6309
-
TokraFan #925 Ezek a "nézet" modok nem szoktak rendesen működni. A W3-hoz feltettem egy FPS modot, mert én meg a TPS-t rühellem, de valami rettenetes volt, írányíthatatlan, nehézkes. Szerintem visszafelé sem működne sokkal jobban. -
#924 Gondolkoztam ezen de szerintem nem valószínű, másnem ha valami community mod, bár a GTA-s hot cofee mod óta figyelnek erre szerintem, hogy ne maradjon bent, meg amúgy sem lenne sok öröm a félig elkészített dolgokat nézni, a hivatalos patch meg azért lenne fura hogy akkor beállításokban beállítod hogy mit akarsz? Egy játékban sem volt még olyan hogy változtathatod hogy FPS vagy TPS cutscenet akarsz és szerintem ez olyan fontos elem ami miatt csúsztatnák a megjelenést hogy legyen idejük befejezni és ez az utolsó pillanatos ötletelés már biztos nincs E3-on meghallgatták a véleményeket és sztem most már lezárták ezt a részét. Meg FPS nézethez is ugyan úgy be kell állítani a karaktereket, hogy élvezhető legyen, csak nem a külső hanem a belső kamerának játszanak. Szóval még azt sem mondhatjuk hogy igazából kevesebb meló -
#923 Pedig a Witcherben is szép szex jelenetek voltak vagy a Kingdom Comeban pl Theresás eléggé üt, volt ahol ott is megspórolták ezzel az elsötétült képernyővel. A Kingdom Come azért is jó példa mert az is FPS de a cutsceneken látjuk a karaktert meg ha beszélünk valakivel akkor is, szerintem az is jól működő rendszer pedig ott kinézeten max a ruhákat cserélhetjük. -
#922 Így a legegyszerűbb. Szexjelenet: közelít a partner arca, mi behunyjuk a szemünket=elsötétül a kép, kicsi hang effect és vége -
#921 Csak tipp, de szerintem post-premier jon majd egy patch es feloldja a tps nezetet es tps cutsceneket.
Siman el tudom kepzelni, hogy az utolso pillanatban belso teszt/kozossegi event/stb. ihlette javaslatok miatt olyan valtozasok tortentek, amelyek miatt nem marad(t) ido az uj/modositott cutscenekre (beallitasok/kamerak, vagasok, rendezes, scriptek, stb.), igy marad az egy kameras (fps) beallitas egyelore, mert azzal elkeszulnek siman az aranylemezig.
Vagy nem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.02. 13:41:28 -
#920 Jah a skyrim jó példa mert ott aztán tényleg macskaembertől kezdve a minden lehetsz de én is soha nem láttam a karaktert. Szerintem sem lenne zavaró ha váltogatnák, mert el tudok képzelni olyan cutscenet ami FPS nézetben jobban átjön de másik meg külsőben mutatna jól. -
Daermon #919 Hát ez -0,1 pont.
Akkor mi értelme a karakter készítőnek? Mert így sose fogod látni a karaktered. :D -
#918 nyaff -
-
#916 Tükröződő felületeken láthatod magad vagy bármilyen más helyzetben. Egyébként meg csak beleélési faktor. Ha valaki a Skyrimet is belső nézetből tolta végig, akkor nem látta magát kintről kvázi soha...
Fanservice, elvárás, stb. -
#915 Itt van magyarul, de már tele van vele a net -
#914 Volt már downgrade -
#913 source? -
#912 ez a kérdés bennem is felmerült. Jóseggű kiscsajt akartam csinálni. így viszont mindegy lesz. -
#911 Ez esetben mi értelme van a karakterszerkesztőnek ha lényegében sosem látod vissza mit alkottál? -
Anonymusxx #910 Nekem kicsit furának tűnik a a grafika, kicsit fakó -
#909 És ezzel mi a baj? Gondolj bele, ha a Witcher III-ban, amit végig TPS nyomsz, akkor FPS átvezető kerül bele. Igen fura lenne.
Van olyan helyzet, ahol persze érthető a külső nézet, ahol pl. nem is vagy jelen, de összességében nem értem a "hááááááááááááát" részt. -
#908 Nem lesznek 3rd person átvezetők, mindet kivágták, helyette FPS lesz az is, háááát...
Még nem confirmed 100%, de 99% hogy nem kamu. -
#907 Jaja szerintem jobban néz ki már a harc is mint tavaly a végére jó lesz ez. -
#906 Tök jó akkor most linkelje mindenki, itt az enyém.
-
#905 Jó volt szép volt, csak rövid volt, de szerencsére voltak új dolgok is. -
#904 Hivatalos csatornáról:
-
#903 Na így kell trollkodni, most a p0csöslány cuccánál jön ki az automatánál az üdítő -
#902 -
#901 Megnezed felvetelrol. Semmirol sem maradsz le. -
Evoluti0N #900 Hát IGN csatornáján is most elkezdték az eddigi kis visszaszámlálás helyett azt a visszaszámlálás képet mutatni, amit a CDPR Twitch csatornáján is mutatnak és valóban csak 2 óra múlva lesz. Csak akkor meg nem leszek itthon. -
#899 En is ugy tudtam, hogy kesobb lesz. -
Evoluti0N #898 CDPR Twitch csatornája szerint csak 2 óra múlva kezdődik. Valaki valamit itt elszámolt. :D -
#897 Belinkelem akkor már ide is és köszi hogy felhívtad a másik topicban a figyelmem hogy lesz mert nem készültem rá.
-
Evoluti0N #896 50 perc múlva új gameplay videó boyz and girlz. -
#895 Utálom az olyan verseket amiben nincsenek rimek. -
ShaiHulud #894 erre gondolt szerintem, vagyis az idei e3-on zartkoruen leadott videora, amit nem fognak kiadni teljeseben:
"A gameplay demo of similar length was shown behind closed doors at E3 2019. That demo hasn’t been released publicly yet, but Digital Trends sat in on a meeting and viewed the footage. In a few words: It was astonishing." -
#893 Költők is járnak már ide? emelkedik az sg szinvonal... -
#892 Fasztuggya mire gondol a költő. Szerintem csak nekem nem megy az olvasás
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.25. 18:31:41 -
#891 Hát, mivel konkrétumot az NDA miatt senki sem írt, így marad a remény, hogy tényleg csak QoL dolgokról van szó, és nem gamebreaking dolgokról... -
#890 Hmm nem tudom így fél évvel a megjelenés előtt mennyire jó hír hogy új irányt kell vegyen az a pár dolog :D Ebből a szempontból a tavalyi vieó meg igazán elavultá válhatott akkor. -
#889 Ha gamescon helyett idei e3-at akartál írni, akkor arra gondolt imo a költő, csak van aki még le van maradva.
De mivel sok kritika is érte őket utána, biztos új irányt vett ez a pár dolog, és mivel obsolete, nem akarják mutogatni. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.25. 11:46:01 -
#888 Azt hittem a mostani gamescon-osra gondolt a költő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.25. 11:11:07 -
#887 30-án okosabbak leszünk, én azért remélem lesz új dolog is abban a 15 percben. -
#886 De az idei új nem?