678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Shep
    DE az nem volt PC-n :)
  • Fpocok
    Csak kötekedésképpen...
    EZ NEM IGAZ: CV a 3 után jelent meg és jelenleg is az a csúcs.
  • wedge31
    Csak az irányitás is rendben legyen...
  • tutituti
    na talán kapunk egy normális resit ami nem olyan gyalázatos mint az eddigiek.
    3. rész után kritikán aluli volt mind
  • DarkSector
    Ja az is lesz majd 2. rész ha megérjük. :)
  • mester1987
    Hát a kategóriájában jó PC-n, de én inkább a GRID-hez állok közelebb ha arról van szó.
  • DarkSector
    Na az is jó...bár pont egy szar címhez csináltak ilyet az a baj. :D
  • mester1987
    Hát ja :D
    Bezzeg a Shift 2 Unleashed-hez megoldották az összes Car pack-et, de az annyira nem izgat.
  • DarkSector
    Persze a sok modding mi? :P
  • DarkSector
    Neeeembaj. :D
  • DarkSector
    Ez volt az egyik a 2 single DLC közül, amúgy 6 jött ki.

4 Single - (Lost in Nightmares, Desperate Escape, Costume pack 1, Costume Pack 2)
    1 Multi - Arcade multiplayer, 2v2.
    1 Free - Extra figures
  • mester1987
    Múltkor néztem nem-e lehet konzolos DLC-ből faragni PC-set, az 5. rész DLC-i kapcsán...aztán nem sok siker volt belőle. 1-1 játékhoz csináltak konvertálást de ezzel sajna nem foglalkozott senki, nameg 1 fájlba van az egész tartalom...látszik 2009-ben még nem volt ennyire elterjedt ez a DLC-politika. Fene beléjük :D
  • Fpocok
    EMBEEEEEEEEEEEEEEEEEER
  • mester1987
    xDDD
  • Fpocok
    SPOILER EMBEEEEEEEEEEEEEEEER.
  • DarkSector
    Jill Valentine
    Parker Luciani

És Chris lesz még mint régi karakter.
  • mester1987
    Huhh ne is mond...az jó lehet, meg jött még ki azt hiszem 2 DLC hozzá, de csak konzolra.
  • mester1987
    Na az fasza
  • DarkSector
    A Resident Evil 5 - Lost in Nightmares DLC óta nem adtak ki ilyen sötét és korrekt single-t.
  • mester1987
    Biztos valaki más lesz.
  • Fpocok
    /sigh
    De.
  • mester1987
    Ezt a coffos csaj nem Jill?
  • Myselor
    jaja,néha tök idegesítőek tudnak lenni:)
  • mester1987
    Nem tudom, de nagyon meglepett az esti órákban.
  • DarkSector
    Nem ottsincs, bocs raid-ot küldtem véletlen de ez ugyanugy egyedül, csak ott biztos pontokra megy a dolog.
  • mester1987
    Fasza a történet is!!!
  • Fpocok
    De ez valami raid mode... A solo kampányban van velünk valaki?
  • DarkSector
    ja:P

Revelations meg DS ezért jobb mert ha solo-ban mész nincs még gépi társad sem! :)
  • Myselor
    nagyon helyes,dead space3ban se nagyon hiányzik nekem ez a coop:)
  • DarkSector
    Sajnos igen, de a singleben egyedül kell menned , a coop csak egy lehetőség.
  • Fpocok
    Elég sajnálatos, hogy minden játéknál erőltetik a kétemberes játékot.
  • DarkSector
    de...tudtommal van...2 karakter van.
  • Fpocok
    Hállelújá. Coop nincs benne ugye?
  • DarkSector
    Ez a resiident evil 5 inkább kicsit régimódi sötétebb pályákkal, nem classic re lesz azért....de az 5-nél resident-esebb
  • Fpocok
    Én örülök, hogy jön. Videók alapján nem tűnik rossznak, bár közel sem olyan jó, mint a régiek... de majd meglássuk.
  • DarkSector
    utóbbi változat PS3-on 50, PC-n 40 eurót kóstál majd.

50 dollár az 4000MP x360-on, a faxom fogja megvenni akkor. de warezba PC-re jöhet!

Gondoltam olcsóbb lesz digitálisba, de majdhogynem drágább még a dobozostól is.
  • mester1987
    Tele leszünk az idén Resident Evillel hehe :D
  • mester1987
    A még 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód PC-re, PS3-ra, Wii U-ra (!) és Xbox 360-ra is megjelenik májusban. A már megismert játékelemeket újdonságokkal is feldobják a Capcom programozói.

Sokak szerint a 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations a legjobb RE-játék a negyedik felvonás óta, mely véleményt e sorok írója is osztja. Bár korábban is voltak jelek rá, hogy más gépekre is portolhatják a játékot, a Capcom bejelentette, hogy nemcsak konzolokra, de PC-re is jön a Revelations.

A Resident Evil: Revelations Unveiled Edition tehát PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik 2013. május 24-én. A 3DS-es eredeti változatot HD-felbontású, javított textúrákkal és speciális effektekkel felturbózott látványvilág váltja, igaz, a 3D-s funkciókról egyelőre nem esett szó. Kapunk új fegyvereket és játszható karaktereket is, mint például Hunk a Raid Mode-ban. Lesz továbbá egy új nehézségi fokozat is, minden bizonnyal a könnyebb irányításnak köszönhetően (3DS-en a CirclePad Pro nélkül akadtak nehézségek).

A játék a dobozos kiadás mellett digitális formában is beszerezhető lesz -- utóbbi változat PS3-on 50, PC-n 40 eurót kóstál majd.