6309
-
#965 pont ez a kiszélesítés szerintem kérdőjeles, mert a lényeg egy megadott limite belül meghatározni a karaktert.
Ahogy első kommentedben leírtad, te egy kvázi atomágyút akarsz, nem fegyverben, karakterben,. mert legyen eős, de mozgékony, hekkeljen de közben legyen TANK karakter, és lopakodjon, de közben akár varászoljon is ha úgy tetszik...
ez nekem pontosan az mint az atomágyú a Borderlands-ban. a meghekkelt fegyver. -
#964 Mondjuk a gameplay trailerben elmondtak, hogy nem lesznek osztalyok es mindenki ugy es azt valasztja a skillek kozul a fejlodes soran, ahogy es amit akar. -
lonvard #963 Rossz jutott neked erről eszedbe, én nem atomágyút akarok adni magamnak, hogy 1 lövés legyen mindenki, hanem kiszélesíteni a karakter lehetőségeit, hogy kedvem szerinti stílusban játszhassak ahelyett, amire lekorlátozna az alapjáték. Természetesen nem tudjuk még, hogy mindez hogy fog kinézni, én csak megelőlegeztem a skillfa megbuherálását, mivel szerintem ez nagyon hasonló lesz a Deus Exhez, amiben ez alap játékelem (nálam :D). Természetesen kell hozzá némi rálátás meg értelem, hogy az ember úgy nyúljon bele a szabályokba, hogy ne rontsa el a játékélményt.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.09. 10:08:09 -
#962 A legjobb, hogy még nem is ismerjük a SKILLfát és a hatásait egy fél évig kb, utána meg majd eldől milyen lesz.
Nekem tipikusan úgy hangzik az elméleted, mint mkor a haverral leültünk Borderlands-ozni.. én örültem mint majom mikor taáltam egy fasza fegyvert, majd megjelent mindig valami atomágyúval.. ami mindent tudott. plazmát köpni, tüzeset lőni, közben gyorsan tölteni, 60000máterre lőni.. mident.. és mikor egy idő után rákérdeztem, honnan, JAA most generáltam magamnak a cheat programal.. tessék csinálok neked is milyet kérsz?
gondolhtjátok.. állati gyorsan megölte a játék feelingjét az OP meg a hekk..
ha van egy karakterfjtád amit elképzelsz, a normál játékokban erre van a skill fa, meg az ujraskillezés lehetőség, hogy azokat oldod fel amitől olyan lesz a karakter. Ha mindent feloldasz, oda az egyénisége,. de te játékod lesz, én nem rontom el az enyémet az biztos, csak Multit ha mgis beleteszik 1x majd, akkor nem szeretnék ilyen krakter mellett játszani. -
lonvard #961 Nem az összes, kitalálok magamnak egy stílust, és az ahhoz szükséges képességeket. Amit én szeretek, az a felderítés, szkennelés, hekkelgetés, szóval adatszerzés. Emellé szeretek lopakodni, tehát valami láthatatlanná tévő kütyü és egyéb lopakodást segítő skillek kellenek. Éjjel látó, falon átlátó, hasonló cuccok szintén. Kell az a mantis-penge, mer az közelharcra és falmászásra is jó. Más úgy nagyon nem is érdekel most így látatlanba. Fontos még az alapsztori, tehát ha valami okból totál nulláról kell indulnom a sztori szerint, akkor nem az elejétől fogom fullba nyomni, hanem amikor a sztori szerint már pakolgathatok magamra ezt-azt. -
#960 Kajak insane XD -
#959 Bár lenne a mai játékokban lehetőség, hogy mindig változtass a karaktereden, ha épp úgy szottyan hozzá kedved, hogy másféle buildet/játékstílust akarsz kipróbálni.
Áh, inkább unlockoljuk az egész fát, úgysincs kedve/ideje senkinek skill-kombókat keresni, legyen a miénk az összes. :-D -
Daermon #958 Jajj. Te a Pillars topicban is megmagyaráztad, hogy miért kell csalnod, haláli vagy :D -
#957 Csúnya devek, azt akarják, többször játsszd végig a játékot!
De te kitolsz velük, falon mászva hekkeled majd a zárakat...
Jézusom. -
lonvard #956 Tipikusan az a játék lesz, amiben meg kell buherálni a skillfát. :) Amikor óriási a játék és 1 karakterrel lehetünk, akkor nem szeretem ha eldöntik a fejem fölött, hogy vagy lopakodó stílus, vagy hekker, vagy izom. Egyszerűen túl hosszú a játék ahhoz, hogy ne csinálhassam meg benne, amit csak akarok, képességek tekintetében. Deus Ex is ilyen volt. Még csak nem is az erősségen állítgatunk, mivel ha több féle módon is meg lehet oldani a küldetéseket, akkor ha én két féle módon is meg tudom oldani, akkor is csak egyféleképpen fogom, tehát annyi az extra, hogy választhatok, hogy hekkelem a zárat, vagy felmászok a falon. -
#955 CD Projet Red Podcast. -
Daermon #954 A karakter neve V, úgyhogy ezen nem kell is gondolkodnod :D Cheat se hiszem, hogy lesz benne. De még meg se jelent és már cheatelnél, ez beteg :D -
#953 Egyszer nyertem en is ott, igaz az csak egy "Hot Sound and Vision" nevu valogatas CD volt, tele .mid .s3m hang/zene fileokkal (mp3 meg nem nagyon volt) es valogatott .pcx es .bmp hatterkepekkel. :) Laptopnak jobban orultunk volna, de azert ez a cd is surun jart kezrol-kezre a tarsasagban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.06. 15:56:11 -
#952 Szerintem a második. :)
286-386-osra: elment venni a családnak egy PC-t az ifabo-ra (vagy comfair, nem emlékszem) és volt egy sorsolás, hogy a jegyvásárlók között kisorsoltak egy laptopot (compaq volt) amit megnyert. Kb ennyi. -
lonvard #951 Én most kattantam rá a játékra, nézegetve pár videót. Megcsorrant a nyálam. Természetesen igénybe lesz véve a konzolparancs-lista, hogy tisztességes karaktert építhessek magamból. :D Egy ilyen lopakodó, hátulról támadó, hacker, scanner, falon is futkosó, falról is támadó, mesterlövész nindzsát tevezek. Egyelőre férfi karakterben gondolkodom, mivel a robotkütyük miatt a női karakter el fogja veszíteni nőiességét egy idő után, szóval akkor már inkább faszival leszek. Fú de kegyetlen leszek. Az lesz a nevem, hogy Snake. Vagy Shade. Vagy valami egészen más. Amerre csak megyek, azt fogják suttogni a hátam mögött, hogy úristen ott megy az a falon mászó, lopakodó hekkernindzsa! Mikor jön már ki!! Ja, és ez az a játék, amit kizárt hogy nem veszek meg boltban. -
#950 Jah, megvan a magyarázata... hogy nem te irányítasz, így nem te játszol, úgyhogy HÚZZON már el onnan, had játszak már én is egy kicsit :D:D
Vagy érted... "Drágám, baromi bénán játszol.. Rosszul vagyok tőle(d)...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.06. 07:59:51 -
#949 Most nem értem.. Hazajött valamivel, ami Bármi csak ingyen volt?
Ilyen volt a " Nicsak ki beszél"ben is, mikor a Nő elékpzeli, hogy Travolta hogy tartaná el a családot :)))
Hazajön 1-2 kidobott konzervvel, meg egy " Tökéletes fej saláta"... a Szupermarket mögötti kukából, " de mivel INGYEN volt, így NEM KELL KIDOBNI" :)))))))
Bocs-. szabad asszociáció :))) -
#948 Mert nem te irányítasz és az agyad nem számít a mozgásra. -
TokraFan #947 Ez egy érdekes kérdés, pl. ha FPS-t játszom, akkor semmi bajom, akár órákig sem. De ha valaki más játszik FPS-ben és azt nézem, attól 2 perc után rosszul vagyok. Persze megvan ennek a pontos magyarázata. -
#946 Ott nyerte faterom az első PC-nket (386-os laptop). LOL. 286-os PC-t ment venni és hazajött azzal ingyen. Meg egy tonna játékkal...
Mekkora flash volt már. Azt se tudtuk mi az a PC. :D -
#945 ez nekem is ismerős.
Amikor FPS-ezek az asszony elkezd szédülni csak attól ha nézi. (de még akkor is ha a PC builder simulator-ral játszom ami nem egy HC FPS) :)
Ellenben a witcher 3-ban: jajj de szép város, jajj de szép a táj... menjünk ahhoz a tóhoz...
Szóval van ilyen, hogy valaki nem birja. Szerintem az agya valahogy megzavarodik (no offense) attól, hogy nincs semmi fix viszonyítási alap (karakter háta) hanem csak a FOV. -
#944 Ha valóban érdekel miért gondolom ezt az egyik Metro topikban válaszolhatok. -
#943 na ne nanananenanaa
azért ne túlozzunk :)) -
#942 IFABO/COMPFAIR..
Jézus Mária!! Ez aztán a " Régi iskola"... -
#941 OFF
A Metro gunplay és legtöbb játékmeneti húzása kb. a Doom I szintjén volt...
ON -
lonvard #940 Szuper, köszi. -
#939 Magyarul jön. -
lonvard #938 Engem csak akkor zavar a puska, ha nem lehet elrakni. Egy 2019-es játékban legyen már alap ez. Asszem a Metro pont kibaszott velem, mert abban nem lehet, de persze van akkora múltam azzal az univerzummal, hogy megbocsátottam, és elkezdtem játszani. Aztán félúton kiszálltam mondjuk, de magyarítással biztosan végigjátszom párszor.
Más: arról tudunk valamit, hogy a Witcher 3 hagyományait követve a Cyberpunkhoz is lesz alapból magyar nyelvi támogatás? Nagyon nagyon remélem, különben bele se kezdek. Vérző szívvel megnézek akkor egy végigjátszást úgy az első óráig, aztán utána várok 5 évet, mire elkészül a magyarítás. :) -
TokraFan #937 Én sem szeretem a TPS-t, különösen közelharcnál, mert értelmezhetetlen, hogy hova is fog pontosan csapni. GYakorlatilag össze-vissza hadonászik mindenki, ez jól látszik a gameplay videókon. Ellenben! Meg lehet csinálni a TPS-t is jól, pl. a Mass Effect-ben nemkem semmi problémát nem okozott, pedig már ott tartok, ha egy játék TPS only, akkor szóba se jöhet, hogy megvegyem. Ezzel szemben reálisabbnak érzem az FPS-t, az általad is említett okból. Skyrim-be rengeteg órát betettem, W3-ba épp a TPS miatt nem tudtam, bár a végén azzal oldottam meg, hogy cheat-eltem a harcot, így az értelmetlen csapdkodást ki tudtam kerülni, és koncentrálni tudtam a világra, a történetre és a szereplőkre. Az viszont érthető, hogy ezzel mindenki máshogy van, mindenki mást preferál. W3 esetén nem tettek FPS nézetet a játékba, játékmechanikai okokból, most pedig nem tesznek bele TPS-t, szintén ilyen megfontolásból.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.03. 19:32:09 -
#936 Nem tudom, nem ertek hozza. Engem nem zavar, bar az oskorban amikor az egyik IFABO/COMPFAIR kiallitason a BNV teruleten a fejemre tettek egy kezdetleges VR sisakot es ket percig kiprobalhattam egy Descent szeru full XYZ iranyba is halados urhajos valamit, na utana fel oraig en is csak pislogtam es volt szedules. De, azota sem, szerencsere.
Ismerek olyan embert, aki buszon/vonaton/autoban ha ablaknal ul es latja a tajat suhanni, elszedul.
Olyat is, aki menetiranynak hattal nem tud utazni. Megint mas az anyosulesen lesz rosszul, ha nezi az utat.
Mas nem birja az FPS nezetet jatekokban, megint mas birja, de csak fix FOV ertekkel tud rosszullet nelkul jatszani.
Stb.
Az agy ismeretlen terep, csak sejtjuk, hogy mi miert es hogyan mukodik. -
Xsillione #935 Mennyivel jobb, ha a puska helyett, amit el lehet tenni normál játékban, egy érdektelen karakter tölti ki a képernyő felét, amit még csak el sem lehet tenni. Cserébe persze a célzás, és általában a környezettel való interakció macerás, mert valami érthetettlen okból az a természetes, ha a nézőpont a két szem helyén van. Az fps mód monitoron szédülést okoz pedig kissé túlzónak tűnik, vagy inlább valami gondra utal. -
#934 Én sem nagyon vágom, mert TPS-ben sem látok a hátam mögé, sőt sokszor nehezebb érzékelni hogy hol is az ellen ha a kamera úgy mozog. Viszont megvan az az előnye hogy lehet vele úgy csalni hogy leguggolsz a sarokra és negyed kamerával biztosan a fal mögé látsz :D -
#933 Az OCR fejlesztői változatát kipróbáltam DCS World-del és nekem is előjött a szédülés, de FPS játék monitor előtt soha nem okozott ilyet.
A gyors kameramozgás kitételt nem értem. TPS-ben is, ha 1 sec alatt 180 fokot fordulsz, akkor az a nem nagyon közeli objektumokat leszámítva kb. ugyanazt a relatív mozgási sebességet adja... -
#932 Sajnos agy mar csak ilyen, foleg ha csak lathato a mozgas, de nem erzekelheto. FPS es VR jatekoknal ezert okoz sok embernek problemat, ha nincs meg a kello osszhang. -
#931 Bevallom ezt nem értem. Szinte tökéletesen ugyanazt a mozgást látod FPS és TPS nézetben is, ha a FOV ugyanaz és ugyanolyan gyorsan mozgatod a fejed akkor, ha nem két centire állsz a faltól. -
caps lock #930 Nem tetszik hogy ennyire erőltetik a belső nézetet. Sokan, engemet is beleszámítva nem bírják a gyors kameramozgást és rosszul lesznek tőle. Fej és szemfájást, szédülést okozhat. Külső nézetnél nincs ilyen, meg sokkal jobban megy a játék is ha nagyobb rálátásom van a körülöttem lévő térre és nem kell forgatni a kamerát állandóan hogy van-e valaki a hátam mögött. Zavaró az is hogy kis túlzással a fél képernyőt egy rángatózó puska takarja el. Csak azért leszek hajlandó adni neki egy esélyt mert a CDProjekt készíti, de egy-két óra alatt meg kell győznie különben felejtős lesz.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.09.03. 15:40:32 -
#929 Nekem mindegy, csak a mélység közelítse meg a Witcher 3 at és rendben vagyunk.. Na meg a gameplay legyen olyan ami adja az érzést... -
#928 így legalább a sok kiscsávó beleélheti magát, hogy milyen is lenne az ha nem a CB-ot nyomná, hanem a kis eminens sacikát a 2ik padsorban. :)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.09.03. 06:26:44 -
#927 Wow, tisztára valóságos lenne akkor. :-o -
#926 Skyrimot is rossz volt játszani külső nézetben és ráadásul ott mégilyen bonyolult HUD sem volt.