Automobilista - Reiza Studios
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Én vagyok pancser, vagy még nincs Hungaroring pálya? Ha van akkor tudna valaki egy linket küldeni hozzá? Köszönöm szépen ! 😉
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
köszi
A modokat nem frissiteik vagy csak kesobb. Ne szenvedj a modokkal, van benne minden auto ami kell. Ami gyari, az tutin ki van dolgozva. A modok kerdesesek, csak "mas formaju doboz" miatt szenvedni felesleges.
Bar, ahogy olvasom, te szeretsz szenvedni😄DD
A boxkiállást nem néztem mert 20-30 as versenyeket tolok majd lecsekkolom.
Boxkiállás megjavult már?,vagy még mindig használhatatlan szar?
Ezt megnézem 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azert vannak fejlesztesek is, pedig az S397 "sajat project" (rF2) miatt egy esetleges "lassulas" elofordulhatna.
- Implemented audio reverb (static for now) & added option to customize reverb level from audio menu
- Added new sound effect filters & altered doppler effect
- Expanded audio options & reprofiled volume sliders
- Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks
- Adjusted marbles spacing offline to reduce FFB rattling
- Added dynamic road shader for road surface dust (currently implemented at Adelaide, Oulton, Caldwell, Brands, Jacarepagua Historic and Montreal Historic, VIR, Kansai, Imola)
Gondoltam hogy 32 bittel már játszhatatlan a játék.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.01.02. 18:13:35
Teljesen jó nem zavaró.
Tükröket lenne még jó állítani