15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1074 forrás?
Ahogy nézem ez a hír fake. -
#1073 tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de mivel a BF4 is húzócím lesz rajta, talán érdekes lehet...
hallottátok, hogy az Xbox One amellett, hogy a világon mindössze néhány országban lesz használható a megjelenését követően, az USA-ban is mindössze 21 államban lehet majd aktiválni rajta a játékokat? a Microsoft válasza a problémára a következő volt az USA-ban lakók számára:
“If you live in one of the states that unfortunately will not receive Xbox One support at launch, here are a few suggestions on what you can do,” said the representative, “You can relocate to a state that has Xbox One support, you can purchase an Xbox 360 which has no location restrictions, or you can wait patiently until support arrives at your state by 2015 or later.”
zseniális :D -
#1072 Ez azért sokat segít majd a csíterek kiszűrésében. -
de furcsa a standard amerikai szenzáció-központú kommentárt hallgatni egy szimpla BF round alatt... :) -
#1070 -
#1069 tudja az öreg mi a jó :D -
#1068 Spielberg igazi HC PC játékos, nem buta kontrollerrel, hanem bill.+egérrel tolja a BF4-et az E3-on :D
-
bbdc77 #1067 Jaj, de buta vagy. -
KaBuTo666 #1066 Bennem bízol még? -
kemencebalázs #1065 Hát én elég naív vagyok,és biztam még az emberekben...de vége!!
-
#1064 LVLCAP uj videojaba ket dolgot vettem eszre:1
1.) valahol a video elejen lehasalt cover mogott es meghalt. netcode...
2.) nemsokkal kesobb mintha valakit fuston keresztul spotolt volna...
Suppressionnel kapcsolatban valaki eszrevette, vagy tudja, hogy hogy is hat pontosabban? Mert akarhogy neztem a videokat sehol nem lattam vizualis jelet a suppressionnek, vagy lehet csak a szar minoseg miatt? -
#1063 bús panda vagyok ettől függetlenül :( -
#1062 Squad ficsorok stb -
#1061 Igen-igen, a "amerre mutatok, arra megy" dolog nagyon jó lenne, az tényleg egy olyan dolog, hogy igen is meg kell tanulni használni, és akkor lehet vele pusztítani, de egyáltalán nem túlerős vagy ilyesmi. -
#1060 Nem lenne rossz a soflam ha csak a palyan levo sniperek fele hasznalna ertelmesen,ha a celzokaja nem ugralna egyik celrol a masikra amikor tobb lehetoseg is van, ha nem lehetne kiszurni es elloni fenyevnyi tavolsagbol es meg sorolhatnam hogyan lehetne hasznalhatobba tenni.A javelin ott lett elbaszva, hogy lockolas nea kilott raksival lkul nem kiloheto holott mondjuk kiloheto lehetne direkt modban is aztan annyit lehetne vele manoverezni mint a BF2-ben vagy pl a rogzitett raksikilovonel.Mar ez is nagy segitseg lenne ugyanis a noobfriendly tank gadgetek mellett (termal,prox scan stb) nehezkes 10 secig ott allni szabad predakent mig ralockol soflamos segitseg nelkul. -
#1059 Jah. Az jó lenne multi előtt egy kötelező tuto. -
#1058 Valami tutorial is elférne majd a játékba, mert annyi retard játékos van, hogy publikon folyamatosan könyörögni kellett a supportnak lőszerért, medicnek elsősegély ládáért. Volt olyan, hogy az orra előtt ugráltunk és kértük a lőszert, de csak bambán nézett és nem értette mi van. -
#1057 Igen, szerintem ez egy jó megoldás. Tudjuk jól, hogy mennyire nem volt összhang/együttműködés a reconok és az engik között. Ha esetleg egy-két recon vette a fáradtságot, és lerakta a SOFLAM-et, akkor se volt biztos, hogy bemért valamit/azt mérte be amit kéne. Most ha jól láttam egy rendes kis távcsövük lesz amivel konkréten be lehet mérni amit akarsz. +1
Engiknél meg az volt a probléma, hogy Javelin nagyon helyzetfüggő dolog volt. Én is inkább RPG-t használtam, az jó mindig. Persze helit nehéz vele eltalálni, de elég gyakran közel merészkedtek a földhöz, és akkor simán. Tankokra meg direk jobb az RPG szerintem, azt nem tudja füsttel kivédeni.
Értem én, hogy miért akartak ilyen korlátozásokat csinálni, de végülis az lett a vége, hogy nagyon kevés anti-tank cselekedet van a játékban, én legalábbis így vettem észre. A reaktív meg a füst meg pont jó arra, hogy azt a néha-néha becsapódó kevés rakétát is levédje.
Szóval ez az engis RPG-s változás is +1 szerintem. Az meg hogy a Recon kap C4 et +500. BF3 mintha kicsit "hasztalan" lenne a felderítő.
-
#1056 Mintha BC2-ben is így lett volna... -
#1055 Pontosan, senkit, de néhányan még is úgy csinálnak/fognak csinálni, mintha igen :D -
#1054 Érdekes, amikor kusztomizál, akkor az RPG-nél azt írja a description, hogy követi a lézerrel megfestett célokat.. -
#1053 Egy lista, milyen valtozasok es ujitasok voltak a BF4 alfaban:
Infantry gameplay + weapons:
- Pistols: Secondary weapons (pistols) can now be customized with attachments such as flashlights and silences — no more different versions of the same guns as in BF3.
- Grenades: several types of grenades can now be equipped besides regular explosive grenades. Flashbangs, smoke grenades, and incendiary grenades were spotted.
- Gadgets: there are two gadget slots and they are shared for all gadgets in the class, meaning that you can fully customize what you want in those two slots.
- Recon class now features the “motion ball” sensor from Bad Company 2, and the Recon also carries C4 this time.
- Main weapons can be equipped with two sights — a scope and iron sights.
- Grips: there are several new weapon grips in the game, such as angled grip, in addition to the fore-grip, etc.
- Knives: there are different knives in the game, such as a shank knife, the regular Ka-Bar, and more.
- Knife attacks can be countered/blocked.
- Suppression is toned down for all weapons except machine guns.
- Water: players can now shoot while in water, and they can sprint as well. Players can dive underwater as well.
- Ammo / Med kit: there are two types of ammo and med kits now, the larger ones which constantly heal/resupply, and smaller ones that instantly heal/resupply, but are used up immediately by the soldier.
- VOIP will be availble on PC in-game.
- Battlefield 4 squads now include 5 players.
- Spectator mode is confirmed.
- Chinese faction confirmed.
- All-new voice acting for multiplayer characters.
- Reloading: if you reload a clip before its empty, you lose the bullets in the clip.
- New weapons confirmed (among others): AT4 rocket launcher, RPG-7, Stinger, M320, Saiga-12K, P90, M4, M416, and Scout Elite.
- “Perks” are given to squads depending on how well they’re playing.
Vehicles:
- New vehicle disabling feature. It’s now based on where the vehicle is hit.
- Tires can be shot out, making it harder to steer and operate a vehicle.
- Battlefield 4 helicopters now get night vision.
- Chinese Type 99 main battle tank confirmed.
- Chinese WZ-10 attack helicopter confirmed.
Commander:
- The Battlefield 4 commander doesn’t count towards overall player count, so it’s 64 players + 2 commanders.
- Mobile Commander can only be played on tablets such as iPad — no phones are supported.
- Commander can use a mini-screen to see what every soldier on the map is seeing.
- Commander can give orders to squad leaders, who can accept or refuse the order -
#1052 Szeptember vegetol tartott oktober kozepeig kb.
Most is ilyesmi varhato szerintem, de semmi konkret info nincs meg. -
#1051 a bétáról nem kotyogtak ki esetleg valamit? pálya? időpont valami:)
már nem emlékszem hogy a 3ban mikor jött a béta, talán augusztus vagy szeptember? hátha most is úgy érkezik -
#1050 Nem lesz mod support.
Mondjuk ez SENKIT nem lep meg. -
Livius #1049 Pl ez nem szar! Meg pl ez sem! -
#1048 Van olyan dolog az életben ami szerinted nem szar?:D Virágok esetleg? Vagy a punci?:D Állítom amúgy, hogy ha a PB-t nem használná a BF, akkor nem lenne szar:DDD -
#1047 Csalók mindig lesznek, itt sem lesznek többen, mint az előző részekben. A nagy esportos csapatok majd csak trükköznek, makrózgatnak, a gyerekek, idióták meg csalnak orrba szájba. -
#1046 Hát eléggé az. Szerintem senki nem fog semmi olyan dolgot írni, amit amúgy nem akarna, mert más aszonta. Max ha megkéred, hogy közvetítsen. -
KaBuTo666 #1045 Tavaly nvidia volt sli-ben. Jól emlékszem vagy elittam az agyam? Muszáj lazítani, stresszesek ezek az E3 napok. -
#1044 Az E3-as LANon a BF4 alfa CPU / VGA parositasok: AMD FX-8350 + 2 x 7970.
-
Livius #1043 Tudom hogy egy hulladák az egész DICE és EA már ilye ntéren, de legalább nem a mocskos hazugság menne 24/7 ben, hogy az e-sport az előtérben lesz, azt mégis szépen el volt titkolva ameddig csak lehetett, hogy hopp igazából van egy spectator a BF3-ban, csak hát azt ha kell az e-sporta meg kell venn majd a BF4-el.
A hitreg netkódról még annyit, ha nem változtatnak rajta a szerver odlali megoldások felé akkro megint nagy csíter bázisa lesz ennek a hulladéknak is, mivel ez a legfőbb sebezhetősége, a PB meg tudjuk hogy egy hulladék mindig is. Ha marad a kliens oldali hitreg és fos netkód, garantálható a megjelenés pillanatában a tökéletesen futtahtaó BF3 noreciol makrók és egyéb csalások már egyből BF4 alatt. -
#1042 Hát... majd az okosabbak biztos megmondják, de ha valamit kéne cserélni, az nem a vga, mivel a játék erősen CPU-t akar. -
#1041 :( néztem ilyen oldalakat ahol gépigények voltak leírva, azok szerint csak a videókarim volt kula hozzá (mármint a 3-hoz).. -
#1040 hát... mindent. -
#1039 Elnézve a videókat kb akkora lesz a gépigény mint a battlefield 3-ban így főleg olyan playereket kérdeznék akik már játszottak azzal:
Következő a gépem nagyvonalakban: 4 gb ddr2 ram, intel core 2 quad 8200, ge force 250 gts 512 mb. Ezekből mit kell újítani hogy élvezhetően fusson majd a játék? (ez alatt 50-60 fps-t értek, nem a kötelező 30-at) Nagyon szívesen játszanék már battlefieldet megint, a bad company 2 kezd kicsit unalmassá válni :) -
#1038 Na én szerintem előrendelem ezt is, remélem legalább olyan jól fog futni mint a 3.
Igaz hónapokkal ezelőtt játszottam aktívan a 3-al is. Mert az utóbbi időben annyi csítert kifogtam, hogy már inkább bosszantó volt belépni akármilyen játékba. Jó itt is elkerülhetetlen lesz majd, de de remélem kevesebb egyént fogok ki.
A másik, nem tudom, hogy mi miatt biztosan velem volt a gond, de se helikoptert se vadászgépet nem bírtam normálisan kezelni. Még a helikopter hagyján, de a vadászgépnél már csak az agyam kúrtam fel, hogy-hogy nem bírtam úgy menőverezni mint mások, egyszerűen 10 mp múlva már a földbe csapódtam vele. Igaz a netem csak 4 megás hoki, sokszor lagoltam is 24 játékos felett már élvezhetetlen volt a játék.
Annyit remélek, hogy mégkezelhetőbbek lesznek ezek a járművek vagy legalább beletennének valami "Practice mode"-ot, hogy az ember szokja a kezelésüket.
Én pl abszolút új voltam BF terén, azelőtt még a legelső BF-el játszottam pár haverral LAN-on keresztül, tehát mint új játékosnak pont egy harc közepén tanulgatn ia repülést eléggé nem móka és mulatás.
Na meg jó lenne hogy nekem ne kerüljön egy egész tárba az hogy valaki megfeküdjön. Hiába lőttem pötyögtetve, lófaszt nem ért. Mások bezzeg hamar kilőttek, mint nyulat a bokorból. Pár apróságon változtatnak még a játékban és nekem már simán megéri majd. -
#1037 végén tényleg kapunk egy Bf2 felújított változatot ,én örülnék neki:)
-
SzinesGeza #1036
"nekem háttal gugoló srác 5 méterről egy tár m16-os skulót és egy tár magnum golyót nyelt el mire meghalt"
Ezt mondjuk túlzásnak érzem, bár jó, elhiszem. Nekem viszont sosem volt ilyen problémám a kb 700 óra alatt (megjelenése óta tolom).
Bár lehet a HC miatt? :)
Érdekes módon ugyanez volt a BC2-nél is, sírtak rengetegen a hitreg miatt, de HC-n ott sem volt gond. ;)
-
#1035 Miért ne lehetne? 3ban is lehtetett.