7978
-
#2212 Köszi!
Csak kipróbáltam a dolgot, de a többieknek erősebb volt a hajójuk és a fegyverzetük is.
Versenyre is megyek majd, csak gyakorolni kell a hajóval a pályákat. Az Aurora-val nem sikerült nyernem és REC-et sem kaptam érdekes módon.
Azt meg tudom állapítani egyszerűen, hogy a hajómra miket szerelhetek fel?
Nem szeretnék olyat venni, amit utána nem tudok azonnal használni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.10.04. 17:55:33 -
Diopapa #2211 Szia! Ezen a linken nézz körül, de jelentkezz be. A Super Hornet elég mokány gép ha lövöldözni akarsz.. :) Versenyezgess is, szerintem jobban jön a REC, de te tudod. :) -
#2210 A REC-es bérlés hogy működik?
Hornetek ellen sajnos nem elég erős a Titan. Azért így is sikerült 600 REC-et összeszednem. -
dereksmart #2209 Jaja, eredményeket akarunk és nem kifogásokat! Vagy leváltjuk! És aztán fordítja öö..öööö...izé. Tehát kész lesz amikor kész lesz. :D -
Diopapa #2208 Nem a kifogásokra vagyunk kiváncsiak!!! :D :D -
#2207 Oké, átadtam neki. :D
Amúgy relay csinálja atv összefoglalókat, onnét szedi össze a lényeget Ő is, de mostanság késnek. :( -
dereksmart #2206 Stilinskinek üzenem, hogy ha nem lesz kész estig a fordítással, akkor tovább várok, amíg kész lesz. :D -
dereksmart #2205 Szar lesz nekem karácsonyig várni ezzel. Remélem elhúzzák odáig a 3.0-át! :DD -
Diopapa #2204 Deffrod linken 558. vagyok a tabellán legjobb köridőm 2:36... Az elsőnek 1:28..... :D :D :D -
#2203 Most még nem mentem versenyt :D :D
Csak freeflyban gyakorlok. Mondjuk ahogy néztem az első 0.27-es leggyorsabb kört ment.
Jelenleg a közelébe se vagyok de ahhoz sztem már úgyis 350R kell.
-
dereksmart #2202 Tudomásul kell venni, hogy nem minden papsajt, és mint mindenben, ebben is lehet bukni, de viszont nem bukhatsz nagyot. Nagyon sok ember bukik kicsit, ha beszart a project. Minimális a kockázatod. Plusz azért minimál érzék is kell hozzá, hogy mely játékokon dolgoznak, és melyek érik meg a befektetést. Ránézel, és látod. Star Citizen 35-50 dollárt naná hogy megér, ez nem kérdés. Én amit idáig megvettem, nem sok, Space Engineers, The Long Dark, Subnautica, Star Citizen - egyiket se bántam meg. Nem kell minden szarba beleadni, pláne nem kell sok pénzt, és akkor nem stresszes.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.28. 19:52:54 -
Diopapa #2201 Azt kell eldönteni, hogy ha nincs crowfunding, akkor mondjuk bármikor is elkészült volna-e a Star Citizen, Elite: Dangerous és a többi játék. Szerinted ki finanszírozta volna? EA? Az UBI? Ne vicceljünk kérem... -
Paxton #2200 Ezzel magam is egyetértek, és nem örülök az "early access" elterjedésének. Ugyanis az ilyen projektek nem a kapitalizmus könyörtelen farkastörvényei szerint működnek, tehát a fejlesztő/kiadónak nem muszáj tökéletes munkát végeznie, hogy elkerülje az anyagi csődöt. Lásd Star Citizen. A játékosok fektetnek bele a játékba, nem a fejlesztő. A játékosok előre kifizetik a programozót. Ha a játék rossz, maximum nem lesz profit, de a titkárnőtől a CEO-ig mindenki megkapja a bérét a fejlesztés időszakára, függetlenül az elvégzett munka minőségétől. Mindenki döntse el maga, hogy ez vajon mennyire segíti elő a minőségi játék előállítását.. -
Diopapa #2199 No és hol vagy? Én pár verseny után 5xx helyen tanyázok, ami annyira nem jó... :) -
#2198 Mittomén most mi a neve :D max cruiser sebességre tol fel, mentem mint állat. Recbő van dögivel, inkább a hajókezelés miatt érdekel megint. 2.0 után baromi sokat toltam pár sráccal, rendesen hajszoltuk a rekord köridőket és állandóan néztük a tabellát hol vagyunk éppen. :D -
Tirion #2197 EVE-nek ez az FPS űrhajós lövöldözése milyen? próbálta valaki?
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.09.28. 12:47:46 -
lammaer #2196 Amúgy kicsiben igazad van, nagyban viszont nem.... az early access is azért generálja a rengeteg szemetet, félbehagyott, elsunnyogott projektet, mert túl sok a felelőtlenül költekező ember, amelynek az a vége hogy a fejlesztők gátlástalanokká válnak.
Szóval nem az "fáj" ilyenkor a kritizálóknak hogy béla elb*ssza a pénzét, hanem az hogy emiatt olyan trendeket támogat ami alapvetően káros.
Think globally, act locally :D
(természetesen az hogy itt az SGn megtéritünk egy embert nem fog változtatni a trendeken) -
Diopapa #2195 Az az afterburner volt szerintem. :) A boost villám gyorsan irányba állít, nagyon feelinges.. Érdemes versenyezni mert egyrészt jön a rec vele, másrészt nagyon sokat lehet tanulni belőle a hajók precíz irányításáról. -
#2194 Na tegnap mentem pár karikát M50-el Old Vandervalon, vagyis inkább próbálkoztam de normális időt nem nagyon tudtam futni.
Állandóan nyomtam az egyenesekben a boostot mint hülye gyerek a csengőt, a fordulókba meg így túl gyorsan estem be és szanaszét zúztam magam. :D
-
dereksmart #2193 Ha egy fórumon fejti ki, hogy mit csinál vele, akkor szabadjon véleményezni, rendben? -
TokraFan #2192 Nem tök mindegy neked, ki mit csinál a _saját_ pénzével? -
Diopapa #2191 Tudod, muszáj kicsit játszani, megint szeretnék első körös PTU meghívót... :D A versennyel most az a bajom, hogy nem dönthetem el, hogy milyen pályán akarok menni, hanem random berak egyre és még a nevét sem képes sehol kiírni... :) -
#2190 Na akkor megnézem megint, most úgyis beüzemeltem hotast IL2Bos miatt meg tracket is barkácsolgatok.
Van egy rakás recem m50-et megint beújítom. Igazából akkor lesz ez jó móka ha a modulokat is lehet majd cserélni meg pimpelni. -
Diopapa #2189 Tegnap versenyezgettem kicsit mert már fél éve nem néztem, elég nagyot változott az irányítás, de jó lett nagyon, az afterburnerrel / boostal több a lehetőség.... Tapasztalatlanként szerintem még mindig az M50 a nyerő, a 350R egy vadállat :)
-
dereksmart #2188 Valszeg a project egy része már most hitelből megy, mivel lehet arra számítani, hogy kiadáskor óriási durranás lesz, és megtérül. És ha nem, akkor elmegy Chris a mekibe mosogatni, hogy törlessze azt a néhány tízmillió dollár veszteséget. Megyünk neki segíteni. Olisar Burger lesz a főkaja. Derek Smart lesz egyébként a meki tulajdonosa, akinek Chris heti szinten tartozik majd jelentéssel. -
#2187 Nem tudom, avengerrel nem versenyeztem. Anno szerváltam egy amd-s mustangot, azzal güriztem össze M50-re rec-et, utána azzal toltam. Az mondjuk jó kis gép. Nem olyan gyors mint 350r de fordulékonyabb. Mondjuk régen 350r elég makrancos jószág volt, 2.6 után kezesebb lett az is. -
Diopapa #2186 Szerintem érdemes összevergődni versenyből Avengerrel 10k REC-et, abból bérelni egy M50-et és azzal szüretelni a versenyeken... Utána elég sok ladik kipróbálható REC-ből...
-
#2185 Nézd, ha az SQ42 megjelenést eltolták jövőre akkor az bizony azt jelenti, hogy nincsenek rákényszerülve a kiadására vagyis még mindig van pénz a kasszában.Szóval emiatt nem nagyon kell aggódni.
-
#2184 én elhiszem hogy meg akarják csinálni,látom hogy haladnak előre,de idővel megcsúsztak,már lassan 1 év csúszásban vannak,és nekem a legnagyobb félelmem hogy elfogy a pénz...kidobálhatnak új hajókat,packokat,de aki be akart szállni az már befizetett,nagy lóvéra már nem számíthatnak sehonnan...
ezért inkább várok,ha kijön és jó lesz akkor megveszem akkori teljes áron,vállalva,hogy nem kapok olyan extrákat mint amit az előrendelők kaptak.
És valóban,nem látom értelmét nagy hajót venni,hiszen az is egy cél hogy a játékban megküzdj érte. -
#2183 Én a két álláspont között vagyok. Egyetértek azokkal, akik visszakérték a pénzt, azokkal is akik nem. Szerintem a fejlesztésen változtatniuk kéne, mert minél több idő telik el, annál nagyobbat álmodnak, olyanokat, amibe más cég 1 dologban is elbukott, nem hogy ennyi mindenben. Lassan kéne húzni egy határvonalat, azokat elkészíteni és ha azok megvannak, működnek, a játék elkészült, akkor utána álmodni tovább. Értem a céljukat, valósítsuk meg a megvalósíthatatlant, de ez már akkor is sikerülne, ha álmaikat csak felére redukálnák és kiadás utánra halasztanák, mert ennek így lassan már tényleg nincs értelme, ki fog még erre sok-sok évet várni? Remélem ők is rájönnek hamarosan, hogy a picit kevesebb néha több, mint nagyot álmodni, majd csalódva rájönni 2020-ban, amikor kiderül, hogy igen a technika mégis kevés, vagy a játékélmény mégsem lett olyan jó, mint vártuk. -
dereksmart #2182 Nem tudom miből gondolod, hogy hazudoznak neked, fejlesztési munkáról van szó, és az mint olyan változik, amit 3 éve eldöntöttek, hogy úgy lesz, azt felülírhatta valami 1 évvel később, mint ahogy rengeteg mindenben felül is írta. Ez pedig növelte a munkaidőt. Ebben a projectben nem elvettek idáig, hanem hozzáraktak. Én akkor lennék elkeseredve, ha lejjebb kezdenék adni. Egyszer csak bejelentené a fejlesztő, hogy mégse lesz légköri repülés mert az EFRM srácok annyit cirkuszoltak, hogy meggondolták magukat. És akkor lenne több ilyen hullám, végén kiadnának egy ELITE 2-őt, én meg sírva fakadnék és aztán dühömben fognék egy géppuskát és elkezdeném levadászni egyenként az elégedetlenkedőket a világban. :) -
ToxiMaxi #2181 Hát kb. :). Egyébként a hitetlenkedéssel nincs is baj csak az ilyen mondatok, hogy "pénzmosás" meg, hogy megmondom én mi lesz itt, semmi, na ezek olyan viccesen hangzanak de hát nem vagyunk egyformák. Végül is én sem teszek érdemben hozzá a topic tartalmához :) -
dereksmart #2180 Nekem az az álláspontom, hogy ne mérsékeljenek semmin, sőt! Csinálják csak meg a valaha volt legösszetettebb, legrészletgazdagabb, legfaszájosabb játékot, kerül amibe kerül pénzben és időben. Én tudok várni. -
EFRM #2179 nincs túl sok kedvem neked írogatni v. beszélgetni, megmagyarázni; ez az én dolgom, úgyhogy rövid leszek:
mint régi motoros nemegyszer kerültem már abba a helyzetbe, hogy a ?inkompetens v ?hazug CR azt mondta, hogy itt vmi bizony ekkora lesz:
DFM modul, star marine, 3.0 (és a nyx is coming soon!!!+) mivel nem az én tisztem eldönteni, hogy CR teljesen inkompetens-e vagy szimplán hazug és hülyére vesz, mivel egyik sem tetszik, egy idő után szakadt a cérna. nálam az utolsó a decemberre "tervezett" 3.0 volt, amiről kiderült, hogy kurva nagy smoke n mirror volt a bemutatón és a schedulet fogják az új évben irogatni, rögtön bekértem a refundom és magamban elmormoltam egy kurvaanyádot a backerek iránti tiszteletre reflketálva
most 09.27 van és eddig minden engem igazolt (gc2017 - lol ?), szóval itt vagyunk. a 4 AAA játéknyi refundot meg 4 AAA játékra költöttem amikben már belement pár száz óra, szóval rosszul semmiképp nem jártam.
ps. ha nem lenne 100% érthető: nem azért toltam a refundot, mert nem lett "tegnapra" kész a játék, hanem azért, mert nem értek egyet azzal amit csinálnak, ahogyan csinálnak. elvi kérdések.
ps2: ha lenne egy jó játék azt természetesen meg fogom venni. (bár ahhoz hogy az oculusos elitemet überelje nagyon össze kéne kapniuk magukat..) de mindekit megnyugtatok, nem lesz itt semmiféle játék, csak egy roncs techdemo szörnyszülött
na uff
edit: ps3: sq42 kimaradt oO hol is van a sq42? ja sehol :( hát ez van
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2017.09.27. 13:01:31 -
Paxton #2178 Egész egyszerűen úgy gondolom, hogy ez a játék nem lesz kiadva belátható időn belül. Nem kételkedem a készítők elkötelezettségében és hogy a legjobb játékot akarják csinálni, de ha nem változtatnak (mérsékelnek) a célkitűzéseken vagy pörgetik fel drasztikusan a munkatempót, akkor Magyarországon hamarabb lesz Euro bevezetve, minthogy kijön a Star Citizen. -
dereksmart #2177 Tudod mi lesz? Pillanat alatt lerendezik hogy hitetlenkedtek, vállat vonnak erre a több éves rinyára, röhögnek egyet, és kész. :D -
ToxiMaxi #2176 Én is a kisebb csomagot vásárlókra gondoltam. Haverok is megvették, nekik sincs benne sok bizodalmuk de kivárják, hogy mi lesz. Most nagyjából egy olyan összegről beszélünk, amit 1 hétvége alatt simán elbuliznak. Tudom, tudom ilyenkor senki sem jár bulizni, meg mindenki spórol mert válság van de akkor is.
Számomra érthetetlen de ők tudják.
Mindenesetre vicces lesz majd, a kommenteket olvasni mert ha kijön a játék és sikeres lesz, akkor a várakozók fogják a másik orra alá dörgölni a sok rinyát, ha meg nem....hát akkor majdnem az lesz mint most :D leszámítva azt a pár értelmes kommentet, ami tényleg a játékkal foglalkozik. -
dereksmart #2175 Ez a kisebb csomagok vásárlóinál csak cirkusz. 50 dollárokat refundolva tüntetnek, ez röhejes. Viszont a több száz/ezer dolláros pakkokat vásárlóknál érthető, ha visszavonulnak egy idő után, visszakérik, és vesznek egy szerényebb csomagot. Ha milliomos geek lennék, akkor lehet beleadnék ennyit, de akkor se feltétlen akarnék idrist meg javelint azonnal, mivel ezeknek a hajóknak a megszerzése motivációs cél, és csak a játékélményem rontja, hogy azonnal egy ilyennel indítok. Meg szerintem az elején kiforratlan lesz minden, és valszeg jobb lesz kis-közepes hajókkal kezdeni, mint capitalokkal. Lenne rá pénzem akkor carrackot vennék élethosszig tartó biztosítással. Egy olyan csomagot akkor se mondanék vissza, ha ütnének. :)
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.27. 12:50:03 -
dereksmart #2174 Már mitől bizonyult volna ez jó döntésnek? Nem lett kész a játék tegnapra, vagy mi? :D -
EFRM #2173 na örülök. én is így tettem és nagyon is jó döntésnek bizonyult.
meglátod kijön a híres nevezetes 3.0 akkor meg még jobban áldani fogod az eszed :D
sajnos kurváva kisiklottak a srácok