7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Wlanseraf #59 Van valami a Darkness and Light-ről van valami?:)
Igazából én már csak sandboxal vagyok hajlandó gamelni) -
#58 mernek és az a vicc hogy jó pár sandbox reménység keletről jön : Age of Wulin , ArcheAge meg ez is . :) -
Wlanseraf #57 sandbox? SANDBOX?:))) áá mer valaki ilyet csinálni?:) -
#56 A 18 megás méretet kissé soknak érzem. -
#55 Esetleg ez? Most csináltam. Bár a minőség nem a legjobb.
-
#54 köszönöm köszönöm sokkal jobb sztem. -
#53 A villódzó, reflektorral megvilágított és tűzijátékok által dicsglóriában fürdő fontot most nem találtam meg. :) -
#52 ez a felirat elég snassz.... -
#51 A válogatós úrnak:
-
#50 mindjárt jobb megoldás ha erre vagy erre esetleg az első csajosokra ráírjuk hogy Black Desert és gól -
#49 ja eddigi legrosszabb képet tegyük már ki bannernek :D -
#48 Képek alapján egyre jobban tetszik, nem az a szokásos csillivilli mmo, rendesek az állatok, a gear, az egész világ -
#47 Ez meg mehetne bannernek:
-
-
-
#44 A GW2 rendszere szerintem korrekt. Szinte zéró pluszt ad, de legalább illúziót kínál jópár pistikének, akik azt hiszik, hogy ha vesznek 500 euroért lovettát, akkor előrébb tartanak majd. :) -
#43 attól mentsen meg minket az isten. még egy micropaymentes mint pl GW2 oké de F2P....kösz de nem. -
#42 na egyre kevesebb esélyt látok a free to playre :D -
#41 Assassin Creed szintű kapaszkodási, feljutási rendszer készülődik
Volt már ilyen más MMOban? :) -
-
#39 Plusz az apró, gondolom. :D
Pl. ő
a zöld muki :)
és még csak pár non humant láttunk. :) -
#38 ööö több faj lesz : hobbit,gayelf , törpicsek , melák meg ugye ömbör. -
#37 A GW2ben pl. a "human" részt "kettéválasztották" ugye NORN és HUMAN kategóriára.
A képek alapján ...
... ez itt is megtalálható. :)
De tovább nézegetve a képeket ...
... fel-fel tűnnek nem csak human karakterek, tehát van remény.
Egy biztos, ennyire változatos fajok, mint ez is nem lesznek.
De végre lesznek hátasok! :D
-
#36 akkor ez már egyből jobb lesz az open world-el :) -
#35 De-de, unalmas játékmenettel, fix karakterekkel.
#31 Köszi szépen, most már ezt is tudom:)
-
#34 Vindictus nem egy instanszolt fos volt ? -
#33 Hát reméljük. Valszeg csak a pesszimizmus beszél belőlem, de így az első képek alapján a Vindictus féle fix karakterek jutottak eszembe. Főleg miután elolvastam az interjút.
Állításuk szerint lesz több faj is, illetve a karakterek kasztokban lesznek. A gender lock opciót pedig még fontolgatják. -
#32 Kb. ez lesz. Az, hogy főleg "human" van az első videókon? Nos, bemutatták mit tud a karaktergeneráló. Egyes képeket megnézve azonban van ott még más is, nem csak "human". :) -
#31 Nem egészen. Amire te gondolsz, az egyszerűen az open world gameplay. A sandbox MMO elméletben azt jelené, hogy a játékosok képesek a saját döntéseik alapján befolyásolni a világ haladását. Szabadon építkezhetnek a világban, hozhatnak létre városokat. A klánháborúk a területek irányításáról szólnak. Esetleg még a politikai és gazdasági rendszert is a játékosok irányítják. Sokszor nem kasztokban vannak a karakterek, hanem mindenki a játék folyamán formálja meg, hogy mi is akar lenni. Szóval sokkal nagyobb szabadságban van része a játékosoknak.
Illetve természetesen az open world gameplay is része a sandboxnak. -
#30 A képek alapján van egy olyan rossz érzésem, hogy gender locked lesz. Ami kár, mert a játék amúgy (eddig) jónak tűnik. De remélem tévedek. -
#29 csatlakozok sztem is mind sandbox :D -
#28 Ja jól néz ki. -
#27 Minden nyitott világos MMO sandbox nem? Vagy csak én nem vagyok tisztába a sandbox szó jelentésével, valaki világosítson fel.
Egyébként egész jónak tűnik. Remélem hamar kiadják európaiaknak is. -
#26 Kicsit Witcheres hangulata van. :) -
#25 nem mondtam volna meg hogy koreai tiszta európa stilus -
-
-
-
#21 -Sandbox with open world.
-Non-target combat system with active block, dodge, horse combat and combo attacks.
-Large-scale strategic pvp warfare including castles / cities with siege equipment, ladders, etc.
-Living economy, allowing players to engage in various activities such as farming, production, gathering, etc.
-Advanced system of ownership and management of real estate.
-Enhanced interaction with the NPC, for example, hiring.
-Release in Korea and Japan is scheduled for late 2013. -