678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• DarkSector
    Persze ez egy 3ds port, de a RE6 kecicsúnya játék.
  • Myselor
    hát akkor szomorú leszek és abbafogom hagyni:) nekem nem jönbe ez a fajta dolog,kiváncsi lennék kinek jön be xd
  • Shep
    Erről beszéltem, tele van ilyen akció részekkel, sőt van ahol csak ilyen van. Ez amolyan Resi 6 előzetes 3DS-re :)
  • Shep
    Hát szarból az sem tud várat építeni sajnos de tény, hogy mutatósabb valamivel. Kíváncsi leszek te mire jutottál vele.
  • Maxtreme
    :D

Egyébként sweetfx-el egész jól ki lehet pofozni a cuccost. Ha hazaérek dobok be 1-2 képet hogy mire jutottam.
  • CalebJoe
    de azért megcsillan a fény a seggén

• Myselor
    kicsit azért csalódott vagyok,azért itt is volt már 1 ilyen rohangálós lődözös lófasz rész,amikor a liftet várjuk és jönnek az izombékák,hát pfff :| mért kell ezt erőltetni?komolyan valaki élvezi ezt hogy várod a liftet vagy valamit közbe rohangálni kell és ömlenek rád a békák vagy zombik bármi?.vicc:)
  • Maxtreme
    jaja.
    Amúgy az átvezetőkön meg lehet csodálni hogy nézett ki "alapból" :D
  • CalebJoe
    Már hogy lenne szebb hiszen ez egy 3DS játék csak most kiadták nagy gépekre is kisebb javításokkal hogy csak ne nézzen már úgy ki mint egy handled game.
  • Shep
    Hát csak mindegyikkel akcióorkán van, egyedül Jill-el van némi rejtély, de ott is kell lőni dögivel. Grafika, meg szerintem sehol nem szebb, mint a 6, egyedül talán a hajón vannak pillanatok de egyébként egy ilyen ps2 szint.
  • DarkSector
    Régiektől messze, de a játékmenet lassabb, még talán az 5-nél is.

Szerintem jobb mint az 5-6, persze a régi soha nem lesz.

Azért elég pofásan néz ki,
    Érdekes hogy maga a játék kicsit olyan Epizódikus mint az Alan Wake.

Tetszik a változatosság, hogy sok karakterrel mehetsz.
    A scanneléssel is elvagyok. :D

Sok helyen szebb, izé pofásabban fest mint a 6.rész:
  • Shep
    Hát az a helyzet, hogy ez a játék leginkább a 6-ra emlékeztet, rengeteg lövöldözés, sok szereplő, ide oda ugrálás az időben. Messze van ez a régiek hangulatától nagyon.

Amúgy a történet idővonalát sem igazán értem. Az elején elindulunk, hogy megkeressük Christ, de utána meg már Chrisék mennek keresni Jilléket. Hogy a fenében van ez?
  • DarkSector
    :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nem baj:D Akkor nagy kínok közt magamhoz veszem a kontrollert és azzal tolom majd :D
  • DarkSector
    Hát nem feltétlen hiba, csak elbaszták, nem minden portal járó hiba vagy kelemetlenség számít javítandó hibának, vagyis ne vegyél mrget arra hogy ez javítva lesz. .:D
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor jó, megnyugodtam:D Remélem gyorsan kijavítják azért :)
  • DarkSector
    "Nektek is eléggé rossz az egérrel való célzás?"

Igen, ez általános port hiba....
  • DarkSector
    Ki nem hagynám. :P
  • Zegi Norbi HUN
    Nektek is eléggé rossz az egérrel való célzás? Mert nekem ha kicsit mozdítom, meg sem mozdul a célkereszt :D

Amúgy a játék eddig nagyon tetszik. Sötét folyosók, a zene, a hajó hánykolódása, dörgés, villámlás egész jó hangulatot teremt eddig :D
  • Rayden02
    Értem,hát akkor erről ennyit!
    OFF:
    Ti nézitek az xbox revílt?
  • Fpocok
    Az alacsony fov ezekben a játékokban nem bug, hanem feature :D
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van 2.3gb os verza is. :D
  • DarkSector
    Kötve hiszem hogy lesz erre patch, az origi is ilyen.

RE6-ban nem a fov volt a baj, hanem az hogy nem láttad a lábát a karakternek, vagyis nagyon felfelé ált a kamera elsősorban, itt ebben a részben engem nem zavart a kamera, nem érzem hogy nem látnék eleget, megaztán a szűk folyosókra sem jó ha a falba megy a kamera.

Szerintem maszek fov állításra nagyobb esély lesz mintsem hogy hivatalosan, mert akkor a portolásnál csinálták volna, idejük volt rá.
  • Rayden02
    Csak egy hasznos plus,hogy fél óra elteltével ne legyen az embernek hányingere,amúgy a RE6-ból indultam ki!
  • DarkSector
    Miféle patch?
    Ez nem egy hiba...
  • Rayden02
    A FOV-ra nincs valami korai mód?
    Gondolom patch-ig ne is reménykedjek!
  • Zegi Norbi HUN
    Csupa jó dolgot olvasok így délután :)

Remélem végre az Alan Wake 2-ről is szólnak valamit:P
  • Seth
    Ekkora nézettséggel soha a büdös életben nem lát pénzt a YouTube-tól, a többi kb elérhetetlen kritériumról nem is beszélve
  • DarkSector
    Szerintem max a jelentgetés.
  • Fpocok
    Nincs valami szabály, hogy az ilyen szemetelőket ki lehessen törölni a modikkal? Lenne rá igény.
  • DarkSector
    Ja szerintem a reklámból majd leveszk mi van, nem is foglalkozna vele az ember ha nem egy BOT lenen, és vagy válaszolna vagy kultúráltan nyomná.
  • Jaka923
    Jól is tetted, hogy jelentetted. Azt sem ártana odaírni a modiknak, hogy ebből pénz is jön neki, nem csupán nézettség.
  • Jaka923
    Persze.
  • DarkSector
    Mi a lopott cucc?
    Mármint a warez-ra érted?
  • Jaka923
    Arról meg nem is beszélve, hogy lopott cuccal próbál pénzt csinálni magának.
  • DarkSector
    Hát ezaz beszélni még nem láttam ez a kis mondata a videó teteján nagy fejlődés.
    Én nem nyomok rá a szarjaira, tőlem nem lesz ft-ja ebből. :)
  • Jaka923
    Amióta bevezette a YouTube ezt a partneres dolgot, amivel fizetnek is a nézettségért, azóta sajnos ez megy. Minden tizenéves ebből akar meggazdagodni és spamelik tele a szennyeikkel a fórumokat. Ez a srác viszont kifejezetten kaphatná a bannt, mivel érdemi hozzászólást még nem produkált, de a reklámozás az megállás nélkül megy.
  • DarkSector
    Ez már beteges, hogy nézi mikor mi jelenik meg és azonnal youtube, viccen kívül szerintem orvosi eset, ilyet még nem láttam.
    Biztos szellemileg igényli a figyelmet, hogy ő rá figyeljenek...nem értem.
    Mert nem érdekli ha szólnak neki, vagy egy alreg kitudja, de ha alreg akkor mi értelme ugye villogni.

És akkor odaírja , hát hogy lehetne szebb. Bazze,
    Ha elolvasna 1 kommentet rájönne hogy miért nem techdemo a Revelations.

Az IRÓNIA az hogy csinált egy HD gameplay-t, amiben MÉG annyi extra sincs mint egy Crysis 3 HD max gameplayben, mivel egy ócska irodai gépen is elfut a játék 1080p-ben, max beállításokkal.
  • mester1987
    De még azt is kinézem belőle, hogy az utolsó.
  • mester1987
    Szerintem játszóházba a gyerek első lenne.