5939
  • Evoluti0N
    Két dolog:

1. Rácországi vagyok
    2. Nem adtam ki, mivel PS4-em sincs.
    3. Igazából akkor 3, mert nem dicsértem, csak fárasztó Skyline a sok hülyeségével és offolásával és magas lóról való dumájával
  • RYO21
    Ha én is kiadnék ~18e forintot egy játékért, akkor énis úgy dicsérném azt mint ahogy te most teszed.

UI.: Nálunk rácországban nem ~18000 hanem kb 24000 FT az Infamous újan.
  • Evoluti0N
    Még szerencse, hogy te a népek szintje felé magasodva, a királyi trónodból osztod az ősi bölcsességeidet.
  • Skyline
    De végülis teljesen mind1 a lényeg hogy egyrészt nem illik a topikba másrészt abszolút nem döngöl földbe semmit, szép ennyi, harmadrészt meg a két játék között játékmenetben ég és föld a különbség hiába sandbox, az egyik egy hentre alapuló hypeszenny a népek szintjéhez igazítva a másik meg még meg se jelent és meglátjuk...
    Ps4-re meg továbbra is csak azt várom hogy értelmes exkluzív is kifusson, ne csak a primitív hype szarok.
  • Skyline
    Ahogy írtam ha nincs csilivli effekt semmi extra ilyen képeket még a Titanfallból is lehet lőni ami egy kissé idejétmúlt grafmotorral megy.
    És igen a látótáv bizony a GTA 5 alatt van értsd: ellenfelek stb..:)
    Persze a terep kirajzolódik messze..:)
    És igen primitív hentjáték nem más, minimalsztorival.
  • a.carkey
    Off, de reagálnék, mert ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... ezek az én képeim, pont azért lőttem, mert sok szempontból voltak számomra hiányosságok főleg a belső textúrákkal, mert bizony az elején vannak kevésbé klasszul textúrázott részek, DE ezek tömörített képek, nem a valós kinézetét adják a játéknak.

De itt van pár kép, amit ccvel lőttek, és ez már kb. a valós képet adja:

... és zéró víz meg egyéb effekt nincs rajtuk.

De ha van is, akkor ...

... tömörítetlenül CCvel lőve:

ill. ha már látótáv, tömörítetten:

Szóval a játék szép, de sok kép nem adja vissza az orig képminőséget.

Ne hasonlítsuk a GTA5höz a látótávját, mert teljesen más a két játék karaktere!

Volt hype, de talán nem véletlenül, hisz egy új konzol egyik régebbi exkluzívjáról van szó. Hogy primitív hentjáték lenne?

• Skyline
    Valóban nem a legfontosabb de a Second Son ráadásul ha a grafikát leveszed csak egy primitív hentjáték ami az sony exkluzivitása miatt kapott irdatlan hype-ot, az első két rész is dögvész volt, az elsőt is vagy 1 év vlt mire végigtoltam a másodikat pár óra után vittem vissza cserébe...A SS sem különb..
    OFF vége, és ha unalmas ha nem, nem én jöttem ide a hülyeségemmel miszerint csodalátvány :)
  • Evoluti0N
    Unalmas vagy.
  • MerlinW
    Nem unjátok még a szardobálást? Ráadásul offtopik..
  • JaSoN HuNTeR #1005
    Tényleg király de a grafika nem a legfontosabb dolog... Amúgy meg ezeket az only konzol topicka rakd ne ide.
  • Skyline
    De még magatok is kiraktok olyan képet amin csak mosolyogni lehet...Ezek szerintetek olyan látványt adnak amik betonba döngölnek bármit?:)
    Ne röhögtessetek már...:)

Persze lehet belőle lőni csilivili képeket amin van tükröződés meg nedvesség..
  • Skyline
    Nevess csak, 2 órát nyomtam vele és bizony amint nincs a képen "nedvesség" meg csilivili fényeffekt egy teljesen átlag látványvilág.
  • TDC Geronimo
    Ezen most jót nevettem
  • RYO21
    Azok a fájlok szintén bennelesznek az Xbox One verzióban, csak le lesznek tiltva.
  • drago14
    "Morin, annyit árult el csupán, hogy tartalom tekintetében megegyező játékot kapnak mind az Xbox One, mind pedig a PS4 tulajok." Akkor az ami a PS3 PS4 exklúzív tartalom volt a trailerben, mi lesz avval?
  • Skyline
    Azért az hogy a Second Son beépíti a betonba az összes játékot...Na ezen jót mosolyogtam. Szép valóban. Amíg vizes és egyéb effektussal tele van a kép, amint nincs "vizes" effekt meg csilivili fényeffekt gyakorlatilag egy teljesen átlag látvány.A látótáv meg kisebb mint a GTA 5-ben, hogy el tudja vinni a ps4 1080p 30-ba......
  • grebber
    Rég volt szó a game-ről:

Watch Dogs: még mindig nincs hivatalos gépigény
  • a.carkey
    Szerintem azt csinál amit akar. Csak kéretik nem megosztani az élményeket amíg meg nem jelenik hivatalosan is. Én csak ennyit kérek.
  • TomDantes
    Nos, igen. Nem volt mindig így, de vagyok olyan helyzetben, hogy amit meg akarok venni játékot, megveszem. Nincs semmi warez játék a gépemen. Jobb becsületesnek lenni.
  • Kandurex
    játékot? igen,
  • Shep
    Van a fórumon olyan aki igen, szóval nem olyan ,mint a fehér holló :)
  • BoneDragon
    Hát aki egész nap trollkodik a fórumokon, annak nem is lesz pénze eredeti címeket vásárolnia.
  • Fpocok
    Nem feltétlen. De nem is látsz senki mást azzal büszkélkedni, hogy mindent lewarezol.
  • JaSoN HuNTeR #991
    Aha, miért ti mindent eredetiben vásároltok meg?
  • Shep
    Ahogy feltörik őket egyből vesz majd de addig nem.
  • Fpocok
    Minden egyes nap, amikor még nincs feltörve, hálát adok. Hamarosan úgy is a legtöbb AAA márcsak xbone ps4 lesz. Pl batman és... fúúú... mi volt a másik nagy? Ja. AC. meg Crew.
  • RYO21
    Minek vegyen, ha még nincsennek feltörve?
  • JaSoN HuNTeR #987
    Mikor leszen PS4 és Xone-t? Egyszerre lesz abból is kettő? :D
  • grebber
    Erre nem válaszolok minek, ahogy látom te eldöntötted úgyis hogy az vagyok rá!

Meg amúgy is milyen megint? Nem hogy többször egyszer se írtam sehol hogy büszke vagyok rá.Reagáltam egy kommentre ,hazudni nem fogok az nem igen az én asztalom.

Bucser: Igen ps3 és xbox360-ra egy fia játékot nem vettem és nem is fogok.
  • Bucser
    Gondolom meg mindig nem veszi oket... es azt sem gondolnam, hog review copykat kapna...
  • Fpocok
    Már megint büszke vagy erre?
  • grebber
    PC az csak másodlagos nálam mert oda mindig később jönnek a cuccok.
    Ott minden csak a második végigjátszást éli meg az elsőt már régóta nem (Ott a konzoloké a főszerep)
  • JaSoN HuNTeR #982
    Én meg PC-n mert nekem legalább elindul
  • grebber
    Remélem 20-a körül már csapathatom ps3-on vagy boxon
  • drago14
    2014 május 27 a megjelenés időpontja.
  • Kandurex
    kíváncsi leszek rá nagyon, mikorra is van bejelentve?
  • a.carkey
    Azért a belső textúráktól nem dobtam el az agyam 51es plazmán 4m távolságból sem ...
  • a.carkey
    Mert a WD már kijött és láttuk, mi? :D
  • TomStorm
    Igen ma néztem itthon 1080-ba plazmán gameplay-t sőt mi több 4K felbontást is,rendesen nem tudta eldönteni a srác,hogy az amit lát ingame vagy intro aztán mikor rájött hogy ingame sz.tem leesett az álla:DD
    Durva tényleg Infa.de még WD is hozzon csak meglepetést meg Unity:-)
  • TDC Geronimo
    Najó itt fejezzük be :D