6309
-
Although_ #2857 1.04-el több lett a bug nekem is, felhőkben közlekedő autók, stb. Majd javítják. :) -
lonvard #2856 Nekem most van egy olyan grafikai bugizém, hogy ugye sivatagban kezdtem a nomáddal, és a sivatagi növényzet elkezdett átszüremleni a falakon. Van hogy egész bozótost látok, miközben zárt térben vagyok. Na most azóta bejutottam a városba, és ugyanígy megjelenik ez. Ha valami növény van látótávolságban, de takarásban, akkor az bevibrál. Városban nem annnnyira zavaró, sivatagban viszont kurvaidegesítő volt. Kérem vissza a játék pénzét!!! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.15. 10:53:05 -
Although_ #2855 Gz, én normálon teszteltem, de sok ellenfélnél jól jött a +ram + képesség. De vannak olyanok akiknek minden könnyű. -
Although_ #2854 Ez a nem használ fedezéket? Azt nem értem már az első induló questnél is , nyilván a "tank" nem fog. De még egy cyberpsziho is változatos hol fedezékben van és gránátot dobál, hol térváltással közelít mert közelharcos. Talán ez a pont ami nem érthető számomra. Változatos ellenfelek vannak. -
#2853 Jól leírtad. Ugyan így vagyok a jàtékkal. 56 óra utàn.
Viszont nekem a kocsik vezetése tetszik.
Vannak eltérő kocsik.
Van amelyik úgy tapad az aszfaltra meg úgy veszi a kanyarokat mintha màgnes lenne benne (6 kerekű limuzin). Meg vannak olyanok is amik gyorsak..de kanyarodni nem lehet velük.
Nem tudom, hogy a vezetés is tud e bugolni..de biztos..mert valaki utàlja valaki meg szereti.
+1 dolog amit nem említettél, ami szerintem zavaróan kidolgozatlan.
A skill fa!
30as szinten vagyok..50es szinten van az utcai hírnevem is. 56 óràm van eddig a jàtékban.
De!
Nem raktam egy skillre (perkre vagy mi a nevük) sem a jàték soràn még..mert egyszerűen nem volt szükségem rà. Nem éreztem, hogy hàtrànyba kerülök, ha nincs meg valamilyen képességem. Így is OP vagyok a harcokba is meg a lopakodàsban is.
Csak az alap pontokat osztogattam el (erő stb..) ..azokat is csak azért, hogy bejussak ajtókon vagy szàmítógépekbe.
Szóval ez a része elég àtgondolatlan. -
#2852 Na, játszogattam vele még jópár órát, a fő sztoriban nem mentem sokat előre, inkább most a mellék küldikre fókuszáltam, meg a random dolgokra, de van a játékban kb. 20 órám eddig. Kicsit árnyalódott a véleményem is, a jelenlegi helyzet szerint a következő módon tudnám értékelni a játékot:
Ami tetszik
-Grafika
A grafikusok, és designerek egészen lenyűgöző munkát végeztek szerintem. A város – amikor épp nem bugzik, nagyon-nagyon jól tud kinézni, a hangulata iszonyatosan rendben van, igazából lássuk be, ez viszi el a hátán nagyrészt a dolgot. A fontosabb karakterek is egészen elképesztően tudnak kinézni, olyan animációk, és arcok vannak benne, amiket eddig nemigen láthattunk, tényleg állejetős a dolog sok helyen. Nagyon jók a fegyverek animációi is, és faszán is néznek ki, első osztályú munkát végeztek ezen a téren is. A járművek design-ja is nagyon rendben van, remekül hozza a játéknak megfelelő feelinget. Szóval összhatásában rendben van, itt-ott pedig egészen lenyűgöző, álleesős látvánnyal és megoldásokkal találkozunk.
-Hangulat
Ezt már az előzőben nagyrészt kifejtettem, de igen, ezt valóban nagyon eltalálták, süt az igazi, hamisítatlan CP hangulat az egészből, egy élmény ebből a szempontból barangolni a városban.
-Karakterek
Az eddigi benyomásom alapján a fontosabb karakterek nagyon jól el vannak találva, és igényesen vannak megcsinálva, ezen a téren nagyon megvan az elvárt CDPR szint.
-Küldetések
A side mission-ök (nem a random eventek) azok egész változatosak voltak eddig, érdekes mellék karakterekkel, ebben van potenciál, és ebben a CDPR eddig is jó volt, itt se rossz.
Ami nem
Ezek itt viszont sajnos játékmenettel kapcsolatos dolgok, amik ugyebár igencsak fontosak lennének.
-Harc
Rossznak azért direktben nem nevezném, de tény, hogy nem is jó. Ezt a szintet már láttuk a 2000-es évek elején is, sőt, adott esetben jobbat is. Bullet-sponge ellenfelek, teljesen töketlen, elcseszett AI – nem használnak fedezéket, ostoba módon csoportosulnak, csomószor elakadnak valamiben, gyakran előfordul, hogy csak tétlenül álldogálnak. Pocsék animációk - ez már csak azért is meglepő, mert más területen ebben brillírozik a játék, itt viszont elvétve látok olyat, hogy egy legyőzött ellenfél “normálisan” esik el. Szinte kivétel nélkül valami bugos, lehetetlen pózban esnek el. Amúgy a harcnak lenne egyfajta dinamikája, a fegyverek pedig jók lennének érzésre is, hangra is, kinézetre is, de az egészet tönkreteszik a szivacs ellenfelek, akikbe tárakat kell belelőni, ugyanakkor vicces, hogy egy baseball ütő suhintástól viszont megfekszik a többség. A nagy baj az, hogy ebből sokminden nem bug, hanem a játék része, tehát nemigen fog változni. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem FPS, hanem RPG alapvetően, ezért engedékenyebb vagyok, de sajnos itt akkor sem sikerült nagyot dobni.
-Közlekedés
Sajnos a járművek kinézetét nem sikerült igényesség szintjén átültetni a működésükbe, csúszkálnak ide-oda, látványosan nem tudták megoldani, hogy normálisan lehessen A-ból B-be jutni. Elhiszem, hogy ez nehéz, még a sokkal nagyobb rutinnal rendelkező Rockstar is küzd vele néha, de itt látványosan nem sikerült megoldani a dolgot. Szubjektív, hogy engem ez annyira nem zavar, de attól még egyértelműen a játék negatívumai közé tartozik.
-Open world
A világ ugyan nagy, és nyílt, ez igaz, de ezzel kb. véget ér a hasonlóság a mai open world címekkel. Sokan írták már, és valóban úgy van, hogy az egész város csak egy látványos díszlet, funkció nélkül. Az interaktivitás minimális. Díszletek és statiszták vannak dögivel, de funkció az nagyon minimál, nemigen lehet értelmesen kapcsolatba lépni sem random npc-kkel, se tárgyakkal. A random aktivitások mind egy kaptafára mennek – segíts a rendőröknek lelőni valakit, segíts az áldozatnak lelőni az elkövetőt, öld meg ezeket, öld meg azokat.
Egy kaptafa mindegyik eléggé. A nyüzsgés ellenére üres a világ, és egyedül érzem magam benne kissé. Nem éri el a Witcher 3 szintjét, hogy egy RDR2-t már ne is említsek. Opennek open, de nem sandbox.
-UI
Nem igazán baráti ez sem, leginkább az zavar, hogy küldetések kellős közepén csörög fel mindenféle kontakt, olyan rendkívül fontos dolgokkal, hogy van egy használt kocsija, amit el akar adni. Folyamatosan zargatnak minden marhasággal, ami bizonyos helyzetekben nagyon zavaró tud lenni, mikor tűzharc közben a fél képernyőt eltakarja Lajos, aki eladná neked a kenyérpirítóját. Apróság, de zavaró
-Bugok
Ebbe nem akarok nagyon részletesen belemenni, mert igencsak ki lett vesézve már. Ez nem egy 1.0-ás verzió, kár tagadni. Ilyen állapotban nem lett volna szabad kiadni sajnos. Gyakorlatilag nincs olyan küldetés, amikor ne szaladnék bele valamilyen bugba. Ezek persze nem game-breaking dolgok, de attól még nagyon zavaróak és sajnos látványosak. Az, hogy egy főküldetés átvezetőjében (ami egyébként zseniálisan van animálva alapvetően) történik valami über gáz bugzás – képbe becsúszkáló karakterek pl -az azért nagyon gáz sajnos. Pár percenként belefut az ember valamibe, amik eléggé zavaróak, és nagyon aláássák a beleélést, hosszú távon pedig nagyon rányomják a bélyeget az élményre.
Összeségében élvezem a játékot, és leköt, mert maga a hangulat zseniális, a történet OK, a küldetések és a szereplők érdekesek, rendben vannak. Ezen kívül időről időre egészen lenyűgöző élményt nyújt, ilyenkor megmutatja azt, hogy mit is akartak alapvetően elérni ezzel a játékkal, és ez bizony itt-ott zseniális! Sajnos ezeket a pillanatokat gyakran aláássák a játék középszerű elemei és mechanikái, valamint a rengeteg hiba, amiket reméljük hamarosan hegeszteni fognak.
Mindenesetre folytatom, mert a világ behúz mindig, de nem tagadom, hogy kicsit szomorú is vagyok, mert látszik, hogy ebből igazi örökérvényű legenda is lehetett volna. így, ebben a formában ez sajnos nem az.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.12.15. 10:10:37 -
#2851 Igen és igazad van MPH lesz ez mert Panam vitt az anyósülésen és láttam valami műszert ami MPH-ba írta ki. Valóban ez a Red Engine egész jó, de azért rengeteg fejlesztés ráférne még. A hibák többsége is ebből adódik sztem hogy nagyon meg kellett erőszakolniuk hogy működjön ez a játék ahogy kitalálták. -
#2850 Ez tortenik egy ido utan. Volt hogy 2 oran keresztul (irl) mentem lopott kocsival. Aztan elfordultam hogy megnezzek valamit visszafordultam a kocsi sehol. -
#2849 Nekem is az imadom a kipufogo hevuleset. -
RedRiot #2848 Lopott kocsi hekk nem valószínű hogy van a játékban, így azokat nem is lehet hívni. Viszont ha lopott autó mellett állsz és úgy mented el a játékot akkor a kocsi ott lesz akkor is ha betöltöd az állást. Azt nem próbáltam ki hogy mi történik ha pár száz méterre eltávolodsz a lopott autótól, akkor lehet hogy despawnol. -
#2847 jó, hát lovakhoz meg szekerekhez vannak szokva, még nincs annyi tapasztalatuk az autókkal, mint a Rockstar-nak :D majd amikor már a harmadik CP játékot adják ki....
engem leginkább csak az frusztrál, hogy séta tempó mellett is qrva nagy a forduló köre a motoroknak és ha az ember neki megy valaminek, tök macerás elfordulni -
#2846 Nagyon jó a jármű design de nekem ez motorozás nem jött át pedig a motorok is nagyon jól néznek ki. Az tényleg lehet hogy a játékmotor miatt korlátozza a sebességet :D és igen a sebesség érzet nekem sem jön át annyira hogy 300 feletti tempókról beszéljünk. -
#2845 elvileg mérföld.. szóval ha 200-zal repesztesz, az 320 km/h, ami városon belül elég meredek (:
kedvenc autóm nincs, motorral szeretek száguldani, még ha néha el is csattanok, de azt már a GTA-kba megszoktam :D
-
#2844 Venni kell és végtelenül hívható, de ár-érték arányban nem mindig jössz ki jól mert vannak nagyon drága hosszú luxus dögök amiket nem túl jó vezetni. -
Zsoltee_a_bator #2843 Lehet venni masik autot, hogy hivhato legyen? Vagy a lopottakat meg lehet hackelni? -
RedRiot #2842 Kedvenc autó? Nem próbáltam még sokat, de a legpraktikusabb lehet hogy a motorkerékpár lesz. Hiába megy némelyik autó 200 felett, de motorral akkor is lassítás nélkül tovább lehet jutni ha minden sáv bedugult. Autóknál marad a design, ha megtetszik valami ellopok egyet az adott típusból és egy ideig azt használom. Az összes olyan szépen, részletesen ki van dolgozva hogy legalább egy kört mindegyikkel menni fogok. :) Az is szép hogy típuson belül egyes példányok is nagyon különbözően néznek ki: tegnap loptam egy lerobbant Hellát, és aminek csálén áll az egyik ajtaja és a motorháza sincs teljesen a helyén, résnyire nyitva van. Rozsda, és karfiolosodó festés is van rajta, ráadásul olyan helyeken ahol IRL is rozsdásodnak a kocsik. Zseniális. Óriási feeling belső nézetből valami borongós ambient synthwave nótára krúzolni az éjszakában, immersion lvl999.
Sebesség: szerintem km/h lesz az. Motorral mentem már 165 körül ami ha mérföld lenne az már kb. 270km/h-nak felelne meg. A sebességérzet sokkal kevesebb volt, olyan 120km/h-nak tűnhetett. Másfelől ha mph lenne a kijelzett érték az azt jelentené hogy játékban a legleprább kotla is megfutja a 190km/h-t, ami azért sok lenne.
Kevés a 210km/h? Fogjuk fel úgy hogy ma is vannak erre mutató jelek: a Volvo már gyárilag 170-ben maximalizálta az összes autója végsebességét. (Vagy fogja a nagyon közeli jövőben.) Vagy ott a hetvenes évek olajválsága, amikor az addig 3-400 lóerős amerikai cirkálók hirtelen lel lettek fojtva 120-150 lóerőre. Szóval nem életszerűtlen hogy egy ilyen disztópiában meg legyenek nyomorítva kicsit az autók.
Bár szerintem a relatív alacsony sebességeknek sokkal prózaibb oka van: ha már csak 160-al is megyek a belvárosban, néha becsúszik egy két glitch - random a levegőből lepottyanú autók, maguktól összeomló tereptárgyak, stb. Lehet hogy van az a sebesség amit már nem tudna normálisan kezelni az engine.
Utoljára szerkesztette: RedRiot, 2020.12.15. 08:15:23 -
#2841 Legyen nalad egy jo melee fegyver is, egy kalapacs vagy baseball uto. En szinte mindig kifogyok az osszes loszerbol egy-egy nagyobb csata (20+ fo ellenfel) soran, aztan eloveszem a suhit benyomom a gyogycsomagot es hajra. 2-3 utes eleg azoknak is, akikbe egyebirant a fel tarat bele szoktam nyomni.
Plusz hasznald a megfelelo sebzesmodosito passziv perk pontokat, azok is segitenek, hogy hamarabb haljanak. Szerencsere nem bonyolitottak tul a gunplayt, a fegyverhez alig erto karakter is boven tud ervenyesulni a gunplay soran, csak ez esetben pontosabban kell celoznod, mert egy fejloves itt is ugyanolyan hasznos, mint barmely random akciojatekban :) -
Sunrider924 #2840 Got no home, sick kid and cheating wife, need booze money ASAP, you're just gonna waste it anyways... -
Sunrider924 #2839 Ejha, na ez se holnap lesz meg.... -
#2838 Igen csak az a baj hogy itt nem is nagyon látszik hogy ők most annyira kemény legények, ezért tényleg olyan érzésed van hogy csalnak ellened közben meg lehet ilyen katonai titánium implantokkal vannak szétszerelve csak kívülről ez nem látszik és azt látod hogy egy ember arcába engedték 2 tárat és még mozog :D -
Sunrider924 #2837 Ha megnezed a kuldiket a kozeledben akkor latni fogod hogy milyen threat level, ha mid az mar narancs szinu, a high az mar piros/halafejes mobok ertelemszeruen azokkal szemben hatranyba vagy/magasabb szintuek mint te/kisebbet sebzel rajtuk nem tudod leadni a full sebzeset a fegyvernek es mivel cyberpunk itt "normalis" ember mar reg nincs, itt mindenki augmentelve van tehat boven van armorja is meg akkor is ha nincs ugy oltozve, subdermal cyberware, ilyesmik. Nalam mas lovoldozos jatekokbol jott a reflex hogy mindig fejre mindegy milyen fegyverrel, es celzott loves, ezen tul persze karibol/fegyverbol mindig crit chance es crit damage, a poison iszonyat viszi az armort is, burn is jol proccol, electrical/shock nem gyozott meg.
Masik szempont mindent bontani, amit nem tervezel hasznalni es craftingbol upgradelgesd a fegyvereket. Ha esik iconic fegyo akkor megprobalhatod kicraftolni a magasabb szintu verzioit de oda sok mati fog kelleni cserebe viszont brutalis fegyvereid lesznek.
Az is szempont meg hogy milyen tipusu fegyverrel mesz tech/power/smart mindegyiknek megvan a stilusa nekem keves gearben az elejen a tech fegyo volt nagy segitseg, azert nem minden szembejovonek van tech fegyvere hogy falon at visszalojon. A smart az nem elsore hozzaferheto meg cyberware is kell hogy tudjad hasznalni cserebe nagyon fun hogy a golyok kikerulik az akadalyokat kozted es a celpontod kozott. Power fegyot meg nem is probaltam,a ricochet annyira nem tetszett mint otlet.
Ha ez mind megvan akkor megnezheted a specializalodasodat (technical)engineer perkek tech fegyokat buffoljak, (reflexes)handguns vagy assault ami neked jobban tetszik. Jol rakod a perkeket lesz neked is oneshot fegyvered. Nekem elejetol fogva hangtompitos iconic power pistol Kongou van, masodik sloton sokaig volt a Fenrir iconic power submachine gun de helyzetfuggoen becsereltem Widowmaker tech precision rifle-ra, harmadik sloton meg sniper, elsore Nekomata tech sniper, aztan meglett az Overwatch majd esett egy smart sniper is. Ugy cserelgetem ahogy a harci helyzet kivanja, szerintem jol haladok, napok ota assault meg crime scene kuldiket farmolom egyelore csak a halalfejes Militech buzikat nem tudom legyalulni illetve 5-6 szintlepessel korabban meg nem sikerult, azota meg nem mentem vissza ertuk a sivatagba/badlands.
Bocs ha kicsit hosszu lett remelem segitettem.
Elfelejtettem hogy jopar iconic fegyo a main story/kapcsolod sidestory-bol jon, tehat relativ konnyu megtalalni oket.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.15. 07:04:42 -
Although_ #2836 Pont az hogy nem. Nagyon kevesen vannak akik bevállalják már ezt a rendszert és nem a skálázás van szinthez.
Nem véletlen. tömegével vannak mint csocso akik arra is lusták utána nézzenek a térképen, pedig szerencsétlen CD mindent megtett.
Az utolsó nagy élmény a Fallout New Vegas volt talán, mikor kis táblákat raktak az út mellé haláljellel danger.
Egyszerűen azt el kell magyarázni egy nem skálázó rpg-ben bekerülhetsz olyan környékre ahol lv20-sok vannak.
Ettől is élőbb mint a skálázós. Azt is meg lehet csinálni jól de ez az igazi. Az igazán jó az nem hozzád skáláz. Vagy többlet befektetéssel oldod meg ésszel vagy elkerülőd. Ott van mokuci ő megoldotta. -
#2835 Leírás alapján nagyon rossz környéken vagy :D RPG játékokban ez ilyen. Próbálj könyebb küldiket csinálni, vagy ott a lopakodás én elég ritkán lövöldözök egyébként.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.15. 05:34:04 -
Irgum76 #2834 a huligánokat én is kerülöm
ha még az elején vagy akkor vedd fel az ingyen pisztolyt a lakáshoz közeli fegyverkereskedőtől az már egész jó cucc
próbáld minél tovább diszkréten megoldani a szituációkat pakolj perkekre más megoldás nincs igazán
illetve verd őket kupán attól beszédűlnek
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.15. 05:32:15 -
Irgum76 #2833 igen gyakran ment automatikusan csak néha már akkor ha beütött a szar pl végig nidzsázod a küldetést és hekk nézet helyett véletlen odadobsz egy gránátot (megesik az ilyen :) ) és úgy rak vissza, hogy már lebuktál
vagy mint esetemben szimultán vittem a két karaktert mert "újrakezdem, kezdi a tököm, visszamegyek a pontok elosztásáig más perkkekre rakok, jé lehet fegyvert váltani a kocsiban akkor mégis inkább folytatom"
szóval egy karakternél nincs gáz de többnél már van keveredés
legalábbis nálam -
#2832 Most lottem el egy senkihazira 200 golyot. Mindegyik talalt. De legyen mondjuk 100 ami tuti talalt. Ok ket lovesbol leszednek. Ez irtozatosan nagyon nagy baromsag. Normal modban jatszom. -
#2831 Valaki magyarazza mar el, hogy mi ez az irto nagy baromsag, hogy nekem 3-4 full tarat bele kell lonom mindenkibe... 90-120 golyo, hogy megoljek valami random street thugot de engem ket lovessel leteritenek. Shotgunbol is bele pumpaltam az emberbe 8 at full kozelrol. Ele alltam. Mindennel eltalaltam es nem halnak meg az emberek. Nem birok egy sima utcai rendkeltest lenyomni...... Agyam elborul. -
#2830 Melyik a kedvenc autótok? Szerintem kicsit fura hogy nagy részüknek 200 körül van a teteje kivéve a Caliburn-t sikerült már 211 körül meghajtani. Viszont az én személyes kedvencem a Shion "Coyote" talán nem annyira jó a gyorsulása mint a Caliburn-nek de sokkal jobb a kezelhetősége és a végsebességben is eléri a 199-et. Másik nagy kedvencem a Type 66 minden változata kicsit lassabbnak érzem a Coyotetől de mindezt hangban kárpótolja. A kijelzett sebesség mérföldben értendő amúgy? Gondolom mert km/h-ban a 200 azért gáz lenne :D -
Sunrider924 #2829 Ami az en jatekstilusomat illeti csak akkor csinalok kezi mentest ha szerintem merfoldkonek szamito upgradet szereztem es nem akarom quicksave-el kockaztatni hogy felulirom, a jatek egyebkent igen surun autosave-el, kb minden akcio/quest elejen, de buktam mar el random legendary cuccost, mert meghaltam nem sokkal azutan, hogy kiesett egy hullabol es ujratoltesnel ugyanabbol a hullabol mar csak egy kek szart kaptam.
De volt olyan is hogy megkimeltem az eletet egy seggfejnek aki atbaszott volna az uzletnel es mikor keszultem volna elhagyni a helyszint akkor hirtelen visszahivott es megsugta hogy virusos a szallitmany csakhogy ezt elotte sehol semmilyen formaban nem jelezte a jatek tehat nem tudtam volna ugymond menteni a dontes elott, vagy amikor idore kell lereagalni egy szitut a helyes valaszal, szoval itt kb nem mukodik a regi recept hogy a dontes elott mentek es elnevezem a save game-et... Kb azert mentegetsz hogy ne tul messzirol futkoss vissza ha fube harapsz, es egy adott ponton tul a jatekban mar eleg konnyu belefutni egy zakoba, hiaba hittem hogy uber armorom van(400+) az kb arra eleg hogy ne oneshotoljanak de amikor lerohannak meg bevetik a tech fegyvert amivel fedezeken keresztul is kilonek na olyankor meleg van... -
Irgum76 #2828 ja és a mentés egy rémálom 20 slot van az összes karakterre mindet V-nek hívják nálam mindkettő utcagyerek még a szint a mentési dátum és a indexkép ad támpontot aszt találgass -
Irgum76 #2827 én esés-kelés után eljutottam a feliratig
de úgy döntöttem újrakezdem és most már egy igazi ki-be baszott John Wick vagyok :)
a kontroller is megbarátkoztam
boxon egyébként igen vicces lett egy meghatónak szánt jelenet a prológus végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Jacke vagy ki átadja utolsó leheletével a csipet kihúz a fejéből egy 10mm-es stukkert mint csipett
a játék kezdéshez már megvan a recept:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy ezrest összespórolni
megvenni egy nem halálos fegyvert
lecsapni az idegbeteg borg nénit rengeteg loot van körülötte
felpakolni az ikrekre 2000-et
felszedni az ingyen cuccokat pisztoly, démon
és már egész jól áll az ember
mellette még egy kis hekkerkedés
és ha megvan a 10K jöhet a "küklopsz barlang"
bevontam az ügynök csajt is viszont zsebből fizettem (elcsesztem a dekódolást)
így a cég támadta a bandát és én meg szedegettem a hulláktól a cuccot
kijöttem bocsi, pacsi
jöhet a hotel majd holnap
ja aszem a hekkelés bugos mert kb minden második ad pénz is az alkarészek potyognak
kezdem megkedvelni a játékot -
hawkie22 #2826 És mennyire igazad van. Ez az az ok, amiért még mindig csak egy XBox 360-am van, amit elöveszek szököévente 1x, ha karácsonykor a kiscsalád bowlingozni vagy teniszezni akar, de egyébként ott porosodik a TV alatt. Helyette van egy jó kis gamer laptopom, ami még pár évig kiszolgál, ha meg már nem, akkor veszem a következö generációs lapost. Játék nálam szigorúan PC-n. :) -
Irgum76 #2825 ruhaboltot már láttam de sajna nem néztem meg a kínálatot -
TokraFan #2824 Hátöööö, csak ha kirúgják a vezetőket, akkor kb. vége a CDPR-nek. A két alapító vezeti a céget, nekik köszönhető, hogy egyáltalán pozitív kép alakult ki róluk és tettek már le kiváló jtákokat az asztalra. A CP2077 is kiváló, zseniális játék, a hibái ellenére is az, amit egyébként pl. az Ubisoft-hoz képest nem hagynak úgy évekig. A W3 bugosabb volt mint a CP2077 megjelenéskor, csak már senki nem emlékszik ezekre. ott volt pl. a legalább ekkora botrányt kiváltó grafikai butítás (a trailerekhez képest), amit egyébként szintén a konzolok miatt kellett meglépniük akkoriban is.
A konzol egy átok. Gazdaságilag sikeres, de a fejlődést egyértelműen gátolja. Rengeteg címet butítanak le csak azért, hogy a sokéves elavult hardveren is fusson a játék. Ezért sincsenek már ilyen szintű ugrások az iparban, mint a CP2077. Nem vállalja be senki, csak menjen az elavult kávéfőzőn is a játék. Én nem a fejlesztőkre haragszom, mert ami magát a játékot tartalmilag illeti, az mérföldkő. Én arra haragszom, aki kitalálta a konzolt, mint koncepciót, a maga 7-8éves életciklusával egy olyan iparágban, ahol a technológia egyébként évente akkorát ugrik, hogy lólépésbe lehetne haladni a fejlődéssel. Ehelyett megy butítás, hogy a 8éves avétos dobozon is menjen. A felhasználó persze képtelen különbséget tenni és megérteni, hogy ez nem így működik, ő elvárja, hogy 7 éve megvette a dobozt, és 7 év múlva is ultra grafikán 4k-ban menjen a legújabb cím is egy olyan hardveren, ami addigra egy ekvivalens PC-n már régen a roncstemetőben pihen.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.15. 00:15:27 -
TokraFan #2823 Pedig azt is olvasom sok helyen, hogy még a 3090 is szaggat... -
#2822 42 óra, fő történet egyik vége végigjátszva. Rengetek mellék küldi megmaradt még. Huh, nagyon jó a történet. Le a kalappal. Viszont az érződik, hogy itt még nagyon sok rész remélhetőleg történet dlc-vel jön majd. Bugos, fura optimalizálás, de kegyetlen jó élmény.
-
#2821 Stat kiirás is full el van baszva. A ruhába rakott modokkal tuningolt crit chance és crit damage nem számolódik bele... Tiszta vacak hogy azt se tudom mennyit critelek...
Ez a cucc nem nagyon volt tesztelve... :( -
Madi92 #2820 Mennyire módolható a játék?
Jó lenne hozzá egy Speedlimiter a vezetéshez, ahogy maffiában is volt.
Szerk:
Nvm, látom nexuson már 8 oldalnyi mod van, köztük van walk/slow dirve is. Talán jó lehet.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2020.12.14. 23:09:18 -
#2819 A vezetőség cseszte el, nagyon, ők hazudtak a régi konzolverziók minőségéről, ők nem engedték, hogy valódi ps4/xb1 felvételek kerüljenek az előzetes reviewbe (na, vajon miért nem?), ők nem tudták normálisan összehozni a fejlesztés utolsó szakaszát, ők döntöttek arról, hogy az ismert hibák árnyékában is vállalhatatlan határidők kerüljenek kitűzésre, stb. (a túlórás balhéről, az ottani hazugságokról, stb. nem is beszélve.) És most nem a bugokról van szó - az a kutyát nem érdekli, manapság amúgy is iparági sztenderd a bug, a 90%-a még vicces is és egy reloaddal megoldható -, hanem a vállalhatatlan alap ps4-es teljesítményről, melytől éppen csak egy hangyafasznyival jobb a xb1 alapkonzolokon.
Egyszóval azoknak a vezetőknek, akik ilyen helyzetbe hozták a 2020. december 10-e előtt mintának, követendő példának számító céget, azoknak repülniük kell, ezt követeli a piac, a morál, a közösség, stb. - feltéve, hogy helyre akarják hozni ezt a blamát. Márpedig akarják és fogják is. -
Although_ #2818 Legyen neked igazad, valóban nem mindent azt tudom taroltak. Azt is tudom folyamatban vannak a visszatérítések a PS4-nél a mértéket nem tudom. A CEO meg nem mindegy mert ha idióták kerülnek be mint az EA-nál baszhatjuk az egészet. Szerintem a CD azért ilyen mert ma is azok viszik akik a kezdetektől? Persze cserélődnek emberek. De a lényeg maradt a szellemiség. Ha azok mint a Bionál elmennek, mint Ray meg Greg már csak a név marad. De legyen igazad. Nem vagyok olyan jó véleménnyel a rt. igazgató tanácsról. Persze fontosak. De őket kicsit se érdekli miből lesz a pénzük. Az minket érdekel. De világ választ minket el :) Végül is jól van ez így. Van néhány közös pont. Nem sok de az is elég.