678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Jaka923
    Mi más, mint a CoD :D
  • Myselor
    nyugi ,az bevan tervezve xd előre néztem mik jönnek majd,van 1-2 cím ami érdekel pl remember me,ilyesmi.de komolyabban a gta v ami érdekel majd legközelebb:)
  • Myselor
    már mindet végigjátszottam ami érdekelt eddig,mostanában,az előretekintve értendő mivel azt mondtam nincs egyetlen értelmes játék sem mostanában,várom ezt a játékot,mit nem értesz?
  • DarkSector
    És mik voltak azok?
  • Zegi Norbi HUN
    GTA V-re félreteheted a pénzed már most, sanszos, hogy az év játéka lesz :D
  • Fpocok
    A nagyágyúk mindig az év végén jönnek.
  • DarkSector
    "Régóta nem volt olyan jó játékdömping"
    mennyiségre? vagy minőségre?
  • TBTPumpa
    Mostanában? Még csak május van és már mennyi nagyszerű játék megjelent ebben az évben! Régóta nem volt olyan jó játékdömping, mint most év elején és még ez sem elég?
  • mester1987
    Én már nem tudom mit gondoljak róla. Mondjuk én a reboottól játszottam vele, ami a 4.
  • DarkSector
    "Maximum a RE6 Leon kampányára hozták fel azt, hogy a régi részek hangulatát hozza"

Ezaz, nem az a lényeg hogy mit igének, hanem hogy mit tartanak be.
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem speciel nagyon tetszett. Pörgős volt,akciós:) Nem szolgált rá arra szerintem, hogy sokan egy darab kakival emlegessék egy lapon:)
  • mester1987
    Nem tudom ki hogy van vele, de ami már végleg nem megy azt nem kell erőltetni, mert többet rontanak rajta, mint javíthatnak.

Maradjanak csak a fantasy vagy manga játékoknál, ha nem tudnak "hangulatot" alkotni a stílusban. Minek pokolba küldeni egy nevet ezért?
    Nem egyszerűbb hagyni a picsába, ha csak kín és szenvedés? :)

Bár a Resident Evil 6-tal elindultak valamerre, csak aztán túl sok lett belőle.
  • Myselor
    jöhetne már a game,egyetlen értelmes játék mostanában,metrot kurvagyorsan töröltem,valami borzasztó semmilyen én nekem :|
  • Jaka923
    Emlékeim szerint egyszer sem. Maximum a RE6 Leon kampányára hozták fel azt, hogy a régi részek hangulatát hozza, másra nem használták fel a régieket marketingfogásnak. De ha tévedek, akkor bizonyíts!
  • DarkSector
    Ha-ha-ha hányszor eljátszották ezt az 5 rész után.
  • Jaka923
    Talán a Capcomnak sikerül elképzelnie.
  • DarkSector
    Ja meg nehogy itt valaki aki nem ismeri a régi Capcom-ot azt hidje hogy azért dicsértem, vagy tartóm aránylag jónak ezt mert ezzel a Revelations-al egyetértek/egyetértünk mint irányvonal, hanem az új részekhez képest felüdülés.

Talán a Street Fighter sorozat ami megőrizte a jellemeit, de annál ugye nehéz elbaszni elvileg.
  • Seth
    A Resi6 meg a Dragon's Dogma abszolút tőlük van,de amúgy jah, már elunták a munkát,lepasszolják , és inkább csak a pénzüket számolgatják
  • DarkSector
    Onimusha-ra lenne igény.

De a gyártanak még, azt arra írtam irónikusan hogy manapság nem az a Capcom mint régen, ezek amcsi szar tucatjátékok. Capcom neve alatt.
  • DarkSector
    Meg Wesker-t se hagyd ki, vagy a többit akiket már elfelejtettek.
  • Seth
    Jah, előfordul.
    De igazán jöhetne egy új Onimusha és Dino Crisis is tőlük, ne csak Resit nyomassák
  • Zegi Norbi HUN
    Én szomorú lennék:( Annyira a szívemhez nőtt Leon, meg az Ada-val való úgymond "románca", meg Chris számomra badass stílusa :)
  • DarkSector
    Capcom?
    Miért a Capcom gyárt még játékokat?
  • Seth
    Ez az egyik gond, hogy a régi szereplők szerintem mind kiégtek, a velük való játék már uncsi kicsit, új,szimpatikus és karizmatikus figurákat meg rajtuk kívül még nem tudott a Capcom felmutatni, pedig nagyon le akarják már cserélni őket szerintem
  • DarkSector
    A második részben megható volt Ada "elvesztése".
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem igazából mind1, csak a szereplők maradjanak meg és happy vagyok :)
  • Fpocok
    Mindegy, csak legyen valami az elejétől. Már azt sem bánom, ha eltörlik az első három rész történéseit... a mostani történet belülről rohad. :)
  • DarkSector
    Igen, ezt kitől hallottad?
    Mert a reboot egy újragondolt változat, DMC5, Tomb Raider. Legalábbis tudtommal, de mindegy minek hívják csak történjen meg.
  • Fpocok
    Reboot=vissza a gyökerekhez
  • DarkSector
    Mi.
    Reboot?
    mert a Reboot a 4-résznél volt, azzal játszol manapság.
  • Fpocok
    Pedig az kéne.
  • DarkSector
    Hogy ki mit képzelne el egy dolog, én is elképzeltem 4 éve a RE2 remake-et, de nem sikerült...
    Nem Reboot kell ide...hanem visszatérés a gyökerekhez, a rebootokkal már tele a tök.m.
  • Zegi Norbi HUN
    Legyen igazatok :D
    Egy mozifilm reboot-ot sokkal inkább el tudnék képzelni már, eléggé unalmassá vált(a magyar címéről nem is beszélve :D). Simán futhatna a játékkal párhuzamosan:)
  • DarkSector
    Bocs nem tekertem le...:D
  • Jaka923
    A konzolvilágos ár melletti kiemelt szöveg elkerülte a figyelmedet? :)
  • DarkSector
    990 mindkettőnek a postaköltsége.
  • DarkSector
    Persze én is tudom, de akkor is gáz ezért előrendelni.
  • Jaka923
    Ja rosszul mondtam, mindenesetre kiszállítással együtt olcsóbb a Konzolvilágnál :D
  • Jaka923
    Tévedsz. Mellesleg itt a kiszállítás is ingyenes, míg az általad linkeltnél nem az.
  • TBTPumpa
    7500 Ft a legolcsóbb helyen. Ehhez is járnak a DLC-k.