5939
  • Szabi #774
    "New in GeForce 335.23 WHQL drivers
    ... Watch Dogs – updated profile ..."
  • grebber
    Watch Dogs Sharing (ps4)
  • grebber
    Adok 4000ft-ot vegyél majd nekem is.Ha egy héttel a megjelenés után ennyiért veszel isten vagy!
    Persze VGA kupon nem ér (feltéve ha lesz majd belőle ilyen valaha)
  • MerlinW
    Te pénzed....:) Én megjelenés után egy héttel megveszem féláron. Feltéve, ha tetszik a demo.
  • krisz073
    CD Galaxisnál előrendelve egy PC verzió!
  • Ra1n
    Hagyd felesleges flémelők fröcsögők. Kell egy HG aki törli a hsz-eket, és nyugiba tartja a topikot, ennyi.
  • TomDantes
    Na ekkora hülyeséget leírni...
    Jó tudod mit? Csúnyább lett. De talán meg kéne várni a megjelenést nem?
    Ha megjelenéskor is csúnyább, és akkor mi van? A grafika az csak egy része az egésznek. A játékmenet milyen? Tudunk róla valamit? Nem. Akkor várjuk ki talán.

De ez már tényleg, ekkora ökör buta hülyeséget...GTA3 szint?! Mi a franc? Miért kell ilyen mértékben túlozni?

GTA3

Így néz ki szerinted?!Igen?

De mondom, oké kijött egy videó ami csúnyább, de nem elviselhetetlenül szar bűn ronda lett ezen a videón se a grafika! Így is teljesen elfogadható lenne!

A másik, hogy PC-n bizonyára skálázható lesz, ha nem...majd modderek megoldják, sok játékot jóvval szebbé varázsoltak mod-okkal. Ha ki lehet belőle hozni a csúcs grafikát, PC-n azt megoldják. A konzolos verzió meg engem nem érint.

De tök mindegy, mert ez a lényeg meg kéne várni a megjelenést, és az meg rohadtul baromira nagy túlzás, hogy mennnyire ronda meg GTA3 szint...jó hogy nem super mario szint már tényleg!
  • BoneDragon
    Szerintem elsőnek téged moderálnak. Amit itt lenyomsz... azért ne vágd fel az ered kérlek.
  • Ra1n
    A játék hamarosan jön, a topikban rég nem a játékrl van szó csak fröcsögés és flémelés megy aki gondolja, jelentkeznék HG-nek rendetrakni, köszi!
  • Ra1n
    Logikus gondolatmenet egy francot, csak a szokásos minden alapot és bizonyítékot nélkülöző konzolhater szöveg...
    Nem rossz eddig a grafikaflém és a fröcsögés ment, induljon egy kis konzolhater háború is szintén fröcsögve...
  • Fpocok
  • BoneDragon
    Láthatóan fingod nincs a témáról, de most jót mosolyogtam.
  • grebber
    Cáfolni mit?Ha kinézel a fejedből láthatód hirtelen elkezdett mindenki fejleszteni hogy ne maradjon le mégjobban a pc a konzolhoz képest.
    Mantle,open gl, dx12 nem poénból lesznek egyre konzol közelibbek mint valaha!

Ezt csak a konzol elavult dolgot direkt szajkozó debilek nem veszik észre.
  • Fpocok
    *levezettem
  • Fpocok
    Szerintem nekem írta. Én levezettek egy logikus gondolatmenetet, de mivel nem tudott cáfolni, ezért simán csak "hülye vagyok".
  • Maxtreme
    Örülök hogy jól szórakozol, de miért is?
  • grebber
    Ez így reggel jól esett , kösz jót röhögtünk!
  • Maxtreme
    Grafikai skálázhatóságról hallottál e már?
  • Fpocok
    Amúgy olvastam egy nagyon jó kommentet, ami szerintem megmagyarázza:
    2012 E3-kor még nem volt meg a "next-gen" gépek specifikációja, pcn mutatták, azt hitték elég lesz a konzol is erre. Nem lett. Tehát a konzolok visszafogják a fejlődést.
  • grebber
    Pedig az sokkal szebb nemtudtad,nem hogy az új már az ezer éves GTA3 is Lol!!
  • MerlinW
    Na, ez a topik is GTA színvonalú lett...
  • Shep
    Csak tudnám akkor te mit pörögsz ennyire a dolgon?
  • Ra1n
    Az a szép hogy a legtöbb helyen röhög a sok idiótán egy rakás ember és ugatja hogy más napszak más időjárás..De nem..Már ott tartunk hogy rondább a GTA3-nál is...Nevetséges...:D
    A vicc az hogy echte a pc-s kretének nyomják a baromságaikat, akik mindig verik a mellüket hogy elég a látványból tartalom kell egy játékba...:)

Semmi nem megy ebben a topikban is csak a fröcsögés...Még hogy szaklapok is megírták..Ja azt amit nyilatkoztak az ubisok és azt hogy egy oldal lehozott egy összehasonlítást. Ennyit nem többet...:)
    Na mind1.

• Shep
    Magadra gondolsz? :)
  • Ra1n
    "Azért a GTA 3 szintjét alulról sem súroló grafika 2014-ben szerintem de"

Ez mocskosul erős túlzás, tényleg nevetséges amit itt egyesek leművelnek...:D
  • Inquisitor
    "Ráadásul erős a túlzás a dolog, mert nem lehet azt mondani, hogy annyira ocsmány lenne egy videó alapján hogy ..."

Azért a GTA 3 szintjét alulról sem súroló grafika 2014-ben szerintem de. Szakmai oldalon meg nem az SG-t értem, de most nem keresem meg a rengeteg játék oldal cikkeit, riportjait ami mostanában ezer helyről lett linkelve a témában ... nehogy olyan legyen a butítás szintje mint a szerencsétlen Alien játékban, ahol a játékmenetet és a pályákat is szénné butították a demóhoz képest is a grafika mellett.
  • Ra1n
    A legjobb az 1:20 körüli összehasonlítás ahol egy szemmel láthatóan fakóbb, gyengébb minőségű videóból hasonlítja össze a jobb minőségű (kontrasztosabb,élesebb) képű videót, mint különbséget....:D
    Tényleg, gratulálok...:)
    Szánalmas az egész összehasonlítgatós videó ahogy van, de lássa bele aki amit akar...:D
  • Ra1n
    Zseniális összehasonlítás..Egy rakás helyen abszolút nincs különbség, egy rakás helyen ahol meg van ahogy eddig is írtam teljesen más napszak/időjárás...:)
    Gratulálok hozzá a készítőnek..:)
  • TomDantes
    Kéne legalább még 10 ilyen videó, az sokkal meggyőzőbb lenne, mindennapra juthatna egy ilyen, sírásból sosem elég.
  • Evoluti0N
    Az eddig megjelent és a már bejelentett PS4 játékokból látszik, hogy a baloldalit is tudnia kéne a PS4-nek, vagy legalábbis ahhoz közeli szintet (lásd Infamous Second Son, ami szintén nyílt világú). Szóval ez alapján nem kéne ekkora különbségnek lennie a két verzió között. Aligha valószínű, hogy a PC-s verzió úgy fog kinézni, mint a lenti videóban.
  • TomStorm
    Mivel multiplatform így igen,bármi megtörténhet
  • Evoluti0N
    A másik poén meg a sírás a hozzászólásoknál, hogy a konzolok miatt néz ki szarul. Ha meg brutális grafikája lenne, akkor meg azért menne a sírás, mert senkinek se fut a gépén (lásd: Crysis). Persze, hogy PC-s verzióból szebbet lehet csinálni, de mi a jó az olyan játékban, amivel csak a pénzesek tudnak játszani?
    Értem én, hogy gáz a grafikai butítás és nekem se tetszik ez a hazudozás, de ugyanakkor a sírás oka sokaknál nem az, aminek lennie kéne.
  • Evoluti0N
    Komolyan van, aki elhiszi, hogy ha így néz ki a PS4 verzió, akkor a PC-s verzió úgy fog kinézni, mint a baloldali E3 demó?
  • TomStorm
    ..ez a játék
  • TomStorm
    Nem a legjobb reklám Sony-nak:DD
  • Fpocok
  • TomDantes
    Milyen szakmai oldal anyázik? Sz sg.hu fórumozói? Az nem szakmai oldal. Amúgy meg azért anyázik meg sír mindenki, mert hülyék. Valaki elkezdett sírni hogy jaj de eszméletlenül borzasztóan csúnya, és mind követitek a példáját, pedig lefogadom a többségnek fel se tűnne a dolog. Ráadásul erős a túlzás a dolog, mert nem lehet azt mondani, hogy annyira ocsmány lenne egy videó alapján hogy az már játszhatatlan kategória...mégis akkora a hiszti, mintha nem is tudom mi történt volna.
  • TomStorm
    Legyen is.
    AC4 upgrade jól sikerült next.gen-re.Valahogy azért itt is meg kellene oldaniuk ezt a dolgot és nem visszafejlődni.

Mondjuk már lehet,hogy mindennel "elkéstek".Én azért sajnálom de ha így lesz akkor most biztosan tanultak belőle.
    Azon is gondolgoztam hány ember röhögne fel ha most hirtelen kicserélnék a videot honlapon:-)
  • RYO21
    Lehet hogy a végén lesz még egy kis csúszás :D
  • Inquisitor
    Ha nem lett butítva, akkor mitől anyázik szinte minden szakmai oldal? Miért sírták tele a játékot várók összes fórumot? Miért mentegetőznek a készítők riportokban, videókban, twitteren és Facebookon? :D