5939
  • Ra1n
    Bocs igaz, kevertelek Inkvizítorral...:)
  • Fpocok
    Nem hazudok... ez tényleg nagyon jó pl az én szemszögemből! De akkor is igaz a másik :)
  • BoneDragon
    Hát barátocskám ezt benézted, mert nem írtam ilyet.
  • RYO21
    Miért ne lehetne szebb? :D
  • Ra1n
    Maradjunk annyiban hogy aki képes olyat leírni hogy a GTA3 szebb az inkább tengermélyen kussoljon és ne okoskodjon kössz....:D
  • TomDantes
    Remélem neked lesz igazad, jó lenne két ilyen sandbox játék PC-re
  • Caliph
    értem , én viszont azt gondolom nem fogja a rockstar kihagyni a pc-s piacot.Lehet hogy tévedek.
    Kiderül:)
    Na de vissza a watch dogsra :)
  • TomDantes
    Az a baj, mindenki félre érti ha ezt mondom, és jön a vita, és nem akarom ezt a vitát újra kezdeni. De azt gondolom, hogy nagyon valószínűtlen, hogy jönne. Persze lehet tévedek, de nem tartom valószínűnek. De tényleg minden megeshet, anno az Alan Wake-et kimondottan PC-re szánták, aztán bejelentették nem fogják PC-re kiadni, majd mégis kiadták. Hát szóval bármi lehet.
  • koschwarz
    Nem gondolja, tudja.
  • Caliph
    ugye nem gondolod hogy nem a gta 5 nem fog kijönni pcre?:D
  • TomDantes
    Hát arra várhatsz...
  • TomDantes
    Skyrim? Mindenhova be lehet menni és nem csak egy városból áll...
  • Shep
    A garf már adott hozzá :D
  • Caliph
    de ott van pl a gta san andreas meg a gta4 (5el majd pcn játszok,addig várok)
    hatalmas terület rakás lehetőség,változatos küldetések nem kis humorral fűszerezve,rohadt jó történet stb...meg lehet csinálni csak akarni kell:)
  • koschwarz
    Pont ezért vagyok mérges a Ubisoftra az AC-sorozat miatt, mert az első részek még elég történet-orientáltak voltak. Aztán elkezdték ezt a Brothetrhood-os dolgot, de OK...elmegy. Volt egy harmatos 3. rész, aztán ez a 4. rész, ami elsőre marhára jópofa, királyság a kalózkodás meg a hajózás, de közben egyszer csak azt veszed észre, hogy totál érdektelen az egész.

Régebben a történet vezérelt "csőjátékok" idején mindig a szabadságért meg a több tartalomért könyörögtünk, most meg átestek a ló túloldalára, tartalom és szabadság van, csak éppen immerzív történet nincs, ami hajt előre, hogy megcsináld a 30. ugyanolyan küldetést is...
  • BoneDragon
    Most hogy így írod, tényleg 0 infó van. Lehet megint elhalasztják fél évvel, hogy ps2-re is meg tudjon jelenni.
  • grebber
    Mégsem lesz akkora szabadságunk a Watch Dogs-ban?

Rohadjak meg meg a kampány rendesen. Ilyen 0 infokat szórnak ki és ott van továbbra is a középpontban a game!

"Morin szerint ugyanis nem lesz lehetőségünk például arra, hogy minden egyes épületbe bemenjünk majd a Watch Dogs virtuális városában, noha természetesen néhány kiválasztott helyre azért betörhetünk a későbbiekben."

Ilyen játék nem is létezik,szóval nem is várta senki ezt.
  • TomStorm
    Igen és mindegyiken úgy nézett ki ahogy kell.
    Most érdekes módon megjelenés elött 2 hónappal van 1 video WD esetében.
    Akkor vonatkoztassunk el a grafikától.Mégis hol a jó francba vannak a tesztek,hírek,gameplay,multi vagy az esetleges Promo videok??
    Nincs itt semmi bassza meg csak a nagy semmi itt megjelenés elött.VICC kategoria komolyan.
    Már én is ott tartok,hogy nem érdekel a graf.na de maga a játék?Mégis milyen?Ki az az Aiden és mit csinál telefonnal a kezében?
    Lehet egy titkos ügynök vagy valami de írjanak már a játékról könyörgöm..
  • grebber
    Urban legend!Ha nem lennének konzolok akkor végre megtanulnának kihasználni azt ami van!

ÁÁ ettől az AC4 "upgrade"-től agyfaszt kapok.
    Nincs semmiféle upgrade. Meglett ugatva jön kenyérsütöre is pc-re is next genre is.Jött is.

De attól még hogy valami jön tetrisre még a csúcs kategoriás verziót nem kell butítani.
  • Evoluti0N
    Ebben egyetértek, azonban ha nem lennének konzolok és 2 havonta kéne gépet fejleszteni, akkor meg azért sírna mindenki.
  • TomStorm
    Igen ennek nem így kellene lennie csak az a gond,hogy amíg kiadják prev.gen-re is addig ez visszatartó tényező grafikában.
    De még mindig ott van AC4 upgrade példa next.gen-re ami milyen jól sikerült már,tehát tudják a fejlesztők.
    Az,hogy WD grafikus motorral mit lehet kezdeni,már kérdéses.Előfordulhat,hogy semmit és akkor "szopacs mivel anno választották ezt az engine-t mikor még sehol nem volt next-gen.

Én még mindig azt mondom,hogy PC-n k..va jó lesz viszont konzolon meg nem
  • grebber
    Ezzel nyugtatgassad magad, mert látom jó érzéssel tölt el téged.

"A konzolok visszafogják a fejlődést" Ezen is jót röhögtünk.

• BoneDragon
    Te vagy a másik fele.
  • Fpocok
    A konzolok visszafogják a fejlődést. Csak az nem látja, aki nem akarja...
  • grebber
    Ez amit elmond kerek perec baromság.
    Attól még hogy megjelenek okosgyűrűre is nem jelenti azt hogy a csúcsukon megjelenő (pc, ps4, xbox one) verziókat butítani kell.

• BoneDragon
    "Azóta sok fórumon folyik a vita a Watch Dogs című játék grafikájának butításáról, melybe bekapcsolódott az Epic Games volt pályadizájnere, Cliff Bleszinski is. Elmondása szerint azért kellett lebutítani a játék grafikáját, mert a program megjelenik jelenlegi generációs hardverekre is."

Ha már más fejlesztő is bekapcsolódik a témába akkor azt tényleg lebutították. De rain mindjárt megmondja, hogy csak a napszak más, mert ő szakértő.
  • grebber
    Sajnos azt 100%-os biztonsággal kijelenhetem ,hogy az első 2-3 óra után miután már széthekkelted még a jövő hetet is töménytelen unalomba fog fulladni az egész
    (Ne legyen igazam)
  • Ra1n
    Így érthető..Bioshock és Borderlands is egy full monoton repetitív tartalommal bélelt játék...

A Bioshockban egy ideig a hanguat visz mindent majd 1-2 óra után az egész átmegy egy monoton Bigdaddy vadászatba...A Borderlands pedig az FPS-ek MMO-ja, harmatsztori, dögpusztító unalomig ismétlődő nulla primitív küldetésekkel, az egészet csak azt tartja életben ha többedmagaddal tudod tolni jó hangulatban...
    Az AC4-el is pont ez volt a baj, hiába a tartalom, ha egyszer egy része semmit nem ér csak bele lett rakva hogy legyen (lásd pl kereskedelem,karakterfejlesztés)), és a küldetések színe java gyakorlatilag mindig ugyan az csak más helyszínen más szereplőkkel...Monoton ismétlődő dögunalmas, hiába a tartalom ha a fő és mellékküldetések is unalomba fulladnak, nem beszélve arról hogy maga a játék rengeteg olyan elemében butult ami régen az egész játék varázsát adta, például a harcrendszer nehézsége (régen jóval nehezebb volt, jelenleg annyira gyenge hogy a karakterfejlesztés is értelmetlen mert alapemberrel bárki levágható bármilyen mennyiségben), vagy a "járókelők" cselekedetei, tevékenységei esetleg reakciói a tetteinkre, akárcsak az ellenfelek reakciói...Régi AC-ben nekedtámadt 4-5 ellenfél eleve nehéz volt lekaszabolni őket seb nélkül, de miután a 4-5 emberből lekaszaboltuk majdnem mindet a többiek nem ostoba bunkóként próbáltak csakazértis levágni az esélytelenek nyugalmával, hanem pánikszerű menekülésbe kezdtek, akárcsak a járókelők....

Ha már tartalom akkor GTA 5 aminek minden pillanatát élveztem, ritkán ismétlődő feladatok/jelenetek,ellenben tömve tartalommal fő és mellékküldetések tekintetében egyaránt... Elég magasra tette a lécet amit nem hiszem hogy a watchdogs megüt de talán a sztori és talán a multi rész hozni fog hasonló szintet...Talán.
  • MerlinW
    Ízlések és pofonok. Én alapvetően nem szeretem az FPS-eket, (pár kivétel van, mint Bioshock vagy Borderlands). Szerintem nem is nagyon játszottam 20 percnél többet más FPS-el az elmúlt 5-6 évben. Sosem kötöttek le a COD, BF, Crysis, FC és hasonló játékok.
  • Tikal #825
    FC3-at messze jobban élveztem mint az AC4-et, az egy jó játék volt, végig is toltam...
  • Tikal #824
    hát én meg nagyon remélem hogy jobban megerőltetik magukat. AC4-ben élveztem a hajókázást, de a béna csaták miatt hamar meguntam azt is, a 34. szigetre kiúszás után meg a kövesd és hallgatózd küldetések után már a pokolba kivántam a TARTALMAT is, mert nekem ez nem az. Ha legalább a kereskedelmet jobban kidolgozták volna....
  • Tikal #823
    jaa nem, rohadt sok a REPETITIV tartalom! egészségedre.
  • grebber
    Aztán ki tudja lehet annyira sikeres lesz, hogy ez is évente lesz majd meg a dlc-k külön gameként jönnek stb
  • TomDantes
    Össszetenném a két kezem, ha annyi tartalom és mellék szál is ilyen minőségben lenne benne mint az AC4-ben! Azt hiszem Ubi-ék marha jól tudnak sandbox játékba tartalmat vinni. Egyik AC se panaszkodhat ilyen téren( és most nem a fő szálra gondolok) vagy a Far Cry 3, nem gondoltam volna, egy voltaképp szimpla szigetet is megtudtak tölteni ha nem is AC4 méretkeben de lett benne tartalom. Ezért szavazom meg a bizalmat.
  • Ra1n
    Ha azt nézzük hogy az egész játékban nincs más csak: Lopakodj valaki után / Öld meg a célpontot / Süllyeszd vagy foglald el a hajóját / lopakodj be egy területre a raktárig és ürítsd ki, és mindez folyamatosan ismétlődve dögvész unalomba fulladva, kiegészítve a tengeri hajókázással + peca + mélybúvárkodás ahol csak úszni és cuccokat összeszedni kell a tengerben...Nos nincs.
    A kereskedelem bele lett b*szva, mindenhol minden ugyan az és ugyan annyiba kerül, a karakterfejlesztésnek nincs értelme, a hajófejlesztés meg max akkor érdekes ha az unalomba fulladó mellékküldetések és hajólövöldözősdi érdekel....

Az AC4-et egyedül a kalózvilág és a hangulata vitte el valameddig, de egyébként egy dögunalmas vész az egész....
  • MerlinW
    Tehát azt mondod, hogy az AC4-ben kevés a tartalom? Az vicces:)
  • Tikal #818
    ja trololol, ezért halasztották fél évet, mert tele volt a játék tartalommal, mi? :D
  • MerlinW
    Trololololol
  • Shep
    Ja, tényleg :) Mondjuk ha itt is úgy kell majd a 6 giga akkor nincsen gond :)
  • Solid Snake
    :)