298
-
nxs #298 Nekem Grim Dawn nagyon bejött,ez ilyen egynek elment. Az endgame szar volt GD-be és itt is az,viszont ha lesz új act lehet visszanézek :) -
Sir Cryalot #297 https://wolcengame.com/forum/announcements/official-news/wolcen-chronicle-1-bloodtrail-coming-soon/
ÉS LŐN ....
NA még az is lehet hogy a PoE szellemi örököse lesz :D :D -
Sir Cryalot #296 Elég érdekes dologra bukkantam, mert az történt hogy nekifogtam egy turret build-hez amit globe explosion buildből fogok kiágaztatni. Utóbbival eléggé gyorsan leradíroztam a kampány boss-t (immortal offering, which time cannot heal, holy gift, plusz sovereign shout skill felrobbantotta, ja meg találtam a ládámban frostweave-t és winter's grasp buff-ból lett 80% + crit chance ha attól volt sorryka)
SZÓVAL AZ TÖRTÉNT , hogy merengtem a credits képernyőn és nézegettem a neveket ki lehet érdekes :)
És miért is ne kezdjük a LEAD animátorral , mert gondolom sokat csesztették aki látta a játékot , és hát igen , április óta nem dolgozik ott :D
https://www.linkedin.com/in/albanvilaseca/?originalSubdomain=fr
Szerintem ha jön ACT 4 , amit egyre valószínűbbnek tartok az elmúlt napokban akkor lesznek új animációk minden téren.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2020.11.16. 21:07:26 -
chris0000 #295 hi. tényleg kár lenne érte.. rengeteg balancolást kapott a megjelenés óta... még magyar lokalizációt is kapott, hála Lostprophetnek... ami biztos, h meg fogom venni csak később... üdv. -
Sir Cryalot #294 Úgytűnik nagyobb fába vágta a csapat a fejszét mint remélték, valószínűleg sokan visszakérték a pénzt és szerintem csapatostól elegük is lett , kár lenne. -
chris0000 #293 hi. én még várok vele...van mit javítani, patchelgetni... üdv. -
ToxiMaxi #292 Nem sok aktivitás van ebben a topicban. Játszik még vele valaki? -
ToxiMaxi #291 Kicsit félretettem a játékot az elmúlt hónapokban. Történt valami említésre méltó dolog mostanában? -
#290 A következő patch úgy tudom már nem csak bugfix lesz, szóval még lehet belőle bármi. -
PunkZoli #289 és félő, hogy soha nem lesz belőle játék. :(
-
#288 A játék halott, mikor kijött akkor sokan nyomták hogy POE killer, de valójában inkáb meme volt.
600 ember játszik vele daily : D -
#287 Hol olvastál jókat? mert elég középszer lett a játék a steamen is 55%-ot adnak neki. -
#286 Sziasztok, megvettem ezt a játékot, mert jók voltak a vélemények róla. Másfelől meg Diablo rajongó is vagyok és ezt ahhoz hasonlították. Viszont az online résznél egy embert nem látok a public chat-ben. Ez ennyire kihalt lenne, vagy én csinálok rosszul valamit? -
savior666 #285 Annak pl summonernél van értelme, mert egyszerre lehet több csontvázad vagy gólemed (már nem emlékszem mi a nevük). -
xyz123xyz #284 Köszi.
Lemásolt képességek pontosan mi változik? lemásolt képesség erősebbek ? -
savior666 #283 Haladj elore. Majd egyszer csak nagyobb esik. A cuccok amugy erosodnek, mert alapbol nem az item level irodik ki(azt be kell kapcsolni), hanem a level requirement. -
xyz123xyz #282 Hogy szerezhetek erősebb cuccokat ? végigtoltam a story-t,de utána minden cucc ami esik item level 41-nél nem magasabb,pedig a szintem 57-es. -
bajtokarpi #281 Szia!
Köszönöm a munkádat! -
#280 Épp akartam írni :) Köszönjük szépen! -
#279 Kijött az új patch, benne a magyar nyelvvel. Jó játékot! -
PunkZoli #278 szerintem várj még vele. Bár én nem bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon frissnek hat, de részemről nem találtam benne endgame tartalmat, vagy legalábbis nem áramvonalas a fejlesztés(várost is lehet, bár nem vettem észre, hogy lenne grafikai, vagy asset része, ami változik), így 1-2 évet adnék neki, vagy egy izmosabb leértékelést. Most is 30 körül van, de ha bemegy 15 alá, simán ajánlott. -
xyz123xyz #276 Értem,köszi. -
#275 Nem fog felkerülni az oldalamra, mivel hivatalosan benne lesz a játékban. -
xyz123xyz #274 Addig fel sem kerül a http://lostprophet.hu oldalra ? -
#273 Jelenlegi terv szerint a 1.0.15-ös patch-csel érkezik majd a magyar nyelv valamikor júniusban. Sajnos a mostani patch-hez május 5-ig végeznem kellett volna mindennel. -
chris0000 #272 hi. írta Lostprophet, h most kezdte el a tesztelést… #269 türelem... üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.13. 21:38:11 -
xyz123xyz #271 14-es patchben,sajnos nincs magyar felirat pedig vártam :( -
-
#269 Tegnap értem az átnézés végére, és még csak most tesztelem, de valóban, patch még nem érkezett. -
#268 Gondolom Te már elkészültél, csak épp patch nem jött csak a 10 eurós soundtrack. Valóban ez volt a legfontosabb, mindenki erre várt :)) -
chris0000 #267 hi. várjuk... várjuk... üdv. -
xyz123xyz #266 Lehet tudni mikor lesz elérhető a magyarosítás mert akkor fwl is pakolom újra a gamet. -
#265 Lassan az átnézés végére érek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2020.05.05. 17:13:12 -
unusual79 #264 Üdv. Szép munka! ;) Köszönöm előre is. ;) -
chris0000 #263 hi. Óriási vagy! thx. üdv. -
#262 A Wolcen: Lords of Mayhem fordításának végére értem (alább pár kép), viszont még át kell néznem a szöveget, és tesztelnem. Remélem a május 6-i patchig végzek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#261 Itt a friss javítások listája. -
ToxiMaxi #260 -
#259 A távlati tervek:
1. kijavítani a rengeteg hibát, ez még kb 3 hónap.
2. Act 3-at gatyába rázni.
3. Behozni az alfában is használt nyílpuskát és dárdát.
Majd ezek után jön a szezonális játékmód.
Most pedig itt az új patch. Hibajavítások, és pár új tárgy lvl 65 fölötti szinteken. Többre / nagyobbb dologra a közeljövőben senki se számítson. -
ToxiMaxi #258 Volt a héten valami bejelentés azzal kapcsolatban, hogy mi várható jövő hétre/közeljövőben? A távlati tervek elég homályosak nekem, mert szinte semmi konkrétumot sem említ.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.29. 09:05:11