298
-
#15 és a topic is -
#14 Nevet váltott a játék -
#13 Azért írtam nekik egy esetleg magyarítással kapcsolatban, de szerintem erre a játékra fogom hamarosan költeni a kis pénzecskémet, mert rohadt jónak ígérkezik. -
#12 Successfully raised $406,979 USD with 11,141 backers! Várjuk szeretettel! -
#11 Meg is lett a pénz és még van 2 hét! Kíváncsi vagyok raknak-e majd be 1-2 + lehetőséget. -
#10 Kickstarter Haladgat szépen. Remélem meglesz a zseton.
-
#9 Jövöhéten kickastarterrel próbálkoznak
Szép azt hittem már lassan megjelenik.
Bár ha kick-re is ezeket a videókat viszik a 2013-as állapotról valami totális kickstarter fail lesz az garantálható. 2 év alatt csak csináltak vele valamit... -
#8 techdemo-ból ami még csak kezdeti stádiumban van így leírni elég botor dolog.de te tudod -
#7 Ha keresni akarnak valakit akikkel megcsinálhatják az anyagot mutatni is kell valamit. Ennyire egyszerű -_-' -
#6 Nem érdekel milyen állapotban van... Ha valami nem vállalható, azt nem publikálom. Ennyire egyszerű. -
#5 Hááát... ez... borzalmas:) Gyakorlatilag egyetlen pozitívumot sem tudok mondani:) -
#4 most komoly egy ilyen ötlet szinten tartó játékot gagyizol le? :D
egyébként nemvagyok oda a stílusért egyáltalán, de jó koncepciónak tűnik, biztos kipróbálnám. Nagy fun lehet kihasználni a rengeteg lehetőséget amit nyújt a motor :)
+fav hogy el ne felejtsem -
#3 indie game,ne várjunk AAA játékot. -
#2 Nagyon gagyinak tűnik szegény :( -
#1 A SolarFall Games bejelentette, hogy Umbra címmel egy új hack & slash akció-RPG játékot készítenek, melyet a CryEngine 3 fog hajtani.
Umbra néven egy hack & slash akció-RPG játék készítésébe fogott a SolarFall Games. A programot a CryEngine 3 fogja hajtani, melyet kiegészítenek a Kytheria nevű A.I. (Mesterséges Intelligencia) platformmal. A játékban ugyanis minden teljesen dinamikus lesz, beleértve az ellenfelek viselkedését is. A fizika nagy szerepet fog kapni a programban, szinte minden objektum lerombolható, felgyújtható és különféleképpen manipulálható lesz a terepen.
A Kytheria-nak köszönhetően az Umbra szörnyei intelligensen alkalmazkodnak a változó körülményekhez. Ha felrobbantjuk magunk mögött a hidat vagy eltorlaszoljuk az utakat, akkor új útvonalakat keresnek, hogy elérjenek hozzánk. Nem lesz most már olyan, hogy a sarokba szorult ellenséget távolról nyugodtan lenyilazhassuk. Az alábbi videón ezt demonstrálják:
A játékos teljesen szabadon fejlesztheti karakterét, vagyis nincsenek előre definiált karakterosztályok. Magunknak készíthetjük el saját fegyvereinket és páncéljainkat, melyeket a megtanult varázslatok segítségével akár mágikus tulajdonságokkal is elláthatunk majd.
A SolarFall Games csapata egyelőre még kiadót keres ehhez az ígéretesnek tűnő programhoz és valószínűleg találni is fognak valakit, akiket meggyőznek a fentebb bemutatott videók. Egyelőre csak PC-re készül a program, de ha sikerül kiadót találniuk, elképzelhető, hogy konzolokon is megjelenik majd az Umbra.
Forrás:http://gamepod.hu