16775
-
Rony94 #1712 Bárkit csak őt ne! Nem bírom a fazont. :D -
#1711 Russel Crowe-nak pont van is olyan morcos feje mint a banner képben a Witchernek.
-
Prof William #1710 Pontosan ez jutott az eszembe... A Witcher könyvekből olyan sorozatot lehetne csinálni, ami lazán felérne egy Game of Thrones-hez hasonló sorozathoz...
Jó színészekkel, rendezéssel stb... nagyon ütne. -
#1709 remélem lesz valami, de óvatos vagyok, mert a Mass Effect filmet is nagyon régen várom, és hamarosan szerintem nem jön a Star Wars dömping miatt. -
BryceHUN #1708 Hamarosan kiderül. -
#1707 ja ettől többet érdemel, simán lehetne egy erős Games of Thrones konkurenciát csinálni, de egyelőre nem lesz sztem. -
BryceHUN #1706 A "The Hexer" c. film a 13. részes sorozat 2 órás verziója. Előbb jelent meg a film, majd miután az mind anyagilag, mind kritikailag megbukott (még Sapkowski szerint is borzalmas) rá egy évre kiadták a "rendező változatot", ami sorozat formájában jelent meg. -
Evoluti0N #1705 Tévedtem. Olyan valakitől, aki a fejlesztőcsapat tagja. -
#1704 A filmet még nem néztem meg ,így erről nem tudok nyilatkozni :) -
xido #1703 Ha nem írod,eszembe sincs rákeresni,hogy fordították-e,holott a sorozatba már belenéztem elég régen...köszi :)
Viszont egy kérdés,hátha te okosabb vagy már..2002-es 13 részes sorozatot megelőzte egy 130 perces film 2001-ben..ez valami összevágott dolog vagy pilot és abból jött a sorozat később? -
Evoluti0N #1702 BTW állítólag a PC-s verzió van a videóban. Csak Xbox One kontrollert használnak, meg az Xbox One verzió borítóját mutatja, mindezt azért, mert szerződésük van a Microsofttal. A Twitter bejegyzés olyan valakitől származik, aki a műsoron dolgozik.
-
#1701 amúgy vagy a kép minősége rosszabb vagy a textúrák mosottak és nem túl nagy felbontásúak :\ -
#1700 végre nem olyan világosak az éjszakák mint a második részben, nekem ebben is (ahogy a korábban említett főzet ivás mechanikájában) az első rész a mérv adó - ott nagyon el volt találva főleg mikor a vizima melletti pokolkutya sújtotta kis községben kellett játszani. Remélem ha nem lesz teli hold azért itt is lesz annyira sötét h kóborlás közben a macska főzet jól jöjjön :) -
#1699 4:15-nél fura a fa eltűnése, kíváncsi leszek játék közben mennyire lesz zavaró. -
Rony94 #1698 A lengyelek ebben nagyon jók. És akkor még a zenékből alig hallottunk valamit. Az csak fel fogja dobni az egészet ahogy az előző részekben is tette. :) -
#1697 Ez nagyon hangulatos
-
#1696 OFF: Tudom ajánlani a sorozatot is a könyvek mellé, van hozzá magyar felirat (wiedzmin néven keresd) :)
Utoljára szerkesztette: Gubberx, 2015.05.09. 17:00:11 -
Madi92 #1695 Könyvekről van valami rövid-hosszabb magyar összefoglaló, hogy mi történik bennük? Ami van magyarul, azokat már elolvastam, viszont az angol annyira azért nem megy, hogy a többinek nekiálljak. -
#1694 Ciri:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1693 A magyar kiadás:
-
Prof William #1692 Jaja könyvben Geralt emlékszik egyszer vissza, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yennefer nagyon kreatív volt ha szexre került a sor. Csinálták már szénakazalban, lebegve, egy bál erkélyén stb... + Yennefer nagy becsben tartott kitömött egyszarvúján is.
Én arra tippelnék, hogy nem visszaemlékezés lesz, hanem inkább amolyan "emlékszel még erre Geralt? És kipróbáljuk újra?" :)
Mellesleg nagyot röhögnék ha most is az lenne a vége mint a könyvben aholSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kitömött egyszarvú nemes egyszerűséggel összetört alattuk
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.08. 14:34:33 -
Madi92 #1691 Ez vajon előzmény lehet? :D Könyvben is mesélt ilyesmiről Geralt. Vagy csak a régi szép időket idézik fel? -
Negritis #1690 ez így kemény :D (a szó szoros és átvitt értelmében is :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bendáj17 #1689 Igen gondoltam hogy csak a videóban van, megnéztem párat tényleg nem semmi :D -
#1688 18+ besorolású a játék. Szerinted lesz cenzúra vagy sem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.08. 12:10:11 -
Evoluti0N #1687 Mindegyik videójában cenzúrázva vannak a cicik. GTA V-ösben is ki voltak takarva. -
#1686 Pusztultam rajta. Edit: csak a videóban van cenzúrázva.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.08. 11:49:38 -
bendáj17 #1685 Frankó kis videó, jót nevettem rajta. Yennefer cenzúrázva lesz? vagy csak a videóban ilyen? -
Rony94 #1684 Na ezt úgy megnézném, imádom a palit! De nem.....ellen kell állnom neki! -
Evoluti0N #1683 -
#1682 Ciri!
A jövő hét folyamán akkor Launch Trailer és Preload?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.08. 08:46:23 -
NiGhTM4R3 #1681 Hihetetlenül hangulatos videó, nagyon bejön ezzel a (zörejszerű) zenével
Prof William #1677
Én 100%-ig biztos vagyok, hogy lesz EE (de legalább nagyméretű GB-os peccsek) -
#1680 Hype is real!! -
#1679 Megmondták nemazé,nem hisze nekik? -
#1678 Ezt is peccselni kell majd az első nap, szóval........ -
Prof William #1677 Az Enchanted Edition pont azért jött ki mert nagyon sokat kellett javítani a Witcher 1-2-n.
Reménykedek benne hogy a Witcher 3 esetében nem lesz EE -mert nem lesz szükség rá... -
bazsidiver #1676
-
#1675 szep magas labda :D -
Ra1n #1674 X. Feltehetőleg lesz,lévén az első kettőből is kijött,ehhez is lesz két hatalmas fizetős kiegészítő, biztos ők is meg fogják lépni 1-2 évvel az alap megjelenése után egy komplett csomag kiadását minden patchel kieggel enhanced néven. -
Ra1n #1673 Elég gyengék az árai, iponból witcher 3 kuponnal annyiért hoztam ki a 970 G1-et amennyiért ő adja kupon nélkül.....