7978
-
#2132 Mustang Delta sajnos a fejlesztésben sem elérhető,.
Az Avanger-ből gondolom a Stalker-ra gondoltál, azt 41 dolcsiért cserélnék az Aurora-ról.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.19. 18:27:02 -
#2131 Utánanézek, köszi! -
EFRM #2130 szia,
nekem durván 11 nap kellett hozzá januárban, amiben benne volt a 3-3 levelváltás,
mostanában lehet, hogy többen refundolnak, úgyhogy lehet tovább tart a procedúra. de sztem kb 2 het az jo idő..
alábbi redditen megnezheted, szoktak masok is irni,h mennyi ido
star citizen refunds
-
#2129 refund guide -
TokraFan #2128 Igen, én is ilyesmi megoldásra tippelek, és ez a megoldás egy ilyen játéknál véleményem szerint a jó irány...Túlbonyolítani nem szerencsés, de mégis ad egy élvezhető, reálisnak ható élményt. -
Paxton #2127 Refund-dal kapcsolatban van egy kérdésem. Szeptember 9.-én vettem egy Mustang Alpha+Squagron 42 combo pack-et és 15.-én kértem a Refund-ot. Van valakinek információja, hogy mikorra várhatom vissza a pénzem? -
#2126 Az Aurora felújítása folyamatban van bár ennél sokkal jobbra nem számítanék. Kis befektetéssel lecserélném a helyedben egy Mustang Deltára (most nem lehet kapni, de upgrade-el talán elérhető vhogy) vagy Aegis Avengerre. -
#2125 Sajna csak 1 hajóm van, a többiekét meg nem figyeltem még. De ez így jó is. Meg a HUD is.
Az mondjuk kicsit zavar, hogy a székbe úgy kell bele préselnem magam. Kicsit pocakosabb lennék és máris nem tudnék beülni. Mondjuk így is elég nehezen megy. Ez egy rossz konstrukció, amint lehetőségem lesz rá, lecserélem :) -
Diopapa #2124 Szerintem az jó, ha más. De pl figyeltek arra, hogy azonos gyártónak azonos stílusú legyen a HUD-ja. Plusz ha megfigyeled a hajó hangja is gyártónként változik :) -
#2123 De most akkor én ezt nem értem. Az a jó, ha minden cockpit és HUD más vagy az a jó, ha nem más?
Elite-ben, ha kilövik a szélvédőd, akkor annyi a célkeresztnek is és a kijelzés is vacakolhat. Valamint a beépített életbentartótól függ, hogy csak 5 vagy 25 perced van eljutni az állomásig, míg ki nem fogy a levegőd. -
#2122 Elszámoltam 10-ig és semmi. A menübe lépés megoldotta, utána megint a kabinomban keltem. Bár kicsit illúzió romboló, de még úgysincs kész, majd megcsinálják.
A feladatot azért sikerült megcsinálni utána, így van siker élmény is.
Bár fegyvert nem sikerült vennem. -
dereksmart #2121 Nem a bonyolultságra törekednek, nem Boeing műszerfalat raknak a gamer orra elé, ez inkább egy II. világháborús vadászgép cockpitje, annak is egy igen lájtos változata. Hogy ezt így tervezték annak több oka vlehet, egyrészt élményben nem mindegy, hogy mennyire komoly a műszerfal, másrészt szerintem ez illeszkedik bele abba az elgondolásba, hogy egy űrhajón sokféle irányítópanel van, és ha lehet kapcsolgatni cockpiten kívül is egy irányítópanelt, akkor nem lenne logikus ha a cockpit meg csak dísznek lenne. Harmadrészt meg ebben több potenciál is van, mondjuk egy űrcsatában nem mindegy hogy találat esetén csak vibrál a képernyő, vagy azt látjuk, hogy komplett alrendszerek hibásodtak meg, és a műszerfal egy része még használható, más része már nem. És ez ugye jelzés a kármentőknek is, hogy hol lehet a hiba. -
#2120 Joco:
F-et nyomd sokáig.
TokraFan: kabinnyomás itt is lesz a hajókon meg állomásokon is. Elég lesz azt szimulálni egy nagyobb hajón sérülés esetén, hogy melyik részén mi történik (pl ha légmentesen lezárják a sérült részt).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.18. 19:05:19 -
#2119 A pilótaülésből átmentem a hajóm hátuljába, ha jól láttam akkor lefeküdtem az ágyra.
Ezzel csak az a gond, hogy nem tudok kiszállni, a hajóval meg az állomás melletti bolygóra tartok.
Valakinek ötlete, melyik gombot kellene nyomnom?
Már mindet végignyomtam amúgy. -
TokraFan #2118 Azert némileg árnyalja a képet az összehasonlításban, hogy pl. az FSX gyari cockpitjei alapból nevetségesek, es a panelek jelentős része ott is csak dísz. Van ugyan a játékban alapból B747, de annak nagyjából semmi koze az eredetihez. A kidolgozott rendszerekkel elkészített, komoly szinten modelezett 747-et külön meg kell venni, önmagában 30 dollárért. Tehat egyetlen gép komoly kidolgozása nem kis munka ott sem. SC-ben pedig még nehezebb dolguk van, mivel nincs valós jármű, amit "csak" modellezni kell. Repszimek valós gépeket készítenek el, ahol az egyiken van mittomen kabinnyomás kiegyenlítő rendszer, a másikon nincs, az egyik legcsavaros gép, a masik sugárhajtóműves stb., tehat SC-nel az egesz hajót ki kell találni, es a műszereket hozza kell igazítani. De ilyen szinten nem ís hinnem, hogy megcsinálják, a cockpit-nél szerintem csak annyi lesz, hogy az egyebkent minden gépen azonos lehetőségeket egyedi design-be ágyazzák majd be, igy meg lesz az érzés, hogy egyediek, de valójában nem valószínű, hogy gyökeres üzemeltetésbeli eltérések lesznek. -
TokraFan #2117 Teljesen egyetértek veled, csak megemlítettem, hogy tech oldalról ez mar egy létező dolog, illetve olyan játékok is léteznek, ahol ez mar alap évtizedek óta. Magam részéről csak örülni tudok annak, hogy ez a fajta igényesség már egy űrhajós játékban is megjelenik majd. -
dereksmart #2116 Én arról beszélek, hogy meddig tartana odáig eljutni, hogy egy űrhajós játékban is csináljanak egy repszimekhez közelítő cockpitet? Semeddig. Mi volna ha egy X szárnyú vadászgépnek ilyen cockpitja lenne? Ja hogy árkádot csinálunk hogy Pistike is játszhasson vele? Ja hogy akkor a többi fejlesztő is árkádot csinál? Ja hogy akkor éveken keresztül senki sem hajlandó ezen változtatni? Vagy majdnem minden űrhajós játék magasról tesz az űrhajói külső kidolgozottságára, nincsenek megcsinálva normálisan, mert nem voltak hajlandóak 1 tisztességes tervezőnek se fizetni egy darab hajó kidolgozására se. Tesznek a belső terekre, azok sincsenek kidolgozva, nem működnek mert díszek, vagy egyáltalán nincsenek. Ezen felül meg csak a cockpitra meg a szkafanderre tesznek. Semmi sincs kidolgozva. És akkor jön a Star Citizen, felfogad egy rakat képzőművész vénájú tervezőt, és mindent velük csináltat. és hopp, faszán néznek ki az űrhajók kívül-belül. Ja hogy ez idáig senkinek nem jutott eszébe? Egy Mass Effectnél mért nem tudták megcsinálni az egyetlen darab Normandyt legalább épkézláb módon? Látszik hogy igyekeztek, de hogy néz már ki az a hajó kívülről? Pedig egyetlen darab űrhajó, a játékos bázisa, és nem csinálták meg. 1 tehetséges tervező kellett volna. Star Citizenben a legbénább aurora tervezését komolyabban vették. -
Diopapa #2115 Nem is a tech hiányzott itt konkrétan, hanem az igény a fejlesztők részéről... Elite-ben is hogy elvan mindenki azzal, hogy teljesen ugyan olyan a HUD a Sidewindertől kezdve a Federation Corvette-ig... Szerintem igénytelenség, de mindegy.. :)
-
TokraFan #2114 Profi cockpiteket -gépenként lemodelezve-, a polgári repszimek (FSX, XPlane) mar 10-15 éve adnak, tehat a megoldás nem újdonság. Persze az egy masik műfaj, de a tech mar ezer éve adott ehhez. -
#2113 Átérezni így nem tudom, de teljes mértékben elhiszem.
Szerencsére a csoport vezetői stresszt már elfelejtettem, az érzés sem maradt meg bennem. -
dereksmart #2112 Volt egy videójuk arról, hogy az eggyel korábbi nagy nyilvános prezentációjukra hogyan készültek, hogy 1-2 héttel az esemény előtt milyen elképesztő feszültség volt, hogy látták hogy nem lesznek kész, hogyan maradt el végül egy része, mert nem tudták úgy összerakni. Pár évet lehúztam egy kisebb szoftverfejlesztőnél, és minden percét átéreztem, mert nálunk is ez ment. Jött a megrendelő megnézni a terméket, és mikor belépett az ajtón még nem volt bemutatható verzió, főnök behívta az irodába egy kis dumcsizásra, hogy nyerjen 15 percet a programozónak, hogy legalább a bemutató pár percére stabilizálja a programot, hogy ne legyen összeomlás, és ott izzadt mindenki hogy csak 2 percig működjön valami. Aztán utána jött a bemutató. Azokon általában én már nem vettem részt, mivel nem bírtam idegileg. :D Na tehát ez csak egy példa arra, hogy egy akármilyen szoftverfejlesztőnél nincs lazsálás, határidők vannak, bemutatók vannak, és sosincs elég idő, és valahogy mindig még "épp nincs kész" állapotban van a termék. Ez egyébként iszonyat idegfeszültség, én ott kerestem idáig a legtöbbet, de idegroncsként szereltem le tőlük, és többet ilyesmiben nem fogok részt venni. -
#2111 Erről a lehetőségről nem tudtam. Ez nagyon jó. Köszi az infót! -
#2110 Játékon belül. Megkérsz valakit, hogy adja kölcsön. Vagy itt is van biztos pár ember akinek nagyobb hajója van. Bementek együtt szeróra. -
#2109 Jah, nem tudhatom, nem vagyok ott. Csak azt látom, amiben volt részem. Játékfejlesztésben még nem volt. -
#2108 Elvileg már a 3.0-ával is megoldható lesz. Meglátjuk.
Vásárlásnál olyan csomagot választottam, amiben az SQ42 is benne volt. Kíváncsian várom. -
#2107 És azt pontosan hogy? Játékon belül van rá lehetőség? Mert nem hiszem, hogy bárki odaadná az acc-ját egy kicsit... -
#2106 Rosszul hiszed, volt amikor még hétvégén is dolgoztak egy új verzió vagy éppen bemutató elkészítése előtt.
A bővítést meg már rég elkezdték de ennek az eredménye nem egyik napról a másikra látszik, idő kell hozzá.
Lásd frankfurti iroda, a progen planet tech nekik köszönhető és több mint egy év munkája kellett hozzá, hogy az alap v1-et megcsinálják.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.17. 15:52:08 -
Diopapa #2105 Szerintem kár több pénzt beleölnöd, ha így látod, várd meg amíg megjelenik, utána úgy is ingame beszerezhetsz mindent amit szeretnél... SQ42 alatt kitanulod az irányítást rendesen és talán élvezetesebb, tartalmasabb is, ha magad munkájával éred el a komolyabb hajókat, plusz jobban beletanulsz mint aki kezdéskor beleül a "tutiba"... :) Egyébként a 300+ ember nem kevés, pl CE-t ismerő, tapasztalt, elérhető ember nagyon kevés van, ezt többször is elmondták, elég sok embert szipkáztak el a Crytek-től is.... Plusz ugye van az a mondás, hogy amit 1 programozó 1 hónap munkájával tud megoldani, azt 2 programozó 2 hónap alatt csinálja meg... :D -
#2104 Kérj kölcsön egyet és próbáld ki. -
#2103 Túlvállalás esetén a jó magyar főnök túlóráztatja az embereit, folyamatos műszakot rendel el 4 műszakban, 12 órában.
Nem hiszem, hogy ők ezt tennék.
Viszont ennyi összeszedett pénzből kicsit jobban is bővíthetnék a létszámot, ezzel gyorsítva a fejlesztést.
Ha látnám, hogy van értelme, akkor simán váltanék nagyobb hajóra, még pénzt beletolva. És ezzel lehet, hogy nem csak én vagyok így.
Tudom, hogy rendesen lehúztam itt a játékot, ez a jelenlegi véleményem a jelenlegi állapotok alapján, nem személyeskedés, a készítők felé sem. Ennek ellenére érdekel a játék, látom benne a potenciált, a lehetőségeket és folyamat küzdök azzal is, nehogy még több pénzt öljek bele, mert jelenleg más dolgokra kell, illetve más, jobb/készebb dolgokra is elkölthetem. De azért nagyon érdekelne, hogy egy nagyobb, erősebb hajóval mit lehetne kezdeni multiban. -
Renegade #2102 szerintem csak túlvállalták magukat, de ha beleadnak apait, anyait, akkor nagyon jó kis játék lesz ez :) -
Gerileveri #2101 Lehet hogy átverés, de akkor az évszázad kamuja, mert olyan céget valóban nem láttam ami folyamatosan részletesen dokumentálja a termékének fejlesztését ÉS a legutóbbi stabil változatokból át is ad használatra modulokat a júzereknek.
Meglátjuk. -
Renegade #2100 ez nem jelent semmit, anno az Il Ferro tulajdonosa is kifakadt, amikor repedezett a kamu :)
vagy ti ismertek olyan kamucéget, ahol a tulajdonossal készített interjú így nézett ki:
-Jó napot, az ön cége csak egy kamu projektre épült?
-Igen
-Köszönöm
:)
szerintem mindnyájan fel tudunk sorolni jó pár céget, ami átverésre játszott, és jó pár alkalmazottja volt/van, kb az össze szépreményű MLM, ékszer TV és még sorolhatnánk.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ez egy kamu, csak na, az, hogy egy cégvezető védi a cégét, az a munkaköri feladata. :)
-
dereksmart #2099 Persze, erről beszéltem. Miféle átverés az, amiben 300 embert foglalkoztatnak hónapokon keresztül, és heti szinten leadják ami kész van és bemutatható? :D -
Gerileveri #2098 2012 novemberben (!) "Double Digital Scout"-ot vettem a kickstarteren. Ennek az a lényege hogy 2 példányt vásárolsz, tudja valaki hogyan tudom aktiválni a másikat? Vagy csak a megjelenéskor lesz aktiválható? Van valakinek ilyen?
Köszi.
Más. Mivel mindenhol scammal vádolják a mutatványt, Robert kifakadt az eurogameren:
“I am fed up of giving someone an estimate – I’d rather say, here’s the data I have, here’s the schedule I see,” he told Eurogamer, arguing that CIG is already providing progress reports for the massive crowdfunded MMO. “There’s a subset of people who say ‘this thing is never going to come out, it’s a scam’. Which is plainly not true. It would be the worst scam in the world. We’re hiring all these people, we’re working really hard. We’re showing what we’re doing every week.” -
#2097 Mondtam én, hogy probléma? Csak annyit írtam, hogy bizonyos funkciókkal nem biztos, hogy szívesen játszanék.
És, ha odafigyelni az írottakra, akkor láthatnád, hogy mit hiányolok az Elite-ből is. Az én játékélményemen az dobna sokat, nem a szívverés meg légzés szimulálása.
És az Elite-re nem mondanám, hogy "kiherélt Star Citizen". Ez még kész sincs. -
dereksmart #2096 Nézd, ott van neked az Elite. Az egy kiherélt Star Citizen. Ha olyat szeretnél, játszhatsz vele. Csak nem értem mért kellene még egy Elite a piacra. Nem értem mért probléma neked, hogy van egy fejlesztői gárda amely ennél többet akar. -
#2095 Milyen minden? Nem emlékszem rá, hogy valaha is ígértek volna cockpit támogatást. -
#2094 Akkor ennyit arról, hogy minden benne lesz...
Azért a végeredményt megnézem. És időnként a fejlesztésekbe is belekukkantok. -
Diopapa #2093 Akkor ez nem a te játékod lesz.. Szerencsére egyre több űrhajós scifi játék van, szóval tudsz válogatni...