15720
  • Hentes75
    Qrva sok szerver van beüzemelve jó pingekkel.
  • BoneDragon
    Aki nem rendelte elő annak 10 órától lehet tölteni?
  • Hentes75
    Már látok a szervereken emberkéket.
  • Szabi #2752
    nem tetszik nekem ez a battlepack.. :(
  • Running
    Béta start, élményeitekről majd írjatok...
  • Newfronter
    Megy a BF4 Battlelog!
  • SötétBarom
    Na, még másfél óra? Kár, hogy nem értek rá hétköznap... :DDDDD
    Mindegy, majd mesélek.. :D
  • Running
    Flood Zone, Levolution, Driverek
  • Cris99
  • Newfronter
    Reméljük a Mantle API-t látván az Nvidia belehúz kicsit driver szinten is! :)
  • bebe78
    Remélem is,hogy jó lesz a driver mert az összes 300 feletti becrashel nekem is.Már azon gondolkoztam,hogy lecserélem atira.Amúgy szivesen mindenkinek.:)
  • RatBaG #2744
    remélem végre ez már nem fog crashelni folyton...
  • Smithwarden
    Belinkeltem banner ala egy nagyon jol osszerakott BF osszefoglalot Cris99-tol (PH BF4 topik hg).
    Aki azt gondolja, hogy semmi kulonbseg nincs BF3 es BF4 kozott, azert lehet megis talalni fog par erdekes dolgot.
  • scomcomputers
  • SergioAmigo
    ohh a kis friss ropogós driver :D
  • Fpocok
    Lock and loaded.
  • Smithwarden
    Hali.
  • Cris99
    Üdv itt is :D
  • bebe78
    Bf4 bétához nvidia driver
  • BiG G
    igen, elbasztam. előre :D
  • Kvg
    Originben van.
  • Dietrich
    és ha kinn van az államokba?
  • Szabi #2733
    vissza ? a jövőbe ?
  • BiG G
    ugyes vagy Szabika, hogy sikerult visszaallitani a geped orajat :D
  • Szabi #2731
  • Krisztiam #2730
    hát originen az van
  • oneal1
    tuti biztos az a délelőtt 10?
  • RYO21
    Nyílt betára hogyan lehet előtölteni a játékot?
  • undY1ng #2727
    Szintúgy vagyok. :D Bár én először azt mondtam magamnak, hogy BF4 a minimális újításokhoz képest tuti nem fog kelleni.. Aztán egyre több gameplay meg infokat olvasgatta már megint ugyanúgy vagyok, mint a BF3 megjelenés előtt. De tuti ezt is kb. a Sascsillag (nem tudom milyen katonai megnevezés) 50. szintjén unnám meg. :/
  • kemotox
    Jólvan előbb tanulj meg olvasni, és utána próbálj meg flegmulni. Különösen ajánlom a "minimális" és a "nincs" szavak közötti különbség tanulmányozását. (Ugyanígy tehetnél a "legtöbb" és a "mindegyik" szavakkal is.) Ez a "jaj én nem fórumozok egész nap" szöveg meg azért gáz, mert te ugyanúgy válaszolgatsz állandóan, azok után, hogy a múltkor kiosztottál, hogy miért válaszolgatok starfarernek...
  • Krisztiam #2725
    már csak 18 óra és béta :DD
    ha jó lesz megveszem, ha nem akkor nem adok ki rá pénzt :D
  • tirpitz
    Egyrészt írtál egy bődületes marhaságot, és egy hibás érveléssel úgy próbáltad igazolni, hogy egy attól teljesen független olyan dolgot mondtál, amivel a legtöbb ember egyetért.
    Másrészt ha valóban nem látod a különbséget a konzolos és pc-s grafika között, akkor a pc-s low és full grafika között sem tudnál különbséget tenni. Olyan mintha egy ember, aki nem tudná megmondani hogy az előbb friss hugyot vagy vizet ivott volna azt mondaná hogy a 2006-os Gere-féle villányi bár finom, de hol van a régi jó borokhoz képest. Remélem tudtam segíteni. Előre jelzem, hogy majd csak később tudok visszanézni, emiatt kénytelen vagyok újfent elnézésedet kérni.
  • kemotox
    Húú micsoda wall of text, de inkább válaszolhatnál értelmesen, mert tényleg nem értem milyen ellentmondásra gondoltál...
  • tirpitz
    Szíves elnézésed kérem, hogy nincs időm egész nap a fórumon lógni, de örömmel látom, hogy neked annál több van. Hiszen hozzászólásaiddal rendre csak építed ezt az amúgy is remek közösséget, szóval le a kalappal és csak így tovább! Természetesen az, hogy más értette hogy mire gondolok, nem jelenti azt hogy te hülye lennél, vagy szándékosan értetlenkednél, épp ellenkezőleg: mi vagyunk itt legtöbben hozzád nem fogható bamba gyökerek, és megtisztelsz minket, hogy hatalmas bölcsességeiddel elárasztod sötét elménket. Maradok továbbra is a legnagyobb csodálód!
  • kemotox
    Igazából nézd meg hogy mire válaszoltam és utána ugass hogy kinek milyen a stílusa.. meg te is elég kedvesen szoktál írni úgyhogy pssszt kis álszent kétszínű.
  • BuNFi
    Igazából felhagyhatnél ezzel a stílussal.
  • kemotox
    Pedig nem baromság, picsogtok, mint a kislányok.
  • JethroHUN
    Aki szerint az összes játék egyforma grafikailag PC-n és konzolon. Annak nem nagyon van joga picsogásnak nevezni amit írok. Gondolkozz mielőtt leírsz valami baromságot máskor.

• BuNFi
    Nem lepődöm meg, csak szeretem minden alkalommal eldúdolni nekik az egy-két-há! A... kezdetű dalt ezért a gyakorlatért.
  • Hentes75
    ennyit