1938
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
JonasSandor #970 Van egy fájl de kurva sokminden van benne. -
Timbu #969 Nézd meg a játék könyvtárait (ahova telepítve van, vagy a documents and settings-be is szoktak létrehozni maguknak), szokott lenni log fájl, amibe kiírja, hogy mi a baja. -
JonasSandor #968 Fullosan ledurtam és vissza egy fikarcnyi mod nincsen még rajta. Eddig ilyen nem volt sose.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.06.05. 22:12:56 -
#967 Gondolom teljesen gyari cucc, nem masolgattal bele semmi mod-ot es egyeb barkacs dolgot?! -
JonasSandor #966 Mihez kezdjek vele így? -
JonasSandor #965 Ez az hogy nincsen semmi azonnal kivág. -
guftabi96 #964 Inkább a hibaüzenetről küldj képet -
JonasSandor #963 Kontroller volt az irányítás azokat állítottam be addig. -
JonasSandor #962 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=500be_ll_t_s_01.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=672Be_ll_t_s_02.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=937Be_ll_t_s_03.png
Ezek vannak eredetileg. Mit állítsak be rajta?
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.06.05. 15:56:53 -
JonasSandor #961 Ez is bug akkor én még nem csináltam csak egyszer bajnokságot, és tényleg kurva jó lenne. -
unrealnoise #960 Nah nekem is kezd teli lenni a tököm. Csinálok egy custom bajnokságot, erre mindig egy előző, még korábban generálit minis bajnokságot tölt be. Akármit csinálok. Ez kurva jó, mert igazából a custom bajnsokág az egyik legnagyobb érv a játék mellett, már reinstalláltam az egészet, hátha valami szemét beakadt, ez se használt...
A CustomSeasons mappában a C meghajtón is csak az az általam generált fájl van, amit az istennek nem tudok elindítani. Komolyan mondom vicc... -
JonasSandor #959 Beállításokon meg nem csináltam semmit akkor majd holnap megmutatom hogy állítottam be mára elegem volt egy teljes délutánt elbasztam vele feleslegesen. -
guftabi96 #958 Nálad lesz valami gubanc, másnak tökéletesen megy. Reiza fórumon se láttam, hogy panaszkodtak volna, hogy nem megy. -
JonasSandor #957 Hát a tört verzióval is ugyanaz a kidobós ezzel a patchel, úgyhogy a patch van elbaszva, amíg nem frissül a játék addig játszhatatlan marad, kár érte mert nyomnám a nascarral. Ezt sűrgősen ki kéne javítaniuk. -
JonasSandor #956 Ha nem lesz jó sehogy sem megnézem törtbe hogy működik-e. -
JonasSandor #955 Elbaszták a patchet vagy mi az isten?????
Ezen az új gépemen is mikor nyomtam év elején még ment rendesen, most meg semmi, így parkolópályára marad mert nem lehet elindítani semmit. Teljesen elbaszták az egészet, remélem még idén kijön a motorváltás és újra neki lehet futni. -
JonasSandor #954 Eddig nem baszakodott simán tudtam vele nyomni. -
JonasSandor #953 144 fps-sel simán vinné. -
unrealnoise #952 Néha szarakodott nekem, volt hogy bizonyos Hz-re állítva a megjelenést nem indult el. Tényleg nem. Átállítottam, és ment... Most már jó szvsz.
De volt, hogy rákattintottam az indításra, és se kép, se hang, volt hogy csak 3. vagy 5. startra reagált a cucc...
Mostanság mondjuk nem szarakodott nekem, mondjuk most olyan sokszor nem is indítottam el. -
JonasSandor #951 Modok nélkül is teljesen alapokkal se működik nálatok elindul a játék?
A motorváltás miatt nem működik? -
JonasSandor #950 Nem működik az eredeti szériákkal se mért? -
JonasSandor #949 Nekem a gyári tartalmak nem működnek mielőtt betöltené a pályát kidob. -
#948 Nekem nem indul el, már újra is telepítettem, fájl ellenőrzést is futtattam steam-en, de semmi. -
JonasSandor #947 Most telepítem újra a játékot meg a modokat kedvem támadt szórakozni a nascarral megnézni hogy megy billel, mivel a speedlinkes kormányom használhatatlan foshalmaz. -
guftabi96 #946 Én, amikor először láttam ezt, akkor egy pillanatra azt hittem, hogy az rF2-ből látok egy képet. Nekem nagyon az ugrik be erről a képről.
Biztos, hogy nagyon jó lenne az rF2 engine alatt, viszont azzal dobnák az egyik nagy előnyüket, miszerint egy kenyérpirítón is jól fut, miközben teljesen vállalhatóan néz ki.
Egy S397-Reiza kooperációt én is szívesen megnéznék.
-
unrealnoise #945 Ha rF2-es engine-ra költözne a progi, az nagyon jó lenne. De ez szerintem így anyagilag nem érné meg, sokkal jobban hangzana, egy AMS2.
Mondjuk sokkal jobban örülnék, ha a két fejlesztőbrigád végre összedolgozna, mindenki nyerne szvsz vele...
Az rF2-nek szüksége lenne tartalmakra, jól kidolgozott pályákra, stb, az Automobilista HUD az még oké, de a menü az valami förtelmes, még a nagyon régi GTR2 is jobb szvsz nála... Ilyen szinten az rF2-re készülő UI mindent vinni fog, brutálisan igényes cucc lesz.
Viszont ha csak AMS2 jön, időjárással, napszakokkal, stb, jobb menüvel, meg ilyesmi, akkor azonnal instant vétel lesz...
Idén lehet jön a (nagy csönd ellenére is) a Simbin féle GTR3, jön az ACC, jön az iRacing-re az AI, pofásodik az rF2, és még ez is...
Igazából mindegyiktől sokat várok. Nagyon sokat. Mondjuk az iRacing az istenes lesz offline, ennyi tartalommal, most vettem elő vagy 10 év után először a nascar racing 2003-at, és hát etalon a cucc... sokat fogom idén nyomni, amíg az iR nem kap AI-t...
Meglepit leginkább a Simbintől várok. Nagy a kuss, és sokan szerintem temetik őket, de én nem féltem annyira a csapatot. Lehet az ACC korábban kezdte a promót, és lehet, hogy a Simbin kicsit benézte, de az is lehet, hogy simán kijönnek egy olyan trailerrel az E3 alatt, amitől becsokizunk, és lehet simán sokkal nagyobb, és tartalmasabb lesz, mint az ACC az elején. Grafikára sem várok tőlük különösebben rosszabbat.
Kíváncsi vagyok a Reiza mit lép... -
guftabi96 #944 Some exciting new things coming up in the horizon...
-
JonasSandor #943 Meghallgatták az imáimat belerakták végre hivatalosan is a nascar szériát is. -
JonasSandor #942 Legalább ingyenes? -
guftabi96 #941 Kint az 1.5.1!
Drift és még sok újdonság -
guftabi96 #940 Talk & Drive 32 (drift) -
JonasSandor #939 Jót multiztam egy angollal, de 100%-kos sérülési beállítást felejtsétek el mert mindig kiestek. -
JonasSandor #938 Meg a rajongói modok. -
guftabi96 #937 Ez után már tényleg nem fog jönni semmilyen nagyobb update, max hotfixek, apróbb patch-ek.
-
ManoNegra #936 Azt hittem nem lesz több frissítés. Új játék nem jön tőlük? (Lehetőleg VR támogatással) -
guftabi96 #935 Hamarosan jön az 1.5.1!
-Drift mód
-Super F-Dirt
-Téli Buskerud
+ Steam Akció -
JonasSandor #934 Első verseny ezzel a szériával
Jelenleg futó szerverünk:
PerfectSim Liga HUN/ GT3
Jelszó: PSL
30 perc practice
10 perc qualy
2 perc warm up
10 perc verseny
Felvetőkörös állórajt
Segítségek:
TCS max: 2
ABS max: 2
Minden más Off -
JonasSandor #933 Indycarosat kipróbáltátok? -
mumus70 #932 -
JonasSandor #931 Na végre a boxkiállások is a valóságnak megfelelnek, 2 körön bellül mindenki kijött tankolni utánam. Mondtam én hogy mire befejezik a játékot addigra kigyomlálnak minden hibát. Számomra most lett teljes értékű játék belőle.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.01.01. 19:52:57