5939
-
Inquisitor #1054 Másik fórumban linkelte valaki ezeket a képeket.
Valaki elregélné nekem mi van rajtuk?
Például ...
Itt mire is lő a srác?
Itt konkrétan mi is történik?
Ez meg igen érdekes és nagyon spoileres kép ...
És ezeket mind az új trailerből szedték ki jótét lelkek. Szóval lesznek itt meglepetések ezek szerint. reméljük jó sok. -
Csokiturmix #1053 Ez a kép a realitás
-
Csokiturmix #1052 Andersen már meghalt, nem? -
#1051 Ja jó nagy ubi bullshotok :D
Utolsó 3 kép az... Ilyenekért büntetnék. -
TomStorm #1050 Ezek a képek.Nem semmi.The Secrets Behind Watch Dogs’ Next Gen Exp..
-
#1049 volt róla szó, hogy opcionális, le lehet tiltani..
-
Evoluti0N #1048 Akkor csak én emlékszem rosszul, vagy értelmeztem rosszul? Ugyanis nekem úgy rémlik, mintha valami olyasmiről is lett volna szó, hogy ha szinglit játszol, akkor abba is bele tudnak csatlakozni játékosok és hátráltatni, segíteni, beleavatkozni. Mintha az első videóban, ami anno felkerült a netre a játékból - valamelyik expóról - ilyesmi lett volna. -
#1047 jah, jah, még szép, h egy Sony videó nem a többi gépet rakják ki.. -
#1046 Sony videó, box sincs ott... -
TomDantes #1045 Az lényegesebb hogy itt mi van!
És az van május 27, PC. -
Borg #1044 Nemtom másnak is feltűnt-e, de a végén egy betű nincs a PC releaseről.. május 27-re csak PS3+PS4 van... -
TomStorm #1043 Nem.Az ki van zárva,hogy ennyiből álljon.Az alapok fognak hasonlítani AC multihoz.
A többi ahogy ahogy írtad,ilyen dolgokat kell minimum beletenni és nagy valószinüséggel benne is lesznek,tehát a lényege nem az egymás öldöklése lesz a mérvadó hanem a különböző feladatok.
Amitől tartok legjobban a különféle többjátékos módok hiánya.Vagy open world és azon belül kell felvenni a küldetéseket esetleg Deathmatch.
Nekem bármelyik megfelel HA az változatos.
Az biztos,hogy skilleket tudunk fejleszteni multiban.Ezt még egy kérdezz-felelek rovatban olvastam és ez már tetszik:) -
VJP #1042 AC multit nem ismerem, de ha csak keresd meg a másikat úgy, hogy téged nem vesz észre, az elég unalmas lesz...
Azt el tudnám képzeli, hogy valaki vigyáz az adatokra egy gépen, a másiknak meg el kell lopnia észrevétlenül. -
TomStorm #1041 8 játékos freeroam.Vagy 2 csapat vagy mindenki ellened van.Inkább ilyen "rejtőzz és keress" stílus lesz.Lehet AC multihoz fog hasonlítani szerintem bár bizakodok benne,hogy annál azért komolyabb lesz.
Alapból kevés az a 8 játékos.Remélem a csúszás óta a multira is ráfeküdtek.
Én elvárnék egy GTA5 szintet,akkor biztos durva lenne -
VJP #1040 Lehet tudni a multis része pontosan mit takar? -
bendáj17 #1039 Egyetértek veled. Majd kiderül milyen is lesz. Nekem a lényeg hogy jó legyen a történet, és menjen a gépemen :) -
#1038 Mire gondolsz? Miért érezné magát hülyén bárki a videó miatt? -
#1037 Na megnéztem én is az új videót, és eddig nem szóltam bele, de én is azon a véleményen vagyok, hogy majd meglátjuk, hogy fog kinézni ha kijön. Amúgy meg szerintem teljesen jól néz ki így (persze azért az első videók azok jobban odab@sztak) de teljesen jó ez látvány ami a videóban van, SŐT még örülök is neki, mert így remélem normálisan fogok tudni játszani a játékkal, és nem kell diavetítést néznem. -
#1036 Ja sokat árt neki, hogy crossgen cím sajnos, mindenesetre a város elég élőnek néz ki. -
TomStorm #1035 Vannak különbségek a videok között.Pontosabban volt egy amit sok idő elteltével adtak ki és ami tényleg szar volt a többihez képest:D
De most már ismét jókat nézhetünk.Siránkozásnak oka volt azért lássuk be..
A mostani videokra se mondhatom,hogy hú micsoda next-gen élményt fog ez nyújtani de nem is kell.Ezt így elfogadom,tetszik is.Multiplatform és javukra legyen írva tényleg mikor nekiláttak még sehol nem volt Next-gen de ettől függetlenül megkapja mindenki.
WD esetében még nem is de AC Unity első videó első percében a "Next-gen itt kezdődik" felirat kicsit erősnek látszik de ha bevállalják hát rajta:)
WD-nál ilyen szó sincs és nem is volt azért a javukra legyen írva -
TomStorm #1034 Jó igaz végülis,már tényleg mindenkinek van:)
-
#1033 Remélem az elmúlt pár száz hsz-ben siránkozó egyén elég hülyének érzi magát most:) -
#1032 Okés. Köszi! -
Evoluti0N #1031 Non-player character. Értsd: minden olyan karakter, amit nem a játékos irányít, hanem a gép. -
#1030 Oké, mi az az NPC? -
#1029 Miért mai világban mi van? :D -
#1028 Ki is írta, hogy Vice City szintű a grafika? :D -
TomStorm #1027 Minden NPC-nél lesz telefon?Azért remélem nem így lesz:D
Az oké hogy feltörjük az összeset akár na de ne mindenki okostelefonnal rohangáljon már -
TomStorm #1026 Így rendben minden,TETSZIK jöhet -
#1025 Watch Dogs Q&A
Q. Are there day/night cycles in the game?
A. Yes, there is a real time day and night cycle. Time of day is not scripted.
Q. What weather systems can the player expect to experience?
A. We have a lot of different weather possibilities from sunny and calm, to stormy and rainy. Wind, rain, fog and clouds all have several degrees of intensity and are all systemic.
Q. How do you manage to ensure every NPC is unique?
A. Every NPC has unique qualities that distinguish him or her from others in the game. There are over 3000 character kits and an almost infinite amount of unique profiler possibilities.
Q. How many concurrent NPCs can there be?
A. The number of NPCs players can encounter at one time depends on a variety of factors like time of day and location. If it’s mid-day, then players will see more NPCs going about their busy lives. At night, we have fewer NPCs reflecting the patterns we see in the real world. The downtown core of Chicago is also a busier area with lots more citizens than a more industrial region, for example. Our main goal was to ensure that the world feels as alive as you’d expect in a major city like Chicago. And of course, the next gen consoles allow us to place more NPCs in the world than we’ve ever been able to do in current gen consoles.
So it’s hard to give specific numbers, but rest assured, the city will feel alive like players have never seen before with many unique NPCs populating the city.
Q. Can you hack absolutely every NPC in the game?
A. Yes, every NPC can be hacked. Based on their profile, a variety of hacks are possible. You can also hack elements in the world to influence the behaviour of NPC’s around.
Q. What different environments can the player expect?
A. Chicago is a rich and diverse city and we want the player to explore every inch of it There are 6 different districts in WD, all with really different looks, types of NPC’s and vibe.
Q. How many different vehicles can the player drive?
A. Over 75 different vehicles from bikes to compact, heavy, muscle, off road, SUV, luxury cars, or speed cars, all of them with their own realistic physics.
Q. How many difference hacks are available in the game?
A. Over 100 hacks. -
#1024 Nah, ez a trailer már meghozta a kedvemet a játékhoz! :) -
#1023 kabbe, most akartam :D
Jól néz ki. Remélem modderek csinálnak hozzá John Reese skint. -
#1022 Új videó
-
RYO21 #1021 Ha csinálok egy alreget "házigazda" néven az úgy elég lesz? -
#1020 Felesleges lenne akkor a sok okos besértődne és nem lenne egy db hozzászolás se!
-
Evoluti0N #1019 Tényleg kéne ide egy házigazda. :D -
#1018 nem vagyok benne biztos, h láttad már egy 50" plazmán...nem kérdéses a grafikai színvonala, a játék...na az már más kérdés -
#1017 :DDDDD szakadok rajtad -
RYO21 #1016 Tudom, azért írtam oda az utóiratot :D -
TomStorm #1015 Korán vetted meg.Jövő ilyenkor már lesz is értelme az új konzoloknak vagyis akkora talán kedvére válogathat az ember.Nem mint most,hogy ezt a pár játékot szinte kötelező megvenni mert nincs más.
De "sírásnak" helye nincs,ti vállaltátok be:D