15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Hentes75 #2715 Na,mára csak ennyi akartam. -
Hentes75 #2714 Bennarba ki is lehetne tenni : Mielőtt teleokádnád a fórumot ezt olvasd el.Nem lenne 1000 hozzászólás ugyan az. -
donatus13 #2713 De nem értem ezen miért lepődnek meg az emberek, már vagy 6 éve tolják a DLC bullshitet a kiadók, COD is, Dirt 3 stb stb, ilyen lett a játék ipar, nem fog változni már. -
BuNFi #2712 A teljes játék, a postponed contentként tálalt DLC-kel együtt annyiba fog kerülni, még picit többe is. -
donatus13 #2711 Akkor nem veszed meg:) Vagy prem nélkül, senki nem kötelez rá, érdekes én is tudok BF3 prem nélkül. -
Hentes75 #2710 BF4 15nap béta+BF3 15nap lehet meg se kell venni,mert ráunok a harcra. -
Hentes75 #2709 DICE javára legyen írva,hogy engedik kipróbálni.Hálás is vagyok érte.Nem úgy mint a többi köcsög kiadó pl. : SEGA ,nem engedi tesztelni ROME II-t.És lám-lám a / én is / a sok fan úgy is megveszi aztán 2 óra játék után meg uninstall.Ez volt az utolsó TOTAL jaték megvétele részemről.Jó,tudom vegyek 250k-ért új gépet.Ez igaz.Bár a BF3
folyékonyan fut.Akkor a Rome miért nem?Na mindegy.Többet nem veszek játékot tesz nélkül.Akármennyire is nagy név.A tesz nélküli játékkiadók farkát meg kapja be egy fogaskerékpár. -
#2708 Csak annyi a probléma, hogy nem annyiba kerül... Amúgy meg nem is kötelező megvenni. Nemtom mit kell ezen állandóan picsogni.. Nem tetszik, ne vedd meg, ennyi az egész... -
#2707 Akkor kapcsold ki a felolvasó programodat. Attól, hogy nem fogadod el, ez az igazság. 20e Ft baromira sok lesz ezért a játékért. -
donatus13 #2706 Gondold el milyen jó lesz nekünk ezt végig hallgatni még 1000 szer, mert minden szerencsétlen most ezt irkálja minden fórumra:) -
Hentes75 #2705 Így leglább meg tudum keresni a BF3-BF4 minőségi különbségét.El tudom képzelni,hogy a régi kicsi motort /ami a legjobb robolhatóság szempontból jelenleg / csak felpolíroták és hoppá már el is tudják adni mint vadi új motort.A játékért beszedik a teljes vétalárat,pedig egy pályacsomag árát éri csak talán.Mivel a pályák újak. -
Hentes75 #2704 Egész jól meghozta a kedvemet a háborúhoz ez a sok bemutató.El is kezdtem a BF3-mat ismét feltelepíteni a gépemre. -
#2703 jaaa hogy ma nem elseje van. auu. Akkor mégis csak be megyek előadásra... -
donatus13 #2702 Macro egér egyébként sok helyen bannolva van, PB észre veszi. Meglátjuk a BF4-ben tesznek e ellene valamit. -
BuNFi #2701 Magam részéről is nevetségesnek tartom, hogy kontrollerrel lehet ugyanolyan szinten fps-t játszani, mint egérrel, de az viszont vitathatatlan, hogy megvannak a maga előnyei a konzolnak is. -
#2700 Nembaj neked ott lesz kontrollerrel () egy multiplayerre kihegyezett fps. -
Igazember #2699 Jah, csak a macrozásnak, amit szinte minden harmadik ember használ 0 az esélye, hogy lebukik.
-
Borg #2698 Ez a csaló téma közel sem ekkora probléma PC-n. Ha belefutsz egybe, átmész másik szerverre.
Meg mondjuk nem kell 64-es metron játszani :) -
Newfronter #2697 Nem kell ott maradni a szerveren, vannak felügyelt szerverek is. Amúgy is PC-n az igazi a BF. -
Igazember #2696 Hát csak annyi, hogy alig lesz grafikai különbség, ellenben nem lesznek csalók.
Hiába lesz jobb a grafika, a későbbi BF-eken, (BF5 BF6.) ha csalók ellen játszol és teljesen el van cseszve a játékélmény.
Hiába van egy gyönyörű szép barátnőd, ha pocsék az ágyban, mellesleg még buta is.
-
#2695 Az is nagyon üt, hogy mennyire nem tud válaszolni :) -
Gyuszopapa #2694 Ez ütött. -
#2693 Grafikának nem sok köze van a csalókhoz, de gondolom nem tudtál más indokot felhozni. -
#2692 Magyarázd el kérlek. -
#2691 Ha van eszük, lesz. -
Igazember #2690 Akkor neked jó játékot PC-n a sok csalóval! -
tirpitz #2689 "Hát nagyon minimális különbség van, csak a grafikabuzi pixelhuszároknak számít maximum... :D" <-> "Pedig látom, csak éppenséggel kitörölhetem vele, ha a játékélmény úgy lesz egyre rosszabb, ahogy a grafika egyre jobb." Elmagyarázzam a problémát, vagy magadtól is rájössz? -
#2688 Pedig látom, csak éppenséggel kitörölhetem vele, ha a játékélmény úgy lesz egyre rosszabb, ahogy a grafika egyre jobb. -
#2687 Ilyeneket csak azok mondanak akik nem látják a saját monitorjukon full grafba. -
#2686 Hát nagyon minimális különbség van, csak a grafikabuzi pixelhuszároknak számít maximum... :D -
#2685 Ugyanúgy néz ki? bullshit. -
Gyuszopapa #2684 -
#2683 A legtöbb játék ugyanúgy néz ki konzolon és PC-n is. El lehet gondolkodni, hogy mi van lebutítva és mi nem. Hiába van 300 ezer forintos PC-d, ha nincs játék ami kihasználná...
-
#2682 Ki se jöttek és már elavultak. Mi lesz itt 6-7 év múlva...? -
#2681 Xbone-n 720p 60FPS-el fog futni... és ezért a PS4-en is erre fogják butítani. MUHAHA Epic fail. "next-gen my ass" -
#2680 -
#2679 Nagyon nagy!! :)) -
#2678 ez rohadt jó lett :)
-
#2677 csak akkor viheted át, ha LEGALÁBB egyszer Commander leszel a béta alatt :D -
#2676 Commander mode lesz?? A bétás statok átvihetők a teljesbe?