15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Hentes75 #2755 Qrva sok szerver van beüzemelve jó pingekkel.
-
#2754 Aki nem rendelte elő annak 10 órától lehet tölteni? -
Hentes75 #2753 Már látok a szervereken emberkéket. -
#2752 nem tetszik nekem ez a battlepack.. :( -
#2751 Béta start, élményeitekről majd írjatok... -
Newfronter #2750 Megy a BF4 Battlelog! -
#2749 Na, még másfél óra? Kár, hogy nem értek rá hétköznap... :DDDDD
Mindegy, majd mesélek.. :D -
#2748 Flood Zone, Levolution, Driverek -
#2747 -
Newfronter #2746 Reméljük a Mantle API-t látván az Nvidia belehúz kicsit driver szinten is! :) -
bebe78 #2745 Remélem is,hogy jó lesz a driver mert az összes 300 feletti becrashel nekem is.Már azon gondolkoztam,hogy lecserélem atira.Amúgy szivesen mindenkinek.:) -
#2744 remélem végre ez már nem fog crashelni folyton... -
#2743 Belinkeltem banner ala egy nagyon jol osszerakott BF osszefoglalot Cris99-tol (PH BF4 topik hg).
Aki azt gondolja, hogy semmi kulonbseg nincs BF3 es BF4 kozott, azert lehet megis talalni fog par erdekes dolgot. -
#2742 -
SergioAmigo #2741 ohh a kis friss ropogós driver :D -
#2740 Lock and loaded. -
#2739 Hali. -
#2738 Üdv itt is :D -
bebe78 #2737 Bf4 bétához nvidia driver -
#2736 igen, elbasztam. előre :D -
Kvg #2735 Originben van. -
#2734 és ha kinn van az államokba? -
#2733 vissza ? a jövőbe ? -
#2732 ugyes vagy Szabika, hogy sikerult visszaallitani a geped orajat :D -
#2731 -
#2730 hát originen az van -
#2729 tuti biztos az a délelőtt 10? -
RYO21 #2728 Nyílt betára hogyan lehet előtölteni a játékot? -
undY1ng #2727 Szintúgy vagyok. :D Bár én először azt mondtam magamnak, hogy BF4 a minimális újításokhoz képest tuti nem fog kelleni.. Aztán egyre több gameplay meg infokat olvasgatta már megint ugyanúgy vagyok, mint a BF3 megjelenés előtt. De tuti ezt is kb. a Sascsillag (nem tudom milyen katonai megnevezés) 50. szintjén unnám meg. :/ -
#2726 Jólvan előbb tanulj meg olvasni, és utána próbálj meg flegmulni. Különösen ajánlom a "minimális" és a "nincs" szavak közötti különbség tanulmányozását. (Ugyanígy tehetnél a "legtöbb" és a "mindegyik" szavakkal is.) Ez a "jaj én nem fórumozok egész nap" szöveg meg azért gáz, mert te ugyanúgy válaszolgatsz állandóan, azok után, hogy a múltkor kiosztottál, hogy miért válaszolgatok starfarernek... -
#2725 már csak 18 óra és béta :DD
ha jó lesz megveszem, ha nem akkor nem adok ki rá pénzt :D -
tirpitz #2724 Egyrészt írtál egy bődületes marhaságot, és egy hibás érveléssel úgy próbáltad igazolni, hogy egy attól teljesen független olyan dolgot mondtál, amivel a legtöbb ember egyetért.
Másrészt ha valóban nem látod a különbséget a konzolos és pc-s grafika között, akkor a pc-s low és full grafika között sem tudnál különbséget tenni. Olyan mintha egy ember, aki nem tudná megmondani hogy az előbb friss hugyot vagy vizet ivott volna azt mondaná hogy a 2006-os Gere-féle villányi bár finom, de hol van a régi jó borokhoz képest. Remélem tudtam segíteni. Előre jelzem, hogy majd csak később tudok visszanézni, emiatt kénytelen vagyok újfent elnézésedet kérni. -
#2723 Húú micsoda wall of text, de inkább válaszolhatnál értelmesen, mert tényleg nem értem milyen ellentmondásra gondoltál... -
tirpitz #2722 Szíves elnézésed kérem, hogy nincs időm egész nap a fórumon lógni, de örömmel látom, hogy neked annál több van. Hiszen hozzászólásaiddal rendre csak építed ezt az amúgy is remek közösséget, szóval le a kalappal és csak így tovább! Természetesen az, hogy más értette hogy mire gondolok, nem jelenti azt hogy te hülye lennél, vagy szándékosan értetlenkednél, épp ellenkezőleg: mi vagyunk itt legtöbben hozzád nem fogható bamba gyökerek, és megtisztelsz minket, hogy hatalmas bölcsességeiddel elárasztod sötét elménket. Maradok továbbra is a legnagyobb csodálód! -
#2721 Igazából nézd meg hogy mire válaszoltam és utána ugass hogy kinek milyen a stílusa.. meg te is elég kedvesen szoktál írni úgyhogy pssszt kis álszent kétszínű. -
BuNFi #2720 Igazából felhagyhatnél ezzel a stílussal. -
#2719 Pedig nem baromság, picsogtok, mint a kislányok. -
#2718 Aki szerint az összes játék egyforma grafikailag PC-n és konzolon. Annak nem nagyon van joga picsogásnak nevezni amit írok. Gondolkozz mielőtt leírsz valami baromságot máskor.
-
BuNFi #2717 Nem lepődöm meg, csak szeretem minden alkalommal eldúdolni nekik az egy-két-há! A... kezdetű dalt ezért a gyakorlatért. -
Hentes75 #2716 ennyit