5939
  • Shep
    Azért lenyilatkozta a fejes ,hogy nincs butítás :D
  • Maxtreme

56k-s modemesektől bocs.
  • grebber
    Az kutyát nem érdekel,mert nem jön pc-re!
  • gergou
    Tudjátok mit, az Everybody's gone to the rapture játékig olyat nem fogunk kapni, mint amit ígérnek :)
  • Bucser
    Tudtommal a 2012-es E3-on egy konzolon sem futott Watch dogs, hanem target hardveren PC-t hasznaltak.

2013-as E3-on pedig Specializalt demot hasznaltak amiben igencsak kontrollalt korulmenyek kozott mozogtal meg a konzolos verioban es sehol nem nezet ugy ki mint a PC-s perf target prezikben.

PC-verziorol pedig a halasztas ota meg par kepet sem lathattal.
  • BoneDragon
    Nem vetted volna észre te sírsz a legtöbbet és ez a legunalmasabb.
  • Ra1n
    Tudom miről van szó, de abszolút nem izgat, ettől a játékot még várom és meglátom milyen lesz.
  • Shep
    Az nem tűnt fel neked, hogy ezzel a folyamatos rákontrázássál pont te magad gerjeszted dolgot? Nem írnál mindig vissza elcsendesülne a dolog és szépen lassan mindenki elfelejtené az egészet, egészen a megjelenésig amikor kiderülne az igazság.
  • gergou
    Egyet értek.
  • Ra1n
    Nem, te nem érted. UNALMAS a sírás, egy dolog hogy van, de az hogy napokig ezt kell olvasni, és állandóan ugyan az van leírva, meg már egyesek arról fröcsögnek hogy ez a játék egy szar és megmondták előre miközben meg sem jelent...
    Ha sírni akartok menjetek Ubi fórumra, ott még talán eredménye is lesz...
  • gergou
    Itt a felháborodás oka 2 video, ha jól tudom. Az egyik az új trailer, a másik a gamespotos kis ízelítő "elvileg" a ps4 verzióból. Megjelent pár új kép a játékból, gamespoton is fent van, egészen mást tükröz, mint a videók. Még ha fotosoppoltak is :) Nézzétek meg, s mondjátok el, mi a véleményetek róluk.
  • Fpocok
    De látom továbbra sem érted.
    Nem lenne sírás, ha csak ezt láttuk volna, nem pedig amit két éve belengettek.
  • Ra1n
    Ez esetben át lehet fáradni a konzolosok topikjába és ott telesírni mindent mert itt kezd mocskosul unalmas lenni.
    Tényleg itt ütközik ki a sok álszent pc arc akik mindig fröcsögik hogy a látvány helyett tartalom kéne, mennyit is ér amit beszélnek. Semmit...

Kell ide egy HG aki rendet tesz.
  • Fpocok
    De mi nem a PC-ről beszélünk, hanem a konzolosról. Next gen ről, hogy pontos legyek.
  • TomDantes
    Igen. Kamu volt. Be kéne perelni őket. Látta már egyébként valaki ,hogy fut a PC-jén? Látta már valaki mennyire skálázható? És akkor mi van ha csúynább? Levették a grafikát ebben a verzióban. De PC-n bizonyára lehet majd feljebb is venni. Az is lehet, hogy nem, és PC-n is ennyi a csúcs...de Majd MEGLÁTJUK HA KÉSZ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fpocok
    1. Nem az a baj, hogy csúnya, hanem az, hogy két éve ezerszer jobban nézett ki. Mi történt? Szóval az csak kamu volt?
    2. Persze... mert pc-re csak csúnya sandbox van? Mivan?
    3. Nincs HG :D
  • Ra1n
    Kicsit kezd unalmassá válni az egész, egy meg sem jelent játékról fröcsögik páran hogy fos...
    Eleve unalmas a sok grafika búvár, főleg amikor más topikban meg álszent módon előadják hogy milyen szar játékok jönnek pécére, semmi tartalom..
    A játék még ebben az állapotában is messze szebb mint bármelyik sandbox cím pc-n, ugyanakkor tény nem úgy néz ki ELMÉLETILEG (továbbra is más napszak más időjárás...Egy kis köd-nedvesség igen sokat tud dobni egy látványon főként esti fények mellett..) mint ahogy az első videókban festett, de ki nem sz*rja le ha a játék jó lesz (már ha jó lesz)...
    1-2 napja mást sem lehet olvasni csak ugyanazon emberek ugyanazon sírását fröcsögését kritikáját feleslegesen egy még meg sem jelent játékról, aminek még elődje sincs...
    Mocskosul unalmas, a HG pedig szarik rendet tenni...
  • Shep
    Szerintem te nem nagyon értetted meg, hogy ő miről beszél, különben nem lennél így felháborodva.
  • Ra1n
    Fejezd már be a fröcsögést meg a flémelést de komolyan....Kezd idegesítő lenni. Kit érdekel hogy van szebb???? Az meg hogy "neked" mindegy hogy csőjáték vagy sandbox de szebb az a te észjárásod minősíti....
    Unalmas...
    Ki se jött a játék de telifröcsögik itt páran az egész topikot.
    HG hol van hogy rendet rakjon? Ez már tényleg szánalmas kezd lenni...
  • drago14
    Nekem így is megfelel a grafika, mert ha a játék jó lesz, akkor sokat lehet vele játszani.
  • TomDantes
    Szerintem mond vissza. Ilyen ocsmány grafikával...tűrhetetlen.
  • gergou
    Lévén, látok még potenciált a játékban, az előrendelésem sem mondtam vissza. Persze a grafika nem minden, sőt. Ott van pl. az Anachronox c. játék, annó quake 2 grafikus engine-vel jött ki 2001 ben, és máig az egyik kedvencem azzal a homályos low res. grafikával együtt :) Szóval a hangulat és a körítés legyen rendben, aztán egy rossz szavam nem lesz. Bár félek, hogy valami Thief 4-es csalódással lesz dolgom megint :S
  • BoneDragon
    Ki beszélt itt sandbox játékokról? Az engem teljesen hidegen hagy, hogy egy sandboxnak vagy egy csőjátéknak van szebb grafikája. Van szebb, ennyi.
  • grebber
    "hanem a szemünk látott szebbet"

Írd már azokat a cimeket ,mert nekem biztos kimaradtak amik ilyen sandox játékok és szebbek!
  • BoneDragon
    Na megnéztem a régi videót ami anno "állejtős" volt. Ööö, mai szemmel már az se nagy szám, sőt eléggé középkategóriának mondható. Nem a grafika lett rondább, hanem a szemünk látott szebbet. :D
  • Tikal #709
    Nézem ezt a régi gameplay videot.. és nem vagyok elragadatva... assassin's creed modern környezetben... meg ilyen gagyisgáok lesznek, hogy be kell törni valahova és a kerítésen pont van egy rész ahol nincs szögesdrót persze, aztán megöl minden őrt, és meghackeli a rendszert... ami senkinek nem tűnik fel, vagy másnapra elvesztem ezt a "tornyot" mert kijön a rendrség és észreveszik hogy itt emberek haltak meg és valami csak történt :)
  • grebber
    Már volt next gen trailer!Attól mindenki összeszarta magát.
    Most kijött a prev gen trailer mindenki hanyatfossa magát csak most rossz értelembe hogy milyen fos.
    Jó lesz ez.
  • gergou
    Ezt a Snowdrop enginevel nem mernék megtenni, ezek után biztos nem. Mondom várjunk pár napot még, nagyon friss ez az egész, talán nem is igaz az egész. Ha igen, a Division is erre a sorsra jut sajna :S
  • Inquisitor
    Közben sokan gondolják úgy, hogy kb. ez lesz az állejtős Division játékkal is. Ott is az egyre újabb anyagokban egyre rondább.
  • gergou
    Ha ezt nem teszik meg, sok millió dollárt buknak, és miért akarnának maguknak ártani... 3 hónappal a megjelenés elött elmondják, hogy rakás szar amit csináltak. Na ez a vicc.
  • gergou
    2 nap múlva előállnak a next gen trailerrel, és mindenki őket figyeli, van benne logika. Mindemellett ahogy Tango, vagy Cash mondta, bíró úr nekem ez az egész bűzlik, ez az egész egy nagy rakás szar :D
  • Tikal #703
    Milyen marketing húzás? az hogy leégették magukat? Jó reklám, tényleg :)
  • gergou
    Gondoljatok bele, olcsón és egyszerűen akkora reklámot csináltak a játéknak, hogy talán októberben sem figyeltek ennyien rá. Ügyes húzás.
  • gergou
    kicsit fura, és gyanus a dolog :D
  • gergou
    Ha ez az egész nem marketing húzás volt a ubi részéről, akkor buktak rengeteg dolcsit... Ennyit nekik :D
  • Fpocok
    Volt most Q&A a játékkal kapcsolatban. Kerülték az összes ezzel kapcsolatos kérdést és utólag le is törölték az oldalukról. Persze ami a neten van egyszer, az ott is marad. :D
  • Fpocok
    Ráadásul hazudnak is.
  • gergou
    Csodálkoznék ha ezután kiadnák május 27.-én :) Egyébként ez már kora délutáni info.
  • grebber
    " A Ubisoft vezetőit teljesen ledöbbentette a játékosok nemtetszése, állítja Ahsan Rasheed.

A Ubisoft fejeseit megdöbbentette, hogy ennyi negatív visszajelzés érkezett a játék látványvilága kapcsán.

Rasheed szerint a játékosok túl magas elvárásokat támasztottak a címmel szemben."

A játékosok? Azt se tudja miket beszél. Ők adták ki a bokalefosos trailereket nem a játékosok.
    De mivel most olvastam hogy a WII verzió sincs még kukában így már értem a legutóbbi videót
  • Shep
    Hát igen, egy pc-s nem lenne rossz.