5939
  • TomStorm
    Eddig tetszett amit láttunk annak is adtunk hangot meg is dicsértük de most ha látványba rosszabb v.mi akkor arra mit írjon az ember?

Na Pc-s videot a népnek de nagyongyorsan:-)
  • Shep
    A sokkal többet érnek persze nem szó szerint értendő.
  • Shep
    Persze de ezek a fajta reklámok sokkal többet érnek, elég csak megnézni a topicot, eddig alig írt ide valaki, most meg boldog, boldogtalan meg akarja mondani ,hogy mennyire szar már ez az egész de azért majd jól eljátszogat vele mindenki ha kijön, és talán még meg is veszik páran.
  • MerlinW
    Hát eddig majdnem $70 milliót költöttek a játékra, valószínűleg ment ebből reklámra is pár millió:)
  • Shep
    UBi jól csinálja, egész jó kis reklámot nyomott 0 pénzből.
  • Ra1n
    Nem lepett el, csak továbbra is teljesen más napszak/időjárás melletti képeket videókat hasonlítgatnak páran miközben egy kis nedvesség és köd + esti fények igencsak meg tudják dobni az összképet. A nappali graffal pedig semmi gond messze az eddigi sandboxokhoz képest. De nekem 8, ha a játékmenet jó lesz már megérte várni rá, addig meg lehet fröcsögni de gyakorlatilag senki nem tud semmit.
  • speed01
    :=)
  • MerlinW
    Soha sem volt úgy.
  • speed01
    Amúgy nem úgy volt hogy AC Black Flag motor fut alatta?
  • speed01
    Szerintem tűrhető grafika. amúgy meg a játék menete a lényeg, a játék élvehetősége! :)
  • BoneDragon
    Szegényt ellepte a rózsaszín köd. :(
  • Fpocok
    Ott írja, hogy a ps4en tolta. Mit nem értesz ezen?
  • TomDantes
    Akkor rossz. Akinek meg jó a szeme és ennyire kiakad, legfeljebb nem veszi meg. Ezt tudnám javasolni.
  • Ra1n
    Mondjon az amit akar, de a videóban gyakorlatilag két teljesen különböző látványvilág szerepel mert a játék az egyik pillanatban szép a következő pillanatban ronda, és abból kiindulva hogy a minap kirakott trailer is X360-ból való....
  • Tikal #680
    igen, rossz ha nem látod...
  • Shep
    Ne tőlem kérdezd.
  • TomDantes
    Ezt én megértem, csak egyrészt de mondom, lehet az én szemem rossz, de nem látom csúnyának ezt hiszti. Másrészt, látta már valaki a játékot élőben?
    Szóval van olyan is, hogy hú videókon szép a játék, élőben meg már nem annyira. Meg kellene várni míg megjelenik, és nem előre hisztizni, hogy csúnya, miközben szerintem nem lett csúnya. Igen, azt elismerem hogy vannak különbségek, a lent belinkelt honlap képei alapján. De ha így nem emelik ki, fel se tűnt volna. De szerintem inkább kicsit elmosódottabb nem pedig csúnya
  • TomDantes
    Azzal sincs semmi bajom...
  • gergou
    Azért csalódottak sokan, mivel ez a grafikai szint a PS3/X360-as GTA5 grafikai minősége alatt van next gen, vagyis PS4-en. Bár én továbbra sem hiszem, hogy ha 1 éve futott PS4-en a korábbi grafikával, miért érné meg nekik jelenlegi generáció alá butítani. Teljesen értelmetlen. Csak kevesebb eladott példányszám lesz belőle.
  • RYO21
    Nem, hanem a piroskocsis az, ahogy ki kellene néznie, a sárga kocsis pedig a jelenlegi grafika.
  • TomDantes
    Egyébként szerintem semmi gáz a grafikával ,csak egy hülye az interneten elkezdte mondani, hogy szar, és a sok egyéniség, mind elkezdett rá bólogatni, úgy hogy még egy percet se játszott a játékkal. És most mindenki ezt fújja. Lehet tényleg csúnyább, de én tényleg nem értem mi az ami csúnyább és igen láttam azt a honlapot, ahol ezt elemzik de szerintem butaság. Na szóval ha csúnyább is, azt tartom lehetségesnek PC-n skálázható, lehet feljebb is venni a grafikát.
  • TomDantes
    Jó, és akkor mi az ami nincs rendben? Mi ez a cirkusz?
  • Fpocok
    Nooooooooooooooooooooooooooooooope
  • gergou
    Csak egy kósza gondolat volt, nem kell tovább rágódni rajta :)
  • Ra1n
    X360-ból...
  • Shep
    A piros autós rész szerintem is rendben van de ez főleg a sötétnek köszönhető :)
  • MerlinW
    És mindezt egy 50 dolláros termékért?:)
  • TomDantes
    Mi a megtévesztő benne?
  • MerlinW
    Kikérem magamnak:) Ha jó a játék én megveszem:)
  • gergou
    A fene tudja, manapság egy jó ügyvéddel, meg sok pénzzel bármilyen tárgyalást meg lehet nyerni :D
  • MerlinW
    Ha a hivatalos megjelenés UTÁN feltöltött videók nem tükrözik az általad megvásárolt termék minőségét, ugyanazon a hardveren, amint a videó készült, akkor mehetsz a fogyasztóvédelemhez és megnézheted a multimilliárdos vállalat vs. gergou ügyét. Vajon ki fog nyerni?:)
  • TomDantes
    És a piros kocsis jelenet annyira ocsmányrondageciszar hogy itt mindenki elokádja magát? Lehet én vagyok a hülye, de nem látom hogy ilyen ronda lenne. Sőt, nekem így megfelel, semmi bajom vele. De lehet tényleg bennem a hiba, és ez annyiraocsmányborzasztóelviselhetetlen hogy még.
  • Shep
    Tévedés, nem a miénk hanem azoké akik megveszik, itt meg úgysem vásárol senki :DDD
  • MerlinW
    Perelhetők... mégis mi a francról beszélsz te?:) Kérlek ne röhögtesd ki magad, nekem kellemetlen :D
  • gergou
    Najah, de ha nem távolítják el onnan a megtévesztő videót, még perelhetőek is. Nem tudom pontosan ez hogy van, de sztem ezt tuti nem csinálhatják jogilag.
  • MerlinW
    Az a baj, hogy nemcsak ti, hanem sok százezer ember sír a grafika miatt. Ezért van az, hogy a játékkiadók szarnak a játékmenetre és az 50 rétegben felkent effektparádékat árulják inkább. Magyarul az, hogy az utóbbi években ennyire kevés az igazán jó játék, az a ti hibátok:)
  • Fpocok
    Mármint mire gondolsz? Mi volt a hiba?
  • Shep
    Hivatalos oldalon majd nyilván a bugos videoval fognak kampányolni :D
  • MerlinW
    120k-ból simán összeraksz egy vasat prifériák nélkül, ami akár 60fps-el futtatja.
  • gergou
    Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. Ez valami hiba folytán, vagy szándékosan került ki ez a video, hogy a játék fókuszba kerüljön. a Játék hivatalos honlapján ott van egy régebbi kommentált ps4 video, ami a korábbi grafikát tartalmazza. a bank automatánál ki is írja, hogy nyomd meg a 3omszöget... Az tuti ps4-en futott... Ez csak marketing fogás, hogy szivatják a népet :D