678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• mester1987
    Más gúnyos arcot akartam smiley-ként, na mind1.
  • mester1987
    Viszont hamar elunalmasodik, szerintem. Még a Resident Evil 4 is változatosabb volt, pedig ott is visszatekintesz már megjárt helyeken többször is. Ezen érződik, mintha 10 éves lenne meg primitív megoldások, lehet öregeknek adták, hogy csinálták 3DS-re
  • Jaka923
    Tényleg van kihívás a játékban, pedig én a RE5-6-ban Veteran fokozaton kezdtem és még úgy sem voltak olyan nehezek, de a Revelations demoban az Infernal fokozatot kipróbálva arra jutottam, hogy elég lesz elsőre a normal is a teljesben. Az achik és jelvények miatt másodszorra úgyis nekivetem magam az Infernalnak is, de legalább az első végigjátszás alatt ne küldjem el a játékot az anyjába :D
  • mester1987
    Nálam visszaáll, ha kikapcsolom olyan szarra, hogyha lassan forgatom, akkor néha mozog néha nem...mint eredetileg, miko' kijött.
  • Fpocok
    Tehát akkor nálad is...
  • mester1987
    Azt hogy, nekem uo. maradt ha kikapcsoltam.
  • Fpocok
    Hol tudom kikapcsolni az egér gyorsítást? Látom, hogy a menüben offon van, de akkor is benne van.
  • redcapsinger
    Köszi, megoldottam. Az volt a baj, hogy előtte nem vettem fel a puskát. Azzal mindjárt másabb, de így sem olyan egyszerű :)

Egyébként úgy vettem észre, hogy ez a normal fokozat jó nehéz az utóbbi évek RE játékaihoz képest, főleg a bossharcoknál jön ez ki. Vagy csak nekem tűnik úgy? Néha elég frusztráló... Az RE 6 ehhez képest gyerekjáték. Vagy csak ennyire elszoktam a régi RE játékoktól, mert azért azokhoz nehézségben szerintem eléggé hasonlít...
  • gabe paul logan
    palackrobbantás(ahonnét kijön ott is van egy palack), pofánverés, gránát használat és közben sörétessel lőni, majd a fejlesztett pisztollyal, nekem még a palackok után is meg kellett rogyasztanom 2x-3x hogy kinyúljon, normalon
  • redcapsinger
    Na akkor még1x, ne hogy megsértsek valakit:

SPOILER!
    annál a nyomorult ScagDead-nál (aki mindig nyomja a MAYDAY szöveget) egyszerűen nem tudok tovább menni Normál nehézségi fokozaton. Az odáig megvan, hogy fel kell robbantani a palackokat, hogy megsebezze, aztán érdemes pofánverni a robbanás után, vagy inkább lőni kell mint állat? Mivel érdemes, a sörétessel? Még csak 2 fegyó van meg, a pisztoly és a sörétes, vagy lehet még szerezni mást is ez előtt? Meg aztán hamar elfogynak a töltények is, a többi monszta meg állandóan újragenerálódik... :(

Előre is köszönöm a segítséget!
  • mester1987
    ...SPOILER...
  • redcapsinger
    Sziasztok!
    Jó kis játék lett, régi RE feeling nagyon ott van, viszont annál a nyomorult ScagDead-nál (aki mindíg nyomja a MAYDAY szöveget) egyszerűen nem tudok tovább menni Normál nehézségi fokozaton. Az odáig megvan, hogy fel kell robbantani a palackokat, hogy megsebezze, aztán érdemes pofánverni a robbanás után, vagy inkább lőni kell mint állat? Mivel érdemes, a sörétessel? Még csak 2 fegyó van meg, a pisztoly és a sörétes, vagy lehet még szerezni mást is ez előtt? Meg aztán hamar elfogynak a töltények is, a többi monszta meg állandóan újragenerálódik... :(

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Jaka923
    Ez a játék egy tökéletes középút volt a régi és az új részek között, valamivel mégis a régi részek felé irányul a mérleg nyelve, szóval a Capcom ezzel a játékkal rendesen kiengesztelte a régi részek visszasíróit. Persze ahhoz, hogy ezt a tendenciát folytassák és a Capcom által is tervezett RE2 remake-et elkészítsék, jó eladást kell produkálnia, szóval kerülni a warezt és venni a játékot, mert javában megéri az árát.
  • gabe paul logan
    ott tartok, hogy Jill és dagipapi lemennek az elevátorral, megmondom őszintén tetszik a játékmenet, kevés lőszer, hangulatos zene, nekem a szörnyek is bejönnek, több féle is van belőlük, meg is ugrottam párszor a székben éjjel itt egyedül, lőszer se sok, a weapon custiomization is jól ki van találva és nem egy agyatlan hent, egy helyszínen játszódik az egész, vagyis rohangálni kell ugyanazokon a terepen többször

VISZONT

- amitől jobb lehetne, még ezek az epizódok se zavarnak, de hogy nőjön a fAszültség kéne megint ilyen limit, hogy mit vihetsz magaddal (igaz nem sok mindent kellett megoldani idáig tárgyakkal, tán ezt is vissza kéne vezetni), kéne láda és kellene írógép(!!!), ezektől nőtt a feszültség, hogy újra át kellett rohangálni a zombikkal hemzsegő terepen, mert "jaj a csavarkulcsot nem hoztam és jaj menthettem volna akkor az után", ENNYI hiányzik a gémből

- ami negatívum, hogy megszakítják flashbackekkel a feszültséget ami a hajón keletkezik, főleg olyanokkal ahol fényes nappal van és 10000 lőszerrel kell halomra lőni szörnyeket egy 2 perces pályán, WTF??? egy videóval el lehetett volna intézni. Továbbá, hogy a karakterek nagyon gyengék, a két ruszki muff vagy mellékszereplő, mindegy á szóra sem érdemesek, (culombo még elmegy és a vörös gyerkőc is), de ez a dagipapi, jó nem idegesítő (még szerencse), de semmi olyan érzésem sincs, hogy "jaj ő az én partnerem, de hiányzik mikor nincs velem", és ez akkor jött elő, mikor arról a 2 idiótáról volt flashback, NA abba az akciómentes 5 percben több színészi alakítás volt, mint az egész eddigi játékban, IMÁDTAM ŐKET, szívesen nyomtam volna velük inkább a hajón, DE félek hogy velük is agyatlan lövöldözős flashback lesz, mert valami previewben láttam vmit...

Na szóval ez a Revelations, egy nagy Mix, de szerencsére úgy nagy mix, hogy a fő sztorit nem érinti a RE5,6 agyatlan lövöldéje (az 5. epizódig legalábbis tuti nem), viszont egy-két változtatással érezni, hogy visszakerülhetnénk az "inkább holnap délután folytatom, mert éjjel van és parázom" feelinghez.
  • Solid Snake
  • mester1987
    Ha ilyen faszságok nevetésén tudod tölteni az időt, akkor inkább menj vissza Solid Snakedbe valamelyik Metal Gearedbe és fejlődj még vagy bánom is én, ne ide szemetelj szándékosan.
  • mester1987
    Te minek örülsz?
  • TBTPumpa
    Steam-ről ha eredeti a játékod.
    Ha nem akkor várni kell majd tört patch-re, ami vagy lesz, vagy nem!
  • Empty
    És honnan szedhető?
  • Solid Snake
    "négeres rés"
  • mester1987
    Nekem ezek először elég érdekesek voltak, de akkor már tudom milyenek az első részek. Amúgy tényleg jó, engem annyi zavart, hogy ugyanoda kell eljutni megint sokszor.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Bár a négeres rést kihagyhatták volna, mert elég ratyi és rövid is, meg amikor visszaemlékezésbe játszunk 1 résznél, amikor csak hent van a Jill társával (nem tudom a nevét most).
  • Jaka923
    Nagyon helyes, én most fejeztem be a 4. fejezetet. A hangulat nyomasztó, a pályák nem olyanok, hogy csak menni kell előre az újabb és újabb útvonalon, hanem jó darabig egy adott pályarészen kell tevékenykedni, többek között tárgyakat kell megtalálni a továbbjutáshoz. Azaz elég komolyan hozza az első részek hangulatát és játékmenetét, úgyhogy ez egy nagyon jó kezdetleges lépés volt a Capcomnak ahhoz, hogy tényleg visszatérjen a sorozat a gyökereihez.
  • DarkSector
    Mindenki játszik.
  • mester1987
    Mellesleg egérgyorsítással néhol még túl gyors is, amit nem lehet állítani, elfáradhattak benne

Resident Evil Revelations Update Released

Update/Additions:
    - 2560x1440 and 1440x900 screen resolution added.
    - Aim Assist ON/OFF toggle added.
    - Mouse Acceleration ON/OFF toggle added.

Bug fix:
    - 120Hz Refresh Rate setting not saving under certain circumstance.
  • Fpocok
    TY
  • Jaka923
    Végre megjelent a játék, erre meghal a topik? :D
    Nagy erőkkel várom a futárt, hogy meghozza.
  • mester1987
    Van már javítás, a mouse acceleration-t majd be kell kapcsolni az érvényesítéshez!!!
  • Shep
    Hát szerintem totál idétlenül néz ki a csaj azzal a szerkóval.
  • Zegi Norbi HUN
    Talán nem tetszett? :D
  • CalebJoe
    ezek a japánok megint

• Fpocok
    Van már mouse javitás?
  • Shep
    Hát én a végére értem. Jó volt ez a rész is, bár a főellenfél kicsit fárasztó volt.
  • DarkSector
    Tudodmit, jó szörös a golyóm, bekaphatod. :D
  • Shep
    Jaj de tudtam. Hent de nem válik unalmassá ez a nem mindegy te meg nem tudhatod hiszen fennakadtál a gödrökön :D
  • mester1987
    Ebbe mennyi játékidő lehet? 8-10? A mostani fejezetek, ahol tartok ilyen 8 perc alatt megvannak. De volt most egy 4 perces.
    Amúgy nagyon látszik, hogy 3DS-ről lett átruházva. A hangulat jó, megvan egy alap para, de semmi újra nem kell számítani. Van egy pár elég béna karakter akit irányítani kell nameg azok az ugráló szörnyek...
  • DarkSector
    20+ óra?
    És nem dögunalom? Hent az egész játék.

Más szerintem jó játék meg szar...ja végülis.
    Most hirtelen nem ismerek rád, amit játékmenetben a re6 képvisel, és ez ráhúzható erre is meg az 5. részre is, ezt te mindig elítélted, most valamiért nem, lehet mert nem tudnál nekem ellentmondani ....
  • DarkSector
    Bocs de régebben a Grafikával hódított, egészen a 4. részig, de még az 5 is okoz szép pillanatokat.
    Outbreak nekem tetszett, de a coop+menekülős ujraledős téma meg ez a chapter dolog, kicsit nem jött annyira be, nem beszélve a kevésbé szimpi karakterekről...de mint fan nem szabad kihagyni.
  • Shep
    Lehet, hogy vicces de legalább van benne 20+ óra játékidő, amit hány hasonló akció lövölde is mondhat el magáról, mindezt úgy, hogy nem válik unalmassá? Persze tudom szerinted az volt, meg miért vannak gödrök ásva a temetőben, meg nem tudom még milyen hülye kifogásaid voltak.
  • CalebJoe
    Igazából egyik se szép, de hát kit érdekel a RE sose a grafikájával hódított és eddig ez jobb játékélményben mint a 6, bár nekem a Zero meg a Outbreak-ek is tetszettek.
  • DarkSector
    nyomj Screen-t és nézd össze a 2 játékot.
    Ez nem annyira részletes mint a RE6 de a RE6 ahoz képest vicces amilyen nagy AAA cím...

Marhára szép a játék.