5939
  • Shep
    Most mi van, hirtelen leesett a hó :D
  • Fpocok
    HAHA... a sárga kocsis jelenet a PS4ből van :D

• grebber
    A másik szemszögből meg megnézném a csoda pc-t ami ezt 1080p be 30 fpsel viszi majd és mindezt ps4 áron.
  • MerlinW
    Mégis mi köze van az AMD-nek a WD multijához?
  • Tikal #650
    mi van, xbone-on a 960 lett a standard? :D
  • Borg
    Az AMD meg a csoda ígéretei...
  • Fpocok
    multi: 8 player free roam mode

PS4: 1080p/30fps
    Xbox One: 960p/30fps
    PC: up to 4K/framerate varies

wow, so next gen
  • TomStorm
    Jó oké akkor engem se érdekel a grafika.Most lássuk majd az Engine mire képes milyen fizikát mutat be(autó vezetés persze beletartozik) és hogy fog működni többjátékos módnál.Ha ezek rendben lesznek akkor engem se fog érdekelni a látvány világ,mindenféle effektek stb..

Meg persze legyen izgalmas sztori jó hangok és masszív pvp!Mindezek mellett nem fog érdekelni a graf:)
  • Ra1n
    Ha szar lesz szar lesz. Megjelenés elött nem írok le ész nélkül egy címet aminek elődje sincs...
  • Ra1n
    Ahogy te leszel az első akit kivágnak innen mint macskát szarni ha megjelenés után is továbbra is flémelni meg fröscögni jársz be.:)
  • Szabi #644
    [URL=http://www.origo.hu/techbazis/20140305-muholdakrol-fogjuk-nezegetni-sajat-magunkat.html]"A legújabb műholdas technológiák mozgóképpel dobják fel a statikus műholdképeket."[/URL]
  • BoneDragon
    Ide*
  • BoneDragon
    Te leszel az első aki hisztizni fog megjelenés után, ha nem azt kapja amit megálmodott. Idő a bökőt.:)
  • Ra1n
    Továbbá továbbra is a régi videókban esti pálya párával köddel párosult...
    A jelenlegi videókban kábé nincs is hasonló jelenet így kissé nehézkes összehasonlítani...
    Gameplay videókat nézve pedig bizony ez rohadtul nem fest olyan szarul mint ahogy egyesek próbálnak fröcsögni róla, sőt... De várjuk ki a végét.:)
  • Ra1n
    Honnan veszed hogy a játékmenet talicska fos???
    Egyébként még a jelenlegi videóka nézegetve 1080p-ben bizony még így is szebb mint az összes többi sandbox cím...:D
    De jó látni hogy még meg sem jelent cím és már megy a fröcsögőparádé a hülyeségről.:)
  • grizzlyitf
    Keserű és drága tanulópénz ez, de sajnos igaz.
  • BoneDragon
    Tanulság? Mai játékiparban TILOS előrendelni bármilyen játékot, mert messze nem az van benne amit mutogatnak, ráadásul már a demó fogalmát is elfelejtették...Csodálkoznak, hogy ekkora a kalózkodás? Maguk alatt vágják a fát.
  • grizzlyitf
    Pont azért vernek át, mert a marketing hadjárat kb 80%-ban tulajdonképpen fake videókat mutogattak, szanaszét ps-ezett képeket közöltek, és hiába adtak ki új videót, amiből már láthatod, milyen lebutított lett a cucc, ha még mindig homály fedi az egész játékot ezen a téren, mert egy mondatot sem nyilatkoznak erről a készítők, nem teszik nyilvánvalóvá, hogy melyik platformtól mit várhatnak a vásárlók, eddig ment a nagy hype, hogy ilyen next gen élmény meg amolyan, egy-két hónappal az eredeti megjelenés előtt eltolták, mert kiderült, hogy repetitív a játékmenet és gagyi az AI (valóban, ez csak 1 hónappal a megjelenés előtt derült ki a számukra?!!)Ebből látszik, hogy valami nincs rendben a játékkal, mert még maguk a fejlesztők is az utolsó pillanatban jönnek rá, hogy kaka, amit eddig összeraktak, és mindezek után + fejlesztési időt kértek arra, hogy lebutítsák a játékot olyan szintre, ami köszönőviszonyban sincs azzal, amiket mutogattak tavaly november előttig. Szerinted miért vannak annyian felháborodva? Poénból? Nem, hanem azért, mert becsapva érzik magukat, akik akár már fél évvel a beharangozott megjelenés előtt előrendelték a kiadott fake videók és infók alapján, mivel ma már csak erre hagyatkohatnak az emberek, nincs demo, amit letölthetsz és kipróbálhatsz...
  • Shep
    Az lehet de nem egy ekkora sandbox játékban, annyi emberrel meg mindennel amit beígértek. 10x10-es mapokon, persze van csoda ahogy a C3-ban vagy a Ryse-ban is van de sandbox játékokban nem igazán, hiába nézett ki jól az Ac4, mi volt benne? 3 faviskó, meg nagy üres placcok, pár dudvával megtarkítva. Ha a WD úgy fog kinézni ahogy az első videokban mutogatták, minden effekttel és tényleg akkora várossal amiről szó volt akkor ahhoz szerintem még az ajánlott gép is kevés lenne (max grafika esetén, HD-ben)
  • BoneDragon
    Heh, olyan grafikára képesek már ezek a mai kütyük, hogy az álladat keresnéd napokig. Csak ugye azon 10x ennyi munka lenne...
  • alma2
    Ezen mit nem ertesz?
    Valaki megnezte 2012-ben az elozeteseket (in-game), elorendelte. Nem azzal szorakozik leszamitva a kockakat, hogy minden honapban ellenorzi mennyit csunyult a jatek, es meg meguti neki azt a szintet, amit elvar a penzeert cserebe vagy sem.

Ha megjelenskor hasonlo lesz a kinezete 2012-es videohoz, akkor termeszetesen nem tortent meg a nagy atveres :)
  • TomDantes
    Nem értem miért mondjátok hogy ronda. Egyfelől , talán megkéne várni a játékot. Aki meg becsapva érzi magát: ne vegye meg. Nem kötelező.
    Aztán szerintem PC-n a grafika skálázható, szóval...majd meglátjuk milyen.
    De eleve nem értem: mitől lett ez csúnya?
  • grebber
    Kit csapnak be ember?
    Megjelent már? Látod a mostani videokat amiket kb rajtam kívül mindenki csak fikázik?(Gondolom igen mert sírsz te is)

Akkor kit vernek át és mivel? Ha előrendelted visszamondhatod.Senki nincs átverve.
    Ha át lenne verve bárki is ezek az új szerintetek csira grafikás videokat nem tennék fel a netre!
  • Shep
    Rájöttek ,hogy nincs az a pc, konzol, kutyafüle amin élvezhető sebességgel futna az a látvány amit régen mutogattak, így aztán lebutították :)
  • grizzlyitf
    Nos, csak ennyit a marketing félrevezetésről, egy jó kis összehasonlítás, ami részletesebben rávilágít dolgokra, mi az, ami változott a 2012-es build óta ITT
    Egyébként ezzel nem az a baj, hogy valaminek híg fekália grafikája van 2014-ben a "next-gen" korszakban, hanem az, amikor a leendő vásárlót becsapják és végül nem azt és nem olyan minőségben kapja, mint ahogyan azt a szájába tették a trailerek és bemutatók, nyilatkozatok alkalmával. A Ubi már többször eljátszotta ezt a játékainál és mindaddig megteszi ezt, amíg nem pártolnak el tőlük a játékosok, mert szinte csak negatív kommenteket lehet olvasni mindenhol a játékról, amióta újra a köztudatban van. Nem véletlen a reakció, mert ez valóban megtévesztés a fejlesztők/kiadó részéről. Már látom, hogy hónapról-hónapra hogyan fogják leépíteni a The Division-t is... az is Ubi termék.
  • Shep
    Max Payne 3
  • RYO21
    Az lehet, de én még mindig nemtudok rájönni, hogy mit értesz MP3 alatt.
  • Shep
    Nagyon gyenge vicc volt.
  • RYO21
    MP3
  • Shep
    Az ilyen kiadott gépigények semmit nem jelentenek, elég csak a MP3-ra gondolni :)
  • TomStorm
    Pontosan a skálázhatóság végett vagyok kiváncsi
  • TomStorm
    Én tudom,hogy még PC gameplay-t nem láttunk a napokban és ezért bizakodó is vagyok csak azt írták itt,hogy Ps4=Pc.Nem adtam neki hangot de azért csak megvárom mi lesz a Pc-s verzióbol.

Én lennék a legboldogabb ha Pc-n olyan lenne amilyennek indult
  • TomStorm
    Persze van minimum követelmény de ezt hova butítsa már le az ember!?
  • Borg
    Most akkor mit hasonlítunk mivel? Mert ott lejjebb PS4 grafika van, ez meg PC gépigény...

PS4-en meg XBO-n több más játék sem váltotta be az AMD csodahardveréhez fűzött reményeket. Vagy az 1080p nincs meg, vagy a 60 fps, vagy egyik se, vagy még ocsmány is... Ettől még PC-n skálázható lehet felfelé a grafika.
  • TomStorm
    Végülis nem persze csak a gépigény maradt ugyanaz ehez a low graf.-hoz is:

-Processzor: Core i7 3770 3.5Ghz, vagy AMD FX-8350 4.0Ghz
    -RAM: 8 GB
    -Videokártya: 2048 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0, vagy nagyobb

lol:D
  • Shep
    NE sírjatok, így hátha nem kell majd neki erőmű :)
  • TomStorm
    Tényleg arra hasonlít:))
  • Maxtreme
    jah, csak ezt ígérték, és ismét hazudtak:

Az ultra grafika csúszkát, lehúzták very low-ra..
  • Maxtreme

Kb olyan feeling kapott el mint anno a godfathernél..
  • grebber
    Nincs ezzel semmi baj!