16781
-
ratgab #1798 Jó, de ez nem könyv....Promó kódot ha beleszámítják az "eladásokba" akkor az azért nem kicsit gáz szerintem. Ezzel még promózni meg még inkább. Most te őszintén gondolod, hogy ennyire nem nagy felhajtás a játék körül, hogy nem adhatnak el 1 millát elővételben? Mert szerintem simán elmehet ennyi.
Ha csak azt nézed, hogy tavaly 5-6000-ért vettél steamre előrendelésben W3-at...heteken keresztül. Simán elmehetett több százezer darab már akkor. -
nagyobb az esélye, hogy benne van, mert pl könyveknél is úgy megy hogy mennyit szállítottak a boltokba, az a hír, hogy később 99% át visszaküldik az már nem lesz hír :D bár itt erre nem kell számítani hogy valaki nem váltja be, itt már el van adva. -
DantesHUN #1796 Annak idején a Witcher 1, összeszedett csak PC-n több mint egy milliót, igaz jóval a megjelenés után, egy évvel. Most meg, 8 nappal a megjelenés előtt, igaz három platformra, de meg van az egy millió. Ez csak nem olyan rossz. -
ratgab #1795 Pont annyi az esélye, hogy benne van, minthogy nincs benne. Csak találgatunk. De van egyáltalán jelentőssége? Nem nekünk kell profitot produlkálni hanem a játéknak. Abban meg szerintem nem lesz hiba, habár ez a trollkodós downgrade hadjárat biztos nem tett jót az eladásoknak. -
DantesHUN #1794 Ja. Kevés. PC-s árral számolva( lehet olcsóbban is hozzájutni, konzolra meg pont drágább, szóval legyen ez az átlag ár) =50 000000 euró, 150000000000 forint. Ez lófasz babbal, hát mit akarnak? -
Tuti benne van azért kevés mint a bűn. -
Kérdés, hogy az Nvidia által megvásárolt összes bónuszkód van-e benne, vagy csak a beváltottak... -
Rony94 #1791 Itt az eredeti tweet.
"The Witcher 3: Wild Hunt exceeds 1 MILLION pre-orders worldwide! THANK YOU!" -
Prof William #1790 És ennyi már - többé-kevésbé - biztosan elkelt. Most jönnek majd még azok, akik majd csak ezután veszik meg... -
Evoluti0N #1789 Túl sok. 1 millió ember képes volt megvenni egy játékot, mielőtt megjelent volna. -
Mocsok mod kevés egy multiplatform címtől tekintve hogy egy éve előrendelhető (PC-re legalábbis tuti) -
Összplatform? -
Rony94 #1786 Túl az 1 millió előrendelésen. Nem is tudom hogy volt-e már ilyen sikeres egy kelet-európai cég játéka, de a CD Projekt megcsinálta! :)
-
Prof William #1785 Nem úgy lesz, hogy akkor már csak pár dolgot szed le? Vagy az pár dolog lesz még 20 gigás?
Bár végül is... legalább a fele már lent lesz... -
Ettől tartok én is. -
Amikor is majd jól lehalnak a szerverek :) -
Ezzel a preloaddal csak az a baj, hogy a megjelenés napjára még igy is marad 20GB letölteni való adat mennyiség. -
Negritis #1781 én 19.én megyek érte a boltba nem hogy preload :D -
Jöhetne sokkal gyorsabban is de szerencsére még van idö bőven...
-
Ilyen szempontból a Steam is csipkedhetné magát!
-
Ra1n #1778 Nem azt mondtam hogy akadozni fog hanem hogy jelentősen keveseb az fps. -
Jude666 #1777 Arra is lehetne köpködni, hogy ennyi idő alatt még nem tanultad meg, hogy ha az igekötő az ige előtt áll, akkor bizony egybeírjuk... -
Azt hiszem ezt itthonhagyhatom töltődni. -
valszeg, de próbát majd adok neki :D -
Hát ez majd fog :) -
voltam erdőben is, HD5770el, 4GB RAMal elvoltam, nem akadozott -
előtölthető a játék gogon 26gb -
Madi92 #1771 Nem látom okát, az ijedtén való kifakadásodnak. Több százezer pénzeket költünk a Pc-re, hogy faszán nézzenek ki a játékok és jól is fussanak. Nagyon fontos a grafika, hogy megfelelően vissza tudja adni a játék hangulatát és hogy jobban bele tudd élni magad, azért csak fejlődik a világ, növekednek az elvárások, ezt el kell fogadni. Illetve ha megígértek valamit, ahhoz jó lenne tartani is magukat, hogy majd 5 év múlva maxon élvezhessem 60 fpssel. -
DantesHUN #1770 Komolyan ennyire fontos a grafika? Nem arról van szó, hogy elviselhetetlenül ocsmány lesz. Ráadásul, a történet, a küldetések, párbeszédek, karakterek, az élő világ, semmit se számít? Pedig ezek fontosabbak. Persze a grafika is fontos, de mesze nem tűnik sokkal rosszabbnak. Akkor meg, hülye hiszti. És aki megint annyit fog fel az egészből, hogy miért védem, illetve aki csak a grafikára tud nyáladzani, toljon már fel legyen szíves egy méretes lófaszt magának. -
Ra1n #1769 Hol vannak ezek az "official" képek? :) Várom.:) -
Ra1n #1768 Az a gáz hogy amit linkeltél abban is pont azt írja a srác hogy a grafika brutális,csak az White Orc a gázos....
Hogy a GTa5 szebb lenne,vagy a gépigénye kisebb lenne, nos nem hiszem, a képek alapján eleve nem szebb. A gépigényről meg annyit hogy ne a városon belül nézd hanem amikor kimész a vadonba a GTA-ban és ugyan úgy mozgó bokrok és objetumok vannak,lévén ilyenkor az fps jócskán bezuhan a GTA V-ben..:)
//1 héát múlva kiderül persze a sok vérpisti mint a WD esetében is fröcsögőhadjáratba kezd aztán szépen elkussolnak.:) -
az a gáz hogy gta5 sokkal szebb és kevesebb a gépigénye ez még visszavet effektekkel sem fog menni cdp jó munkát végzet xd
majd meglátjuk
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.05.11. 11:02:46 -
Az offical képeken is látszik, hogy csúnyább lett. Még így se fog menni nekem max beállítások mellett, úgyhogy teljesen mindegy.
-
sanya200 #1765 egy észrevétel
megy itt már a boszorkányüldözés hogy milyen csúnya a grafika..stb
http://imgur.com/a/K3uFC
De amit én néztem valamelyik videót ott a level designer kiemelte hogy a youtubra felrakott videók mind low grafikát mutatnak csak.Csak már nem rémlik melyik videó volt az.Meg egyenlőre nincs olyan pc ami el tudná futtatni max beállitásokkal.Birom amúgy a youtube-t számtalanszor belefutok olyan balfa... akik felrakják hogy max settings aztán 480p meg 720p felbontás mellett
Meg egy tömöritett videó az életbe nem fogja ugyanazt a minőséget visszaadni amit te látsz játék közbe,egy real time felvett gameplay több giga méretű alapból ha csak át nem konvertálod valamibe.Youtube-ra úgye meg nem rakhatsz 15gb-os videót 
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.05.11. 09:21:26 -
Nekem minimum sincs meg (bár 750ti-n csak elindul), de azért jó lenne, ha 3 év múlva nem lenne játszhatatlanul ronda, csak, hogy grebber 2015-ös gépén is elinduljon :D -
Irigylem azokat a tagokat akik az ultra miatt aggódnak, többségünket ez marhára nem érint... -
Persze, hogy nem, mert hülyeséget írsz :D
Ha promozzák, hogy úgy fog kinézni nézzen ki úgy, kutyát macskát nem érdekel, hogy erőmű kell hozzá, a max azért max mert nem megy Celeronon. Ha meg Titan SLI-vel se megy, akkor várunk pár évet.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.10. 22:45:21 -
majd jön jövőre vagy valamikor az enhanced edition a 2ből is lett eddig mindből ebből miért ne lenne?nagyon sokat szépült ott is a játék pl geralt a második rész enhancedjébe tök máshogy néz ki mnint az alapban fel sem ismernéd kb .:D szóval nem kell izgulni javul még ez szebb lesz a játék szerintem ^^ -
Ennyi. -
Ra1n #1759 Annyira de annyira kimondhatatlanul unalmas és erőltetett ez az összehasonlítgató barom. Eleve a képek java frankó tömörítésű HD videó illetve screenshot vs fossátömörített szutyok youtube videó kimentés. Ráadásul más napszakban és más helyszínen. Továbbá volt már infó olyantól aki kipróbálhatta,miszerint a látvány csodálatos.
Idestova 1 hónapja valaki felerőszakolta ezeket a hulladék összehasonlító képeket a netre. Az alatt is többen írták hogy eléggé ostoba összehasonlítás,erre nosza most már hogy nyomatékosítva legyen (nem kicsit erőltetett) még feliratozva is felkerült.... Szánalmas.
Majd ha itt figyel a gépen akkor össze lehet hasonlítgatni. Watchdogsnál is ment a szájtépés a gonosz butításról,erre egy modder kb 2 nap alatt megtalálta a módját hogy előhozható legyen az E3-as szint.
majd meglátjuk