5939
  • Shep
    Melyikbe volt még 6 giga, nekem most nem ugrik be?:
  • Caliph
    ennyi,a konzolosok megveszik a next gen,a pcsek meg a procit ramot vid karit :D
  • grebber
    A min 6GB ram kicsit dézsávű valahonnan ....
  • Fpocok
    Ja igen... mert a PC-s csak vesz egy jobb VGAt azt annyi.
  • BoneDragon
    Ubifosnál mostanában nem divat az optimalizálás.
  • Fpocok
    Mármint úgy értem, hogy ez nagyon durva minimum gépigény. Nehéz elhinni.
  • Fpocok
    Bazdmeg...
  • Tikal #807
    nna ettől félek, hogy olyan szar lesz mint az AC4.... főszál vacak, a többi meg csak grindelés, unalmas lopakodás, szigetre kiuszás nyamvadt ládáért... pff, remélem itt tényleg lesz tartalom.
  • Ra1n
    Továbbra is a jelenet jelentős része a 2012-es gameplayben ESTE ESŐBEN vagyis MÁS IDŐJÁRÁS/MÁS NAPSZAK mellett játszódik amely effektusok igencsak meg tudják dobni a gameplay-t, a többi jelenetben pl beszélgetés pedig abszolút nincs szinte semmi különbség.
  • JaSoN HuNTeR #805
    és mi az ajánlott?
  • grebber
    PC-n állatian néz ki a Watch Dogs, itt a minimum rendszerigény

CPU: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz vagy AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
    Memória: 6GB RAM
    Videokártya: 1024VRAM DirectX 11 Shader 5.0
    Hangkártya: DirectX9
    Szabad hely: 25GB
  • TomStorm
    AC4-et végigjátszottam konzolon és most elkezdtem Pc-n.Itt már sokkal szebb a grafika,jól skálázható ugye.
    Na most ez a video WD esetében amit bemutattak szerintem prev.gen konzolra jó.
    Nehogy már egy régebbi sandbox játékuk szebb legyen mint a mostani.
    Itt valami kamu van a háttérben.Vagy,hogy elhúzhassák a megjelenést és prev.gen videot láthattunk vagy szimplán nem működik jól Havok engine-el a játék mivel sandbox és tényleg butítani kellett durván
  • TomDantes
    Na igen. Épp ez az. Ott az AC4. Szép volt? Szerintem az. Nálam jól is futott. A fő szál, pár kivételtől eltekintve, ötlettelen és idegesítő és vacak küldetés volt. Ellenben nagyon sok volt a mellékszál, melléktevékenység, ami növelte a játék értékét. Na most itt, erről egyelőre semmit se tudni. Lehet akármilyen a főszál, jó vagy rossz, ha sandbox világ nincs megtöltve tartalommal, nincsenek jó mellék feladatok, akkor unalmas lesz. De az AC4-be is raktak annyi tartalmat, hát bízok bennük.
  • speed01
    Én magára a játékra leszek kíváncsi :)
  • JaSoN HuNTeR #800
    Én a magyar feliratra leszek kiváncsi :)
  • Caliph
    mindegy is,ha a játékmenet jó , és benne lesz minden amit ígértek a grafika sokadrendű lesz az értékelésben.
  • Caliph
    ez a 2012es gameplay(pc)

• Caliph
    én a 2012(?)ben kijött promora ,és a mostanában(elmúlt hónapok) megjelent videokra gondoltam főleg. És úgy gondolom hogy promó célokra kiadott videot,gameplay-t nem low grafikán szoktak mutogatni,hanem fullon.
    Az meg hogy gta3 szintű a graf tényleg hülyeség :)
  • Shep
    Jó ez a topic, mindig jobb kedvem lesz ha ide benézek :D
  • TomDantes
    Az lehetséges. De a alapból a GTA4 pláne low grafikán se ütötte meg messze ezt a szintet. Modolva, lehetséges, úgy egész jól néz ki. De aWatch Dogs-ot látta már valaki max grafikán? Esetleg mod-olva? Megjelent már? Szerintem továbbra is várjuk meg.
  • TomStorm
    Low-on még lehet ilyen WD
  • BoneDragon
    Én inkább gta4-nél kicsivel szebb szintet mondanám. Viszont a szét modolt gta4 sokkal szebb, mint ez.
  • TomDantes
    Értem. Aki nem ért hozzá, az nem látja a különbséget. Tehát ez GTA32 szint? Bocs,

Hát...aki szerint így néz ki Watch Dogs is...tudod mit? Oké én nem értek hozzá.
  • TomDantes
    Nem. Te szerinted ez GTA3 grafikai szint. Ez pedig baromság. A többi duma nem kell. Ennyi. Az meg külön szánalmas , hogy magyarázod a baromságodat. Ismételten, ide figyelj már, neked GTA3 szint? Mutass már egy képet a GTA3-ból ami szerinted így néz ki aztán mondjál ekkora ökörséget!

Ja, és továbbra se jelent még meg. Erről hogy bánatba tudsz megfeledkezni?

Ti nem tudtok gondolkodni? Azt hülyézitek le, aki megvárná a megjelenést?!
    Ez már fájdalmas hülyeség részetekről. Komolyan, mi lenne ha megvárnák a megjelenést?
  • Ra1n
    Épp ezaz hogy nincs értelmes összehasonlítás ami miatt kijelenthető hogy nem olyan, ráadásul már ott tartanak egyesek hogy a gta3 szebb holott messze hasonló címek között a játék az új videk alapján a legszebb, de teljesen mind1.:)
  • TomStorm
    Aki nem ért hozzá az úgyse látja a különbséget hiába van megmagyarázva.
    Annak ez így jó ezzel nincs gond csak ne akarják már bemagyarázni nekünk akik értenek hozzá,hogy ez jó mert nem az:D
  • Fpocok
    Haggyad... én már próbálkoztam ezzel, de egyesek hülyék.
  • Caliph
    tisztázni kéne már hogy nem azért sírnak itt többen mert olyan a grafika ,amilyen,hanem azért mert nem olyan mint amivel promozták a játékot.
    Részemről tuti torrentes kipróbálós lesz az első pár mission erejéig,aztán ha meggyőzött már megyek is megvenni.
    Gta4-nél is így történt,az is itt virít a polcon az episodes of liberty cityvel egyetemben.
  • Ra1n
    "tényekkel"
    Pár szerencsétlen kapálózása és nevetséges kijelentése igen messze áll a tényektől.:)
  • Inquisitor
    Sokáig kerestél a GTA3-ról olyan shotot ahol a talaj textúra még a Quake 1-nél is gázosabb? De komolyan?

Akkor leírom, az első játék ami multitextúrát használt az az Unreal (1) volt. Állejtős volt a több rétegű textúra, csillogás, tükröződés, nedvesség, stb. okán. Most tekerj vissza az első hozzászólásban látható videóhoz, nézd meg a dolgokon a textúrákat, kb. leggagyibb részen is min. 4 réteg van, meg bump, tükröződés, stb. Utána nézd meg a 2013-as videót, majd a legutolsó videókat és képeket. Ha csak a talajt nézem egy rohadt nagy elken, elnagyolt sima textúra, részletesség, bump, tükröződés nélkül, teljesen 2D szeméttel, kosszal, csatornafedővel, akármivel.

Ahova járok fórumra, ott tele van filmiparban és játékiparban dolgozó emberkékkel és sokan közülük várták ezt a játékot, szerinted ott ki szerint nem romlott nagyságrendeket a kinézete?

Ez a vita azért fura, mert pont én előtérbe helyezem a játékmenetet a grafikával szemben, de jelen esetben orbitális átverésnek tartom ezt így. Ha hiszed ha nem egy csomó ember azért vett Xbox One vagy PS4 gépet, mert Watch Dogs-szal, Division-nel vagy más promobóan gyönyörű UBI termékkel akart játszani. Mostantól a grafikáról nem írok, a játékmenetre és/vagy annak butításaira meg a multira kíváncsi leszek, ha utána megüti a mércét, nálam nem lesz a GFX akadálya a jó játéknak. De ez a szemellenzős, tényekkel szemben állós, széllel szembe h*gyozós mentalitás felhúzott. Nyilván mindenki vak?
  • grebber
    Zárt béta készül a Watch Dogs-hoz?
  • TomDantes
    Jelents fel az adminoknál ha így gondolod, a két acc. használata szabályellenes tudtommal. Vagy halgass és fejezd be a hülye személyeskedést. Ahogy jobbnak érzed tényleg.
  • Ra1n
    Ha észérv nincs jöhet az hogy aki csak röhög rajtatok és a hülyeségeteken az alreg. Értem.
  • Shep
    Ja én is így érzek ,hogy 2 accal próbálod nyomni a hülyeséget :)
  • TomDantes
  • Shep
    Jól nyomod, 2 accal egyszerre :D
  • TomDantes
    Igen. Igazad van. GTA első része szebben nézett ki.
  • BoneDragon
    Ilyet ne írj neki, mert 2 napig itt fog fröcsögni. :D
  • Shep
    Igen, pont ugyanaz a gyenge grafika, mint ami miatt lázadás volt pár napja :D Az a fő probléma amúgy, hogy egy csomó effekt hiányzik (2 éve még megvolt) és az árnyékolás is gyenge, egy csomó helyen emiatt túlságosan sterilnek hat az egész, leginkább a nappali fényes helyszíneknél feltűnő. Az Amazing Spiderman játékban volt hasonló steril az utca, a járdák csak úgy világítottak, na itt is hasonló a helyzet.
  • Ra1n
    Ebben a videóban is egyértelműen látni mekkorát butítottak és hogy ronda...:D
    Hibátlan.