Automobilista - Reiza Studios

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivan embereket is raktak végre a boxba kijövet?
Formula e milyen?
Hol mert nem jöttem rá és jó lenne nagyon.
Azt hiszem igen
Kár pedig jó lett volna, biztonsági autót be lehet állítani az egyedüli versenyekbe is?
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.12.06. 15:41:53
Meglökte pont a jobb hátsó sarkát az autónak, és már ki is billentett, semmit nem tudtam csinálni olyan gyorsan történt minden.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.12.05. 20:54:08
Neked ment vagy te pöckölted meg a hátsó kerekét?
//www.youtube.com/embed/b1HlNBxg-qk
Az mondjuk tetszetős nekem hogy hibáznak is szép számmal, megforognak a fűben, meg kimegy a boxba néha előlem valaki a 2. körben.... Nem vonatozás van egy vonalban végig :p
Alakul ez. 103 %, és az utolsó 5-el tudom tartani a lépést! Igaz az élmezőny már messze messze jár..... :D :D
Nekem még a 70%-kos is kihívás volt amíg benem döglött a gépem.
Alexease
Az AI erosseg mellett az agreeszivitast is erdemes allitgatni, es ha van (mar keverem a dolgokat:P), akkor az AI limitert (catchup-szeruseg) is feljebb huzni. Egyedul az R3E-ben van adatpive AI (de a rendszer ugyanez az ISI), ami versenyenkent (vag ytalan verseny kozben is), folyamatosan hozzad hangolja a mezonyt.
Én is hátulról vagy max középről szeretnék, de vagy otthagynak már az első szektorban, vagy én hagyom ott őket fél gázon.... azt szeretném, hogy max 1 mp-be legyek az időmérőn hátrányban, és a versenyen egyforma sebességgel menjünk, hogy kicsit melósabb legyen az előzés. De ha ebben a játékban sem lehet ilyet ahogy az összes többiben sem, akkor kezdek kétségbe esni a fejlesztők képességei miatt így 2017 végén.... miért ekkora kihívás ez nekik? :P
Alexease
Az AI beallitasnal az elsodleges szempont, hova akarod magad pozicionalni a mezonybe es milyen versenyeket akarsz futni. A legjobb, ha a startoknal a kozepmezonyben vagy, kell tamadni es vedekezni, van akcio, es (talan) lehet elozgetni nehanyat. Elol lenni es gyozni nem sok ertelme van AI-val szemben:D

En neha ugy allitom be, hogy idomero alapjan az elso harmadban legyek, de a versenyen hatulrol indulok:)
Sziasztok! Szerintetek hány százalékon reális kb az AI? Egy napja szarakodok vele, 80-90 % körül 4-5 mp-vel nyerem az időmérőket, ha feljebb teszem, akkor meg 6 mp-ket kapok, köztesben meg csak 2 mp-vel vagyok gyengébb... még azért próbálgatom.
A videókártya hogy csinálja mikor már halldoklik?
Rendben, akkor nem csak nekem rossz. Jeleztem én is, plusz az egyik Chevy V8-as Metalmoro AJR-ben V10 van.
Nem megy nálam sem, jeleztem a Reiza bug topikban.
Annyit megnéztem benne még hogy most már full magyar.
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a Buenos Aires No 7 pálya megy-e neki? (ez gyári tartalom). Az összes Buenos Aires layout megy, ez viszont nem. A töltés végénél kifagy a játék.
nem jó ugyan olyan szar.
Ingy2
driver nullára leirt utána újra install nem segít?

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Az összes játékom meghalt nem indul el a menüje is 1 fps-sel megy meghalt a gép?
Megérkezett az 1.4.9-es patch.
Lényegesebb változások:
-Kész a turbó modell
-Új autó: Metalmoro AJR Prototype
-Új HUD
-RedBull Ring 2017
Megkaptuk az abu dabi nagydíjat lehet nyomni.
Steam akció!
Alapjáték: 14 euro
Alapjáték + season pass: 20 euro
//www.youtube.com/embed/MgGMA-eiZuM
Újabb AKCIÓ!
Alapjáték: 10$
Alapjáték + Season Pass: 20$
Season Pass: 15$
Köszi az infót.
A Racedepartment-en kívül itt is találhattok pár viszonylag jól megcsinált pályát
Linkek a videók leírásában. Nem egy Patrick Giranthon minőség, de aránylag jók.
+
EEC pályák.
Ahhh... benedvesedtem... :D

www.smart-bus.hu

Ez a turbó dolog micsoda?
Grafika tuning?
Aztarohadt most telepítettem újra a gamet megnéztem a bajnokságot és elindult most már működik. Nem tudom mitől de megjavult.
Jött egy 28 pályás 41 féle változatos megapack.
Bekerült az idális ív.
Azt nem néztem na nem baj milyen az irányítása?
De írták, a Season Pass Steam oldalán elég régóta kint van, hogy ez lesz a csomag egyik DLC-je.
Nem írták előző az ingyenes volt mikor belerakták az amarót vagy mi volt.
Te hogy-hogy nem tudtad hogy fizetős lesz? :D

Nem tudom. Viszonylag új vagy a játékban? A season pass-t először 5$ majd 10$ ért jóárasították tavaly.

Esetleg ha be akarsz fizetni a season pass-ra akkor itt olcsóbb mint steamen: https://forum.reizastudios.com/pages/buy-automobilista/
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.10.07. 14:24:57

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

Fizetős a dlc basszus. Nehezen frissült a játék is.
Most lett a frissítés
nem jött még.
"Note on V1.4.8 release coming up (and in general for every update release): we have set up a Steam Beta branch with the current v1.4.76 as an option to those of you with a league race tonight who don´t want to risk Steam auto-updating to V1.4.8 (make sure to opt out back to "none" once you´re ready to update)."
(facebook post link)
Ezek szerint ma jön az 1.4.8
Nincs ott a kocsik a menübe.
Megpróbálom és a bajnokság mért nem működik?
Én úgy tudom 3 fájlt kell telepíteni:

Első ez: https://mega.nz/#!TkxU0KxI!VWT_GH9_46s5sGmAeukXroclB81aVH9RmGxIZXor5fA
Ez az alap mod. Letöltöd és bemásolod a játék könyvtárába.

Második: https://mega.nz/#!DwQ21LTJ!Mt-XLGaQVm28tfARZ151Pocoqpy4LHoma3oPOuSWalw
Ez a frissítés az alap modra. Letöltöd és bemásolod majd másolás közben minden fájlt felülírsz.

Harmadik: https://mega.nz/#F!mpgByLbD!DEnHA3_R0i5HmYMDfRLjZg
Ebből a mappából le kell tölteni a EEC Shared textures fájlt. Majd bemásolni és felülírni mindent vele ami ütközik.

Az EEC safety car és a showroom opcionális letöltés.

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex