678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Myselor
    most értem talán az első bossfighthoz?egy ilyen dagadt faszit kellett kiengedni a beláncolt ajtó mögül,queen zenobia vészhívás szöveggel elkezd kirontani xd aztán jönnek a mobok a palanckos robbantós,rohangálós szarság már megint...kicsit unalmas ez már bakker.inkább kiléptem nincs nekem ehhez kedvem.:)
  • redcapsinger
    Ok, akkor felveszlek.
  • Jaka923
    Ráérek akkor én is.
  • redcapsinger
    Meg 7végenként néha délelőtt...
  • redcapsinger
    Mikor szoktál fönt lenni? Minden nap csak este 6 után érek rá...
  • Jaka923
    Vegyél fel Steamen, aztán tolhatjuk! Jakesz néven találsz meg.
  • gabe paul logan
    jó hát a vége rohadt nagy c*gányság, még oké mikor 2 lesz belőle, meg mögém tűnik, de mikor elfogy az összes(3 ) herbem, mert úgyis rám kúr egyet, ha ládához megyek és egy kúrás/ 1 herb, és akkor még a végén elkezd tünedezni, az egész kép belassul meg homályos, és még utána rohangál úgy, hogy csak azzal a kitérő manőverrel lehetne megúszni a támadását és akkor is túl kéne élni 3 támadást,mert 3 lövés nem volt elég, hát menjenek a picsába, a többi rohadt könnyű ellen volt idáig
  • redcapsinger
    Az még nekem odébb van :) Főleg, hogy nem találok senkit, aki PC-n coopban nyomná :( Pedig tényleg sokkal jobb így menni...
  • Hoz_Hun
    Tegnap a (Trench) Stega 6-on megszenvedtem, de meg lett. Ha érdekel milyen ITT egy videó, hogy is néz ki ez a szint Trench-en. Csak itt ketten nyomják csökkentett szintel(látni lehet, hogy 10 herbje van, ami kizárt level 20-on). Én ezt level 19-en toltam végig szólóban. Az utolsó mini boss-t (lila koronás ikon, az utolsó, ajtóban áll) azt már késeltem, mert elfogyott minden lőszerem, gránátom és herbem is.
    Csak hogy készülj, mert a Trench az már ilyen. A kulcsos boss az a mókás mini Mayday boss (persze játék közben nem röhögtem rajta, láthatod milyen gyors). És a videóban könnyűnek látszik, mert ketten tolják (megosztva az ellenfeleket), erős fegyverekkel.
  • Hoz_Hun
    Már elég nehézkesen fejlődök. Pedig még csak most lettem level 20. Tolom a Trench Stageket és tegnap értem el a Stage 7-re. Hát eddig nem sikerült végigmennem rajta. Az a Hunter-es pálya. Chasm-on tök könnyű volt, de itt minden mob lvl25 szintű, gyorsak és egyszerre 4-5 jön. Már vagy legalább ötször nekiugrottam. Trenchen nem könnyű társat találni így szólózok. Reachellel probálom, shotgun, gépfegyver és magnum kombóval. A magnumom most olyan 5.000 körül sebez, a gépfegyverem 400, a shotgun-om 450x6 (amúgy a pisztolyom meg 1.200, csak ide az kevés). A fegyverek fel vannak turbózva kiegészítőkkel. Azon kívül gránátok tömkelege és full golyóálló mellény is meg van véve. Csak az van, hogy egy Hunter egy ütésétől, így is rögtön fekete-fehérre vált a képernyő, akkorát sebez. Tehát ütésenként egy herb. Nekem van 8 db és pályán van még kb 4 db. Csak a Hunterek gyorsak, ugranak és sokan vannak. A buffolt Hunterekről nem is beszélve. Sajnos el se nagyon lehet futni előlük.
    Még fogok vele szenvedni már látom.
  • Hoz_Hun
    Ha azonos szinten mész be az is már "Low level"-nek számít. Szóval vidd le a szintedet 1-re és úgy csináld meg a Stage 1-et. Reachel valóban regenerálódik, elég lassan de gyógyulgat. Amúgy a bonuszokon nem érdemes görcsölni (csak az első Trinity-ért jár Reachel). Nem jár érte semmi és későbbi szinten nem tudom, hogy lehet megúszni a sérüléseket. Ha már valami akkor a pálya értékelés, az legyen S. Annak van némi jelentősége, de az meg főként a teljesítménytől függ. De most még ne foglakozz vele, mert amin most szenvedsz azon level 20-on röhögve, táncikolva végigmész S-re.
    A szintcsökkenéssel minden értékedet az adott szintre csökkenti.
  • redcapsinger
    Ja, ezen én is mosolyogtam... :)1-2 igazság van azért abban, amit mond, de amíg lesz RE játék(reméljük lesz még!), én mindig játszani fogok :)

Raid mód: Első öt pálya + 10. stage (coopban) kipipálva, ebből 3 mindegyik bónusszal, a 4-dik a teles-kutyás sehogy se akar összejönni sérülés nélkül. Ja, az 1. stage-et azt hogy lehet megcsinálni mindhárom bónuszra? Mert ugye oda nem tudsz menni egyel kisebb szinttel :)
    Megvan Jill beaches, Parker bészbólsapkás rucija, feloldottam Quint-et meg RACHAELT! :) Hát apám ez a csaj nem semmi! Az még hagyján, hogy nagy mellei vannak (meg jó kis formás popója :D) de az értékei... Magnum-ra és Shotgunra ad bónuszokat, meg talán regenerálódik folyamatosan, bár még nem vettem ez utóbbit észre.Egyébként majdnem minden kosztümre más bónusz jut, úgy hogy érdemes feloldani mindet.
    Megvan még a 4 RARE fegyó egyike, a hosszú csövű magnum is. Kár, hogy alapból csak 3 töltény fér bele.

Most 7. szintű vagyok, de néha visszaminősítem magam kisebbre, ha szükséges. Tényleg, a szintcsökkentés jár valami veszteséggel? Mert közben az XP-m megy tovább, ténylegesen 7. szintű vagyok ilyenkor, úgy látom...

Amúgy nem nagyon játszanak ezzel PC-n online módban? :( 1x sikerült valakihez becsatlakozni 5. szintűként a 10-es stégre, meg is csináltuk, de aztán hiába keresnék partnert, nem sikerül :( Pedig mekkora királyság volt gyakni Rachael-el, mellettem meg Jill osztotta az áldást :)
  • Hoz_Hun
    Huh ez komoly... azt mondja, "felmerül a kérdés, hol is vannak a hálókörletek?".... bakker, hát hogy játszanak ezek egy játékkal?!? A második Chapterban OTT ÉBRED FEL JILL! Rajta az ágyon bakker. Ha ránéznek a térképra láthatják is, hogy az bizony a hálókörlet!! És még sorolhatnám... de nem kötöszködök...
  • redcapsinger
    Ja, hogy te XBOX-on nyomod... Pedig már meg akartam kérdezni, leszel-e a 'Barátom'? :D
  • TBTPumpa
  • Hoz_Hun
    Jessica hátúlról... na igen... e-heh-heh. :)
    Nem tudom PC-n hogy van, de nálam (XBox360) azokat is beteszi néha névként, akikkel együtt játszottam és nem feltétlenül csak RE:R-t.
    Amúgy Hunkot a legdúrvább unlockolni szerintem. Mindent S-re Abyss fokozaton...
  • redcapsinger
    És ha nincs a Friends listámon senki? :)

Amúgy nézegettem a neten, kiket meg hogy lehet unlockolni... Hát elég meredek O'Brien-t, Norman-t meg Lansdale-t feloldani...
    Jessica-t én is szeretném minél előbb, főleg, hogy így hátulról láthatjuk :D
  • Hoz_Hun
    Na jó bevallom, tegnap egy kicsit vérszemet kaptam és Trench fokozaton farmoltam a Stage 2-t. De azért mert amikor először mentem rá alig volt pár ezer BP-m. A Stage 2 meg sikerült Trinity-re és több mint 40.000!!! BP kaptam. Igaz, hogy volt a pályán wanted jel (sárga felkiáltó jel), szóval késöbb már csak olyan 15.000 körül, de az is szép (mert hogy durván sok BP kell a golyoálló mellényekért, lőszer tárolókért, stb).
    Ja a sárga felkiáltójeles pályára menj be újra. Akkor nevesít rajta egy vagy több szörnyet. A szörnyek neve nem random, a Friends listádból választja ki!!! Nagyon mókás, hogy a szembe jövő szörnynek a haverod neve van, pl PistiKing. :) És persze ezekért a mobokért valami extra dolog jár.
  • Hoz_Hun
    A gyakorlat jön magától, inkább élvezni kell a játékot. :) Én nem is farmolok, mert folyamatosan jön minden magától. Csak a Jessica karakter miatt görcsöltem rá egy kicsit, mert ő azért jár, ha minden Stage megvan Chasm szinten (téli szerelés). A búvár ruháját akkor kapom meg, ha Trench szinten is végigmegyek a Stageket (de az már durván nehéz alacsony szinten, lvl 16-18-on lagalább is). Amúgy Reachel is frankó karakter, neki van egy extra regeneráló képessége is.

A törpe szörnyeknél akkor nyerítettem fel, amikor előszőr láttam törpe Mayday bosst. :D Az nagyon mókás volt,... amíg el nem kezdett futni felém. Jött mint a golyó! Akkor az ilyen "do or die" szörny mert elfutni előle alig-alig lehet, olyan gyors.
  • redcapsinger
    No igen, az fel is tűnt, hogy a törpe ooze hogy lehetett olyan gyorsan a hátam mögött az első pályán. Meg is csapott rendesen. Utána már készültem rá, hol bukkan fel :)
    Tehát a lényeg: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
  • Hoz_Hun
    Semmi gond. A karakter menüben csökkents le a szintedel lvl 1-re és csináld újra a Stage 2-t. Az a leggyorsabb, legkönnyeb a trinity bonus-hoz. A fegyvereidet megtarthatod, ha magad csökkented a szintedet, mert a tényleges szinted nem változik.
    A legendás fegyverek közül az AK-47 és a Magnum néha feltünik a boltban.
    A szörnyek mérete azért változik, mert különböző buffok tartoznak hozzá. Pl a törpe szörny nagyon gyors (a sebzése ettől még ugyan akkora). Van amelyik bazi nagyot sebez (kis ököl ikon), van amelyik extrán védett (pajzs ikon), stb. Szóval ezért különböző a méretük. Ez igaz Bossokra is.
  • redcapsinger
    Variálni már most variálom a fegyvereket, nálam alap, hogy a 3 között legyen 1 handgun/magnum, egy shoti, meg egy géppityú/mesterlövészpuska, mikor melyikre van szükség. Az arany AK-47-el már találkoztam a Store-ben, nem is volt drága annyira, azt hiszem, 28 ezer körül volt, gondolkoztam is rajta, hogy megvegyem, mert az elején még teli voltam ugye lóvéval. De lehet akkor még nem is tudtam volna használni :)

Az 1-3-as pályákon sajna elmulasztottam a hármas bónuszt, úgy hogy meg kell próbálnom a továbbiakban, nem lesz egyszerű akkor :( Nagyon játszanék már Rachael-el... Egyébként utánanéztem, DLC-ben egy másik Rachael fog jönni (ára 2,99 Euro lesz). Azt hiszem, érdekes lesz vele nyomulni, nálam tuti vétel...

Amúgy néha kicsit röhejesek lettek a Raid módos szörnyek. Ugye azok vannak benne, amik a kampányban is, csak némelyik ilyen törpe lett, vagy jóval nagyobb. Az a törpe ooze, ahogy felém csoszog, hááát... :D
  • Hoz_Hun
    Annyit helyesbítenék, hogy Stage 15 felett már ne menj be úgy a pályára, hogy valamelyik fegyveredhez kevesebb, mint fele lőszer van (illetve nincs gránátod). Ott bajba kerülhetsz. A Stage 20-ra pedig fullon menjél, mert az színtiszta Boss fight-ok. Ott van kb 4 tár meg 4 herb és kész. Az egész harcot azzal kell kihúznod, ami nálad van... és a főgenyát késelni... háááát...
  • Hoz_Hun
    Nem probléma én ugyan ezt csináltam és nem bántam meg. Bár az elején nem olyan lényeges, de később ömlesztve kapok fegyvereket, amik nem is kellenek. Én nem szoktam tökölni, tehát pálya után rögtön megyek a következőre és csak időnként megállok és akkor rászánom az időt, hogy átnézzem az inventorit. Az S érték nem fontos, max neked. Persze több pontot meg XP-t kapsz, de nem lényeges. Illetve ha pl mindent megcsinálsz S-re azért ilyen-olyan karakter jár.
    A lőszert ne töltsd után, csak ha nagyon lemerül. Jobb ha variálod is, hogy szokjad őket. Tapasztald ki milyen ellenfél ellen melyik a legjobb. Később, ha már ismered a pályát, úgy dobálod be a 3 fegyveredet, hogy az passzoljon a pályához. Pl az a fehér "hólyag" szörny nagyon utálja, ha pisztollyal lövöd. Magas szinetn is max kettő kell bele, de ő röhög, ha sotival lövöd. És így tovább. Mindegyik mob-nak van gyengéje, ezért jó, ha minden fegyót használsz. Így nyugodtan variáld őket és egyben majd töltesz. Amúgy vannak olyan pályák amiken rogyásig van lőszer, másik meg leszívja mint atom. Ha lőszer kell és nem akarsz rá költeni, újratolod a "lőszeres" pályát.
    Fegyvert, ha csak nem kívánod meg, nagyon NE vegyél. Sok esik és jobbak mint a boltban lévők. Ráadásul azok méreg drágág.
    A legendás fegyókból négy fajta van. Ezek egyediek, a kinézetük és az értékeik is. Nem tudod őket összekeverni, ráadásul ki is írja mikor azt találsz. Van egy shoti (ez ilyen sárkányos rövid, duplacsövű), egy M gun (aranyozott kalasnyikov), egy magnum (extrém hosszú csöve van brutális sebzés) és egy sniper puska (ez is ilyen aranyozott karabély szerűség). Amúgy igen a normál fegyverek között is van rare meg ilyenek. Más a nevük színe.
    Quick Match-et érdemes választani. Van hogy nem hoz ki semmit, de lehet, hogy utána nyomsz még egyet és kidob hatot. Ha találsz valakit ne gondolkozz sokat, mert hamar elviszik. Csatlakozz bárkihez bátran, még akkor is ha előrébb lévő Stagre megy (kivéve a Ghost ship, oda nem menj még, felesleges). Chasm-on, úgy is teljesen szabad a játék, bármikor mehetsz bárhova.
  • Jaka923
    1. Nem volt hülye ötlet
    2. Ilyen problémáról még nem hallottam, hogy üres tárral indulna valaki a pályának.
    3. Az a kiírás szimplán annyit jelent, hogy nem talál játékost. A matchmaking alapú szervereken sajnos nagyon sűrűn van ilyen.
  • redcapsinger
    Most látom, mit írtam, szóval nem 3., hanem 4. szintű vagyok. Bár lényegtelen.
  • redcapsinger
    Kipróbáltam Chrissel a 4. pályáig, most 3. szintű vagyok. Az mennyire fontos, hogy S értékelést kapjak, valamint hogy a szintemnél magasabb pályát is meg tudjak csinálni? A 2-3. pályát így tudtam megcsinálni...
    Rögtön elején, miután volt ugye a kampány végigjátszása után 68.000 pénzem, vettem is 1-2 fegyót, meg fejlesztést (nagyobb inventory, több herb). Ez hülye ötlet volt? :)

Amúgy érdekes, hogy minden egyes pálya előtt fel kell tölteni a cumót, mert automatikusan nem tölti fel a lőszert, gránátot, stb... Erre mennyire érdemes költeni a Store-ban, úgy is lesz a pályákon? Ja, meg láttam, hogy itt a Store-ban néha felbukkan 1-2 nem átlagos fegyó, ami elég drága, ezek a Rare cuccok? Vagy ezekre sem érdemes pénzt fordítani, mert a további pályákon megszerezhetőek?

Egyébként meg valamiért nem tudok online játszani, mert hiába megyek rá például a Quick Match-re, vagy keresek egyet, kiír valamit, hogy nem sikerült a nem tudom mi... Vagy így 3. szintűként szóba se áll velem senki? :D Eredeti a játékom, Steam-es ugyebár, és online profil.
  • Hoz_Hun
    Mehetsz egyedül is. Főleg az elején sima ügy. Csak egy jó társal 10x egyszerűbb. Nekem sincs haver akivel tolhatnám, random emberekkel játszok. Van egy keresőfunkció az kidobja a játékosokat, akik partnerre várnak, választasz és kész. Vagy nyitsz magad egyet.
    Igen. Reachel a nagy mellű szőke csaj. A karakterek nem kerülnek semmibe sem, azokat különböző dolgokért kapjuk, mint Reachert is.
  • redcapsinger
    Ok, köszi az infót. Akkor szólóban nem nagyon érdemes belefogni? Elején még kipróbálnám egyedül, aztán jöhet az online is... Ja, és ez utóbbinál véletlenszerűen rak mellém emberkéket az internetről? Mert Steamen nincs egy 'barátom' se:)

Említetted Reachael-t, az a felpumpált mellű szőke bige (SPOILER ON: meg még máshonnan is ismerjük ugye, csak nem ilyen kinézettel SPOILER OFF :D)? Én azt hallottam, az majd DLC-be jön... De ezek szerint meg lehet pénz nélkül is szerezni.

Akkor meló után neki is kezdek szerintem.
  • Hoz_Hun
    Én tolom a Raid módot. Nagyon jó!
    Más mint a Mercenaries. Itt nem egy viszonylag korlátozott pályán kell föl alá rohangálni időre és hentelni az ellenfeleket értékes másodpercekért. Itt a játék adott pályaszakaszain kell végigmenni és nagyobb hangsúly van az életben maradáson. Itt bizony oda kell figyelni és menedzselni a fegyvereket, életerőt, nézni a szinteket, plusz ki kell ismerni a Bossokat is. Lényegében van egy szinted (lvl. 1-50). Továbbá a fegyvereknek is van egy szintje (fegyverek nem fejlődnek, ha nagyobb szintű fegyver kell, veszed vagy szerzed). Természetesen szinted feletti fegyvert nem használhatsz. A fegyvereket vagy szerzed a pályán vagy veszed a boltban. Venni a BP pontokért lehet, amit vagy a Raid módban szedsz össze vagy a sztori módban. Az hogy milyen szintű fegyver esik az attól függ milyen szintű a pálya (venni viszont mindig a szintedben lehet csak). Ezt látod, mikor kiválasztod a pályát. A fegyvereket és a fegyver kiegészítőket el is adhatod, szóval nyugodtan vegyél fel mindent, később lehet rendezkedni. Sőt kell is mert a helyek is korlátozva vannak. Van pár fegyver, ami csak esik. A legendás fegyverek közül kettőt sosincs boltba (másik kettő kivételesen ritkán). Azok elég durva húzós fegyverek, de azoknak is van szintje.
    A Raid nehézségi szintje a Chasm. Bármelyik pályára bemehetsz ezen a szinten, de majd meglátod, ha durván alacsony szinten mész be (pláne egyedül!!!), akkor pillanatok alatt szétkapnak. Nem minden ellenfél ugyan olyan sokszor találkozol buffolt (néha nevesített ellenféllel). Ja és persze nem a sztorit játszod újra csak az adott pályaszakasz ugyan az. Durván teleszórták ellenféllel. Kb 4-5 szinttel magasabb pályára kis gyakorlattal már be lehet merészkedni. Ha magas szintű társad van, akkor mehetsz bátrabban asszisztálni neki.
    Én tegnap értem a végére a 20. pályának, ami 19. szintű. Én akkor voltam 14 a társam 21. Egyedül esélyem sem lett volna!! A 20 pálya (a végső trónterem, semmi más) így néz ki: 3 körből áll, az elsőben 3 db Mayday Boss jön egyszerre!! Ha ez megvan, akkor jön két sima Ooz és egy olyan páncélozott állat (ami két részre tud esni) buffolva!! Ha ez is megvan, jön a fő-fő-fő Boss. Adni kell neki keményen itt nem lehet totojázni. Képzelheted a lőszermenedzsment itt már necces tud lenni. Nagyon nem mindegy milyen szintű a felszerelésed!
    Ha megvan mind a 20 pálya (van egy 21. bonusz pálya, de azzal még nem érdemes foglalkozni) Chasm fokozaton akkor kinyitja a Trench nehézségi szintet. Itt már az első pálya is 19. szintű és kapásból durva monsztrák jönnek. A Trench nehézségi szinten már csak sorba lehet haladni, nem babra megy a játék. Nagyon emészti a lőszert, egyebeket, szóval költséges, nem lehet csak úgy beesni, mint a Chasm fokozaton (és ezután van még az Abyss fokozat!).
    Karaktereket különböző dolgokért nyitogathatsz. Párat már kapsz a sztori módért. Egy karakter kiemelnék. Reachelt. Őt akkor kapod meg, ha egy pályán 3 bonusz dolgot teljesítesz. Ezt érdemes rögtön az első 1-3 pályán megtenni, mert úgy könnyű és egyből megvan a kari. Ilyen a "Ne sérülj meg. (No Damage Bonus)", "Ölj meg mindenkit. (Genocide Bonus)" és "Alacsony szinten menj be.(Low Level Bonus)". Ha ez egyszerre megvan akkor jár a "Trinity Bonus" (és első ilyen után rögtön beadja a karaktert is). Később mesterségesen csökkenthetsz a szintedet, de szerintem nem érdemes ezzel később vesződni az elején ez NAGYON könnyen teljesíthető EGYEDÜL is.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van írj.
  • redcapsinger
    Én is már csak akkor használtam, miután vagy 2-3 órán keresztül szívtam, akkor jutott eszembe, hohó, hiszen a ládikóban van még egy Rocket Launcher is, az biztos fájhat neki :)

Most kezdenék neki a Raid módnak, még nem próbáltam, kinek mi véleménye róla? Nagyon nehezek a pályák? Mennyire nehéz feloldani a kosztümöket, karaktereket? Régi RE-s vagyok, de a mercenaries játékmódokkal csak elvétve játszottam eddig, de ez a Raid mód elég jónak tűnik...
  • Jaka923
    Rockets are for losers, ahogy az achievement neve is jelzi :D
  • redcapsinger
    Na sikerült végigvinnem. A legeslegvége azért nem volt olyan egyszerű...
    Egy jó tanács hozzá: Rocket Launcher, you make my day :D
  • Hoz_Hun
    A mesterlövészpuska a Solarium-ban van a medencénél. Onnan nyílik egy kis szoba abban van bent. De lelehet nyomni a nélkül is én is csak ezután vettem fel.

Amúgy meg csak mondom, hogy a Raid módban van olyan stage ahol ebből KETTŐ jön! Pont tegnap toltam ott, de szerencsére volt egy elég jó játékostársam.

Mayday.... maaaaaydaaaaay..... :)
  • redcapsinger
    Előtte vedd föl a mesterlövészpuskát valamelyik helyiségben, mielőtt hozzá mennél, most fejből pontosan nem tudom, hol van, de annak hiányában én sem tudtam kinyiffantani... Ha megvan, akkor csináld úgy, ahogy Gabe mondta, utána meg messziről is lehet a mesterpuskával nyomatni az emberi fejét, elég sokat sebez.

Ja, és egy tipp, ha már minden palack felrobbant, csalogasd vissza oda, ahonnan kiszabadult, majd az ablakon ugrálj ki-be, ahogy feléd jön, így nem tud elérni, te meg lőheted onnan a mesterlövészpuskával (azért figyelj a többi monstára is). Nekem legalábbis ez bejött.
  • Jaka923
    Most végeztem a játékkal, 9 és fél óra lett a vége, 8-szor haltam meg összesen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A főboss pedig egyáltalán nem olyan vészes, mint amilyennek leírjátok páran. Egyszer haltam meg alatta, ami az miatt volt, hogy későn vettem észre a taktikát, miszerint a támadásakor való lassításkor kell belelőni a szívébe. A második próba már nehézség nélkül lezajlott 5 perc alatt.
  • gabe paul logan
    azt csinálod, amit kell, az összes tartályt robbantsd be(ott is van egy ahonnét kijön, sőt növény is van de asszem csak scan után), majd gránát és mikor össze-össze rogyik, fejrúgás, sajna a gránátok és a robbantgatás után is kell próbálni lőni a fejét hátha összerogyik, szóval okosan a shotival és a pisztollyal, akkor ha nincs sok
  • Afe
    Az első bossnál, akit ki kell engedni a raktárból, ott mi a taktika?
    Van egy pisztolyom meg egy shotgunom, rajtuk a fejlesztéssel, de nulla lőszerrel értem ide. Felszedem az összes skulót, de hiába csak a fejét lövöm, baromi kevés ennek.
    Rárobbantottam mindegyik tartályt, aztán adtam neki az erősebb rúgással, plusz még a gránátokkal is mind eltaláltam, de csak nem akar megpusztulni.

• gabe paul logan
    Meglepődnél, én se rohantam egyáltalán, kivéve ahol kellett. :)
    De most megnéztem újra a savet, hátha elnéztem valamit, "Normal, The Queen is Dead(ha jól emlékszem), 6:38:20". A főbossal, ha sikerül kinyírni, lesz 7 óra max szerintem.
  • mester1987
    Ez volt az elsőbe is :D
    Most 2x olyan jól patch-elték? :D