hozzá a lőszer.
    Szóval tartok tőle, hogy azokon a stage-eken ahol főboss volt (a sztoriban) ott berakták őket kulcsőrzőnek. Egyedül azért elég nehéz.
  • Maxtreme
    hopp a második kép fel van cserélve. Ott értelemszerűen a felső a sweetfx-es verzió.
  • Maxtreme
    Ahogy ígértem, a sweetfx-es képek: (sajna csak most volt időm egyáltalában gép elé ülni)

Felső az alap, alsó a Sweetfx-el dúsított állapot :)
  • mester1987
    :D
  • Hoz_Hun
    Köszi, hagyjad csak, közben ki googléztam. Majd második végigjátszásnál jobban figyelek. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Később visszatudsz majd menni, mert meglesz a kártya hozzá, de kicsit sok zombi lesz majd :D Én visszamentem begyűjteni 1-2 dolgot, aztán meg is öltek :D
  • Marci0115
    oké közben rá is jöttem :D, köszi
  • Hoz_Hun
    Köszi. :)
    Ez hol derült ki?
  • Seth
    A card reader az olvasó a falon, neked egy kártya kell, viszont azt majd sokkal később kapod meg, 8.fejezet környékén. Szerintem te ott még nem tartasz. Nézd meg a térképet ,az mutatja hova kell eljutni
  • Marci0115
    srácok össze vissza futkározok fél órája a hajón a card reader-ért, nem tudjátok merre van?
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Tricell-nek dolgozott,ahogy Raymond is.Remélem azt már nem kell leírni ők kik :D
  • Hoz_Hun
    Végigvártam, de felirat utáni videóból sem derült ki (nekem). Csak, az hogy kivel dolgozot, de az nem hogy kinek. De elképzelhető, hogy nem vettem észre valamit, vagy nem figyeltem eléggé valamelyik szövegnél.
  • DarkSector
    :DDDDDDD
  • Fpocok
    Még csak 20 perce tolom, de már kurvára fáj a fejem a sok baromságtól...
  • Fpocok
    Az.
    Végre sikerült beállítanom, hogy tudjak célozni. WOW :D
  • Shep
    Végig kellett volna várni a stáblistát :)
  • DarkSector
    Buzi egy játék mi? :D
  • Fpocok
    OMFG beszarok.
    Újraraktam meg minden. Kikapcsoltam meg minden... nem jó. Ugyanúgy van. Aztán támadt egy őrült ötletem és BEKAPCSOLTAM A GYORSULÁST... és elmúlt. Be van kapcsolva és mégis megszűnik. lol
  • Hoz_Hun
    Végigvittem. Hát ez rohadt jó játék volt. Neki is fogok állni újra. Bár a történetet nem teljesen vettem le elsőre. Normálon toltam végig és hát itt-ott bizony megszenvedtem. De nagyon jól van kiegyensúlyozva a játék. Végig ezen a majdnem elfogy a lőszerem szinten voltam. A boss harcok húzósak és elég hosszan tartanak is. Másodjára remélem gyorsabban megy majd.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát a főboss az valami g*ci nehéz volt! Szenvedem vele rendesen. Pedig Gépfegyver, shotgun és magnum volt nálam. Na meg 5 gyógynövény +2 a pályán.
    Amit viszont nem vágok, hogy Jessica kinek dolgozott?
  • DarkSector
    A túlélő-horror fanoknak.
  • mester1987
    Nekem is az volt, de jó volt a frissítéssel.
  • Fpocok
    Persze lehet azért, mert csúnya verzió... :)
  • mester1987
    Hát ezt látod nem vágom...sőt ilyet még ne mis halottam. Az más ha a rendszerbe máshogy müxik valami másnál de egy játékba...passz :S
  • Fpocok
    De NEM MŰKÖDIK. Ezt írtam tegnap is. Hiába kapcsolom ki, ugyanúgy benne marad.
  • mester1987
    Mouse/Keyboards -> Mouse -> Acceleration
  • Fpocok
    Az a baj, hogy van. Ki akarom kapcsolni az egér gyorsulást, de sehogy nem tudom.
  • mester1987
    Esetleg az Acceleration bekapcsolásával egy picit gyors lehet, de annyira nem gáz, lehet irányítani, nem áll már meg...
    Persze nem is olyan, mint a Resident Evil 5-nél, érzékenyebb, tény!
  • mester1987
    Várj! Most Gyors vagy lassú?
  • Fpocok
    Van már megoldás arra a kurva gyorsulásra?
  • mester1987
    Nem biztos, hogy nem örülnék, attól függ. De oldalnézetes meg féloldalnézetessel biztos nem ülnék le.
  • DarkSector
    Nem mondanám hogy naív vagy, azt mondanám hogy én nem hszek már el semmit nekik, majd ha látom...
  • Jaka923
    Mivel lentebb írtad, hogy nem játszottál a régi részekkel, ezért viszonylag érthető az álláspontod. Ezek a játékmeneti megoldások már valóban elavultnak számítanak, de nem primitívnek, csakhogy rengetegen visszasírják a régi részek hangulatát, ezért a Capcom kísérletet tett ezzel a Revelations-szel és, ha jól fogy, akkor megcsinálhatják a RE2 remake-et és az utána levő játékokban is ezt a tendenciát folytathatják, aminek te nem nagyon örülnél :)
    Persze ere megint jön DarkSector és megmondja, hogy mennyire naiv vagyok, de mivel ezeknek az akció-orientált részeknek az eladásai megcsappantak, ezért a Capcom minimum 1-2 résznyi kísérletbe könnyen belevághat.