5939
-
RYO21 #974 Képminősége a monitoroknak van. Én a grafikáról beszélek. -
#973 heh? Ha jó a képminőség akkor nincs rece. Recere nem mondják azt, hogy jó a képminősége. -
RYO21 #972 Attól még lehet recehalmaz. -
#971 infamousnak olyan képminősége van, amit 1-2 PCs játék is megirigyelhetne csak úgy megsúgom. -
#970 Ezzel az a baj ,hogy már prev genen se hittek el sokszor sokan sok mindent és mégis "recehalmaz" a game-ek 99%! -
#969 Infamous köröket ver erre grafikában. Ma is toltam 4 órát és még mindig nehezen hiszem el, hogy így néz ki. -
#968 PS4 exklusive tartalmak? -
Stockbauer33 #967 -
#966 Ez ge.i jó! -
oldgenen is szép. -
#964 Hát nekem nem úgy tűnik :) -
TomStorm #963 Még a végén WD "hugyozza körbe" Infamous-t LOL:D
De röhögnék:) -
#962 -
TomStorm #961 Jó ötlet,még nem is kéne high-end elég lenne csak WD matrica/festés:D -
#960 PCbe is kéne csinálni ilyeneket. High end gép, watch dogs festésű házzal :D -
TomStorm #959 Ja és annyira tudtam arra várnak,hogy kiadhassák Ps4 Bundle-ba:) -
#958 Miért? Szerinted a tartalmakat miken programozzák? Simán lehetne PC. -
TomStorm #957 Ez PS4 video.Látszik is rajta.A régebbi volt Ps3-as még mindig azt állítom. -
#956 Mivel a + tartalmat mutatja be ami ps3+ps4-en lesz , így egyértelmű hogy nem pc-s! -
#955 Kivéve, hogy az egyértelműen PS4 volt, ez meg vagy az vagy pc. -
TomStorm #954 Most ez a video alapján semmi gondom a grafikával.Ez így teljesen jó.
Azért van különbség az előzőhöz képest szvsz -
#953 + 1 óra jóféle akkor ps3-ra töltöm majd le -
RYO21 #952 Az autóknak olyan Battlefieldes fizikájuk van :D -
TomStorm #951 -
Gary #950 Szerettem volna azt írni, hogy nincs eléggé lebutítva a grafikája, de inkább hallgatok! :Ð -
#949 Szép banner, de a mostani jobb szerintem. -
#948 És már ideje hogy legyen a tocpicnak egy HG. :D -
#947 Mi a baj a mostanival? :D -
#946 "Hamarosan" megjelenik a játék, ennek tiszteletére esedékes lenne egy banner csere, ha megszavazzátok:
Illetve, ha valaki tud, berakhat egy visszaszámlálót, de ez csak egy ötlet. -
#945 "The Division: egyedül is játszhatjuk, de nem lesz dedikált egyjátékos mód"
-
#944 +1 -
#943 Azzal az a baj, hogy csak multi...felejtős -
#942 Über. -
#941 Majd meglátjuk mi lesz a Divisionból is mire megjelenik :) Az a baj ,hogy lassan már az ilyen videoknak sem lehet hinni. -
RYO21 #940 Az egyik jelenetnél befigyel a steam és a fraps :D
Amúgy ez már tényleg szép! -
Na itt a lényeg, ha már grafikázunk :) -
#938 Úgy már igen, azt aláírom. -
#937 Nem is lesz mostanában, ugye wd fanok? -
#936 időjárás, valahol ködös, valahol esős stb. stb -
Evoluti0N #935 Nem aláz mindent, de szerintem nyílt világú, GTA-szerű városos játékban jelenleg nincs szebb a piacon.