678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Shep
    Egy enigma gépet legközelebb csatolhatnál a hozzászólásaidhoz!
  • Myselor
    hát ez érthető is mondjuk,de tényleg jó hogy nem ömlenek ránk zombik folyamatosan és percekig csak ölni kell őket
  • DarkSector
    "Hozza a régi Resi hangulatot."

Ezt a kifejezést fejezzük már be. (sokan azt sem értik mit beszélnek, semmilyen mostani resi nem hozza a régi hangulatot, ez így nem igaz...)
    A régi hangulat a nextgen részek első képviselőire irányul.
  • Zegi Norbi HUN
    A konzolosok, akik kipróbálták már,azt mondták jó lett.Hozza a régi Resi hangulatot. Csak az új szörnyekkel nincsenek kibékülve sokan :D
  • DarkSector
    Én nem bízom a médiában, a RE6 is hasonlót kapott.

Eurogamer – 6/10
    Destructoid - 3/10
    GamerZines – 75/100
    Polygon – 4/10
    GIGA – 80/100
    CVG – 8/10
    G4TV - 2.5/5
    Gametrailers – 8.8
    Joystiq – 2.5/5
    Gamespot – 4.5/10
    Gram.pl – 8.8/10
    PlayFront.de – 9.5/10
    God Is A Geek – 9/10
    Digital Spy – 4/5
    OPM – 7/10
    Shopto – ‘Good’
    GameInformer – 8.75/10
    Strategy Informer – 8.5/10
    IGN – 7.9/10
    OXM – 8/10
    Bloody Disgusting – 9/10
    Play Magazine – 80/100

Ahogy szinte minden AAA cím.

• Myselor
    azt mondod?:D hát nemtudom én talán még úgy sem xd
  • Zegi Norbi HUN
    Pénztárcakímélő módban egyszer meglehet nézni :D
  • Myselor
    nemtudom egyáltalán hogy lehet megnézni azokat a szaros kaptár filmeket:)
  • Zegi Norbi HUN
    Olyan ismerősek voltak, eddig nem esett le hogy honnét :D
  • Zegi Norbi HUN
    Jéé tényleg :DDD
    Eddig fel sem tűnt,de most hogy mondod tényleg őket akarják alakítani :D
  • TBTPumpa
    Pedig az ötödik Resident Evil filmben még Leon és Ada is "szerepel". Kár, hogy a játékban mindkettő Badass, a filmben pedig szerencsétlenkednek. A filmek jó görbetükrei a játékoknak!
  • grebber
    OPM – 7/10
    Eurogamer – 7/10
    CVG – 8/10
    Destructoid – 7/10
    Videogamer – 7/10
    Nowgamer – 7.5/10
    Metro – 8/10
    OXM – 9/10
    Godisageek – 8/10
  • DarkSector
    Ja az nem volt rossz.
  • Jaka923
    A 2. résznek van a legtöbb valóságalapja a játékhoz képest.
  • DarkSector
    ja a klónokról nem is beszélve.
  • DarkSector
    Nem mondtam hogy nem ismerheti a történetet. :D
  • DarkSector
    Végülis ja, csak a játékból nem derült ki hogy apokalipszis van a történetben, hogy lábbal rugdossák szájba a kutyákat, meg hogy tudnak repülőgéppel leszálni egy toronyház tetején, meg hogy autóversenyeznek egy olyan létesítményben ahol szimulálnak egy várost zombikkal...végülis nem gáz.
  • Reich
    Tisztába vagyok vele hogy a nevén kívül nincs köze a játékokhoz.De attól még tetszik.Ez van.Minden estre ez nem a kaptár topic.Térjünk vissza a játékokra.Vagyis a revelationsra.Annyi biztos már most várom hogy megjöjjön mert előrendeltem és elég rég kockultam már,itt az ideje.És mi lehetne erre jobb mint ez a játék.
  • Seth
    Mint ős Re fan, biztos nincs képben :)
  • DarkSector
    Elvakult a nénikéd.
  • Fpocok
    Már hogy ne lenne köze? Teljesen elkúrják a játékokat :D
  • DarkSector
    Csak vicceltünk/tem.
    Ha tetszenek a gagyi re filmek, az nem gáz. :) De gondolom tudsz róla hogy semmi köze a játékokhoz. :D
  • Seth
    Te "Ős Resident Evil fan" vagy ,Ők meg "ELVAKULT Ős Resident Evil fan"-ok

:D
  • Reich
    Csak mert tetszik a film még resident fan vagyok.Vagyis annak tartom magam.Ha valaki szerint nem lehetek az mert tetszenek a kaptár filmek akkor így jártam.Túl élem.
  • DarkSector
    De nemám.
  • Fpocok
    Akkor nem vagy ös resident evil fan
  • Reich
    Tényleg nem vagyunk egyformák.Pl én ős residentesnek tartom magam.Betéve tudom a sztorit majdnem az összes játékot végigvittem ugye 6 meg a két outbraket nem bár belekezdtem ezekbe is.De a filmekkel úgy vagyok hogy valmiért tetszik a kaptár és várom a hatodik részt.Persze tudom hogy nevében resident meg látvány film meg minden ilyesmi de valamiért tetszik.Pedig igazi residentesnek tartom magam.Szóval tényleg nem vagyunk egyformák.
  • DarkSector
    Az animációs filmek jók. (2 része van) az első animációs a legjobb.
    Milla filmek szarok. A látványfilmnek készítették a sok kis pöcsnek akiket a RE maga nem érdekel, mert a film amit mutat köszönőviszonyba sincs a játékkal.

• Zegi Norbi HUN
    Azért durva mennyire nem vagyunk egyformák:D
    Nekem annyira tetszett a RE 6, hogy mind a 4 kampányt kivittem 3szor :D
    Plusz megnéztem hozzá a Damnation filmet, amiből kiderült pár dolog a játék előzményeit tekintve (mellesleg jobban tetszett, mint a Mila Jovovich nevével eladott Kaptár "filmek")
  • Reich
    Na mindegy.Sok videot láttam róla végül is nem egy rossz játék.Kb mint a négy az is nagyon tetszett.De ebben kicsit jobban megfogtak a szörnyek mint a 4-ben.A lényeg,hogy kijött pc-re ez egy igen jó dolog.remélem a többi rész is kifog jönni amik majd a közeljövőben lesznek.Pl az új konzolgeneráción.
  • Seth
    Várd ki a végét a grafikával. Főleg majd a gagyi Chris-szes rész, meg a két idióta katonás rész. Hajón még elmegy,mert klausztrofóbiás, sötét
  • Reich
    Semmi szükség a szemem megvizsgáltatásásra.Nekem szebbnek tűnik.Mikor a resi 6-ot megláttam és maxra húzva akkor hatalmasat csalódtam.Már a resi 5 szebb volt mint a 6.Mindegy kinek mi.Nekem a Reveleations szebbenek hat.Mindegy ha választanom kell akkor a revelations sokkal inkább.Pedig imádom resit de a 6 egyáltalán nem fogott meg.Pedik nevezhetem megam ős residentesnek.Mert az első játék amit életemben először végigvittem az egy resident játlk volt és sznte mind tetszett jó outbrake nem.De a resi 6 nem fogott meg nem rossz mert nem mindössze nekem csalódás és ennyi.
  • DarkSector
    Resi 6 1-2 helyen lehet szép, de amúgy nagyon rittyó minőség.
    Azért ettől nem sokkal szebb.
  • grebber
    Mindenki máshogy látja a játékokat ne feledd!Ha ő úgy látja akkor biza számára úgy is van!
  • DarkSector
    Hát sok helyen szebbnek hat, Resi 6 gigacsúnya.
  • Seth
    "Grafikailag jobban néz ki mint a resi 6"

Kurvára vizsgáltasd meg a szemed :D
  • Reich
    Volt szerencsém játszani a demoval.Az eddigiek alapján nekem ez a rész jobban tetszik mint a resi 6.Azt végig sem játszottam.Nem kötött le hiába voltak benne zombik.Egyedül jake kampányát játszottam végig.Le is töröltem a gépről.Grafikailag jobban néz ki mint a resi 6.És van egyfajta hangulata.A resi 6-nál ilyet nem tapasztaltam.Ami biztos a Revelations tuti vétel lesz nekem.A resi 6 meg akkor majd mikor lemegy az ára.Mert nem tagadom letöltöttem hiszen nem akartam zsákbamacskát venni.Megjegyzem a resi 5-öt többször végigjátszottam de a 6-hoz nem tervezek mégegyszer odaülni.Majd megy 4 meg 5 mellé de ennyi.A revelations viszont többszöri végigjátszós lesz.Örülök,hogy kihozták PC-re
  • DarkSector
    He-he-he...:D
  • DarkSector
    CoD+BF+Gears of War fejből ez a 3 mindig évvégén jön...
  • Fpocok
    Mivel nem vagyok időutazó, majd évvégén kiderül, MIK VOLTAK AZOK.