7978
  • Torzonborz
    Ez most felhívás keringőre? :D
    Amúgy nem figyeltél, nem negatív kritikát írtam hanem trollkodást. A kettő messze nem ugyan az. :P
  • TokraFan
    No no, ebben tévedni tetszik! Tessék csak jönni nyugodtan, engem soha nem zavart a negatív kritika, sőt! Ha valaki tisztában van az X széria gyengeségeivel, az én vagyok. Amit meg a Rebirth és az Egosoft kapott tőlem megjelenéskor, az messze durvább ahhoz képest, amit bármi másnak osztottam valaha is!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.01.11. 15:00:04
  • Running
    Szerintem jó játék lesz az SC, 2014-ben fizettem be, amikor még 1 hangáron kívül semmi sem volt. Ugassatok már le, büntessetek, kérlek... :)))
  • Torzonborz
    Nna Tokra azért az utóbbi időben teljesen normális itt. ;)
    Ettől függetlenül azért biztos megváltozna a véleményre, ha a szívecsücske X topikba bemennénk trollkodni.
  • Gilmoor
    Te most engem szeretnél minősíteni ezzel a "hablatyolással"? Vagy ez is egy vélemény?
  • TokraFan
    Mit hablatyolsz itt össze? Legalább tudnád értelmezi amit írtam...No mindegy...
  • Bucser
    Ainz: mi az Beleolvastal az ED forum vagy a SA star citizen topicjaba es elfelejtetted hogy mindketto trolltemeto?

Nem tetszik a jatek nem kell foglalkozni vele. Visszakaptad a penzedet lehet elballagni. Nem kell negativ hitteriteni.

Azt mondani hogy a jatek sehova nem fejlodott siman hazugsag. Eddig mind a 3 anniversary livestreamet megneztem ahogy Citizencon demot es a legelso verzios hangar ota bevasaroltam a projektbe. (amibe meg csak egy turretre lehetett mountolni a fegyvereket es loni a vanduul celtargyakat) .

Jatszottam Arena commander 0.8 ota es valoban a netcode botranyos de elismerik es aktivan dolgoznak rajta. Ami az FPS-en a PU-ban is segiteni fog. Eleg sokmindent leraktak az asztalra amire korabban nem szamitott senki (large map/ multicrew / FPS universe + unified anims / local physics grids).

A Stretch goalok kb 35% lett eddig leszallitva. es szepen bovul az egesz es valoban alapveto techel kezdtek meg artist pipelinokkal. Ilyen a Ship es ocation pipeline ahol a lego elemeket es style guideokat felepitve alkalmazzak az uj contenten.

Ha azt mondod hogy 4 ev utan nem ertek el semmit ugy hogy ez alatt a 4 ev alatt 8 emberrol felskalaztak 4 studiot a vilag korul kb 380 staffal es ekozben nyitott maradt eleg jelentos mertekben a fejlesztes akkor nyilvanvaloan csak hazudsz es valamilyen prekoncepcios celt kivansz elerni ezen hazugsag terjesztesevel.
  • Gilmoor
    1. Egy szót nem szóltál arról, hogy azért vagy csalódott, mert nem kaptad vissza a pénzt. Ha visszakaptad, akkor meg hol a baj? Jah.. biztos nem fizettek rá kamatot...
    2. Ha elolvastad volna azt amit linkeltél, akkor magad is felfedezted volna az ostobaságokat a sorok között, és nem hiteltelenítetted volna el magad mások hülyeségével. Feltételeztem nem vagy ostoba, így maradt az a lehetőség, hogy nem olvastad el.
    3. Azért tedd spoilerbe, mert (többek között) erre való.
    4. Az amit a véleményedről gondolok, már leírtam.
    5. Ha nem te vagy az aki csorgatja a nyálát két új "concept" miatt, gondolom nem is érted mit jelent annak az embernek az a két új concept. Hozzáteszem én sem tudom, viszont én nem próbálom meg Azt beállítani normálisnak, aki nem csorgatja a nyálát.
    6. Erre a kérdésedre is volt már számtalan érthető válasz, az okok nagyrészt abban rejlenek, hogy ..egyrészt senki sem lát a jövőbe, másrészt nem számítottak ekkora támogatásra, ami miatt a lehetőségek tára kibővült és átrendeződtek a fajsúlyosabb kérdések.
    7. Ennyi energiát szántam nem rád, hanem másokra akik még próbálnak értelmet keresni ebben a topicban.
  • Torzonborz
    "átbaszás ez az egész."
    No és ezt mivel tudod alátámasztani? Konkrétumok, tények?
  • Ainz
    1. Honnan tudod, hogy én nem fektettem be pénzt ? Amit mondjuk később visszakértem
    2. Miből gondolod, hogy nem olvastam el azt amit linkeltem ?
    3. Miért tegyem spoilerbe ? Így legalább mindenki aki ide téved látja, hogy mekkora átbaszás ez az egész.
    4. Ez egy fórum, ahol ha emlékeim nem csalnak, akkor véleményt lehet nyilvánítani.
    5. Nem én vagyok aki, ha kap 2 új conceptet egy új hajóról, már is nyál csorgatva elfelejti, hogy a játékban ígért dolgokból kb még semmi nincs kész.
    6. Miért nincsenek még kész az ígért featurek ? Mikorra lesznek kész ? Mit vársz az elkövetkező fél évben ? Mikorra várod a TELJES megjelenést ? Miért hiszed, hogy én csak trollkodok ?
  • Gilmoor
    Vélemények ütköznek? Na de milyen vélemények? Az egyik fórumozó bemásol egy égtelen hosszú listát olyasmiről, amit végig sem olvasott. Aminek kritikus tömege értelmezhetetlen, mint elvárás... feltételezem el sem olvasta azt amit ide bemásolt, csak a hatás kedvéért tette. Tehette volna spoilerbe is, hogy ne b...za szét a topicot, de nem. A hatás kedvéért csak azért is beöntötte, fulladj bele.. kedved se legyen végig olvasni, mi is a kritika tárgya. A puszta súlyával vegye el a kedved mindentől. Ez nem vélemény, ez agitáció.
    Rengeteg érdemi hozzászólás született már a kérdésben. Aki csalódott, volt alkalma visszakérni a befektetett pénzt. Aki meg nem fektetett be semmit, az mit nyavalyog? Kultista-nem kultista.. talán az ED topic kultista? ha betennéd oda a lábad ilyen stílussal, ott is ugyan ezt kapnád. ....Nem drága fórumozó társak, itt arról van szó, hogy egyes embereknek az a perverziója, hogy koncot dob a "kutyáknak" és nézi a műsort... Ti pedig ... nos a szerepetek elég nyilvánvaló ebben a történetben.
  • Torzonborz
    Nehéz a saját hülyeséged kimagyarázni, mi?
  • EFRM
    " latszik is mennyire ki van halva ez a topik, mert mar a kutyat nem erdekli ez a jatek"

nem tehetek rola, ha nem tudsz olvasni
  • Torzonborz
    Persze, persze.
  • EFRM
    errol a forumrol beszeltem ;)
  • TokraFan
    Én mindamellett, hogy továbbra is drukkolok nekik és várom a "csodát", 25éves játékos tapasztalatom azt mondatja velem, hogy csak óvatosan, és egyik végletbe sem szabad esni. Nem gondolom, hogy előre temetni kéne egy láthatóan fejlesztés alatt álló és fejlődő címet, de az is tény, hogy láttunk már néhány orbitális bukást is. Itt egyébként a kockázatot nem abnban látom, hogy ne készülne el a játék. Sokkal inkább tartok attól, hogy a hihetetlen hype miatt sokan fognak csalódni, mert már mindenfélét belelátnak a játékba, amit senki meg sem ígért...
  • Norbertboy
    Ez a játék annyira összetett, hogy pont ez miatt nem lesz belőle semmi! Túl nagy ahhoz, hogy bárki ebben a formában megvalósítsa. (persze lehet tévedek)
    Viszont ott volt a NMS, nem is értem azokat akik elővételben vették meg. Miért... , mi előnye származott belőle??? Amíg van erre vevők mindig is lesznek ilyen játékok...
  • Torzonborz
    "kutyat nem erdekli ez a jatek"
    Nos, a tények kemény dolgok. Elég megnézni a hivatalos oldal funding részét, ott pont látszik, hogy mennyire érdekli az embereket a játék.
    Nagyon.
    Ide meg azért nem írnak mert úgyis jössz és szét trollkodod az egészet bár fura, hogy ez egy moderátort nem zavar.
  • MerlinW
    Nem személyeskedünk.
  • EFRM
    szerintem meg ez nem egy trolltopik, messze nem.
    szerencsere nem is a kultbazis, ahol a negativ velemenyt nyilvanizoakat eluldozik kozben kultistak meg egymas f*szat sz*pkodjak es az uj concept hajokra verik (mikozben egy epkezlab alapjatekmechanika (trade bh explore stb) nem keszult el)..
    itt leirjak az emberek amit gondolnak, latszik is mennyire ki van halva ez a topik, mert mar a kutyat nem erdekli ez a jatek.. ez alapvetoen sokmindent elmond a cuccrol.
    de ne aggodj sztem lesz ez meg trolltopik is ;D
  • TokraFan
    Sorry, de egy fórumnak ez a lényege! Ütköznek a vélemények! Ha nem tetszik, használj facebook-ot, ott kizárt az ilyesmi, lévén az admin jó diktátor módjára kivág mindenkit, akinek más a véleménye. Ott csak a lila köd marad meg azok, akik maguk is lila ködben akarnak úszkálni...
    Nem értek egyet a negatív kollégával, de pot úgy joga van leírni amit gondol, mint egy lila ködös rajongónak. Vagy vitázol vele, vagy igorálod, de tiltani miért is kéne?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.01.09. 19:32:24
  • TokraFan
    BAzz, benéztem a sok comment miatt, már azt hittem van valami új tech demo vagy mittomén, erre mi van itt?
  • Gilmoor
    Ez egy akkora trolltopikká nőtte ki magát, hogy tulajdonképpen már nincs is értelme fenntartani. Ha lehetne ilyet kérni, akkor az volna a leghelyesebb, ha ez itt megszűnne. Vagy esetleg átneveznék köpőcsészének, ahol a különféle programokat lehet szidni egymáshoz képest. Idejöhetsz, tele f..rokkal.. ki...red és mehetsz tovább.
  • Torzonborz
    Na akkor egálban vagyunk, szerinted SC zs kategória (nem), szerintem meg NSM (demégmennyire :D ).

Amúgy meg Astroneer veri mindkettőt.
  • EFRM
    ezt gondolom, most mit irjak? faj valakinek, neked? en toltam egy refundot es minden egyes villantas (citizencon es tsai) csak megerosit.
    szerintem kurva nagy eges lesz, de akkora hogy lehet latni, de nem hiszi el az ember amit lat...
    NMS nekem raadasul tetszik/tetszett es belelottem (megneztem steamen) 42 orat. egy jatek. lehet, hogy nem az aminek behirdettek, oszinten szolva en konkretan nem is doltem be neki, hanem mas, de abban a masban is talaltam olyat ami tetszett... de mindenesetre nem hinnem, h nagyobb atbaszas lenne, mint az SC (ebben persze nem kotelezo egyetertenunk)

Utoljára szerkesztette: EFRM, 2017.01.09. 17:38:47
  • Gilmoor
    :) Erre csak 1 reakció létezik :)
  • Sith
    Nem a negatív véleménnyel van a baj, hanem azzal ha csak szét*aszod vele a topicot.
    Ott van pld a Rainbow six, talán lehet mondani hogy a taktikai FPS-ek öreganyja.
    Meg lehet nézni a Vegasokat vagy a mostani OBI szimulátor SIeget, nem tetszik, sőt a legnagyobb bajom az vele hogy Rainbow Six néven fut (amihez már köze sincs), igen zavar, de ettől még vannak akik játszanak vele. Attól hogy naponta oda megyek és a földhöz verem magam, hogy lehetett egy taktikai FPS ből ekkora hulladékot csinálni nekem se lesz jobb és max azokat idegesítem akik élvezik.
  • Paladin
    Nocsak, hogy pörög a topic, megint idetalált egy Derek Smart? :)
  • Torzonborz
    No és ki mondta, hogy nem 2012-ben kezdődött a fejlesztés? Senki. Olvasni és értelmezni kéne, nem hablatyolni pajti. ;)
  • Ainz
    Már arra se lehet fogni, hogy csak páran dolgoznak rajta.

• MikX
    Minden kommentel csak még nevetségesebbé teszed magad, ne erőlködj.

Amugy mi a célod ezekkel az okosságokkal?
    Neked nemtökmindegy mikor jelenik meg?
    Az meg hogy ki mennyi pénzt adott és miért, az nem a te dolgod, ha megtehetem akkor akkor adok nekik amennyit akarok.
  • Ainz
    Majd 2020-ban mondd azt másoknak, hogy 2017-ben kezdték a fejlesztést, ezért még 3-4 év, de 2024-be már tuti kijön.
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.01.09. 15:07:31
  • Torzonborz
    Télapóban is hiszel még?
    Ha lett volna demo szerinted nem azt mutatták volna KS promo videóban? De.
    Azt mutatták? Nem.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.01.09. 15:06:21
  • Ainz
    The development of the game started in 2011 with building a demo on a modified version of the CryEngine 3 game engine, later updated to the 4th generation.

Mire vagy még kíváncsi ?
    Vagy túl sok pénzzel vagy már benne ? :D:D:
  • Torzonborz
    2012 előtt volt már demo? Tényleg? Mesélj, miket haluztál még be?
  • Running
    Rosszul fogalmazott, nem troll, hanem egy értelem nélküli idióta, így precíz inkább.
  • Running
    Az meg különösen fantasztikus, amikor bejárnak okoskodni, hogy miért nincs kész a játék, amikor elolvasták, tudomásul vették, hogy miért adtak pénzt. Kb olyan a szint, amikor a fagyizóba 1 gombócra adsz pénzt, kapsz egy gombócot, aztán vitatkozol, miért nem 3-at, vagy 4-et kaptál, nettó hülyeség.
  • Ainz
    Ha valakinek negatív véleménye van az troll ? Jó tudni.
  • Ainz
    2011-ben már kitalálták a játékot, amit 2012 októberében kickstarterre vittek, ahova már egy koncepcióval mentek (előtte már demó is volt etc)
    Kickstarteren 2014-et ígértek megjelenésre, erre még én is azt mondtam, hogy nem lesz esélyes, kell neki 3-4 év mire kijön...
    Erre mi van ? 2017 és még semmi nincs kész a játékból.. kb 5% van meg abból amit mondtak hogy lesz és még véletlen se reális hogy megjelenik 3 éven belül (soha nem fog) persze 140 milla már a zsebben van...
    Még most is 2-3 éves megjelenésről beszéltek :D:D
    3 év múlva se lesz ebből semmi, mert addigra vagy megunják az egészet és bejelentik, hogy ez meg az miatt elkaszálják.
    Vagy kiadnak egy fos, amivel 1-2 fanatikust leszámítva senki nem lesz elégedett, mert az ígért dolgok 10%-át fogja tartalmazni.
  • MikX
    Mindig is érdekelt hogy miért járnak emberek be egy forumba ha nemérdekli/utálja a játékot.
    Ja tudom, őket hívják trollnak...
    Ugyhogy az értelmi színvonal az látszik egyeseknél.