PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Hoz_Hun
    A Raid módot tolja valaki? (főleg Xbox360-on lenne jó)
    Csak mert én nekiláttam és igencsak magával ragadott. Jó lenne egy társ magam mellé, mert szórakoztatóbb lenne, na meg van egy olyan érzésem, hogy később brutálisan nehéz lesz szólóban. Ráadásul nem is egyformán nehéz. Pl a 6-ik (vagy 7-ik) stage-en az egyik kulcs őr a "Mayday" főboss volt, úgy hogy közben a nyakamba kaptam vagy 77 db egyéb szörnyet. Rohangáltam fel alá mint egy mérgezett egér. Összes gránát, lőszer mindent ellőttem. Jobban mondva nem mert maradt 10 azaz tíz darab shotgun lőszerem a harc után. Szóval a pálya hátralévő részében gyakorlatilag csak késelni tudtam. Nem volt egyszerű móka. Igaz az ajánlott szint alatt mentem be rá. De az ezután következő stage-en viszont csak Hunterek jöttek. Nevetségesen könnyű volt összehasonlítva az előző stage-hez képest. Nem is használtam mást csak gépfegyvert és a pálya végére még így is félig megvolt hozzá a lőszer.
    Szóval tartok tőle, hogy azokon a stage-eken ahol főboss volt (a sztoriban) ott berakták őket kulcsőrzőnek. Egyedül azért elég nehéz.