Resident Evil: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Pedig az ötödik Resident Evil filmben még Leon és Ada is "szerepel". Kár, hogy a játékban mindkettõ Badass, a filmben pedig szerencsétlenkednek. A filmek jó görbetükrei a játékoknak! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
OPM – 7/10
Eurogamer – 7/10
CVG – 8/10
Destructoid – 7/10
Videogamer – 7/10
Nowgamer – 7.5/10
Metro – 8/10
OXM – 9/10
Godisageek – 8/10

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ja az nem volt rossz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
A 2. résznek van a legtöbb valóságalapja a játékhoz képest.

DarkSector
ja a klónokról nem is beszélve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem mondtam hogy nem ismerheti a történetet. 😄

DarkSector
Végülis ja, csak a játékból nem derült ki hogy apokalipszis van a történetben, hogy lábbal rugdossák szájba a kutyákat, meg hogy tudnak repülõgéppel leszálni egy toronyház tetején, meg hogy autóversenyeznek egy olyan létesítményben ahol szimulálnak egy várost zombikkal...végülis nem gáz.

Tisztába vagyok vele hogy a nevén kívül nincs köze a játékokhoz.De attól még tetszik.Ez van.Minden estre ez nem a kaptár topic.Térjünk vissza a játékokra.Vagyis a revelationsra.Annyi biztos már most várom hogy megjöjjön mert elõrendeltem és elég rég kockultam már,itt az ideje.És mi lehetne erre jobb mint ez a játék.
Seth
Mint õs Re fan, biztos nincs képben 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Elvakult a nénikéd. <#crazya>

Fpocok
Már hogy ne lenne köze? Teljesen elkúrják a játékokat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Csak vicceltünk/tem.
Ha tetszenek a gagyi re filmek, az nem gáz. 😊 De gondolom tudsz róla hogy semmi köze a játékokhoz. 😄

Seth
Te "Õs Resident Evil fan" vagy ,Õk meg "ELVAKULT Õs Resident Evil fan"-ok

😄

Csak mert tetszik a film még resident fan vagyok.Vagyis annak tartom magam.Ha valaki szerint nem lehetek az mert tetszenek a kaptár filmek akkor így jártam.Túl élem.
DarkSector
De nemám. <#wave>

Fpocok
Akkor nem vagy ös resident evil fan <#wave>

Tényleg nem vagyunk egyformák.Pl én õs residentesnek tartom magam.Betéve tudom a sztorit majdnem az összes játékot végigvittem ugye 6 meg a két outbraket nem bár belekezdtem ezekbe is.De a filmekkel úgy vagyok hogy valmiért tetszik a kaptár és várom a hatodik részt.Persze tudom hogy nevében resident meg látvány film meg minden ilyesmi de valamiért tetszik.Pedig igazi residentesnek tartom magam.Szóval tényleg nem vagyunk egyformák.
DarkSector
Az animációs filmek jók. (2 része van) az elsõ animációs a legjobb.
Milla filmek szarok. A látványfilmnek készítették a sok kis pöcsnek akiket a RE maga nem érdekel, mert a film amit mutat köszönõviszonyba sincs a játékkal.

Zegi Norbi HUN
Azért durva mennyire nem vagyunk egyformák😄
Nekem annyira tetszett a RE 6, hogy mind a 4 kampányt kivittem 3szor 😄
Plusz megnéztem hozzá a Damnation filmet, amibõl kiderült pár dolog a játék elõzményeit tekintve (mellesleg jobban tetszett, mint a Mila Jovovich nevével eladott Kaptár "filmek")

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Na mindegy.Sok videot láttam róla végül is nem egy rossz játék.Kb mint a négy az is nagyon tetszett.De ebben kicsit jobban megfogtak a szörnyek mint a 4-ben.A lényeg,hogy kijött pc-re ez egy igen jó dolog.remélem a többi rész is kifog jönni amik majd a közeljövõben lesznek.Pl az új konzolgeneráción.
Seth
Várd ki a végét a grafikával. Fõleg majd a gagyi Chris-szes rész, meg a két idióta katonás rész. Hajón még elmegy,mert klausztrofóbiás, sötét

Semmi szükség a szemem megvizsgáltatásásra.Nekem szebbnek tûnik.Mikor a resi 6-ot megláttam és maxra húzva akkor hatalmasat csalódtam.Már a resi 5 szebb volt mint a 6.Mindegy kinek mi.Nekem a Reveleations szebbenek hat.Mindegy ha választanom kell akkor a revelations sokkal inkább.Pedig imádom resit de a 6 egyáltalán nem fogott meg.Pedik nevezhetem megam õs residentesnek.Mert az elsõ játék amit életemben elõször végigvittem az egy resident játlk volt és sznte mind tetszett jó outbrake nem.De a resi 6 nem fogott meg nem rossz mert nem mindössze nekem csalódás és ennyi.
DarkSector
Resi 6 1-2 helyen lehet szép, de amúgy nagyon rittyó minõség.
Azért ettõl nem sokkal szebb.

grebber
Mindenki máshogy látja a játékokat ne feledd!Ha õ úgy látja akkor biza számára úgy is van!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát sok helyen szebbnek hat, Resi 6 gigacsúnya.

Seth
"Grafikailag jobban néz ki mint a resi 6"

Kurvára vizsgáltasd meg a szemed 😄

Volt szerencsém játszani a demoval.Az eddigiek alapján nekem ez a rész jobban tetszik mint a resi 6.Azt végig sem játszottam.Nem kötött le hiába voltak benne zombik.Egyedül jake kampányát játszottam végig.Le is töröltem a géprõl.Grafikailag jobban néz ki mint a resi 6.És van egyfajta hangulata.A resi 6-nál ilyet nem tapasztaltam.Ami biztos a Revelations tuti vétel lesz nekem.A resi 6 meg akkor majd mikor lemegy az ára.Mert nem tagadom letöltöttem hiszen nem akartam zsákbamacskát venni.Megjegyzem a resi 5-öt többször végigjátszottam de a 6-hoz nem tervezek mégegyszer odaülni.Majd megy 4 meg 5 mellé de ennyi.A revelations viszont többszöri végigjátszós lesz.Örülök,hogy kihozták PC-re
DarkSector
He-he-he...😄

DarkSector
CoD+BF+Gears of War fejbõl ez a 3 mindig évvégén jön...

Fpocok
Mivel nem vagyok idõutazó, majd évvégén kiderül, MIK VOLTAK AZOK.

Jaka923
Mi más, mint a CoD 😄

Myselor
nyugi ,az bevan tervezve xd elõre néztem mik jönnek majd,van 1-2 cím ami érdekel pl remember me,ilyesmi.de komolyabban a gta v ami érdekel majd legközelebb😊
Myselor
már mindet végigjátszottam ami érdekelt eddig,mostanában,az elõretekintve értendõ mivel azt mondtam nincs egyetlen értelmes játék sem mostanában,várom ezt a játékot,mit nem értesz?
DarkSector
És mik voltak azok?

Zegi Norbi HUN
GTA V-re félreteheted a pénzed már most, sanszos, hogy az év játéka lesz 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Fpocok
A nagyágyúk mindig az év végén jönnek.

DarkSector
"Régóta nem volt olyan jó játékdömping"
mennyiségre? vagy minõségre?

TBTPumpa
Mostanában? Még csak május van és már mennyi nagyszerû játék megjelent ebben az évben! Régóta nem volt olyan jó játékdömping, mint most év elején és még ez sem elég? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én már nem tudom mit gondoljak róla. Mondjuk én a reboottól játszottam vele, ami a 4.
DarkSector
"Maximum a RE6 Leon kampányára hozták fel azt, hogy a régi részek hangulatát hozza"

Ezaz, nem az a lényeg hogy mit igének, hanem hogy mit tartanak be.

Zegi Norbi HUN
Nekem speciel nagyon tetszett. Pörgõs volt,akciós😊 Nem szolgált rá arra szerintem, hogy sokan egy darab kakival emlegessék egy lapon😊

Nem tudom ki hogy van vele, de ami már végleg nem megy azt nem kell erõltetni, mert többet rontanak rajta, mint javíthatnak.

Maradjanak csak a fantasy vagy manga játékoknál, ha nem tudnak "hangulatot" alkotni a stílusban. Minek pokolba küldeni egy nevet ezért?
Nem egyszerûbb hagyni a picsába, ha csak kín és szenvedés? 😊

Bár a Resident Evil 6-tal elindultak valamerre, csak aztán túl sok lett belõle.
Myselor
jöhetne már a game,egyetlen értelmes játék mostanában,metrot kurvagyorsan töröltem,valami borzasztó semmilyen én nekem :|
Jaka923
Emlékeim szerint egyszer sem. Maximum a RE6 Leon kampányára hozták fel azt, hogy a régi részek hangulatát hozza, másra nem használták fel a régieket marketingfogásnak. De ha tévedek, akkor bizonyíts!

DarkSector
Ha-ha-ha hányszor eljátszották ezt az 5 rész után.

DarkSector
Ja meg nehogy itt valaki aki nem ismeri a régi Capcom-ot azt hidje hogy azért dicsértem, vagy tartóm aránylag jónak ezt mert ezzel a Revelations-al egyetértek/egyetértünk mint irányvonal, hanem az új részekhez képest felüdülés.

Talán a Street Fighter sorozat ami megõrizte a jellemeit, de annál ugye nehéz elbaszni elvileg.

Seth
A Resi6 meg a Dragon's Dogma abszolút tõlük van,de amúgy jah, már elunták a munkát,lepasszolják , és inkább csak a pénzüket számolgatják

DarkSector
Onimusha-ra lenne igény.

De a gyártanak még, azt arra írtam irónikusan hogy manapság nem az a Capcom mint régen, ezek amcsi szar tucatjátékok. Capcom neve alatt.

DarkSector
Meg Wesker-t se hagyd ki, vagy a többit akiket már elfelejtettek.