7978
  • Gilmoor
    mégis... mitől kellene megvédeni "őket"?
  • Ainz
    Nyugi.. a csoda 3.0 alig 1 éve késik :D Csoda, ha idén megjelenik.
  • Tirion
    még 2038-ban is védeni fogjátok őket ? :D
  • dereksmart
    3.0-ig nem lehet játékról beszélni, ne hisztikézz, légy szíves. Azt pedig nem tudod megítélni, hogy a bezsebelt pénzhez képest mekkora projectet kell belőle üzemeltetni, és hol tart a fejlesztés. Én speciel nagyon nem szeretném, hogy néhány ezer sürgető kis cuncimókus miatt kimaradjanak a fejlesztésből érdekes dolgok, félek hogy addig rágják a fejlesztők fülét, amíg megtörik a Chris, és kirak valami egyszerűbb változtatot. Nem, aprólékosan csináljanak meg mindent, pl. ha nézitek a legutóbbi ATV-t, ahogy a légzést-staminát összerakják, azt az igényességet várom el, ezért lehet korszakalkotó ez a játék. Ehhez pedig idő kell.
  • Hexex86 #2005
    Ja igen ezt nézegettem. Akkor elég nagy cucc kerül most bele.
  • Torzonborz
    Lesz bolygóra szállás, nézd meg a mostani gamescon prezit.
  • RJoco
    Értem én, hogy sehol sincs a játék, de amennyi pénzt már bezsebeltek, a közel 70 eurós árért elvártam volna valami játszhatóságot a meglévő tartalommal.
    Én nem harcolni akarok a hajóval, hanem kimenni ahhoz a vacak reléállomáshoz és megjavítani. De minden esetben jön valami, ami leszed. Illetve csak két eset volt, az egyiknél jött, a másiknál meg ott volt már egy csapat.

Ha tesztelés a cél, akkor így mégis mit lehet tesztelni? Hogy az AI baromira erős?

No mindegy, akkor várom a 3.0-át, mint SpaceEngineers-ben a multi update-et
  • Hexex86 #2002
    3.0-ba már lesz bolygó leszállás is ugye? Mik lesznek a nagyobb változások és összességében mik vannak most benne? Az lesz amit gamesconon mutattak? Elgondolkoztam a megvásárlásán így, hogy már van olyan gépem amin elfut. xD
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.09.02. 20:36:05
  • Torzonborz
    Az alap aurora nem harcra való azzal ne akarj semmit lelőni, nem arra lett tervezve. Ha mindenképpen a harc érdekel akkor minimum az LN verzió kell de inkább Mustang Delta.
    A 3.0-ban már az aurorával is el lehet majd lenni, mert jön a kereskedelem alapja, akkor már lehet árút is szállítani be ebben se lesz kiemelkedő.
    Tokra meg jól írja, ez alfa. Nem a játékélményről szól hanem tesztelésről (és nem, nem early acces mint ahogy sokan hiszik).

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.02. 20:24:33
  • RJoco
    Asszem maradok az Elite-nél még.
    Az egy dolog, hogy 5-en vadásznak rám és ahelyett, hogy kilőnének, megvárják, hogy kipörögjek a pályáról, közben néhány sziklát eltalálva, mert irányíthatatlan a hajóm.
    De, hogy a Crusader részen kb semmit ne tudjak kezdeni az Aurora-val, elfogadhatatlan. Az egyik folyamat rakétával lő, a másik öngyilkos módon belém akar jönni, a harmadik meg valami wifi jellel kilő. És persze minden hajóvesztés után várjak perceket.
    Ha legalább valami esélyt látnék, hogy egyet is lelőjek. De így...
  • TokraFan
    Ez a game köztudottan még nagyon messze van a késztől. Alfa verziónak sem nevezhető még, így nézzed!
  • RJoco
    Az miért jó, hogy kicsit ütközik a hajóm és irányíthatatlan lesz?
    És még az önmegsemmisítő sem működik, de játszani nem lehet, csak szenvedés.
  • RJoco
    Köszi!
    Látom, hogy árkülönbözettel le is cserélhetem a hajómat.
    A bérlés nem olcsó dolog.

De csak drágábbra cserélhetek...
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.01. 14:29:06
  • Torzonborz
    AC multi játékért kapsz REC-et, amit meg a hivatalos oldal ezen részén el is tudsz herdálni.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.01. 13:18:02
  • RJoco
    AC-ban hogy lehet hajót bérelni?
    Én semmilyen lehetőséget nem látok rá.
  • Torzonborz
    Az aurorával tényleg csak kipróbálni lehet dolgokat, de egyiket sem sok sikerrel. :D
    Korábban már írtam , AC-ban (Arena Commander) lehet hajót bérelni, igaz azt csak ott lehet használni.
    De arra bőven jó, hogy kipróbáld melyik milyen, mi fekszik az ízlésednek.
    "Tolatni" meg lehet .
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.08.31. 12:40:43
  • RJoco
    Kb. ezért is választottam ezt a hajót. Ezzel biztos ki tudok próbálni mindent valamilyen szinten a játékban.
    És gondoltam, hogy hamar össze tudok szedni vele annyit, hogy vegyek egy specifikusabb hajót. De akkor még nem tudtam, hogy nem lehet játékon belül hajót vásárolni. Még.

Tényleg nem tudnak tolatni a hajók vagy én nem jöttem még rá?
    Át kéne néznem rendesen a beállításokat, mert maga a játék nem sokat segít abban, hogy mivel mit tudok csinálni. Pl, hogy tudok elugrani.
  • RJoco
    Az S7-em tudja, amit kell, de a tornyok nem. Jelenleg éppen egy csík van a térerőn és az ablaktól kb. 50 cm-re van a telefon. Ha beljebb hozom (felveszem és a fülemhez tartom, ami egy karnyújtásnyi), akkor nincs térerő, az ablakba kitenni meg nem szeretem, bár lehet, hogy megpróbálkozom vele.
    A bejövő hívásokat meg lehet korlátozni elvileg. Játékidőben meg úgysem szeretem, ha zavarnak :)
  • Jockey
    ha van ra lehetoseged es a hely adottsagai megfeleloek en azt javaslom vegyel egy mobilnet elofizetest a mobilodra es onnan hotspot-ld a netet a gepedbe..en igy csinalom evek ota es tokeletesen mukodik.. egyetlen risk-je ha nincs meg az uj 4g-s telefonod, ha hivnak lentebb veszi a netet 3g-re vagy esetleg meg is szakitja..
    nekem s8+.om van 140m-es hotspot-t kap a lapotom...az mindenre jo/eleg..
  • Torzonborz
    Lore szerint az Aurora egy 200 éves konstrukció, általános célokra tervezték kb olyasmi mint irl a lada, sok mindenre lehet használni, elnyűhetetlen de igazából semmiben sem kiemelkedő.
    Egyébként most van az is átalakítás alatt, az új verzió talán egy picit használhatóbb lesz.
  • RJoco
    Sikerült csatlakoznom a Crusade részhez. És most nem is várt olyan sokat.
    Majd nem sokra rá 3000-es hibakóddal kidobott.
    Közben lassan végigpróbálgatom a lehetőségeket, versenyeztem már űrhajóval, de az Aurora felettébb lassú, katonásosdit is játszottam már, de valahogy engem mindig hamar leszedtek, míg én hiába találtam el a másikat.
  • RJoco
    Igen, sajnos a hotspot-ra tippelek én is.
  • Torzonborz
    SSD-n 1-2 perc alatt be kéne töltődnie PU-nak, ha nem akkor ott más hiba van (lehet az a fránya hoteles hotspot :( ).
  • RJoco
    m.2 SSD-m van, szóval a töltési sebesség nem lehet gond.
    Akkor türelmesebb leszek és legközelebb várok 10 percet.
  • Torzonborz
    Mindegyik rész működik, néha mondjuk problémásan. :D
    HDD-n lehet, hogy picit lassú a betöltés bár ezen már sokat javítottak, de mennie kéne.
  • FartingSquirrel
    A Crusaderben tudsz kuldeteseket csinalni, bolygok kozott utazni... :)
  • RJoco
    Az Universe rész Space Ports része működik?
    Mennyit lenne célszerű várni, míg betölti?
    A Self-Land ment és, ha jól emlékszem, akkor az Area18 is, de a Crusader mi?
  • RJoco
    Nincs.
    Ellenőrzés, letöltési max limit és letöltési metódus van.
    Utóbbit átállítottam alternatívára, erre elkezdte letölteni. Visszaállítottam és egy fájl ellenőrzést követően indítható a játék.
  • macleody
    Launcherben a beállításoknál volt valami p2p tiltás, nem tudom az megvan-e még.
  • RJoco
    Ha lesz értelme, akkor előfizetek egy prémium VPN-re, csak 1000 Ft és a szerver 2% kihasználtság körüli.
    WoT-ozni lehet, 30-40ms latency-vel megy, ami jó, igaz VPN nélkül. Space Engineers szerveren nem igazán megy jól, de azt még nem próbáltam VPN-nel.
    Az Elite meg sokszor problémás és sokszor kerülök a főmenübe, bár ahogy hallottam másnál is, csak nem annyira, mint nálam. Igaz, még ezt sem próbáltam VPN-nel és nem is nagyon találkoztam player-rel sem.
    A GTAO egész jól szokott futni, csak ne akarjak Heist-ra menni. Ott megint jönnek a net gondok.
    Hát majd meglátjuk. Örökké azért nem akarok én sem a hotelban lakni. És mire elkészül ez a játék is, lehet, már nem lesz gondom a nettel. Addig meg ez van...
  • RJoco
    Köszi!
  • Torzonborz
    Ja így már értem. Nem tudom ennek így amúgy mennyi értelme van mert hotspot + vpn-el szerintem már annyira megemelkedik a latency ami már a játékélményt is negatívan befolyásolja (főleg, h most még a netkód sem jó a játékban, év végére jön az új).
  • MuldR
    ISP = Internet Service Provider, vagyis a netszolgáltatód, de jelen esetben nem ez a baj.
    Az a rossz hír, hogy ebben az esetben valóban csak a VPN lesz megoldás.
  • RJoco
    Nem tudom, hogy mi az az ISP, de a netemről annyit akkor, hogy egy hotel ingyen netje, ami Hotspot-on keresztül érkezik.
    És az eszközökben tiltva van mindenféle fájlmegosztás, mint a torrent, p2p. Feltölteni lehet, pl. youtube-ra, meg hasonlók.
    Két opciót ismerek. Az egyik, hogy a utorrent-re nem kapcsolódik senki, vagyis el sem indulhat a le/feltöltés és ehhez hasonlít a játék hibaüzenete is. Létre sem jön a kapcsolat. Számomra ez a jobbik eset.
    A másik, mikor a torrent klienshez kapcsolódnak, mint a WoT frissítés esetén és egy percen belül letiltják a net hozzáférésem. Mehetek új kódot kérni.
    Próbálkoztam Space Engineers szervert indítani a gépemen, mert a net sebessége nem rossz, de akkor is letiltották a netet.
    Nem személyes, automatikus.
    Másik netet nincs lehetőségem ide köttetni. És mivel hotel, egy parabola sem lenne szép látvány a vendégeknek az ablakom alatt. Arról nem is beszélve, hogy nem is biztos, hogy jó oldalon lakom...
    A mobil net is felejtős, a szabadban jó a térerő, a szobában jó, ha eléri a tornyot a mobil.
  • Torzonborz
    A fájlmegosztás sztem a letöltésig számít, után már más protokollon dumál. De azért pl mobilneten érdemes megnézni, ha úgy elindul akkor isp hiba, ha nem akkor nálad lesz vmi sw oldali probléma.
  • MuldR
    Még mindig nem értem, a 21. században hogy tudnak ilyen ISP-k megélni.
  • RJoco
    Ok, köszi!
    Sajnos nekem kelleni fog a VPN. Próbáltam megint nélküle és ugyanúgy hibaüzenetet dobott.
    Valószínű valamilyen fájlmegosztós protokollt használhat a játék, amit a "szolgáltatóm" korlátoz. Erről tudok, sajnos ez van.
    VPN esetén viszont csak forgalmat lát, protokollt nem.
    Mondjuk ha már van single része gyakorlásra, akkor azt miért nem lehet net nélkül?
    A trainer-hez az Elite-ben sem kell net.
  • Torzonborz
    "ha majd megjelenik a játék akkor lehet in game venni hajókat."
    Tévedés, pont a mostani GC-n mondták, hogy alfa 3.1-es verzióban lehet majd hajót venni ingame (nyilván ami eddig kész van).
    Ezt is tesztelni kell szóval a megjelenés utáni vétel nem tudom honnét jött.
    AC-ban amúgy lehet rec-et gyűjteni és abból hajót bérelni de az csak AC-ban használható.
    VPN meg nem kell hozzá, más hiba lehet ott, RJoco gyere SC hungary discord csatira ott mindig van infó mindenről (no meg csekk az aláírásomat, ott is :) ).
  • RJoco
    Értem, köszi!
    Ez elég szomorú. Lehet, hogy nem Aurora-t kellett volna vennem kezdésnek hanem a Mustang-ot.
  • dimre
    Hajót jelenleg csak kemény valutáért tudsz vásárolni (támogatás nem vásárlás), ha majd megjelenik a játék akkor lehet in game venni hajókat.

Küldetések, versenyek végrehajtásáért honorálnak (UEC) pénzzel, amit a shopokban elkölthetsz ruhákra, fegyverekre ...