1944
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#1743 Több millió légy nem tévedhet... :D
Nekem bárki bármit mond, ezt egy félig árkád játék, pcars volt és maradt is, igaz az AMS srácok azért tettek bele nem kis munkát....
Ettől még jó, én élvezem, de semmivel sincs magasan egy F1 vagy Dirt rally felett ...
És hogy ki a troll... meg sem említed a játélkot csak jössz személyeskedni,,.,, De ahhoz is láma vagy ! :D kapaszkodsz amibe tudszz, legtöbb saját kitalációd! :DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.10.19. 12:01:58 -
Solt #1742 Ők régóta szeretik egymást, emiatt laccoo szerintem direkt gerjeszti a feszkót... néha úgy érzem, hogy unatkozik és ezzel szórakoztatja magát. Kinéz magának valamit ami sokaknak tetszik és elkezd szembe pisilni... PH-n most a Fanatec tulajok a kiszemeltek, minden szar amit a Fanatec csinál, főleg amióta MOZA-ra váltott a TM-ről... de elég csak megnézni az aláírását, sok mindent elárul, hogy valaki küldetésének érzi mindenhova becipelni a politikát. A tűz a lényeg, nem az építő vita... :) -
#1741 Hát akinek termésezetes az, hogy egy 500 LE autó alig forog ki ,annak akkor jóezígy ! :DS
Élvezetes játék, de a szimektől ez nagyon messze van....
mindenki nyugtathatja magát, hogy űberszimmel játszik ,de nem ... :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.10.19. 11:16:49 -
#1740 Mivel előbb a forza horizon-hoz, majd az F1 2023-hoz hasonlította az AMS2-őt, ezért úgy voltam vele, hogy Ő egy előre elhatározott céllal írta be ezt ide, ezért inkább nem fárasztottam magam azzal, hogy reagáljak, de örülök, hogy valaki megtette. :) -
#1739 Az ugye megvan, hogy a gyári tartalom még mindig folyamatos fejlesztés alatt áll?
Majd ha a Reiza kijelenti, hogy végzett mindennel és már nem fejleszt semmilyen fizikával kapcsolatos dolgot, akkor lesz érdemes ilyen "mélyen szántó szakmai" értekezésbe kezdeni. Továbbá a visszajátszás sincs még olyan szinten, hogy ugyan azt mutassa, ami a gameplay. Sokat lehet erről olvasni az AMS2 fórumon. Továbbá a felfüggesztés, a gumi és az ehhez kapcsolódó dolgok még mindig napirenden vannak, ugyanúgy mint az ideális ív fizikai viselkedése vagy a fékezési mechanizmus is átdolgozás alatt áll. Ráadásul az autók és a pályák készültségi szintje se egyenlő.
És végül, de nem utolsó sorban, az hogy az AMS2 még nem tökéletes az nincs összefüggésben azzal, hogy az F1 játékok mennyire árkádok vagy mennyire nem azok. Ha az AMS2-őt megpróbálod lehúzni, attól nem lesz jobb az F1 23. Sőt az már marad ilyen, amilyen. Viszont az AMS2 folyamatosan javul minden egyes frissítéssel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2023.10.19. 10:04:01 -
#1738 Nézeggettem...Vezetn iszerintem inkább árkádos mint szim.... Gyak semmi tétje nincs se a gázadásnak se a féknek, ha valami történik is mindent lazán meg lehet fogni mint ha csak Forza Horizon lenne...
autó alja ezeréves ütközésmodellt használ, ezért is tették jó magasra nehogy leérjen az alja mert szar az egész....Néhány modban rendesen lent van, ott vannak is gondok vele ....:
ezektől függetlenül jó szórakozás,,, Csak pls ne árkádozza már le ezek után minden AMS vérszimes az F1 23 -ast, ami ffb-n kívül mindenben jobb ennél ! :D
-
JonasSandor #1737 Azok közül csak az addlock van. Na most nincs ott hálisten. -
#1736 Nálam nem, de lehet van köze ahhoz a 3db reklám blokkolóhoz ami a böngészőhöz van adva :D -
JonasSandor #1735 Ha megnyitom ezt nálatok is bejön egy köcsög reklám azt nem lehet kiixelni? -
#1734 Automobilista 2 - Modding
Ez a fickó jó modokat csinál. Igaz, hogy mind PC2 tartalom, de teljes mértékben kihasználja az AMS2 fizika adottságait. És elég szép tartalmat kínál. -
#1733 A Project Cars Modding Team vegyesen készít hozzá modokat. Egy részük PC2-ből, más részük a saját készítésű. De a 2023-as Indicar mod, a KAOS Modding Team-től teljesen saját építésű. Pályákat egyelőre, (de valószínű, hogy ez végleges, mert Reiza se akarja támogatni), csak a PC1-2-ből integráltakat tudnak beletenni. -
akosmakos #1731 Én próbáltam már a Content Managert hozzá, a videó alapján végigmenve a folyamaton valóban viszonylag egyszerűen lehet bepakolni a kocsikat pályákat. Igen egy-két kivételtől eltekintve PC2-es cuccokat teszik hozzá. (amt eddig láttam) -
JonasSandor #1731 Na az jó, a kocsik közűl a nascaros a kedvencem. Ha pályákat is lehetne jó lenne az 1 be rengeteg van, csak sok a hibás is közte. -
#1730 az F1 ....jól emlékszel .. -
#1729 Nem éppen ez volt az egyik fejlesztés és újdonság, vagy keverem az F1-el? :) -
#1728 Vissza? Mihez képest? Gondolom, nem az rFactor első részéhez készült Automobilista MOD projektként induló MOD-olhatóságra gondolsz!
Az Automobilista 2 egy másik engine, még ha valahol mélyen a gMotorra is épül, de eltávolodott tőle már annyira, hogy ne egy engine-ről lehesen beszélni, nem véletlenül Madness Engine a neve.Egyébként pedig ezen a téren is van előrelépés, a korábbiak tól eltérően, nem csak autókat lehet a játékba pakolni, hanem már pályákat is, igaz ezek jellemzően a korábbi Project CARS pályái, amiből jó, hogy volt legalább 3 rész, de legalább lehet és már Tool is készült hozzá: Automobilista 2 Content Manager
Hozzáteszem, én még nem próbáltam. -
JonasSandor #1727 Moddolhatóságot hozzák vissza. -
#1726 Október végére ígértek egy újabb nagy frissítést, amiben többek között, a gumik további finomhangolása, a futómű hangolása és egyéb fizikai velejárók hangolásán lesz a hangsúly és az AI is frissítve lesz. Év végéig szeretnék a fizikát majdnem végleges állapotba hozni. Azért majdnem, mert mint tudjuk azon mindig lesz mit polírozni. -
#1725 elég komoly hiba, hogy nem tudja számolni ha az autó alja leér vagy fennakad valamin.. .így tényleg mindenen átmegy mint a tank... -
#1724 El nem bírtam képzelni, hogy mit szeretnél, de közben rájöttem :) -
#1723 Próbáld itt! Vagy itt.
Olyan verzió nincs amiben benne lennének a DLC-k.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2023.09.30. 18:24:47 -
#1722 CD jeyt hol lehet kapni, olcson, dlc kell együtt? -
#1721 Erre mondják a nagyok, hogyha mindent meg tudsz fogni, akkor nem vagy elég gyors. ;) -
JonasSandor #1720 A VR az még nagyon gyerekcipőbe jár még 7 év után is. Nagy baromság csak. -
#1719 Meg, minden fillért,, Teljesen más játékokat kaptam :) Áldom az eszem, hogy nem VR-re basztam el a pénzt , hanem erre ! -
JonasSandor #1718 Az 1-be megtudja nézni, hogy lehet multizni vele? Most néztük egy taggal nem látjuk egymást. -
#1717 Igen, most olvasom a PH-s Kormányos topikban :) Korábban napi szinten benéztem oda is, de az utóbbi időben kimaradt. Nem egy olcsó játékszer ahogy nézem, de remélem megérte és ki tudod majd használni! -
#1716 Moza ..... -
#1715 :Hű, még nagyon reggel lehetett :D:
Milyen kormányt újítottál?
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.09.14. 08:43:34 -
#1714 Kipróbálás én is ág új frissutest, teszteltem az új kormányt.. tényleg mondent meg lehet fogni. A korábbi hülyeség, higy meg agyig eloretolt feketével a hátulja csúszik meg... az wtf..... -
JonasSandor #1713 Az jó, csak nascar széria is benne lenne, meg az 1 pályái amit eddig kidobtak hozzá. Biztonsági autó hogy muzsikál? -
#1712 Nem. De az első rész tartalmából sokat átdolgoztak a második részhez. Ráadásul mod formájában még a PC2 tartalma is lassan átkerül az AMS2-be. -
JonasSandor #1711 Ezt az első részt át lehet ültetni a 2 motorjára? -
#1710 -
#1709 Automobilista 2 V1.5 Physics Development Update
-
#1708 Faja ! -
#1707 Közben megkaptam az asszonytól szülinapomra, úgyhogy rámegyek :) -
JonasSandor #1706 Nálam a nascar széria a menő. -
#1705 A CMf1 most remek lett... -
#1704 Nekem az a bajom, hogy korábban ez érzésre volt sokkal jobb is. Még Mi is beszéltünk róla, hogy ez vagy az a jobb, miközben én szimuláció terén inkább az AMS2 mellett tettem volna le a voksomat, de én eddig ezt, a nagy fizikai UPDATE ellenére inkább rosszabbnak érzem mint jónak.
Nyilván, tegyük hozzá gyorsan, hogy én csak az említett 2 szériát próbáltam, és azokat is csak emlékezetből hasonlítottam össze, de én akkor is éreztem ezt sokkal, de sokkal jobbnak mint az F1-et, de most érzésre, rosszabb annál.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.07.16. 16:23:31