Automobilista - Reiza Studios

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
A season pass-ban azt hiszem igen, minden benne van, ami később jön az is.
lac coo
Az alapjatek+ seassonpassban benne van minden ami van es amia kesobb meg jon hozza ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Menj bele a mappába és a gamedate mappát másold a főkönyvtárba.
karikusz
Hát akkor valamit én nem csinálok jól. 😞 Valami videó félével tudsz nekem segíteni?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Sikerült berakni 2016-os de ha túl sok az ellenfél a hátsó régió nem tud elindulni mert kirakja a pályán kívülre.
karikusz
Hát én akárhova teszem nekem nincs a pályák között. Megnéznéd nekem, hogy neked sikerül-e?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Mert nem oda kell rakni hanem az alapmenübe és fellülírja a gamedata mappát.
karikusz
Leszedtem ezt amire azt írják, hogy jó, de hiába teszem a Location mappába nem ismeri fel. rfactoros fórumban van, lehet, hogy csak abba jó. .😞

Lehet nyomni az időmérős versenyt elindult a 12 héten át tartó esemény.
Csak 91-es van.
karikusz
Sziasztok!
Én vagyok pancser, vagy még nincs Hungaroring pálya? Ha van akkor tudna valaki egy linket küldeni hozzá? Köszönöm szépen ! 😉

loooool
Alexease
Ivo es lereszegedo bajnoksag, negykezlab hazamaszo sprint futamokkal😊
Ingy2
sör virsli<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Holnaptól milyen bajnokság lesz?
Valaki tudna egy Bairein pályát........sehol nem találok::::::

köszi
Lehet tolni az f1 2017 demót.
Kijött a 1.3.5-ös update.
hogy kell beállítani a szervert, hogy lehessen nyomulni ketten? mert nem megy ledobta a szerver amit kiválasztottam.
Nem szeretek csak a hangjuk miatt akarnám nyomni olyan izgi mikor hallod azt a dübörgést sikító motorzajt 😄😄
Alexease
Frissitettek a motor meghibasodast es egyebeket.
A modokat nem frissiteik vagy csak kesobb. Ne szenvedj a modokkal, van benne minden auto ami kell. Ami gyari, az tutin ki van dolgozva. A modok kerdesesek, csak "mas formaju doboz" miatt szenvedni felesleges.
Bar, ahogy olvasom, te szeretsz szenvedni😄DD
Az új frissítés előtt semmi baja nem volt.
TheGreenDoom
használd a kuplungot 😄

No speed No party.

Van egy mod aminek sebességváltáskor lehal a motor az mitől van?,eddig semmi baja nem volt.
125 köbcentisek az amelyiken szokott lenni egy 24 órás lemans verseny franciában vagy hol.
Alexease
Az milyen gokart (0.2 km/h)?! Annal gyorsabban kuszok😊)
Ingy2
Milyen 13 km pálya?
A boxkiállást nem néztem mert 20-30 as versenyeket tolok majd lecsekkolom.

gokartal a 13 kilóméteres pályát majdnem 63 óra alatt lehet teljesíteni XDXDXD
Én egy 71-es évjáratú kocsit próbáltam ki és beszarás volt, mindenki esett kelt a pályán. 😄😄
Boxkiállás megjavult már?,vagy még mindig használhatatlan szar?
Ingy2
Ku...nagyon jó lett, élvezetes a kis szappanos doboz (Aussie Racing Cars) Ádelájdon.

b-type
- Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks

Ezt megnézem 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Info, video, changelog: AUTOMOBILISTA – BUILD 1.3 AND ADELAIDE TRACK RELEASED

Azert vannak fejlesztesek is, pedig az S397 "sajat project" (rF2) miatt egy esetleges "lassulas" elofordulhatna.
- Implemented audio reverb (static for now) & added option to customize reverb level from audio menu
- Added new sound effect filters & altered doppler effect
- Expanded audio options & reprofiled volume sliders
- Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks
- Adjusted marbles spacing offline to reduce FFB rattling
- Added dynamic road shader for road surface dust (currently implemented at Adelaide, Oulton, Caldwell, Brands, Jacarepagua Historic and Montreal Historic, VIR, Kansai, Imola)

Ingy2
<#eljen>

Megjött az 1.3
Kijött egy új széria.
Ez most került bele?
Ez a boxkiállás miatt játszhatatlan az egész mindent ki kell kapcsolni.
Ez a tankolási beállítás egy bug hogy nem jönnek tankolni senki?,meg az ellenfelek kihullanak mert nem tankolnak?, eddig nem volt ilyen míg nem jött meg ez a kamionos update.
Ezzel a tankolással mi a retkes kurva annya van?,kimegyek a boxba és baszik tankolni.
A wtcc-ben mért fogy ki a benzin az ellenségeknél?,hogy tudom behívatni őket is a boxba? 57-ből a 29-dik körben hullottak ki.
Jó hamar berakták a forma 1 idei szezonját😄😄
bezonyám
A lényeg, hogy működik. 😊
Na 64 bittel hasít az automobilista a wttc-nek is van hangja mikor kanyarodok, a 32 bit volt a ludas egy nagy szar már.
Gondoltam hogy 32 bittel már játszhatatlan a játék.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.01.02. 18:13:35
Multit én akarnám kipróbálni ha lenne vevő rá amiket feldob oda nem tudom hogy kell rácsatlakozni.
Olyasmi lehet mint raceroom vagy inkabb jobb
Teljesen jó nem zavaró.
Tükröket lenne még jó állítani
lac coo
Van rendes harom monitoros tamogatas ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!