5939
-
#894 35-40 órás a kampány -
#893 Ja igen... fogalmam sincs miért írtam azt. Azt nem akartam :D -
#892 De akkor mindenki bekussolna és a megjelenésig nem erről a játékról beszélnének a világsajtóban -
TomDantes #891 Milyen lopás, milyen hazudozás? Most már lopnak is? -
#890 Mondjuk a fejlesztok egyszeruen el tudnak vagni a negativ hype train vaganyat. Kiadnak valos felvetelt a jatekbol. Mind a PC mind a PS4 verziobol. -
#889 Képekről mindenki tudja de itt nem a képekről van szó hanem mutattak egy videot ami ááááááááá de állat kategória volt erre kaptunk egy ááááááááá hát ez mi-t, legalábbis eddig úgy fest és mivel azóta csak a nem butítottunk és PC-n durva lesz üzenetek érkeztek a fejlesztők részéről, így az egész felettébb gyanús. -
RYO21 #888 Az a baj, hogy elvileg már 2012-ben megkellett volna jelennie a játéknak.
Másik pedig, hogy ittvannak a nextgen konzolok is, még mégis olyan grafikát tudnak felmutatni ami kb a GTA 4-el vetekszik. Sandbox ide vagy oda, én azt mondom, hogy ez gáz főleg azok után ahogy az első videók kinéztek. -
#887 Itt sír mindenki a "csúnyább lett" témán, miután az elmúlt 25 évben minden játékról fotosoppolt képek kerülnek a magazinokba. Igen, van a marketing anyag és a végtermék. Ez van, ez ilyen. Mindig így volt. Most meg mindenki úgy csinál, mintha ez új dolog lenne és átverve érzi magát... -
#886 Az állandó fikázásnál csak egy rosszabb van: Amikor valaki azt mondja, hogy a lopás, hazudozás stb normális, elfogadja és minket is arra agitál, hogy fogadjuk el. Szerintem az utóbbi nagyobb gond, ott gond van a fejekben. -
#885 Már volt róla szó :d -
Ra1n #884 Ha átszoktatod oda ezeket a madarakat akkor lesz sírókórus... -
TomDantes #883 Tesék ez is csúnyább lett. Ennél a játéknál is lesz sirató kórus hogy hazudtak? De tényleg, olyan a felháborodás mintha nem is tudom mi történt volna. Ha az épp aktuális kormány el lop tőletek pár ezer milliárdot, semmiség. De úristen! Nem úgy van minden ahogy egy játék marketingkampányában mondták... -
Ra1n #882 -
TomDantes #881 Ezt a hazudtak téma is akkora marhaság. És nem a játékot védem, de komolyan gondolkozzatok már! A játékok 90%-ánál legalább nem teljesül minden amit megígértek, a marketingkampány során! Akkor mind hazudtak? Jujuj! Rémes ilyet! Tűzre mindegyikkel! Ne legyünk már komolytalanok!
Amikor teszem azt egy sandbox játéknál azt mondják, élő lélegző világ lesz benne, komolyan azt gondoljátok ,hogy a valóságot modellezi le? És ha nem így lesz akkor hazudtak?
Vagy, megvettem az AC4-et. Nem mondták hogy bug-os lesz. Akkor hazudtak? Mert bugos volt. Miért nem mondták meg előre, hogy haver, a termékünk bugos lesz...
Vagy, amikor azt ígérik izgalmas lesz, és közben unalmas, akkor hazudtak?
Jaj istenem, nőljetek fel, most először láttatok videojátékot és marketinget? -
#880 Ne szólj vissza neki, mert elsírja magát a végén. :D -
#879 Ahogy neked sem. -
#878 Más szót nem ismersz a fröcsögésen kívül? Minden hozzászólásodban legalább 2x szerepel. -
Ra1n #877 Látom nem skerült a lényeget kiragadni nembaj kábé nem is számítottam másra.:) -
Ra1n #876 //Ha neked az védés hogy unalmas minden nap a felesleges nyavalygásotokat vagyis FRÖCSÖGÉSETEKET olvasgatni akkor a probléma nem nálunk van...
Egy meg sem jelent játékról fröcsögtök pár érdemi összehasonlításnak nem nevezhető gagyi összevágás alapján.
Fájneszt észjárás. -
#875 Még mindig a rondább, mint a GTA 3 témán lovagolsz? Az csak szarkazmus volt az illető részéről, nem szó szerint értendő! -
Ra1n #874 Továbbra sincs rá kézzel fogható bizonyíték hogy hatalmas butításon esett volna át csak pár primitív összehasonlítás amit orrba szájba kérdőjeleznek meg értelmes felhasználók mert : Más napszak/más időjárás/ régi gyengébb minőségű videójelenetek összevetése jobb minőséggel hogy homályosnak mutassák a régit.:)
Majd lehet beszélni butításról ha kijött és látjuk élőben, addig csak találgatás meg fröcsögés.
//Véleményt mondani lehet, de az hogy amióta kijött az ostoba grafika probléma azóta napiszinten ugyan azt ugyan azok a személyek befröcsögik. A vélemény az ha odamész megmondod 1-szer talán kétszer kifejtve.
Az hogy "fosszar" meg "fosadék" meg "Hazudtak" meg "Rondább mint a gta 3"...Nos ezek és a hasonló szösszenetek napiszinten olvasva ugyan azoktól az emberektől nem vélemények hanem mezei egyszerüséggel haterkedő fröcsögések semmi több.
-
TomDantes #873 Azért te agyatlan mert még meg se jelent! Mindössze ezért. -
TomDantes #872 Egy nagy francokat. Másból se áll a téma, csak hogy szar lesz, szar lesz szar lesz, már rég nem a grafikáról van szó. Szar lesz nem tudunk róla semmit, szar lesz és kész. -
#871 A játékra senki nem mondta, hogy rossz, csak a grafikáról volt szó, szóval ... -
#870 Lebutították? Hazudnak? Akkor meg mi a fenéért nem lehetne MOST véleményt mondani? Hmm? -
TomDantes #869 Én megfogom venni, hosszú ideje egyetlen játékot se loptam el. És nem is védem, csak talán szeretnék akkor ítéletet mondani, ha már meg is jelent.Nem úgy mint egyesek, akik már előre okádják ide a szarságaikat. Komolyan, mi a faszom lenne ha megvárnánk a megjelenést? Ez tényleg ennyire hülye ötlet, hogy csak a megjelenés UTÁN véleményezzük?! És nem kell a mellédumálás. Aki nem tud a jövőbe látni, az várja már ki a megjelenést. Ez olyan furcsa dolog? Komolyan kérdezem: szerintetek, megjelenés előtt jogos valamit a mélységéig lefikázni? Nem kell megvárni amíg kész lesz?
Igen, lehet hogy szar lesz, a világ legótvarabb mocskos hányadéka, de ez csak majd akkor derül ki ha...mikor is? Ha készen lesz! -
#868 Áh, ők lesznek az elsők akik letöltik a virágboltost. -
#867 Senki nem írja ezt de ne zavarjon, és semmi gond te is ugyanolyan szánalmas vagy csak te még el sem ismered :d -
#866 Hát ez az, mindjárt itt a megjelenés de a gamespotos vagy ign-es fazon pár összevágott jelenetétől eltekintve semmi konkrétum, csak a régi átverésszagú videok, mondjuk azért remélem ,hogy akik ennyire védik már előrendelték legalább 2 példányban! :) -
Ra1n #865 Nyilván.
Az is aki belép nap mint nap hogy beírja ugyan azt: Ez egy fos...:)
Mezei egyszerűséggel szánalmas amit leműveltek de ahogy érzitek.:)
-
#864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem rám van moccanva a srác, akármit írok egyből bevadul.
Még ha lenne infó a játékról akkor azt mondom oké, de konkrétan nincs semmi. Akkor ezek mit is védenek itt foggal körömmel? Azt mondják fasza lesz.. De mi?:?:??? 0 infó... -
#863 Az is legalább annyira, mint ,hogy te folyamatosan beszólogatsz itt nekünk. Egyébként meg azért van itt mindenki, mert reménykedik ,hogy mégis jó lesz és vár valami normális gameplayre. -
Ra1n #862 Ha ennyire "fostenger" meg szar akkor minek vagytok egyáltalán itt? Inkább ez a szánalmas.:) -
#861 Majd 1 dolcsis bundle-ban :) -
TomDantes #860 Ja. Szar lesz. Ne vegyétek meg. -
#859 Fostenger. Amúgy tényleg elég nevetséges ami a játék körül megy. 0 infó és csak a szar ömlik. -
#858 a kreatív igazgató pár napra rá cáfolja a saját kijelentését? mi a rák folyik az Ubinál?:D -
#857 Egyre inkább az az érzése az embernek ,hogy ez a játék nagyon gyenge lesz, sehol egy normális gameplay, egy igényesebb screenshot szinte semmi, csak ezek a negatív reklámok mennek. -
#856 Rég hallatott magáról a game!Napi bulvár:
Nincs végleges Watch Dogs gépigény
-
Inquisitor #855 OFF: Borderlands 1-ben azért a zombis kiegészítő rendesen odatette magát.
ON: What actually happened to Watch Dogs?