1950
  • guftabi96
    Este Development Update!
  • JonasSandor
    Itt csak skinbe vannak. Ahogy néztem rendesen vissza kell venni néhány szériában a tagokat, hogy fusson, még egy rendes gépet is megtudja fingatni, és játszhatatlanná téve.
  • Sinyo70
    itt nézz körül RaceDepartment
  • JonasSandor
    DTM-et mivel lehet működtetni hogy ott legyenek a listában?
  • JonasSandor
    Kipróbáltam 104 kocsival na azt már nem bírja totál lenyírja a játékot.
  • Sinyo70
    inkább Spa , LeMans ,Nurburgring és ott ahol sok több géposztályos verseny van. Szerintem amúgy 20 AI bőven elég . Még ott is szívás az időmérős feltartás miatt :( az AIW fájlok első soraiban van a " grid " ott legördítted pontosan látható hány darab van .Lehet ha hozzá adsz még akkor használja is . Csak figyelni kell a pozicióra , egy próbát megér :)
  • JonasSandor
    Pályák méretét megnézted? Hungarolingen pl 24-nél többet nem enged mert azokat a pályán kívülre rakja be és nem a kanyarba mért?
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2019.07.27. 18:52:00
  • JonasSandor
    Köszi megnézem, hát igen egyszer már láttam,hogy egymás hegyén hátán vannak időmérőn. De azért kitudnak jönni csak sok idő.
  • Sinyo70
    az összes széria állítható csak a pályákon álltalában nincs ennyi box " 54 " ez gond lehet főleg időmérőn.
    a pályák gdb . fájl-jában van a " Max Vehicles = " itt változtathatsz.
  • JonasSandor
    Igen azt láttam, de a pályáknál korlátozva vannak. Első körbe 54 nascarral próbáltam az elején kicsit beröccent, de utána tartotta a 90 körüli fps-t. Majd 154-el akarom kipróbálni azt bírja e:D:D:D
    A lemansi 13,620 kilóméteresen tudom csak tesztelni, másiknál ki lehet venni a limitet?
  • Sinyo70
    igen ott vannak ! onnét kéne nekem a REIZA23.srs file és a REIZA23.tga file !
    Amúgy az srs fileban tudod maximalizálni is az ellenfelek számát
    " Max Opponents = "
    felülről a 15. sor kb !
    Csak ha nincs annyi AI akkor Klónozza őket ,
  • JonasSandor
    Pályákon is lehet?,hogy több kocsi tudjon menni rajtuk?
  • JonasSandor
    Megvannak máshol voltak. A series mappában.
  • JonasSandor
    Sokkal kevesebb a mappa mivel csak alapjátékom van meg.
  • JonasSandor
    Nem más.
  • Sinyo70
    Neked nem ilyen a könytár szerkezet ?
    AMS
    Utoljára szerkesztette: Sinyo70, 2019.07.23. 20:01:26
  • JonasSandor
    Nekem itt nincsen semmi ilyesmi.
  • Sinyo70
    Hát nem éppen steamen --CODEX -es
  • ManoNegra
    Gondolom Steamen van meg a játék, csak csinálj egy fájlellenőrzést, és helyreállítja.
  • JonasSandor
    Ja pedig a boxbahajtás tankolás kerékcsere adja a legnagyobb élményt meg hogy bekapcsolod a törést.
  • Sinyo70
    Nem nagyon szoktam hosszú versenyt nyomni úgy h a kör visszavételes problémával még nem találkoztam. Max 20 perc egy futam álltalában.
    Viszont szeretnek egy kis segítséget kérni a Series mappából kéne nekem egy eredeti REIZA23.srs file és a tga -ja . Volna valaki olyan szíves feltölteni ,valaki aki még nem modolta szét az eredetieket. véletlen felül írtam a Clio modal és most bekavart a sorrendbe
  • JonasSandor
    Ja értem köszi. Kamionokat akarnám kipróbálni, de dlc-kként kezeli amit felraktak a modderek, és nem működik. Belehet állítani, hogyha lekörözés van akkor visszavegyék a körüket?,nagyon zavaróak tudnak lenni, miattuk nem telik el egy kör se és újra bent van a biztonsági autó.
  • Sinyo70
    E:\Program Files (x86)\Automobilista Brazilian Touring Car Classics\Series\ itt vannak az srs fájlok , amit a képen látsz !
    ha van commandered akkor F4 és szerkesztheted és mented simán kilépéskor.
    ha nincs akkor jobbklikk az srs fájlon és tulajdonságok , állítsd be a notepad -ot alapértelmezett alkalmazásnak .
  • JonasSandor
    Hol vannak ezek a jegyzettömbök?
  • JonasSandor
    Formula e-t nekem is csak egy alkalmam volt kipróbálni, azóta nem.
  • Sinyo70
    Lehet sikerült megoldanom , sorban átneveztem az srs és a kapcsolódó tga fájlokat is ,pl F1 2019 ről REIZA95.srs -re a tga-t is !
    A 34.srs az utolsó hivatalos nálam na meg a 99 ez az All cars -os.
    Ezért 99 -tól lefelé ( 98 , 97 stb .... ) adtam meg az új nevüket. Ja és töröltem az ID és Order bejegyzéseket is a fájlban. Amíg ezt nem tettem a Formula E mod nem akart megjelenni. Ezeknek mi a szerepe amúgy ?? Már mint az Order és ID számoknak ?

• JonasSandor
    Okés az jó.
  • Sinyo70
    Köszi a választ.
    akkor kűzdök tovább , ha rájövök valamire h mi okozza ,megosztom majd :)
  • JonasSandor
    Nekem is ez van és igen soknak csak úgy lehet nem rakja be rendesen képpel.
  • Sinyo70
    pl most tettem be a WCP F1 2019 modját az megy ,de csak all cars alatt találom meg és az ikonja ennek sem jeleneik meg.
    1.5.16 verzió
  • JonasSandor
    Mit szeretnél belerakni attól függ.
  • Sinyo70
    Sziasztok.
    Olvasgattam de nem találtam a gondomra magyarázatot.. :(
    Az volna problem , hogy ha be teszek egy modot duplázódik a már működők icon-ja .
    Na és persze amit betettem az nem megy,és nem is látszik :( nem igazán látom át mit csinálok rosszul .
  • JonasSandor
    Ez a körös visszavétel jó lenne mert csak feltartja a többieket. Meg mért nem veszik észre, hogy nincsen üzemanyaguk?,ezért ma is kb 12-en estek ki, ennyire sík hülyék vagy mi?
  • JonasSandor
    Ha lehet akkor kipróbálnám, illetve mi az hogy ha leköröznek nem vehetem vissza a körömet?,what de fuck.
  • JonasSandor
    24 órás futamot le lehet állítani és folytatni?
  • ManoNegra
    Én befizettem rá, amúgy is megvenném.
  • sertrex
    Anyagilag megérte a PC1, az biztos. Én is sok mindent vettem, más játékokat is, az abból bejövő pénzből. De nem ebből a szempontból mondtam, amit, hanem mert egyiknél se volt meg az újdonság varázsa, vagy már szinte ráuntam, mire kijött az 1.0. Volt hogy menet közben már jobb volt, mint a végleges. Vagy voltak olyan tartalmak amik nem kerültek végül bele a játékba még DLC formában se. Szóval jó lesz így új progiként. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.30. 14:51:15
  • Alexease
    Nekem szerencsem volt es/vagy nincs rossz atapasztalatom.

Az AC a legelejen olcso volt, rengeteg minden jott hozza, es kesobb sok jofajta DLC is ocso lett. Es sokat hasznaltam.
    A CARS fejlesztesi -tamogatas is "bejott": ingyen lett hozza minden DLC, ingyen volt a CARS2 es meg egyebeket is vettem belole (pl. rF2 vagy iR tartalmak).
    Az ACC-vel sincs gondom. A legelso arert tokeletesre sikerult, es meg tuti csinalgatjak egy ideig.

Persze, minden programnak van hibaja vagy hiannyossaga, tokeletes semmi sem lesz, de ha csak azt nezegeti az ember, akkor sose fog semmit hasznalni:D

Ezt mondjuk en sem vennem meg vakon 120$-ert (vagy 100$-ert, mert megvan az AMS+DLC-k). Megjeleneskor jo lesz 40$-ert, aztan majd kiderul, kell-e hozza majd a tobbi DLC is.

De ha valoban ez volt a korabbi Bonanza-s tamogatos program (es egyelore ugy nez ki igen), akkor az akkori 75$ mar nem faj, annyiert jo volt/van az AMS es DLC-k (bar azt valszeg a GSC miatt [is] volt), es jo lesz "ingyen" a full AMS2+DLC is:D
  • JonasSandor
    Én se szeretem a korai hozzáféréseket nálam is csak megjelenés után játszik. Megjelenés után lesznek benne ezek a nascar puma wtcr tcr stb szériák?, Verseny közbe beiktatva piros zászló és újraindítás után felállni a rajtrácsra úgy mint az f1-ben lenne csak sosincs lehetőség megnézni milyen lenne.
  • sertrex
    Úgy látom nem csak a Madness-t vették át SMS-től hanem a teszter árképzésüket is, legalább is ami a PC2 alatt volt. Itt se kell számolni túl nagy tömegek jelentkezésével.
    Én csak a megjelenéskor veszem meg. A PC1 óta nem igazán van kedvem beszállni egy készülő progiba, bár itt nem lesz olyan hosszú a teszt/fejlesztési időszak. És az Early Accesstól-tól is elment a kedvem az AC/ACC után. :P Szigorúan megjelenés után. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.30. 11:29:34