Resident Evil: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanra 150 órát öltem bele a Raid módba. 134/144 fegyver kiegészítõm van meg. A Ghost Ship farm már rutin, 50 szinten Ghost Normannal. Néha besokallok, de még nem untam meg. Hozzálinkeltem a RE.net-hez magamat, úgy hogy már ott is fenn vagyok.
Ha valakinek tipp kell, vagy valamiféle segítség, szóljon. Mivel én Xbox360-on vagyok így ténylegesen csak azoknak tudok segíteni, akik szintén azon vannak, de információt, tippel tudok segíteni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként megvettem tegnap az elõrendelõi DLC-ket, azt hiszem, Signature Weapon Pack a neve, tartalmazza Jill Samurai Edge-ét, Parker, meg Jessica pisztolyát + mindegyikhez speckó skilleket fegyverenként. Jillnél például ilyen firepower növelõ dolog van, de mivel ezek a cuccok level 1-esek, igazán csak kampányban jó vele menni. (Merthogy a kampányhoz/raid módhoz is használhatóak.) Bár a skillek a raid módban is átrakhatók másik fegyóra...
Jó lenne együtt tolni.
Gluttony-t nagyon jó lenne megszerezni...
Cornucopia - 30 másodpercenként lõszert termel. Szintjétõl függ, hogy mennyit és, hogy mibe tehetõ.
Bottomless Pouch - 270 másodpercenként gránátot termel. Szintjétõl függ, hogy milyet és hogy mibe tehetõ.
Gluttony - amit az elõzõ posztban írtam. Annyi külömbséggel, hogy van szintje, de az csak azt határozza meg melyik fegyverbe tehetõ.
Fangs - lövésenként HP-t lop és tölt. 3 szintje van, (1,5-2,5-3,5%) tölt lövésenként.
Ezek a legdurvább dolgok. Abyss triniti bonus és Ghost Ship-rõl szerezhetõk be leginkább. Nekem ezek közül csak a Fangs 1-bõl van kettõ darabom.
Amúgy a Store-ban vannak nekem ilyen nagyon drága fejlesztéseim, hogy Firepower nagyobb, stb... Olyan 200.000 BP körül vannak. Viszont a társam megvette, és szerinte csak 1 (!) fegyverre lehet ezt fölrakni, magyarán nem lehet másikra rárakni... Szóval csak a végén érdemes megvenni, amikor már a legmagasabb szintû fegyóim vannak?
Ja, ha esett már fangs (bizos, mert nekem is van kettõ), azt tedd be, mert az is regenerál lövésenként. Ha neked van már Cornucopia és Bottomless Pouch (nekem nincs, ez valami high end cucc) azt is. Persze Brass Knuckles-t is. Ezek eszméletlen hasznos dolgok.
...és kész. Jön a szörnyek tömege. Ha eddig túl sok lõszert használtál fel, akkor szopás, mert a végén késelés lesz, ami húzós a Mayday, Rachel Ooze és fõbossoknál.
Igen a maxumim szint 50 (nálunk játékosoknál). A szörnyeknél lvl. 60.
Ghost Ship: Igen, nincs sehol lõszer, gyógynövény és majdnem az egész hajó nyitott, egyben van. A vége az a Deck-en van kint a leszállópályán. Ha felmész rá autómatikusan indulnak a szörnyhullámok és onnantól már nem lehet hova menni. Különbözõ útvonalak vannak és kulcsokkal lehet közlekedni. Illetve vannak puffancshalak, õk ezúttal nem fegyvert adnak, hanem lõszert. Amúgy ha a Ghost Shipen meghalsz akkor nincs semmilyen fegyver vagy fejlesztés. Csak az utólsó Boss után dobálja szét a helipadon egybe a sok ütõs cuccot.
Én Soloban 35. szinten elmentem a Deckig, csak ott a lvl. 60-as szörnyek szétszednek. Úgy mint a Stage 20-on több hullámban szörnyek tömege jön. Haverral elvittük a utolsó elõtti hullámig (itt persze õ harcolt végig, mert 35. szinten én gyakorlatilag nem sebeztem a 60-as szörnyeket, csak csalogattam õket). Nem emlékszem a sorrendre, de az elsõ hullám az pajzsos szörnyek+Hunterek, aztán Ooze-k, aztán 3-4 Mayday egyszerre, farkasok, 3-4 kõszörny egyszerre, 2-3 Rachel Ooze egyszerre aztán a fõboss és utána halak meg nagy puffancs hal. De lehet kihagytam valamit. Ez mind-mind 60 szintû szörny.
Ahhoz, hogy a végére érj, nem kell az egész hajót bejárni.
Olyan 6-7 végigrohanás kell ezen a stage-en 1 szintlépéshez kábé, fõleg ha nem sértetlenül viszed végig. Viszont BP-t azt eszméletlenül sokat ad így is. Lady Hunk-kal mentem, felturbóztam a Magnumot (van ilyen, hogy Dehumanizer 3 /DLC-s/ -> a humanoid monsztákat 24 %-al jobban sebzi, cserébe másokat 30-al kevesebbel, viszont itt fõleg ilyenek vannak), csak azt használtam, meg B.O.W. decoy-t.
Egyébként a maximum szint az 50.? A Ghost Ship-en milyen szintû szörnyek vannak? Olyan 30. szint körül már nekifutottunk a társammal, de hamar feladtuk 😊 Semmi utánpótlás, szörnyek tömkelege... Ez végülis a pályák összességének végigvitele mentés nélkül?
A Huntereket én is utálom.
Amúgy ITT a vidó a farmról. A "No damage" bónusz kicsit kétes szerintem, de a nélkül is szép summa. 😊
Amúgy én (mi) sokat a trench stage 2. pályáján farmoltam/tunk sokat, amikor volt a viziszörnyes re.net event, na ott 2-3 óra alatt kb. vagy 5 szintet biztos léptem, ha jól emlékszem, csak már kezdett kicsit unalmas lenni az a pálya, de legalább fejbõl tudom, mikor milyen ellenfél jön ott, na meg mi a hatásos fegyó ellene.
Egyébként csak én utálom annyira azokat a nyamvadt halakat meg a Huntereket? 😄
Találtam egy jó videót a youtube-on, ahol az Abyss Stage 1 farmját ajánlják. Vissza kell állítani a szintet 31-re, az elsõ szobában mindenkit ki kell írtani, az összes többi mellett elfutni, egész az utolsó szobáig. A "kõszörnyeknél" Decoyt dobni és az utolsó szobában is Decoy-okat dobálni közben lõni õket, míg el nem fogynak. 2-3 perc alatt teljesíthetõ 2500-2800 EXP és kb 50000BP, ami szerintem nagyon jó. Ezt fogom majd este kipróbálni. 😊
A Raid-et én se tudom megunni, én már 41. szintû vagyok, az abyss szint negyedénél tartok, még hiányzik Jill kalóz rucija, Parker FBC-s kosztümje, Norman és Hunk. Mondjuk ketten nyomatva fejlõdtünk sokat, + figyelni kell a residentevil.net-en az eventeket, mire ad + xp-ket (pl. milyen szörnyek kinyírására ad több xp-t, mikor van store akció - olcsóbbak a cuccok, stb.). Bár az utóbbi napokban egyedül nyomom, mert ritkán érünk rá egyszerre a sráccal, mondjuk meg is látszik, alig tudok fejlõdni 😄.
Most azt csinálom, hogy az elejétõl kezdve megpróbálom a pályákon a trinity bonust megcsinálni (egyszerre legyen meg mindhárom), hát azért még ilyen fegyókkal se egyszerû.
Ja, és a két DLC-s karakter közül tudom ajánlani Lady Hunkot, iszonyatosan jó a magnumkezelésben, gyorsan tölt, gyorsan lõ. Amúgy meg ugye Jessica a legjobb (és nem csak a búvár cucca miatt 😄)
Rachael Oozeban meg nagyot csalódtam, pedig azt jobban vártam, csak a melee-ben jó, igaz abban nagyon. Meg folyton rinyál 😄
Igaz én már szinte csak Raid módban játszok, ez valahogy nagyon megragadott, nem gondoltam volna. Jelenleg lvl.36 vagyok, de már most valami kegyetlen nehezen fejlõdök (mi lesz késõbb?). Úgy hogy fel kell túrjam a netet valami hatásos, gyors XP farm után. Nem mellesleg BP-re is szükségem van, mert már nagyon drágák a fejlesztések.
A Chasm és a Trench fokozatot mind kitoltam S-re. Jelenleg az Abyss 14 szintjén vagyok, de ez már durván nehéz lvl.35-36-on mert nagyon sokkal van a szintem felett. Viszont beugrottam a Ghost Shipre próbaképpen. Jelenleg úgy vagyok, hogy el tudom vinni a Deck-ig, a végsõ csata színhelyéig Solo-ban, ami azért szerintem nem rossz teljesítmény lvl.36-on. Itt persze az elsõ hullám szétszed, mivel durva szörnyek tömkelege jön és mind lvl.60-as. Ide eljutni sem piskóta és mivel nincsenek a pályán lõszerek és herb-ek csak a saját készletére támaszkodhat az ember fia/lánya. Persze mostanra megtanultam trükközni ezzel. Ugye pl. Reachel regenerálódik, és már esett a Fang 1, ami lövésenként kicsit tölt az életerõn. Be lehet tenni a fegyverekbe hogy lõszer essen meg Herb a szörnyekbõl. Késõbb úgy láttam még durvább kiegészítõkkel lehet felnyomni a fegyvereket. De hát jelenleg lvl.36-on nincs High End felszerelésem, ráadásul a fegyvereim is max ilyen szintûek, hiába van az eszköztáramban lvl.42 fegyverek is, azokat még nem használhatom. Amúgy ez egy jó farm hely, csak nem az én szintemen. Kb fél óra mire a Deck-re jutok, kb 2000-3000XP jár érte és úgy 20000-30000BP. Plusz a 10000BP-s csillag a Deck-en (a jobboldali daru lábánál, a helikopter leszállóról lõhetõ ki, csak óvatosan kell felmenni a szélén, mert automatikusan indul az end fight, ha túl bemegyünk).
Szóval kell egy jó farm hely.
Thx!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Help pls!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én tegnap fejeztem be a Trench fokozatot, így az én célom (Jessica buvár ruhában) teljesült. Elég kemény volt, mert level 24-en vittem. Szerencsére nagyon jó társal, nélküle nem ment volna. Most már tényleg csak szórakozásból tolom. Vicces, hogy a Chasm fokozat most milyen egyszerûnek tûni.
chasm = relaxált "residentes"
trench = akciófilm
abyss = szopóállarc pl az elsõ pályán jön a kõszörnybõl kettõ hehe
Trench-en igazán csak az utolsó 2 pályától kezdõdik a szopás, végig vittem a játékot normálon plusz chasm egyetlen halál nélkül, hát a trench fõgenyánál bepótoltam az elmaradt halálokat rendesen 😄
Mindegy, kell az "S" minden pályán mert unlockolni akarom Hunkot 😛
MEGVAN JESSICA!!! 😄
Azért az utolsó Chasm szint nem gyenge, három Mayday monszta, aztán az a sziklaszörny, pár szörnyike, + hogy ne unotkazzunk a végére, a fõfõboss... Már rendesen véreztem a végén, de meglett...
Egyébként a trench fokozaton ugyanazok a pályák vannak, csak erõsebb szörnyekkel?
Én most level 24-en vagyok, trench fokozat 18. Stage (ajánlott szintje 30). Nagyon nehéz ilyen szinten, társ nélkül nem is menne, csak jóval magasabb szinten.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Csak hogy készülj, mert a Trench az már ilyen. A kulcsos boss az a mókás mini Mayday boss (persze játék közben nem röhögtem rajta, láthatod milyen gyors). És a videóban könnyûnek látszik, mert ketten tolják (megosztva az ellenfeleket), erõs fegyverekkel.
Még fogok vele szenvedni már látom.