7978
-
ToxiMaxi #2172 Van valami refund határidő, ami után nem lehet visszakérni a pénzt? Mert ha ez a határidő a megjelenés, akkor nem értem miért kéri bárki is vissza egy fejlesztés alatt álló (Alfa?) állapotban lévő játék árát? Gondolom nem egy akkora összeg. Vagy ők azt gondolják, hogy ez sohasem lesz jobb? Ha meg kiadják és kiderül, hogy mégis csak jó játék, akkor újra megveszik? -
dereksmart #2171 3.0 előtt pár héttel refundolni nem tudom mennyi értelme van, de te tudod. :) -
Paxton #2170 Úgy látszik, ez 11 nap valami bűvös szám a Star Citizen refund esetében. Nekem is annyi lett. :) 15.-én kértem és ma 26.-án kaptam vissza a pénzem, 3 levélváltás után. Most irány a Steam store, és elverem a refund összeget .. :) -
#2169 Teljesítménytől függ mind a két játékmódban, hogy mennyi REC-et kapsz. Mondjuk avengerrel a verseny nem tudom milyen lehet, egy próbát megér. Pirate/vanduul swarmban már jól ellehetsz vele. -
#2168 Ok, köszi! Ennek utánanézek. Gondolom nyerni is kellene, hogy kapjak valamit vagy kapok akkor is, ha vesztek? -
#2167 REC-et nem kell venni, AC-ban menj multiban race, swarm meccseket és azért kapsz. Aztán az rsi weboldalán vehetsz pár hajót meg felszerelést amit szintén AC-ban tudsz használni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.24. 15:39:10 -
#2166 Ha jól látom, akkor a REC-t csak USD-ért lehet venni.
Úgyhogy marad ami most van rajta.
Az oldal fegyvereket és rakétákat le lehet szerelni, de a gépágyúra semmilyen opciót nem láttam.
Bár arénában nem néztem és open-ben is csak kívülről láttam a lehetőségeket. -
Diopapa #2165 Cutlassen ezek elég jól működnek egyébként :) -
dereksmart #2164 Mondjuk speciel nem szeretem, hogy a rakéták minden hajókáról fityegnek ha kell ha nem, de ezt lehet cserélgetni. Avenger orrgépágyúját is lekapom majd, ha karácsonyra megveszem magamnak a jobb videokártyát. :D Szóval kicsit még messze van, de ha szerencsém van, akkor egy már felpeccselt 3.0-val játszhatok. :) Diszkrét, nagy kaliberű lézerágyúkat akarok a szárnyakra, aztán ennyikeh. Az orra szerelek valami modult, nem tudom lehet-e, majd még kitalálom. Az is lehet nem engedik leszedni a gépágyút, de akkor dühös leszek, és refund azonnal és írok valami fórumra is, hogy át lettem verve, és Chris pénzmos! :PP -
#2163 Van rakéta rajta. Ha open-ben kívülről megnézem, akkor is látni. De arénában sem láttam lőni. Pedig még szedtem is össze kilőtt hajó után. -
Diopapa #2162 Egyébként van rakéta a hajón? :) Ha Arena Commanderben megnézed a loadout-ot, ott látod, hogy van-e gyárilag rakétája, meg szerintem rec-ből lehet venni, bár régen próbáltam. -
#2161 Köszi, hogy rászántad az időt!
Akkor ezek szerint nálam nem lőtt egyszer sem, mert én nem láttam semmi ilyet.
Ezt a c-s dolgot majd kipróbálom azért. Persze az is gond, ha túl messze vagyok, akkor nem lockol. Pedig egy rakétától elvárnám, hogy legalább 1 km-t meg tudjon tenni, de inkább 2-3 km is az űrben.
Majd valamikor rászánom az időt és bekonfigolom a HotasX-et. Legalábbis megpróbálom. Akkor talán nem csak körbe-körbe tudok forgolódni. -
Diopapa #2160 Pedig most direkt kipróbáltam és a leírt módon működik.. Az meg elég jól látszik, ha kilőtted a rakétát. Rendesen látszik a játéktérben ahogy repül a rakéta, plusz kis háromszög is mutatja.. Ha csak körbe-körbe repülsz az ellenséggel, akkor érdemes elindulni egy irányba, benyomni a decoupled módot "c" gomb, visszafordulni és hátrafelé tüzelni. Arra figyelj, hogy közben neki ne repülj háttal valaminek.. :) No meg mivel innentől egyenes irányban haladsz, te is könnyebb célpont vagy. :) -
#2159 Én még nem kerültem hajón kívülre. Bár olyan már volt, hogy nem akart kiengedni, csak az ágyba. Körbefordultam és akkor megjelent a megfelelő felirat az ajtónál. Némi grafikai bug előfordul az alvó részbe szállásnál.
A hajó tetszik, sikerült is vele pár feladatot megcsinálni.
Az külön öröm, hogy a szék odafordul és úgy ülök bele, nem pedig odaszenvedem magam, mint az Aurora-ban. -
#2158 Az oké és érthető is, hogy ne sorozza, de akkor sem látom semmi nyomát, hogy lőne.
A lockot még mondja is.
Mögé kerülni és ott maradni ilyen irányítás mellet nekem még nem igazán megy. Inkább csak forgolódunk. -
Diopapa #2157 A lock azért ilyen, hogy ne lehessen millió rakétát kilődözni pillanatok alatt, túl erős lenne... Komolyabb katonai gépeken a lock is gyorsabb...mögé kell kerülni és onnan kell a rakétát eregetni. Ha sikerül lockolni, látni fogod a képernyőn. -
dereksmart #2156 Nekem nagyon tetszik az avenger, a karosszériája, a pilótafülke, az hogy több helységes, hogy még keszonozás is elvileg benne van, mert a raktér keszonkamraként funkcionálhat. Egyetlen problémám van vele, hogy az alvókapszulás középső résznél térdelő állásban kell átkúszni és amikor játszottam vele pár hónapja, bugos is volt, sokszor kidobott a járműből. Várom, hogy újra építsék ezt a belső részt, szerintem eléggé adja magát, hogy ezt meg kell csinálniuk, illetve a bugot meg minimum kiszedjék. -
#2155 Nem igazán értem. Belokkolja, de azt is többnyire csak 500 méteren belül és mire belokkolná, általában már el is húzott mellettem. Ha mégsem, akkor sem látok semmilyen effektet, hogy rakétát lőttem volna rá.
Azért a rakétától többet várnék, főleg hatótávban. -
Diopapa #2154 Hosszan nyomod céloz, majd ha befogta röviden nyomod és akkor lő..... -
#2153 Az első két videóban nem láttam, hogy futott volna a játék. A Hotas-omhoz meg nem volt külön program, legalábbis sosem kellett.
Az első két videónál tovább nem néztem, mert baromira cseszi a szemem a vacak reklámja. Nem akarok fejfájást. -
#2152 Köszi!
Akkor rakétával próbálkozom még. Van amikor mintha becélozta volna, de nem lőtt rakétát, legalábbis nem láttam. -
#2151 joy beállítása star cicizenben
Oktatósorozat....
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.22. 17:37:16 -
Diopapa #2150 Rakéta úgy működik, hogy ha hosszan nyomod, akkor elkezdi lockolni. A lock time több dologtól függ, most nem mennék bele. Amikor lockolta, akkor látod a célon, hogy megtörtént. Ezután röviden megnyomod ugyan azt a gombot (pl egérgörgőt) és ezzel elindul a rakéta. A gimbal egeres irányításnál úgy működik, hogy "középen" a fegyvert mozgatod, utána már a hajó is kezd ráfordulni. De van gimbal lock, ha zavar. A villám és a tűz a két fajta rakéta zavarót jelenti. Ha röviden nyomod meg a gombot, akkor vált, ha hosszan, akkor kidob egy zavaró csalit. Vagy fordítva, most nem emlékszem hirtelen.. :D Hotast meg akkor használtam utoljára SC-ez, amikor még teljesen más volt az irányítás, szóval ebben most nem tudok segíteni... -
#2149 A HotasX-et, hogy tudom úgy konfigolni, hogy, ha hátra húzom a kart, akkor hátra menjen a hajó, ha előre tolom, akkor meg előre menjen? -
#2148 Nem rossz, de szokni kell. A rakétázást nem igazán értem. Elvileg van rajta, de nem tudok vele lőni.
A puska meg kifogy. A számlálót még nem találtam meg. Sem azt, hogy a cél hajónak mekkora a hull értéke és mennyire van lent.
És itt kicsit más jelentése van a gimball-nak. A puska forog, de célra nem tart így sem és még nagyon szoknom kell, hogy én húzom a célkarikát és nem az ellen tolja.
A HUD más, multiban zavaró, hogy pont belelóg a cset a hajóm képébe.
Amúgy tetszik, ezzel már többre megyek. Fordulékonyabb és gyorsabb is, mint az Aurora volt.
Csak ma valahogy nem igazán volt hajlandó mindig beadni a hajót.
A villám és tűz jel mit jelent? Tudok közte váltogatni, de még nem jöttem rá az értelmükre. -
Diopapa #2147 Hm, valóban nincs benne.. Pedig régen tuti volt, lehet átdolgozzák ezt is.. Egy szép nagy kinetikus pufka van az orrában, azt tuti nem szereti az ellen.. :) Van valamekkora raktere, szerintem jól is néz ki.. a 315-ről én is arra váltottam... (Mondjuk azóta Cutlassre cseréltem... :/ ) -
#2146 Ez nekem is lejött. Ahogy néztem, a Mustang Alpha sem jobb, talán csak mozgékonyabb.
Nem is hezitálok tovább, becserélem az Avenger Titan-ra. -
dereksmart #2145 Aurorában egy kétajtós helikopterben meztelen seggel üldögélsz a világűr közepén, szerintem az avengerre váltás nyilvánvaló kell legyen, miután megismerted az aurora képességeit. Annyira nyilvánvaló a váltás, hogy szerintem ez egy ilyen marketingfogás is, hogy megveszi a gamer a legolcsóbb gépet biztos ami biztos, rájön hogy szar, de hopp látja, hogy onnan a váltás egy szuper kis járműre nem is kerül olyan sokba. És ha már beleinvesztált, akkor tovább lép. :) -
#2144 Avagy nem tudom, mert felettébb érdekes.
Ha csak a hajót akarom megvenni, akkor 60$.
Ha becserélem, akkor az MR-re ír 25$-t, a Titan-ra 50$-t és nekem kell fizetnem 30$ a cserére.
Azt észrevettem, hogy minden hajónál van Insurance. Ez pontosan mit jelent? Ha lejárt, akkor kilövés esetén már nem kapom vissza? Vagy mélyen a zsebembe kell nyúlni (real vagy virtual)? -
#2143 Akkor lehet benevezek egyre az Aurora mellé. Csak 20 dodóval drágább, mintha becserélném. És, ha bejön a 3.0 a kereskedéssel meg a hajóvásárlással (de legyen csak az előbbi), akkor a 13-as raktér mégiscsak jobb, mint a 4-es.
De mégis van valami madaram harcra.
És ahogy néztem, a nagyobb hajókat bizonyos típusok között ingyen lehet cserélgetni. -
#2142 Köszi!
Sajnos a "táblázat" erősen hiányos és pl. az Avenger fegyverzetéről, hajtóműveiről semmi nincs. -
#2141 Dehogynem, az Auroránál kb minden jobb. :D Még egyszer: az nem harcra való, talán az LN az amivel nagy duzzogva mehet a pewpew. A Titan nagyságrendekkel jobb. -
Diopapa #2140 Dehogynem... Mindenben jobb... Csak azt mondom, a 300-as széria kb egy valamiben jobb mint az Avenger, hogy gyorsabb... De persze a fegyverzettől is függ, én most azt mondom ami gyárilag rajta van... 300i az "alap" változat, a 315P a felfedező, a 325A az erősebb vadász, a 350R meg a dedikált versenygép, dupla hajtóművel... Egyébként a versenypályán egy vadállat... Ha megtanulod vezetni, nagyon komoly.. De ugye a fegyverzete jelképes... Itt tudod megnézni a hajókat és a tulajdonságaikat. -
#2139 Akkor nem tudom. A nevében ott volt a 350 és mintha hasonlított is volna rá. De látásból nem ismerem igazán a hajókat és még nem jöttem rá, hogy írja ki a pontos típust. Az is lehet, hogy még sehol.
Akkor a Titan-nak nem is erősebb a tűzereje az Aurora-hoz képest?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.20. 21:50:30 -
Diopapa #2138 A standard 350-et kb bármivel le kéne tudni lőni, mert az a verseny változat. A 325A-ra gondolsz szerintem. De azt is le kéne lőnöd, Az Avenger masszívabb, csak lassabb... -
#2137 A Titan-nal milyen hajókat lehet lenyomni?
Pl. 350-est?
Mert az Aurora-val hiába lövöm, nem esik le a pajzsa. Aztán megjelenik a barátja és nekem kapáltak, ha maradok.
Sajnos a Ship Stats nem ad a Titan-ról sok infót, még az Aurora-val sem tudom összehasonlítani fegyver terén. -
dereksmart #2136 Oké. Köszönjétek majd meg neki, nézem a múltkorit se sikerült, biztos sok munka van vele, néhány köszönöm biztos jól esne neki. -
#2135 Nincs, Shed szokta csinálni relay összefoglaló alapján és az csúszott. -
dereksmart #2134 Prohardveren várom a pénteki ATV-t, még készült el, van erről infó? Remélem nincs valami összeveszés a háttérben. -
#2133 Avenger Titan olcsóbb és jelenleg használhatóbb is. A stalkernek fejvadász fegyverei vannak, nem romboló típus.